Sevgilim dün arkadaslariyla iciyordu, ben uyuduktan sonra yine omzu cikmis acile gitmisler vs. Sabah da bu mesajini gördüm ve cok üzüldüm. Onu mutlu etmek icin, kesinlikle onu böyle birseyden dolayi birakmicami vs nasil söylerim?

Öncelikle geçmiş olsun. Kalıtsal bir sorun değil omuz çıkması sürekli bende de oluyor en ufak zorlamada çıkmadan sonra askıda tutsun kolunu üzerine yatmasın vs. Neyse asıl konuya gelelim. Gerçekten seviyorsan basit bir omuz çıkmasının size mani olacağını sanmıyorum. Diyelim evlendiniz sen onun için doğum sancılarına dayanacaksın onun omuz sancılarına dayandığı gibi. Olaya boyle bakarsan anlatırsın belki istediğini
Beim icin hic sorun degil, ona söyledim de defalarca. Ama bu omuz cikmasi onu baya etkiliyor. Futbolu birakmak zorunda kaldi vs... Ona tekrar uzun uzun anlaticam bunun benim sevgimi hic bir sekilde etkilemedigini
Üzüldüm umarım kalıcı bir çözüm bulunur
Bir defa ameliyat oldu ve ise yaramadi maalesef
Barbie bebek gibi :D çok iyi yaa. Geçmiş olsun öncelikle. Sen de şakaya vurarak söyle
Omuz çıkması koruyamayacağı anlamına gelmiyor bir dünya futbolcunun defalarca omzu çıkıyor bunlar olağan şeyler hepimizin başına gelebilir oda bunun farkında olsun ve sende seviyorsan daima yanında ol
Of çocuk şakaya vurmuş sen de şaka yap geç daha etkileyici olur. Bilemem artık bakarız falan yaz
Saka degil maalesef. Tamam sakayla karisik söylüyor ama bu durum onu gercekten baya üzüyor. Yanina uzandigim zaman bile diger koluna gidip yatmak zorunda kaliyorum, futbolu birakmak zorunda kaldi, hep cikacak korkusu vs
Tesekkür ederim
Cevap
2Cevap
böyle şeyleri aklına niye getirip beni üzüyorsun. seni çok seviyorum de. biraz sarıl tamam işte.
Omzu ne ya? Icki icen bir erkekle nasil sevgili oluonuz anlamiorum.!
Omuzu. Tdk'dan yolladir seni galiba, yurtdisinda yasiyorum olsun bu kadar :-) olurum ben bu kendi karari abartmadigi sürece icsin, annesi degilim ben onun
Gormus oldun be Adam Ben sahsen kotu aliskanliklari olan bir erkekle olmam.! @_wild
Aynen her gece icse bende rahatsiz olurum ama dün arkadaslariyla takildilar gec saate kadar ve ictiler. Bundan niye rahatsiz olayim?
erkekler dudak bükerek/büzerek aynadan fotoğraf çeken kızlarla nasıl sevgili oluyorsa, kızlar da içki içen erkeklerle öyle sevgili oluyor. bence ikincisi daha mantıklı bir davranış.
@kelebeklergibi123 kız öyle vurulmaz böyle vurulur yaptı l*n tebrik ediyorum seni ;)
Ayni sey degil isde bu Benim kuralim hem siz icki icen erkek alirisniz o zaman.! @kelebeklergibi123
offf Oyuncaq_qizz kullanıcı adını kullanan birine oturup cevap yazmışım. baştan görseydim hiç zahmete girmezdim pardon. aklını bulandırmayayım daha fazla cümle kurup. zihnini yorma e mi. hoş kal.
Sanane Cicim yaran var AMA ilacin bende degil malesef. Bide yazmayi ogren sonra bana laf yetistir.! @kelebeklergibi123
İçki bir kötü alışkanlık değil ki? İçtikten sonra kötü şeyler yaparsan kötü alışkanlık olur. Kola içip kötü şeyler yaparsan da aynı kafa. Ayrıca içki olmadığın biri yapmaz seni. Bence bunu diyen insanların ailelerinde alkol sorunu ve bunla alakalı huzursuzluk var o akıllarına geliyor
@Articuno kardesim bu Benin secimim ve Benim bakis acim Ben evlenince evime kocamin iyi ya da kotu o halde gelip koynuma girmesini istemiorum bu kadar.! Ailemdede boyle alsikanliklar Yok sukur olsun. Beni beceren den olmicagina gore dert de Etme bu Arada ayni seyi sigara icinde dusunuorum.! @vbVolkan oda onlarin kaybi.!
1. Kimle evlenecek olman beni ilgilendiren son şey olur hem senin hayatın zaten.
Ben yazdığım yazıda sadece alkol kötü bir alışkanlık değil insanı olmadığı biri haline getirmez dedim sadece sana karşı bir laf çarpma çabam olmadı sadece alkol içen erkek kötüdür yargısı üzerine konuştum. Ayrıca yani belki ailende bu konuda sorun olabilir bu aklına geliyor olabilir diye dedim
Artik herkesin kendi secimi saygi duyuorum :)
Cocugun omzu cikiyor akli cikmiyor burada yazdigin gibi soyle yeter.
Sırf bunun için ayrılmayacağını söyle ve abartmadan pohpohla özgüven eksikliği geçsin
İçinden geldiği gibi söyle
bence ıcmemelı
Ne alakasi var? Icmedigi zaman da cikiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar