Arkadaşlar çok yalnızım sürekli konustugum iki kız arkadaşım var ama onlarla da mesafeliyim. kendimi, düşüncelerimi ve fikirlerimi çekinmeden anlatacagım arkadaslarım yok. 19 yasındayım sadece 1 kere erkek arkadaşım oldu... gerçekten dost diyebileceğim biri çıksa şayet karşıma uğruna yapmayacak fedakarlıgım yok... erkek arkadas konusunda ben bıraz kısıtlayıcıyım o yuzden olmuyor. ama yakındıgım sey sevgılı değil. arkadaşsızlık beni üzen tek şey bu mesela evde 3 kişiyiz annem babam ve ben onlarla sohbet ediyorum çok iyiler onları cok seviyorum ama bi arkadaşımla edebileceğim sohbeti onlarla edemiyorum haliyle. onlar 11 de uyuyorlar ben daha ne yapacagımı sasırıyorum. telefonumda konustugum mesajlastıgım hiç kimse yok geçen gün kuzenım bizdeydi sürekli arkadasları arıyordu kız-erkek sürekli konusuyorlardı cok imrendim. sizce ne yapmalıyım...
Cevabın nedir?
ne yalan söylim aynı bi arkadaşım var mardinse ben ise istanbul net den tanışdık bi oyun açraçılığıyla iyiz her konudada anlaşıyoz ama bi yere çıkarken mal gipi tek başıma çıkıyom bende yanlızım öyle her şeyimide anlatmıyom*sen gene iyisi bi kezde olsa sevgili olmusuın bende hiç yok olmadı yani haline şükür et
22 Yorumla
Soran+1 yılhımm evet ıns sende kendıne gore eş ve arkadaş bulursun
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. çok değişemezsin Ama kendini zorlayabilirsin. Tanımadığın insanlarla iletişime geçmekte zorlandığını tahmin ediyorum. Soğuk durmazsan bari onların sana gelmelerine izin ver.
Olur ya ilerde ankalaşabildiğin birini bulursan fazla arayı açma, dostluğunu soğutma, ara sor buluş dertleş vs11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim.. inşallah dediğin gibi yapacagım
Bende senin gibiyim aslında yalnızım içimdeki dertlerimi anlatabileceğim kimsem yok. Olmasını ister miydin dersen? tabikide isterdim düşünsene senin gibi seninle aynı şeyleri seviyor aynı şeyleri beğenmiyorsunuz ve bu konuda ben de ne yapabileceğimi bilmiyorum
34 Yorumla- +1 yıl
Hangi sehirdesin
- +1 yıl
@MeryemDeno ben uşak
- +1 yıl
@ᴺᶤᵍʰᵗᶜᵒʳᵉ__ selam
ekle konusalım biraz istersen.rahatlarsın belki.ciddiyim.
03 Yorumla
Soran+1 yıl:) ksden mi ekliyim
- +1 yıl
Evet güzel bir teklif bir kaç böyle kızla bir kaç da böyle teklifle gelen erkek arkadaşla konuşarak ciddi anlamda rahatladığını görebilirsin. İçlerinden öyle birisi çıkarsa herşeyini paylaşıp dertleşebilirsin. İnternet deyip ön yargılı yaklaşma insanlar internet ya da gerçek hayat farketmiyor karaktersizse internette de gerçek hayatta da karaktersizdir.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
29Cevap
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Etrafımda 6-7 tane yakın olduğum kız arkadaşım var aöa sadece arkadaşmış gibi geliyor artık dostum gibi göremiyorum güvenemiyorum sırtımı yaslıyamıyorum. Sadece anlık eğleniyorum güzel zaman geçiriyorum 1 saat sonra sıkılıyorum ve o an ordan uzaklaşmak istiyorum. şu an 20 yıllık çocukluk arkadaşım bizde kalıyor başım ağrıyor diyip diğer odaya geçip uyucağımı söyledim dostum olarak göremiyorum ve kendimi çok yalnız hissediyorum bi o kadarda buruk demin arama motoruna " gerçek dost nerde bulabilirim" diye arattım ve senin yazdığın şeyle karşılaştım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Aynı yalnızlık içindeyiz. Ben kalabalık içinde yalnızlık çekiyorum. Ben çok şey istemiyorum sadece bir sıkıntım olduğunda sarılıp iyi hissedebilceğim sabaha kadar dertleşebilceğim elini sımsıkı tutabilceğim bir çok güzel şeyleri birlikte yaşıyabilceğim sırtımı yaslıyabilceğim birini istiyorum. Sevdiğim biri için yapamıcağım şey yok ama çevremdekilere bakınca kılımı kıpırdatasım gelmiyor.
41 Yorumla- +1 yıl
bende seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum, özelden yaz konusalım istersen
evet anlıyorum cok güzel bu yanıtları verecek kadar zeki ve akıllı bir kızında . kendi sorununa saglıklı bir çözüm bulamasına şaşırdım . . pekii dr gittiniz . doktor yüzünüze bakarakmı teşhis koyuyor . herşey soru yanıt şekli ile yol bulur . çözümlenir .
02 Yorumla
Soran+1 yılbende onu diyorum ama sen demin senin kafa yapını kişiliğini bilmiyoruz nasıl çözüm üretelim demişsin. öyle birşey söz konusu olsaydı bu siteden kimse fayda görmezdi. ayrıca söz konusu olan YALNIZLIK adı üzerinde kendi kendime çözüm bulacagım birşey değil..
Soran+1 yılneden
sanırım bu arkadaş dost arkadaş arıyor acıkça belirgin mesaj vermiş . yardımcı olun :DDD kuzeni bile telle konuşurken o mahsun ve nasum kalmış :)) haydin görelim yardım severleri . yalnız bırakmyın . mesut ve bahtiyar edin arkadaşımız . herkese bol şans:P
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten böyle olsaydı sitede erkek çok mesaj atardım ve işi ileriye kadar götürürdüm bu zor bişey değil. sıkıntılarımı yazıp kendimi anlatmak yerine daha basitini yapardım ve amacım senin dediğin şey olsaydı soruyu gizli sormazdım emin ol :)
Soran+1 yılevet tabiki ama sizin verebiliceğiniz tavsiyeler içerisinden ben kendi yapıma uygun olabileni seçerim. ki öylede oluyor. burda herkes bi soru soruyor sen o soruyu soranın nasıl bi kişiliği oldugunu ve arayışının ne oldugunu bilemezsın herkes ayrı bir çözüm sunar o kişide kendisine en uygun olanı seçer. ayrıca sunuda söyleyeyım bu cok basit bi soru. yok senin kafa yapını karakterini bilemeyiz'lik bi soru değil..
+1 yılMerak etme, yalnız değilsin. Ulaşmak istediğim noktaya ulaştım hayatımda ama mutlu musun dersen bilmiyorum.bilmediğime göre mutlu değilim. Sevdiğim biri olsa hayatımda İnan bende çok fedakarca davranırım ama beni seveni ben sevemedim benim sevdiğim de beni. Hayatımın bu bir kuralı oldu ona da içten içe ayar oluyorum )
12 Yorumla
Soran+1 yılbeni tarif ettin:)
- +1 yıl
ekle madem konuşalım biraz
Aile & Toplum konusunda 593 cevap paylaştı. Sakın arkadaş arayışına girme. Boş insanlar çok. Zamanlar bulursun, ne yazıkki etrafında kafanın uyduğu biri yok sanırım. Bir hobi edinmekle başla her şeye :) Erkek arkadaş demişsin o konulara hiç takılma oluncada neden oldu dersin merak etme (:
23 Yorumla
Soran+1 yılneden ki benim etrafımdaki çiftler çok mutlular,cok güzeller :) baktıkca onların yerinde olmak istiyorum ama naparsın her isteğimiz olmuyor hayatta:)
Soran+1 yıl:) inş..
+1 yılBen telefonumun yerini unutmuşum sen diyorsun telefonda bile mesajlaşacağım kimse yok:)
Bir de erkek arkadaş mevzusunda kısıtlama derken nelerin var ki?09 Yorumla
Soran+1 yıl:) aynen bende öyleyim ya bi arayan babam annem :) onlarda iyi varlar..
erkek arkadaş konusunda ben cok geri kafalıyım. mesela arkadasım haftada en az 3 kere gorusur sevgılısıyle ben oyle degılım. her yere gıtmem aşırı seviyeliyim biri görür laf eder söz eder dıye yolda bıle yurumedım cunku tek varlıgım ve tek gerceklerımm annem ve babam onları utandırmayı hiç istemem... sevgilimden daha gerçek buluyorum annem ve babamı.- +1 yıl
Sende aile sevgisi çok fazla. Yarın öbür gün sevgilin olduğu zaman hatta evlenecek birisi olduğu zaman aile ve eş kavramını çok iyi ayırt etmen gerekiyor. Sende benim gibi aile kuşusun. Peki bulunduğun yer çok mu ufak ki biri görür eder vs. diye düşünüyorsun?
Soran+1 yılevet ufak bir yer. ama şöyle eşim olacak kişi çok ayrı ben sevgılıden bahsedıyorum :) o yüzden böyle yani babam çok tanınan biri birde bi ortama girdiğimde herkes beni tanıyor ben tanımadıgım halde o yüzden çok sevıyelıyım sevgilimle de öyleydim etraftakiler gibi değildim. ama ben memnunum şunuda belirteyim sadece annem ve babam için değil ben zaten sevgili olayına ters bakan bir kızım :)) kimsenin beni tanımadıgı bir yere gittiğimdede aynı tavırlar içerisindeyim.
- +1 yıl
O zaman sen görücü usulu evlenme işine nasıl bakıyorsun?
Soran+1 yılyani kötü baktıgım söylenmez ama severek evlenmek daha iyi geliyor bana. o kısmet meselesi aslında sevgili olayına ters bakmamın tek nedenı etraftakiler. artık o kadar çirkin o kadar kötü olan haller görüyorum ki ister istemez ters bakıyorum.
- +1 yıl
Anladım. Neyse muhabbet çok uzayacak sorunun içine etmeden gideyim:)
Soran+1 yıl:) est. tesekkurler.
- +1 yıl
Rica ederim gizli kullanıcı sağlıcakla kalman dileğiyle.
Soran+1 yıl:) teşekkürler inş...
yalnızlık ve olum , ınsanın hayatı boyunca karsılasacagı ıkı mutlak seydır , bırının caresı yok ,dıgerının kı ask tır ,... bence sen mesajı aldın hocam :)
012 Yorumla
Soran+1 yıl:) ne yalan söyliyim almadım aşık mı olayım ne diyorsun:))
Soran+1 yıl:D sanırım öyle
- +1 yıl
sımdı recetenı yazıyorum , yarın sabah erkenden bı gazete alıyosun soyle eklı falan sabah olabılır hurrıyet oalbılır , ekonomı sayfası dahıl butun heryerını okuyosun , bunu bır ay boyunca her gun yap , kendıne ınanamadıgın derecede konusabılır olavcaksın , konusabıldıgın ıcın guvenın olacak kendıne , ve kendıne guvenın oldugu ıcın senı seven ınsanlar oalcak .. denendı onandı
Soran+1 yıl:)) cok haklısın ama ben konusma konusunda gayet iyiyim bazen saatlerce babamla konusuyorum adamcagız artık kulaklarını kapatıyor. bazen uyumuş taklidi yapıyor tatlı tatlı :)
Soran+1 yıl:D hahahaa ama çok şeker bıraksa sabaha kadar konuşucam :) yalnızlıktan değil gercekten konuşmayı seven birisyim
Soran+1 yılciddi misin. ne kadar cok yalnız insan varmış ya peki sen neden yalnızsın
Soran+1 yılnasıl yani sen diyorsun hangimiz daha yalnızız diye şimde de yalnız oldugumu düşünmüyorum diyorsun:) neden düşünmüyorsun nasıl düşünmüyorsunn
ya şöyle soyluyeyim insanlar samimiyetle davranmıyor örneğin erkek bir kadınla yakınlaşmasnda baska anlam yüklüyor erkek ilişki seks yok. Sevgili vs yani ben bu kadını tanıtım önce demez varsa yoksa bunu ayarlarım düşüncesinde. Sadece hatta erkek de değil ama kadınlarda öyle oyuzden böyle bir arkadas bulmak biraz zor sanırım bayilhan👍
00 Yorumla
+1 yılKendini arkadaş bulmak için yorma. Kader illaki bir gün karşına birilerini çıkaracak kaç yaşında olursan ol illaki olacak ve çok iyi olacaksınız. Bu iş birazda şans kimisi 3 yaşında arkadaş bulur ve ölene kadar bu arkadaşlık sürer kimi de yaşlandığında ama sonuçta bulur bulana kadar ne mi yapmalısın sadece sabret hiçbir canlı yanlız değildir Allah var elhamdülillah
10 Yorumla
+1 yılSana arkadaşlık edebilirim. Müsait olduğum müddetçe her zaman seni dinlerim.
08 Yorumla
Soran+1 yılçok tesekkür ederim çok iyisin
- +1 yıl
Rica ederim bunalırsan bir mesaj atman yeterli.
Soran+1 yıl:) sık sık mesaj atacagım o halde desene
- +1 yıl
Sen nasıl istersen. Birisi az önce beni takip etmeye başladı o sen misin?
Soran+1 yılyok ben değilim :) bir başkası daha yalnız herhalde:)
- +1 yıl
Anladım farketmez bu siteden çok güzel arkadaşlıklar edindim. Bazen ben onları dinliyorum bazen onlar beni dinliyor.
Soran+1 yılne güzel iyi bi arkadaşsın demek ki
- +1 yıl
Ya da arkadaşlarım çok iyi ben de laik olmaya çalışıyorum :-)
sosyal ortamlara girmen gerekir evde oturmakla olmaz bu işler özelikle üniversite okumaya çlış insann sosyal hayatını çok güzel şekiillendiriyor bu konuda yardımcı ola bilirim
016 Yorumla
Soran+1 yılüniversiteye hazırlanıyorum bu yıl inşallah benimde tek hedefim o. üniversitede herseyin değişeceğini umut ediyorum. sosyal aktıvıte ıse şu an genclık sporda voleybol takımındayım yaklasık 3 yıldır. onun dısında unı hazırlıgı ıcın pek bıseye vakıt ayıramıyorum sosyal aktıvıde olarak
- +1 yıl
negüzel işte volaybol takımındaki arkadaşların takıla bilirsin onları bnce bi cafeye davet et birlikte bişeyler yapmaya çalış ortamı sen organize edersen gözde insan sen olursun birde insanlarla sırlarını paylaştıkça yakın arkadaş olursun ama herkesle paylaşılmıcanıda bilmen gerek hangi şehirdensin?
Soran+1 yılerzurumdayım. ama takımdaki arkadaşların özellikleri huyları ile benim kişilik özelliklerim aynı değil. çok farklıyız anlasamayacagımız kesin
Soran+1 yılyok yok öyle değil senin dedğin gibi düşünüyorum bende tabiki herkes aynı değil. farklı dediğim arkadaslıgımızı engelleyeek turden farklılıklar mesela çok genişler bir gün başkasıyla ertesi hafta başkasıyla ben cekemem oyle kızları ve cok dedikoducu olabılıyorlar takıldıgı kızların arkadasından konusma gıbı. yoksa herturlu farklılık olabılır doğal olan bu :)
Soran+1 yılbende bunlar yok. bunların olmadıgı ıkı arkadasım var ama onlarla herseyı konusamıyorum. her derdimi anlatamıyorum. iyi arkadaşız ama mesafeli arkadaşız
Soran+1 yılhaklısın cok haklısın ama anlatsamda benı anlayabıleceklerını zannetmıyorum
Soran+1 yılteşekkür ederim ama sende beni anlayamamıssın
Soran+1 yıle tanıyon nede bn seni biliyom ne olacak ekle özelden mesaj laşalım sonrada silersin - kısmından
Soran+1 yılteşekkür ederim
hala yalnızmısın ve istanbuldamısın bende çok yalnızım ve yakın arkadaş arıyorum
11 Yorumlasorun etme canım bende yalnızım hiç arkadaşım yok evde tıkılı yaşıyorum..
02 Yorumla
Soran+1 yılben cok sıkıldım artık
- +1 yıl
Gününüzü doldurmaz iseniz sıkılmanız çok normal vaktinizin boşa gitmesine engel olun ben de arkadaş ihtiyacı hissediyorum ama gerek yok diyorum eğer arkadaşım olursa bir zaman sonra ondanda sıkılabilme olasılığım yükselir sürekli aynı şeyleri konuşmak insanı soğutur. Ben bu sayfanın yenisiyim nedir ne değildir bilmediğimden pek katkı yapamayacağım eğer cidden arkadaş olmak istiyorsan olabilir ama benim bir çizgim var ilişki vs siyaset öyle konulara girmem. Sizede uyuyorsa bu durum elbette arkadaş olabiliriz.
+1 yılBirazdan burayı iyilik melekleri sarcak az bekle :)
07 Yorumla
Soran+1 yılkötü anlamdamı bu
- +1 yıl
Benim gibi seni dinleyebileceğini söyleyen erkeklerin aslında fırsatçı aslında bir kızla konuşma açlığı olan insanlar olduğunu kastedmiş arkadaş. Bir kısmı öyledir tabiki ama herkes için bunu genellememek lazım. Şükürler olsun gayet iyi durumdayım.
- +1 yıl
İyiler kötüler herhangi bi yorum yapamam ama geneli fırsatçıdır biraz olucaksan bile dikkatli ol hemen içini dökmeye başlama derim :)
Soran+1 yıltesekkur ederım ama yalnızlıgımdan dolayı o yollardan cok gectım ben:) mesela konusalım dıye mesaj atanlardan daha cok samimi geldin bana. tavsıyen için tesekkür ederim
- +1 yıl
Eyvallah :) Aşağıda bi kız arkadaş ekle demiş mesela onla konuşarak başla derim yavaş yavaş erkek arkadaşlarında olmaya başlar artık eleye eleye bulursun adam gibi konuşcak birilerini, iyi akşamlar :)
Soran+1 yılteşekkür ederim iyi akşamlar:)
- +1 yıl
:)
Merhaba bende çok yalnızım artık sıkıldım gerçekten herkesin ilgisiz olmasından falan telefonumu 1 ay kapadım acaba biri yazar mı arar mi diye 1 kişi bile aramamıs arkadaşlik kurmak isteyen varsa yazsın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. dost dediğin az bulunan bi şeydir bende var bitane 15 yıldır aynı dostla devam
10 Yorumla
+1 yılValla bende ayni durumda oldugum icin bu tur yazilari okuyorum 1 tane arkadasim var sık gorustugum biti degil ve kafama gore arkadasim yok ve asiri derecede canimi sıkıyor bu durum
00 YorumlaBende çok yanlızım her yere yalnız gidiyorum erkek arkadaş bir yere kadar ama bayan arkadaş olsa dertleşip konuşabileceğin çok iyi gelecek
10 YorumlaYalnızlığımdan her gün ağlıyorum sadece bir tane kız arkadaşım var ve o da sivasta çok utangacım nasıl yapacağım?
00 Yorumla
+1 yılMerhaba bende 18 yaşındayım yalnızım canım sıkılıyor, eğer İstanbul'da yaşıyorsan beraber vakit geçirebiliriz, aynı dertten muzdaribim bende
01 Yorumla
+1 yılBende o durumdayım istersen konuşabiliriz 18 yaşındayım bende ınstagram eklersen veya burdan farketmez konusuruz ccemrebzks ;))❤️
02 Yorumla
+1 yılAynı senin gibiyim desem hiç arkadaşım yok daha önce oldu ve hep sırtımdan bıçaklandım. Bende eğlenebieleceğim bir arkadaş arıyorum
00 YorumlaBu site güzel site seninle mesajlajmak isteyen çok erkek çıkacaktır sanırım tam yerine gelmişin
02 Yorumla
Soran+1 yılBak şimdi öyle çok site var istediğim şey gercekten arkadaşlık. ayrıca telefon numaramı ısteyen bazı erkeklerde var ama ben onların arkadaşlık için istemediğini bildiğimden dolayı telefon numaramı vermıyorum. yalnızlıktan dolayı kolay ama kötü yollara sapmıyorum:) yani bu şekilde her önüne gelen kişiyle konusmak gibi
Merhaba bende aynı durumu yaşıyorum istersen arkadaş olabiliriz 😃
00 Yorumla
+1 yılinsta melanchol07 yazın benimde arkadasım yok kanki oluruz ŞWÖFŞDÖCŞFÖFŞ 🥺🥺🥺🥺
00 YorumlaGel biz seninle kanka olalım özelden yaz benimde ihitiyacım var 😃
00 YorumlaMerhaba ayni sikinti biraz bende de var ama bende napicagimi bilmiyorum
00 YorumlaHerşey senin elinde neden kendine sıkıntı veya sorun ediyorsun ki kapanma açıl kalbinin sesini dinle
00 YorumlaBende bir bayanım pek arkadaşım yok istersen arkadaş olabiliriz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 18'im Ablam gibi konusabiliriz tek kardesımde ablam yok benım. Şimdi gizli yapıyorumcevap verirsen açıcam
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 640 cevap paylaştı. her şey şeninde efendim olumlu düşün….
00 Yorumla
+1 yılEkle KS den konuşalım :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSohbet kültürün iyiyse sohbet edebilirim.
00 Yorumla
+1 yıltakama kafana bende yanlızın :)
02 Yorumla
Soran+1 yılsen ne yapıyorsun peki yalnızlıga care olarak
- +1 yıl
pz de takılıyorum,motorsıkletımle gezmeye cıkıyorum alışveriş merkezlerıne fılan
Gel kuzguncuktayım çay içicem
02 Yorumla
Soran+1 yılkeşkee:) oturup çay içebileceğim bir erkek arkadaşım olsa:) ama güvenebileceğim bir arkadaşım olsa:)
1 yılben de aynı durumdayım nerde yaşıyorsun
12 Yorumla- 1 yıl
@hebelegüll buyur
- 1 yıl
Hiç mi yok arkadaşın cidden 🤔
Bana mesaj atabilirsin
11 Yorumlason durum nedir nasıl gidiyo hayatın
00 Yorumla
+1 yılSonuç nedir şimdi 🤗🤗
00 Yorumla🙋♀️bana yazabilirsin
01 Yorumla
+1 yılBen sana dost olurum🥺