Guzel bir kızın tipsiz bir erkekten hoşlanma ihtimali var mıdır ? Sizin tanık olduğunuz.böyle ilişkiler var mi ?
Çıkar ilişkileri hariç.
Çıkar ilişkileri hariç.
Beni sevgilime hic yakistirmiyorlar mesela, ben kendimi övmek istemiyorum güzel oldugumu da söylemek istemiyorum ama arkadaslarim hep bana daha yakisikli erkeklere laik oldugumu söylüyorlar simdiki sevgilim bence yakisikli yani tatli sempatik bit rip ve benim istedigim gibi bir erkek, yani kizlarla fazla arasi yok barlara diskolara gitmiyor gönül eglendirmiyor yani adam gibi adam ben onun bu huyuna asik oldum.. arkadaslarim onu güzel bulmuyor krolara benziyor diyorlar ben ama cok begeniyorum simarik olmayan kizlar cok tipsiz erkeklere de asik olabilir ben cok görüyorum öyle cift biri cok güzel digeri onun kadar degil ama ask iste oldumu oluyor :)
kızlar genelde erkeğin hal ve davranışlarına, kendisine aşkla bakan birine ihtiyaç duyar. yakışıklılık ilk tanışma aşaması için önemlidir ama bu fasıl bir şekilde aşılmışsa adam tipsiz olsun pek farketmez. çünkü kadınlar dışından çok adamın içini görür ve ona aşık olur. eğer basit bir kızsa ve takılmalık arıyorsa sadece yakışıklılığı aşk sanabilir. ama çabuk biter. o yüzden güzel kızın yanında tipli erkek de olabilir tipsiz de. aslında çok da şaşılacak bir durum değil. kadın bir yerden sonra kendisini seven adamla devam eder tipini çok da umursamaz.
Şimdi kızlar toplanıp "TİPE HİÇ BAKMIYORUZ VALLAAAAA" Diyebilirler :) Yalnız hepsi Kıvanç İçin Dip Düşürür :) Tipsiz Erkeğin Kaderine Gelince :) Ben Yakışıklı Karizmatik Kaslı Güzel Gözlü Boylu Poslu Bi Erkek Değilim :) Yalnız İstediğim İnsanıda Elde Edemediğim Olmadı Hiç :) Tipsiz Erkek Yoktur .. Kas Vardır Göz Vardır Boy Vardır Karizma Vardır Çevre Vardır Para Vardır Bi Gülüş Vardır Hiç Biri Yoksa Bende Olduğu Gibi ÇENE Vardır :) Çene Varsa Bunların Hiç Birine Gerek Yoktur .. :)
Şimdiye Kadar Şu Koca Burnumla Beraber Olduğum Kadınlardan Gelebilirmi Acaba ;)
Tişikkür Ederim :$
güzellikte yakışıklılıkta birazcık göreceli kavramlardır. Sana çirkin gelen birisi başkasına dünyalar güzeli yada dünyalar yakışıklısı olabilir. Ama genel anlamda hiç abartı her iki tarafında uç noktalarda olduğu çiftler görmedim
Cevap
9Cevap
evet var arkadaşım :) gerçekten güzel bi kız sevgilisini anlata anlata bitiremiyodu merak ettim tanıştık hatta ve şok oldum :) küçümsemek hor görmek gibi değil ama o kızın yanına yakıştıramadım ve kendisinede söyledim bunu. ama arkadaşım çok seviyo hatta bazen çocuk onu süründürüyo 3 yıldır beraberler ve ciddi düşünüyolar :) yani tip çokta önemli değil sevsin yeter kişil daha önemli çok yakışıklı yada güzel olupta kişiliği beş para etmez insanlar var.
var tabi benide erkek arkadaşıma yakıştırmazlar genelde kimse çok yakışıyosunuz demedi bana hep buket bununla ne işin var yada nerden buldun dediler ben önemsemedim çünkü ben onun tipine aşık olmadım zaten tiple yola çıkanların sonunun uçurum olduğunu biliyorum boş iş
Bi ornegi benim.benden ayrilan sevgilim gerçekten tipsizdi yani öyle söyler herkes.Benim yanıma yakistirmazlardi.Ama ben tipe hiç bakmam,çok seviyodum çok fazla seviyodum ama bakınız ayrildi benden.Aylardir acı çekiyorum üstelik.Peşinden kosturdum o kadar zaman barismak için ama ışte.
var ya
bir ark. manken gibi ama sevgilisini görsen pepee'ye benziyor. mal gibi bir şeydi.
oluyor öyle..
hatta tanıdık bir örnek link
aaaa aynı ben ama yanımda öyle bir tane yok :((((
Bana oldu. Cidden güzel bir kız benden hoşlandı(tamam çok çirkin değilim ama o kızın yanında çirkindim gayet :D). Valla tavır ve hareketler tipten çok daha çekici gelebiliyor.
yahu boşversin bu kızlar cebinde parası olmayan varmıymış o tipsiz kişilerde :))) Adam gibi davrananlardan son sürat kaçarlar Bana burda martaval okumasınlar ;)
Tipsiz erkek yoktur karizmatik olmayan erkek vardır..adsasdsfa.
Tipsiz Kadında yoktur Azıcık Kese Kağıdı Vardır :)
Evet.Sadece konuşup gerçek kendilerini görmeleri yeterli.
var tabiki tanıdığımda var karşılaştığımda AŞK öyle büyülü bişey ki :D
genelde öyle olar. Bizide yakıştırmıyorlar. Her halini seviyorum sevgi görselliğe dayanmıyor niteliğinde.
en çok bu şekilde ilişkiler var.kızlara daha inandırıcı geliyor bu çirkin adamların sevgisi.
En son ilişkim oyleydi. Ben gayet hoş ve bakımlı güzel br kızm. O ise çok çirkindi ama seviyordum işte
Basta cıkar ilişkisiydi ama şu an deli gibi aşık oldum 42 yasında ve yanıma hıc yakısmayan tıpte bırı 21 yasındayım ama aşığım
olabilir, mümkündür. beynini sevmiştir belki illa çıkar mı gerekiyor
imza: tipitip
evet şahit oldum akıl oyunları önemli olan kızın aklını çelebilmek...
Hemde inanamayacağın kadar çok var.
çirkin erkek yoktur; az rakı vardır...
ühüüü sürüsüne bereket
Nıye olmasın. Hiç mi görmedn ?
var :) cok hemde
var
var hemde çok
olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar