Kısa boylu olanı siz seçer miydiniz sorum bu.
Herkese teşekkürler
Benim karim benden uc santim daha uzun. bence senin kafana takilan baska seyler var. eger gercekten kisa diyorsan birak cunku ilerde olabilecek en kucuk sorunda bile ne mutlu olursun nede mutlu edebilirsin. kendine ve ona yazik edersin. gercekten iyi anlassaniz zaten bunu sorun olarak gormezdin
yanında topuklu giyemeyecegin bir elemanla beraber olma
evet doğru
teşekkürler
Canım taktigin sey boy mu? Bir sey hissediyorsan et etmiyorsan etme. Bu kadar basit. Benim 190 lik sevgilim oldu ama simdi ondan cok daha asik oldugum biri var ve boyu 170. Takma boyle seylere.
Beraber kötü duruyor işte fotoğraflarda özellikle. Topuklu da sorun oluyor.
Tipe ve kisilige bak. Eger bir gun birine gercekten asik olursan boyun cok onemsiz bir sey oldugunu fark edeceksin. Ben olsam hangisine daha yakin hissediyorsam onu secerdim. Benimde abimle yengem ayni boyda. Ama abim cok yakisiklidir pesinden kosmayan yoktu.
gayet iyi senden kısa olsa kötü ama aynı boyda olmakta iyi bence
Cevap
31Cevap
Uyi ki azad etmissin kisa cocugu. Ben 1.73'um, sevgilim 1.75 ve ben sorun etmeme ragmen o bir an olsun etmedi. Tabii ki uyum onemli ama ilk kriterinin bu olmasi ve daha uzun boylu birinden de teklif alip karpuz secer gibi aralarinda secim yapman cok cirkij bir davranis. Umarim boydan cok karakteri saglam cikar, asil uyum o cunku.
"Benim boyum 1.69 ve bir kız için gayet iyiyim" nedir la boya mı bakılıyor iyi olup olmaman. Eğer boy yüzünden reddetceksen zaten beynin yok ak.
sen boya değil acaba seni mutlu edebilicekmi onu düşün yinede boy takıntın varsa yolun başındayken üzmeden gönder
Boyun 1.88 bekarligimda kizlarin yüzde doksani uzunum diye evlenmek istemedi
beni ilgilendirmiyor bu. bir sürü ofsayt yanın vardır onlarda boyu bahane etmişlerdir.
Yok artik herkes oylesini ariyor nasi seni kabul etmediler anlamiyorum
vay arkadaş ya birazcık da topuklu giyme ne olur işte böyle yapıyorsunuz birşey oldu mu da az manyak çıktı karaktersiz çıktı hemen ayrıl uymadık birbirimize la önce tanı ney huyunu suyunu
Ne kadar salak salak sorular ya sen adamın boyuyla mı çıkacaksın karakteriyle kişiliği ile mi. Git 2 metre karaktersiz bir adamla çıkta gör nasıl arıyorsun o beğenmediğin 1.70 lik adamı.
şu evlendirme preogramındaki ayakkabı numarası soran kadın gibi oldun ayagı buyukse herşleyi buyuktur demişti boyla ne alakası var kafa olarak uyuşman önemli deveninde boyu uzun
boy mu ona mı bakıyosun? benim boyum 1.77 ve benim 170 boyunda sevgilim oldu önemli olan sevmek neyişn kafasındasın? boyun uzun olsa anlıycam ama değil yani 2 cm aranızda var bence kalbe ve zekaya bak
boylar değil işlevler önemli, fiziklerden önce beyinler gelmeli ki doğru olan bulunsun
Boyu sana yakın olması daha iyi değilmi elinden tuttuğunda elin havada kalmaz gözlerine bakarken kafanı kaldırmazsın aynı boyda olmanız çok daha iyi bence
ilginçsiniz ya aşk bu boya posa kiloya bakmaz ne zmn alnıyacaksınız?
Keyfini çıkar, 30 undan sonra taşlara kafanı vuracaksın çünkü.
Okan bayülgen teklif etse boyu sorun edermiydin acaba (:
172 boylu bırı olarak boy ile aşık olanlar tıpkı sahte emzık gıbısınız bosbos :d
Sen insanlarla boylarına göre mi ilişki kuruyorsun? 👏👏
Yahu boyun ne alakası var anlamıyorum ki
Şaşırdınız artık ya !
Boy icin reddetmek sacma. Onemli olan seni mutlu edip edemeyecegi. Ama boya onem veriyosan umut veripte uzme cocugu
iyice mal oldunuz çok tv izliyorsunuz asalak bir nesil..
Boya göre muhammele yapma boşver sende hoşlandıysan çık gitsin
Murat dalkılıç kenan doğulu yalın da o boylarda ne var yani 😏😒
Normal bir boy oyle kisada sayilmaz ama neden hic kisiligini sormuyorsunuz
ya abartma bnce çocuk iyiyse kabul et nie bukadar takıosn anlamadm
boya takılma bence kişiliğine bak yopuklu giymezsin olur biter
ohh çok şükür 1.71miş. ödüm koptu 1.70 diceksin diye
Boyla değil kalbinle sevsen ya?
Sizin şu boy takıntınız yok mu
Her şey boy tabi. sen de haklisin
Hoşlanıyorsan onemli değildir heralde
hangisinden daha cok hoslanıyosan onu
görende boyu ile çıkacan
karakter ve paraya bak gerisi uçar gider
, Boyla mı oluyor bu işler (;
kısa ama senin için problem olmazsa et.
Haha ee boyu kısa diye red mi ediceksin
boya takman sldkckxkcmckccmmc
Ben 17 yaşındayım 178 im
O küçümsediğin boyu sonra aramayasin da
boy kısa diye redmi ediyorsun benim boyun 1.76 :)
Uzun iyidir
Zekası olanı seç
Mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar