Kapalı arkadaşlarım siz sevgilinize saçınızı gösteriyo musunuz? Yani beraber evdeyken falan açık mı oluyosunuz? Sadece merak yalnış anlaşılmasın :)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılTurabiler gibi kopyala yapıştır eğer gösteriyorsa türbanlıyım demesin gören bir yaratıcı var değil mi?
“Züleyha Yusuf’u odasına çağırmadan ve ona “gelsene” demeden önce, yatağın başucunda duran koruyucu putunun gözlerini ipek şalıyla örtmüştü. Görüşü ipek bir gece şalıyla örtülen bir tanrı, gücü bir kulun gücüyle sınırlanan bir tanrı! Ama yine de Züleyha kendisini verirken Yusuf’un aydınlığına, putunun kendisini görecek olduğu düşüncesinden utanmıştı.
Yusuf odaya girip de, Züleyha ona “gelsene” dediğinde, Yusuf bu putu görmüştü. Yüzü örtülmüş ve görmez kılınmış bir görünür tanrı. Züleyha, demişti Yusuf, putunun yüzünü neden örttün? Züleyha hal diliyle utancını anlatmıştı: Görmesin diye birazdan burada olacakları. O zaman, peki, demişti Yusuf, Züleyha’ya. Sen görüş gücü bir bez parçasıyla yok olan bir puttan utanıyorsun da, her yerde olanları ve olacakları bilen, her zamanda olanları ve olacakları gören, üstelik kalplerin içindeki niyetleri dahi bilen, kendisine gizli saklı olmayan benim Rabbimden niye utanmıyorsun? Üstelik ben Rabbimin gözlerini bağlayamam.
Sonra, gel, demişti Yusuf Züleyha’ya, şimdi sen gel. Ama bana değil, benim Rabbime gel. Gel ve Rabbi bil!”00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 36,2b cevap paylaştı. eğer gösteriyorsa türbanlıyım demesin gören bir yaratıcı var değil mi?
“Züleyha Yusuf’u odasına çağırmadan ve ona “gelsene” demeden önce, yatağın başucunda duran koruyucu putunun gözlerini ipek şalıyla örtmüştü. Görüşü ipek bir gece şalıyla örtülen bir tanrı, gücü bir kulun gücüyle sınırlanan bir tanrı! Ama yine de Züleyha kendisini verirken Yusuf’un aydınlığına, putunun kendisini görecek olduğu düşüncesinden utanmıştı.
Yusuf odaya girip de, Züleyha ona “gelsene” dediğinde, Yusuf bu putu görmüştü. Yüzü örtülmüş ve görmez kılınmış bir görünür tanrı. Züleyha, demişti Yusuf, putunun yüzünü neden örttün? Züleyha hal diliyle utancını anlatmıştı: Görmesin diye birazdan burada olacakları. O zaman, peki, demişti Yusuf, Züleyha’ya. Sen görüş gücü bir bez parçasıyla yok olan bir puttan utanıyorsun da, her yerde olanları ve olacakları bilen, her zamanda olanları ve olacakları gören, üstelik kalplerin içindeki niyetleri dahi bilen, kendisine gizli saklı olmayan benim Rabbimden niye utanmıyorsun? Üstelik ben Rabbimin gözlerini bağlayamam.
Sonra, gel, demişti Yusuf Züleyha’ya, şimdi sen gel. Ama bana değil, benim Rabbime gel. Gel ve Rabbi bil!”80 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. zaten iki kere yalnız kaldık açabileceğim ortamda ama o da teklif etmedi bende açmadım. sadece tahmin etti şöyle mi böyle mi diye, tahminlerine yanıt verdim, uzun/kısa, düz/kıvırcık falan gibi.. he misal ki açtım diyelim, insanlar öyle yorum yapıyorda, herkesin kendi tercihi, kapalı kadın dört dörtlük olacak diye kanun yok. hepsinin günahı sevabı ayrı. ona bakarsak erkeklerede diz kapağına kadar kapatmaları gerekir ama denizde herkes boxer kada şort giyiniyor, bu işin kapalısı açığı yok, müslümanı, gayri müslimi var bence.. her koyun kendi bacağından asılır, insanları yargılamadan önce kendi hatalarımıza bakmak gerek.. bu laf sana değil sevgili sorancım..
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yıll*n bu ne zıt.
Müslüman hanımın sevgilisi olamaz.
2.
Yabancı erkek kuzenin dahi olsa. Yani ergenlikten büyükse
Saçını bileğini göremez.
Azcık öğrenin.
Bu ne Cahillik ya.61 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
25Cevap
+1 yılYuh sacini acanlarda varmis kizim kapaliysan kapalisin nediye aciyosun sacini elin ogluna niakh yok günah ozaman hepden acilsin hic takmasin basörtü tek amac gösterişmi yani
36 Yorumla- +1 yıl
çok dogru.
- +1 yıl
@yalnızzkimse tabikide yaa bu sorunun sorulmasi bile cok kötü inanmiyorum ne hale gelmişiz
Soran+1 yılBencede doğru ama şimdi ben böyle yazsaydım hepsi üşüşürdü sizden mi öğrenicez diye
- +1 yıl
Ama parayla imanın kimde oldugu belli olmaz, ameller niyetlere göredir kimsenin niyetini bilemeyiz.
- +1 yıl
Bide öyle kendini üste çıkarmaya çalisanlar vardi dimi ya haklisin
Soran+1 yıl@yalnızzkimse aynen Canım
+1 yılTurbanliysa ayni evin icinde ne isi var. Benim arkadasim vardi liseden beri ciktiklari icin kizin acik halini gordugunden kiz resim atiodu ole smdi evlencekler.
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah bir yastıkta kocatsın
Evdeyken sevgilisine saçını gösteriyorsa dışarıda da açsın o zaman. Sevgilisi de kendi kanından canından değil yabancı sonuçta.
31 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
+1 yılKuzenim oyleydi. Kapaliydi ama düğününde acikti. Kafasina gore takilma mevzusu var bazilarinda. Kendi tercihleri.
11 Yorumla
Soran+1 yılHAKLISIN
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSoru trajikomikse şimdi cevaplarda öyle gelecektir :D
23 Yorumla
Soran+1 yılHAKLISIN valla aklıma edeyim nerden aklıma geldi
- +1 yıl
Valla açan her tarafta açıyor hiç ksr bakma, kapalı veya açık farketmiyor. :)
Soran+1 yılDoğru
+1 yılYa yemin ederim şu bir kaç saatten beri acayip aptalca sorular lütfen kusuruma bakma ama afedersiniz madem sevgilin olacak la eve gidio yiyişeceksen oranı buranınellettrieceksen o kafandakini neden kapatıyorsun lütfen ya mantıklınız biraz namuslu olup dindar olup kaşar motor paralı asker vs ne zıkımmsa olunmaz yavrucum
00 Yorumla
+1 yılsevgili sonucta acmamasi lazim, yarin obur gun ayrildilar diyelim kapali olmasinin bir anlami kalir mi
20 Yorumla
+1 yılKapalı arkadaşlara şöyle bir soru sor. Madem kapalısınız ne diye sevgiliniz var? Madem kapalısınız beraber evde ne işiniz var? Bazı açıklar siz kapalılardan daha namuslu ve daha dindar.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılduyguların verdiği bir karardır. saçı kapalı olanların müslüman açık olanlarında değil mantığından çıkın... günahları kendilerinedir... sizene?
10 Yorumla Sevgili zaten mahremdir yahu. Yanında açılan hatun eğer kapalıysa bir durup ben düşünürdüm. Olmaz o iş. :)
10 Yorumla
+1 yılKapalı kızların sevgilisi olması ve sevgilisiyle aynı evde kalması mı?
Bu şuursuz sorulardan bıktım yeminle :D11 Yorumla
Soran+1 yılHAKLISIN ne diyim
+1 yılsalak mısın? kocan değil bişeyin değil boşuna mı kapandık ayıp ya gösteren varsada şuursuzdur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla kapatmanın ne anlamı kaldı o zaman. Öyle yapanlar elbet vardır fakat 5 parmağın 5i de farklıdır işte. İnanç gücüne bağlı
10 Yorumlasen saçını göstermekten bahsediyorsun ben daha kız arkadaşıma saçının rengini soramadım o derece yani
00 YorumlaKapalı sın sevgilin ile evde ne işin var? Merak konusu
06 Yorumla
Soran+1 yılİllaki baş başa olacaklar diye bir olay yok ki ayrıca ben burada sadece sordum bilmediğim için
Soran+1 yılBencede
Soran+1 yılBen kapalı değilim
+1 yılo nasıl türbanlı l*n sevgilisinin evine gidiyor :D
20 Yorumla
+1 yılyok türban fantazisi var o başında kalıyo bide don sutyen kalıyo
02 Yorumla
Soran+1 yılHaydaaaaaaaa :D
- +1 yıl
ne işin var uzaydaaaaaa :P
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaç göstermek gunah göğüs bacak serbest onların kafa öyle işler :D
14 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂 park banklarındakilere ne demeli
Cevap sahibi+1 yıljkhdajskdhj kucaktan kucaga gezerken gördum gulhanede :D
Soran+1 yılHhahahahahah sorma ya bide ben lisemdekini unutmam sınıfta sevgilisiyle öpüşürdü kolon arkasında sonra öğrendik ki mahalleden bir çocukla aldatıyomuş
Cevap sahibi+1 yıljdhajhdj basını kapattı ya cennete gıtcem sanıyo kaşar :D
Ben kesinlikle açmıyorum saçımı
18 Yorumla
Soran+1 yılEn doğrusu 👍🏻😊
Soran+1 yılHaklısın Canım😄😊
Evet o eve gecince sikildim dr cikarirdi bazende ben opusurken cikarirdim
00 YorumlaYav ne saçı bana nerelerini gösterenler oldu haberin var mı senin yok tabi konuşuyosun öyle
00 YorumlaYok mk onlar analarının karnından türbanlı doğdular babalarına bile göstermiyolar şuana kadar kendileri bile görmediler hatta. Hangi renk saçları var diye tahminde bulunup araştırmalar yapıyolar :D
12 Yorumla
Soran+1 yılVallahi keşke komik olsaydı
"Yani beraber evdeyken" hmmm
23 Yorumla
Soran+1 yılYok ben açıyo musunuz diyince dışarda nası açalım diyecekler olur diye böyle dedim 😄
Soran+1 yılHahahahahahah
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKapalı bir kız sevgilisiyle evde baş başa kalması sorun değilde saçını göstermesi mi sorun?
12 Yorumla
Soran+1 yılYa hemen salak saçma duyarlara önyargılara başladınız ben burada sorun diye bişey demedim görüşte belirtmedim sadece soru sordum
- +1 yıl
Bende cevap verdim. Soru kalıbında olması cevap vermedim anlamına gelmiyor, anlayana.
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince gösterirler her yerini #HELÂL olunca ;)
10 Yorumla
+1 yılmıllet yataga atıyor sen neden bahseıyorsun yaa :)
12 Yorumla
Soran+1 yılAbooooo 😄
- +1 yıl
abooooo yaaaa delı karı :)
onlarda ne numaralar bir bilsen
20 Yorumlaartık erkeklerde kapanmaya başlamış sanırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSozlumun yaninda basim acik duruyodm sadece
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben açıyorum
21 Yorumla
Soran+1 yıl:) 👍🏻
gösterip cekiyoz kanka :'D
00 YorumlaBeraber evde de olmamanız lazım :l
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gösteren vardir
10 Yorumla
+1 yılkapalıyken oral yapan türbanlılar ölsün mü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılevli olduklarında göstermeliler
00 Yorumla
+1 yılvay be :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem