+1 yılErgenlik döneminde inişli çıkışlı süreçler yaşanabilir. Anne babanın eğitimli olması çocuğun ruh halinin düzgün olacağı anlamına gelmez ki anne baba doktorsa bu kız doğduğundan beri başka ellerde büyümüştür.. böyle yapmasının nedeni de kendince sana olan bağlılığını kendi canını yakarak gösteriyor ki bu da bir bağlanma bozukluğu olduğunun göstergesidir. En yakın sağlık kuruluşundan psikolojik destek almasını tavsiye ediyorum. Aksi halde senin bir anda onu bırakıp gitmen onu intihara sürükleyip yaşamını yitirmesine sebep olabilir ve böylesi bir durumda senin ruhsal problemlerin başlar..
23 Yorumla- +1 yıl
İnşallah.. biraz dikkatli olmanı öneriyorum farklı algılayabilir.. onun iyiliği için istediğini hissettirmelisin.. kolay bir süreç olmasını dilerim..
Psikolojk olarak pek iyi sayilmaz sevgi kendine zarar verirse duygusal yönden biraz daha kolay Olur ama bu bilerek acı çekmek. Onunla konus ve bu huyundan vazgecsin. Vucudunda izler kalicak mikrop kapabilir. Böyle aşk gosterilmez de. Ya bak bunlar başlangıç daha kötusunu bile yapar. Diyelim ayrildiniz neler yapar sen düşün. Hatta zamanla bu isim yazma yetmeyecek belki senden bile bişeyler yapmanı isteyecek. Umarim cozersin durumu pek saglikli değil.
01 Yorumla
Knk şizofren bunlar benim eskiside öyleydi bacakları kediyodu bendine niye zarar veriyosun illa bişey kesiceksen beni kes dedim kız tamam dedi * ;D ayrıldım ;D
02 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. 3.bp.blogspot.com/.../ilk+ket%C3%A7ap.png
Bu bildiğin hahahahaha ulan ne güldüm11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bence adam akıllı ona anlat de ki bole yaparak kendini daha çok sevdirmiyosun aksi halde kendinden soğutuyorsun de devam ederse de ayrıl ilişkiniz yeni ise çnki senin için kolunu jilete vuran çocuk bir kaç ay sonra ayrılmak istesen sana bile zarar verebilir..
13 Yorumla
+1 yılBizim sınıftada böyle biri vardı bizim matematikçiden saklıyordu. :)) Çocuk tek bana gösterdi çok komikti ya :D
03 Yorumla- +1 yıl
Boşver ya ama sen olaydın senin de komiğine giderdi :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende öyle bişi yapmştm ama baş harfini dur atabiliosk atardm ben sinirdn yapmştım ayrıyken pisikolojim bozuken sonra cok pişman oldum her anımda görüodum hatrlıyodum daha cok onu elimş yokarlen falan hep baya deridi izi kaldı şimdi işte
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen tm elimin üstüne yapmştm babam bende uavk bişiyi arkedeliodu bende telaştan elim kanarlen fondeten sürmştim bide iyice yapmştı ve öyle kendini kesen çizen bir kızlardanda değilim bir anlık sinir sitres ve pisikolojimdi kızın pisikolojisi bozul dicmde e gzl cıkıyoz işte neyin kafasında
Sana bir nevi sevgisini göstermek istiyor kızma ona bence ya :) onunla daha çok ilgilen ve kafasını dağıt aşk acısı çektirme kıza :) Birde bitmiş fotosunu atsana merak ettim :))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılBende sevgilimden ayrılınca bir iki jilet çekmiştimde kalemtraş jiletiyle yapmış gibiydi senin sevgilin deşmiş bildiğin içim bir kötü oldu
01 Yorumla Ergence şeyler kaç yaşında? Kolundaki izler hafiften belli oluyorda o kan yerine başka bişi sürmüş rengide o kadar açık olmaz
12 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılBu kızın dövmeden haberi yok mu miğdem bulandı yemin ederim :)
01 Yorumla Kız mazoşist. Seni sadist falan sandi heralde tobe 😑😑
02 YorumlaÇok istiyosa dövmeni yaptırsın la bu ne psikopatlık yok artık.
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. bırazda keseymıs ıyıymıs sankı derıyı bıle gecememıs kız butun kesıklerı boyle he de gec sen :DD
111 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıll*n saf mısınız siz? Jilet felan değil o. Karamel gibi bir şey sürmüş koluna. Ama şimdi bunu duyup gaza gelip Faça çekmeyin.
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖzel bir fen lisesinde ilk 3 te diyosun
Babası doktor diyosun
üstüne bir de bu fotoğrafı koyuyorsun
Üstüne de inanmami mi bekliyorsun?
Cevap sahibi+1 yılÇok ciddi anlayamıyorum. Gerçek resmini göstersen fotoshop derim. Çünkü bunu mantığım almıyor. Alamaz. Anlayamıyorum...
Cevap sahibi+1 yılBende inanmiyorum
+1 yılFazla derin değil be ne çizikler gördüm belki deriyi geçmemiştir ama bunu yapmamalı daha değişik şekilde ifade etsin sevgisini bu şey çok saçma
14 Yorumla- +1 yıl
Ciddi bişey değil yani
- +1 yıl
Kalır ince izler kalır bunda ama bir kız için saçma
Cinsel Yaşam konusunda 580 cevap paylaştı. Bugün kendine bunu yapan yarın sana neler yapar acaba :d
02 Yorumla
+1 yılİgrenc ya kac yasinda bu kiz 14 15 falan mi nasil bir ergenlik bu
02 Yorumla- +1 yıl
tiksindigini söyle yapmamasi icin ilerde zaten pisman olur
+1 yılYani şok oldum bu nasıl bir şey bence psikiyatriye gitmeli bırakacam falan deme de valla kendini öldürür O_O
11 YorumlaTövbe est bu ne ya :D böyle Şeyler yaparsan senden ayrılırım de :D
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanmi o gercekten? 😨 ketchup'a benziyo😦. Vallah bari gitsin dovme yaptirsin o ne oyle; yazik kizada sanada. Daha cok sana.
01 YorumlaKolum acıdı resimi görünce :/ devam ederse onu bırakacağını söyle, yaptığı çok Saçma bişey
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAha tipik ergen evresi. Allahıma şükürler olsun öyle bir dönemim olmadı.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDe kendine zarar vermeye devam edersen senin için devam edemeyiz ilişkiye felan birşeyler salla olum kafayı yemiş
01 YorumlaBen bir kızım koluma sigarayla sevdiğimin ismini yazdim jiletle ismini yazdim buna aşk denilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevgilin mazoşist yarın seni kesebilir dikkat et :D
00 Yorumla
+1 yılBitmiş haline bakabilir miyin? Çok merak ettim.
04 Yorumla- +1 yıl
Faceden atar mısın?
- +1 yıl
Atarsan sebebini söylerim.
Annesini ara ailesine söyle
01 Yorumla
+1 yılNasıl bir manyakla berabersin ya :/
03 Yorumla- +1 yıl
Lys den 500 alsa ne mazosistin teki :/
Bune ya fazla ergence
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladın eren ise, kızın yazdığı yas... ne?
213 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbiraz uyduruyorsun gibi ama...
Cevap sahibi+1 yılçok ucuz bir numara oldu bu...
Cevap sahibi+1 yılkız da zaten koluna ketçap sıkmış gibi duruyor.
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılkıza da yazık, bu kadar uzun ismi nasıl sığdıracak be?
Cevap sahibi+1 yılbu kadar uzulme, ketçap sıkmış.
+1 yılErgenlikten çıkınca yapmaz
03 Yorumla- +1 yıl
Bunu yapmaya devam edersen ayrılcam de sevseydin sözümü dinlerdin de mesela
Adın eren senin yas ile filan baslamiyo
14 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBu kızla evlenmezsen seni de keser
02 Yorumla- +1 yıl
Bu saatte sonra istense de istemesen de çok tatlı o kız.
- Cinsel Yaşam konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılDoktor kizi Aģir şizoymuş
01 Yorumla Ben devam etmezdim. Ürkütücü.
00 Yorumla
+1 yılGeri-zekalı bir sevgilin varmış.
Ayrıl00 YorumlaAt bakalım bitmiş halini bu jilet gibi durmuyor
05 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı. dövme yapdırsın oyle yapıcana sıgır cok ulkemde :D
00 YorumlaDevam ederse onu bırakacağını söyle
00 Yorumla
+1 yılBence sen bunu bir psikiyatriste götür
00 YorumlaGörmek istiyorum daha foto varmı? Lütfen
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. kafayı koparmış bu kız hacı
00 YorumlaHasta heralde sevgilin hastaneye yatırın
00 YorumlaKetçap l*n o
42 Yorumla
+1 yılTöbest :d
Psikoloğa götür kızı00 Yorumla
+1 yılPsikoloğa gitsin bence
00 Yorumla
+1 yılbiraz fazla aşık
00 Yorumla
+1 yılvaroş işte
05 Yorumla- +1 yıl
eğitimli bir insan asla yapmaz bunu yani
- +1 yıl
okulla olmuyo malesef işte kendini geliştirememiş insan isterse 100kez okusun üniyi
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapmasın yazık ız kalır
00 Yorumlaçook romantik *-*
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılLiseli detected !
00 Yorumla Ah bu ergenler ah
11 Yorumla
+1 yılpsikopat misnz olum
01 YorumlaAcılımı ketçap :)
11 YorumlaÜzüldüm kıza
00 Yorumla
+1 yılAyrıl kurtul..
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026