bu yüzden soğudum iyce gece yatarlen oluyor gündüz yanımda yapmıyor söyleyince utanıyor elimde olmuyor diyor kafayı yicem?
Cevabın nedir?
Bu gerçekten de kocanın elinde olan bir şey değil. Gün boyunca gaz çıkartmamak için kendini sıkıyordur.. Herkes sıkıyor. Fakat insan uyku pozisyonunda iken vücudu gevşer ve ister istemez insan gaz çıkartır. Sen daha farkında değilsin ama bu durumdan iğrenen sen bile aslında haberin olmadan çıkarmışsındır.. Kocandan tiksinmene gerek yok yani.. Karşındaki kişi çok nazik bir insan ki seni rahatsız etmemek için gün boyu dikkat ediyor. Şanslısın. Kimileri varki kadın çocuk dinlemeden öyle ortalık yere salıveriyor. Bulmuşsun bunama..!
91 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKocan o senin bu yüzden insan sogur mu hiç? ? Cok kötü bence böyle dusunmeniz sonuçta adam mahçup ve elinde değil. Allah korusun İnsanız ya hani birşey oldu adam yatalak olduuu... ve kakasini yapacak ne yani gidecek misin? Peki aynini sen yapıyor olsaydın ne düşünürsünüz? ? Bu kadar da bencil olmayın lütfen. Bu kadar basit olmamalı soğuma. Kapıyı açık bırak yat yatarken oda hava alsın. Çözüm cok çözmek isteyene diyorum.
143 Yorumla
Soran+1 yılYa elimde olmuyor osuruktan aşırı tiksinen biriyim eşimde olunca dahada kötü oluyor bende kafama takmak istemezdim ama her gece olunca çok iğrendim
- +1 yıl
@ersanbaslarrrrr ben içimde sindiriyorum. Fotosentez yapıyorum:))))))
+1 yılKocana tavsiiyem senin osturuk videonu çeksin sonra sana izletsin o zaman adam bana iyi katlanıyormuş dersin bence senin uyku hassas tabi adam çalışıp geliyor sonra uykuya kaptırıyor kendini bana sorarsan senin böyle bir eşin olsa ne yapardın diye bende istemez soğurdum ama bununda çareleri var o osturuyorsa sende horluyorsundur belki bazı olumsuzlukları görmezden gelip ya da çaresini bulmazsan tek başına kalırsın bu seferde o beğenmediğin kocanın osturuğunu bile özlersin..
90 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı.
+1 yılAnlıyorum seni herkesin hassasiyeti farklı tabi ki. Geceleri ayrı yatın sen kendine başka bir odada güzel bir yatak hazırla. Ama bunu tepki olarak değil ilişkinizi korumak adına yap. Görmezsen tadın kaçmaz, sorun da çözülür ;)
16 Yorumla
Soran+1 yılAynı şeyi yaşadığını düşün sevdiğin insanla evleniyorsun ama seni tiksindiren durumları oluyor ve soğuyorsun bu ilişkinizede ona bakış açınızada zarar veriyor ister istemez herhangi biri yapsa gülüp geçersin ama eşin olunca başka türlü oluyor
- +1 yıl
Tabi ki ona duyduğun arzu yok oluyor anlıyorum seni. Bu yüzden evlilik öncesi bir süre beraber yaşamak en iyisi çünkü o kadar maddi manevi emek harcayıp bir ton hayal kurup bide bunlarla uğraşmak bana abes geliyor
Soran+1 yılEvet ama heryerin ayrı bir kültürü oluyor benim bulunduğum çevre bu durumu hoş karşılamayacağı için öyle bir şansım olmadı tabiki eşimiz özelimizdir böyle şeyler yazmaya kimse bayılmaz ben eşimi artık bu yüzden arzulayamıyorum ve uzak duruyorum çünkü sanki saygınız azalıyor ben biraz titiz biriyim bu konularda anlayış meselesi
- +1 yıl
dediğim gibi eşine durumu onu kırmadan anlatmak sorunu çözer. ikinizde rahat rahat uyursunuz.
Soran+1 yılTeşekkürler
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
69Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Merhaba canım kocanın gaz çıkarması (osurması), özellikle geceleri olması ve bu durumun seni rahatsız etmesi, ilişkinizde soğukluk yaratmış gibi görünüyor. Onun utanması ve “elimde olmuyor” demesi, durumu kontrol edemediğini düşündüğünü gösteriyor. Bu hem fizyolojik hem de duygusal bir mesele olabilir. Aşağıda, durumu yönetmek için kısa, öz ve bağımsız öneriler sunuyorum, sadece bu soruya odaklanarak. Öneriler:Sakin ve Yapıcı Bir Konuşma Yap:Kocan utandığını söylüyor, bu yüzden suçlayıcı olmadan, nazikçe hislerini paylaş:Örnek: “Gece gaz çıkardığında uyuyamıyorum ve bu beni biraz rahatsız ediyor. Beraber bir çözüm bulabilir miyiz?”Onun da utanmasını azaltmak için, bunun yaygın bir durum olduğunu vurgulayabilirsin. Fizyolojik Nedenleri Araştır:Gaz, genellikle beslenme, sindirim sorunları veya stresle bağlantılıdır. Kocana şu önerileri sunabilirsin:Diyet Değişikliği: Gaz yapan yiyeceklerden (lahana, fasulye, gazlı içecekler) kaçınmasını iste. Akşam yemeklerini hafif tutmak (örneğin, sebze ağırlıklı) işe yarayabilir. Doktor Kontrolü: Eğer sık ve rahatsız ediciyse, sindirim sistemi problemi (örneğin, laktoz intoleransı, IBS) olabilir. Bir doktora görünmesini nazikçe öner. Egzersiz: Hafif yürüyüş veya yoga, sindirimi düzenleyebilir ve gazı azaltabilir. Pratik Çözümler Dene:Yatak Düzeni: Ayrı battaniye kullanmak veya yatağın farklı kenarlarında uyumak, rahatsızlığı azaltabilir. Oda Havalandırması: Gece yatmadan önce odayı havalandırmak veya bir hava temizleyici kullanmak kokuyu azaltabilir. Gaz Giderici Ürünler: Eczanelerde satılan gaz giderici tabletler (örneğin, simetikon içerenler) veya bitki çayları (rezene, nane) denenebilir. Duygusal Soğukluğu Ele Al:Bu durumun seni soğutması, sadece gaz meselesi değil, belki de altta yatan başka bir duygusal mesafenin göstergesi olabilir. İlişkinizde başka neler seni rahatsız ediyor, düşün. Örneğin, iletişim eksikliği veya başka alışkanlıklar bu soğukluğu artırıyor mu? Birlikte keyifli aktiviteler (sinema, akşam yemeği) yaparak aranızdaki bağı güçlendirmeyi deneyebilirsin. Espriyle Yaklaş (Eğer Uygunsa):Eğer kocanla rahat bir iletişiminiz varsa, durumu hafifletmek için espri yapabilirsin: “Bu gazla evde doğal gaz şirketi kurarız!” Bu, utancını azaltıp konuyu normalleştirebilir. Ama eğer bu seni çok rahatsız ediyorsa, espri yerine ciddi bir tonda sınırlarını belirt. Kendine Odaklan:Bu durum seni “kafayı yedim” noktasına getirdiyse, kendi huzurunu korumak için adımlar at. Meditasyon, müzik veya bir hobi, stresini azaltabilir. Eğer soğukluk devam ederse, bir çift terapistinden destek almak, hem bu meseleyi hem de ilişkinizin genel dinamiklerini konuşmak için faydalı olabilir. Sonuç:Kocanın gaz çıkarması fizyolojik bir durum, ama seni bu kadar rahatsız etmesi, hem pratik hem duygusal çözümler gerektiriyor. Nazikçe konuş, beslenme veya doktor kontrolü gibi çözümler öner, yatak düzenini ayarla ve ilişkinizdeki soğukluğu ele almak için küçük adımlar at.
10 Yorumlanasıl bir şahsiyetsin sen sıçmıyorsun değilmi
sen osurmuyorsun sen neden evlendin onunla asuracaksın sıçacaksın
benim babam ölmeden önce yataktan kalkamadı altına yapıyordu annem altını temizliyordu çocuk gibi
tiksinme yok iğrenme yok hürmet var sizden karı olmaz be eş olacakmışsınız
götümün kılları sizi90 YorumlaNapsın adam? sabahları elinden gelen saygıyı gösteriyormuş işte. neden yüzüne vurup rezil ediyorsun. senin yapmadığın ne malum? garantisi nerde hani? Bugün bunun için soğuya yaşlılıkta ya da hastalıkta napacak kim bilir. Bu yaşa gelmişin O kafayı boşuna vücudunun en yüksek yerinde taşımışın, k. bak !
40 Yorumla
+1 yılya ne biçim insansın sen doğal bişey bu sen yapmıyo musun? ya da öyle mi sanıyosun? gece uyurken istemeden de olsa zarrrt diye salıyosun haberin yok. tavsiye istiyosan eşin çok yutkunmasın , lokmasını iyice çiğnesin , sakız çiğnemesin, kötü kokmaması için sülfür içeren besinlerden uzak dursun
30 Yorumla
+1 yılOsurmak dogal normal birsey, sen osurmuyor karninda mi tutuyorsun
45 Yorumla
Soran+1 yılinsanız sonuçta normal ama her ihtiyacımızı ulu orta yapmıyoruz değil mi başkalarının yanında helede eşimizin anlık birşey olsa okey duymaz geçersin her gece olunca doğal haliyle insan tiksiniyor
- +1 yıl
Adam yataginda evinde rahat olmadiktan sonra bosar seni valla, ben olsam bosardim. Isterse evin icine sicar ev tek senin degil madem tiksiniyorsan bosan yaa insan hic kocasindan tiksinir mi ben anlamiyorum milleti
Soran+1 yılAy sen bir sus kardeşim ya normal olan dışındaki yazıyorum bu kadar savunduğuna göre belliki osurmaya çok meraklısın o rahat olduğu için bu oluyor rahatsız olan benim boşboş yazcaksan yazma
- +1 yıl
Senin gibiler evliligi haketmiyor
Benim eşimde biraz kilo var.. Oda çıkarıyor gaz çok. Eşim benim canım ya... Günde ortalama insan 15 kez gaz çıkarır. Bu çok normal. Kalkıp 15 kez gazını tutup tuvalete mi gitcek. Ne var yani. Hepimiz insanız. Sana tavsiyem.. Boşan sen hemen. Adama yazık cidden. Osuruguna bile tahammül edemeyen bi kadından eş olmaz. Yaşlanınca adam atına ıslatcak.. Altına etcek.. ya da sen yaşanınca altına ettiğinde bunu kocan temizlicek. Bence hemen boşan.. ya da bi piskologa git..
20 YorumlaKardeşim valla anlıyorum dünyanın en zor durumu seninle aynı duyguları paylaşmıyoruz sorun şu ki bunda bir şey göremiyorum YANİ SEN HİÇ Mİ osurmuyosun
EMPAĞTİ PLS
YANİ BU NE YA
Gülme komşuna gelir başına
BİR GÜN KOCANDA KARIM OSURUYOR DERSE NE YAPCAZ BAKALIM
Dip not:KIZIM00 Yorumla
+1 yılyatmadan en az bır 4 5 saat once yemek olayını bıtırsn soda felan ıcsın yatmadan bırkac saat once gaz problemı olablr doktora gıtsn
10 Yorumla
+1 yılYatarken olması gayet doğal değil mi sen de abartma insanın doğal bir durumu yani, içinde kalsın da adam patlasın mı yani :D
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılulan gece gece :D sdas
https://www.youtube.com/watch?v=5w4t1UYj4Lk90 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılbence adam normal sende uyku problemi var :) adamla aynı saatlerde uyu
30 Yorumla
+1 yılSen kendini sessiz sesiz uyuyor mu sanıyorsun normal bir şey sende de oluyordur :D
40 YorumlaO değil de, osuruk nöbetinemi kalıyorsun gece, sürekli nasıl oluyor da osuruk yakalayıcısımısın...
70 Yorumla
+1 yılbiz ne yapabiliriz onu anlayamadım? gelip de adamı mı terbiye edelim
70 Yorumla
+1 yılmanyakmısın kzım benim babam osurur mesela ben laf soylerim annem laf soyler azarlar babam kahkaha atar sonra fısfıs sıkarız hep beraber kahkaha atarız :D buu gülünecek bisey kasma o kadar
10 Yorumla
+1 yılMuhabbete bak bir gaz'dır gidiyoruz bakalim :)) elimizde patlamasa bari
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHahahahhaahahahahha kahkaha attım troller sizi seviyorum :)
90 Yorumla
+1 yılÇok Yemek Yiyor Mu? Ona göre osuruyor olabilir. Yani Ben Çok Bilemem.
10 Yorumla
+1 yılNe sandın sevgiliyken parfüm koktugu gibimi olcaktı kocan o senın süs köpeğin değil sanki sende g*t yok sen gazı nereye salıyon botaşamı?
20 Yorumla
+1 yılİnsani bir ihtiyaçtır gaz çıkarmak. Ama ZAAART! BÖÖÖÖRT diyte çıkarıyorsa, osuran bir odunla evlenmişsin. Kolay düzelmez o alışkanlık.
20 Yorumla
+1 yılosurugun kokuyorsa tam geldiginde sende eşinin burnuna daya poponu bir ossur bak bidaha yapacakmı kesin özüm dene ve gör?
40 Yorumla
+1 yılAbla valla guldurdun. Erkeklerin %90ni boyle ha ustten ya alttan
10 YorumlaKocası osurma desem kocan osurmayacak mı?
- Pamuk tıka.00 Yorumlaadam aayıkken tutuyor tutuyor mide şişiyor yatağa girip kendinden geçince salıyor istemsizce ne var bunda sen osurmuyormusun uyurken?
10 Yorumla
+1 yılSende osur bacım, karşılıklı osurun hatta en uzun osurma yarışması falan yapın ilişkinize yeni heyecan katın 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam napsın yani onun elinden ne gelir bilerek yapmıyor ya yedirme adama gaz yapan yemek o zaman bunu buraya yazman çok saçma
13 Yorumla
Soran+1 yılBenim yaptığım yemekler gaz yapan yemekler değil olsaydı ondan olduğunu anlardım belliki siz halden anlamıyorsunuz adam akıllı fikir verileceğine saçma cvplar geliyor insanlık hali dediğimiz olay bir kere olur arada olur her gece olması rahatsızlık verdi sizler kadar rahat olamıyorum
Cevap sahibi+1 yılOna soyle o zaman niye buraya yazıpta adamı reklam ediyosun milletin alay konusu ediyorsun?
- +1 yıl
alay konusu olan adam değil ki bu soruyu soran kadın, osuruktan rahatsız oluyosan git kocana söyle gidip ne yapıcağını millete ne diye soruyorsun, gece kocan uyurken götünce tıpa tak desem takıcan mı
+1 yılHadi ya? İmalat hatası olmasın? Ya da tüp bebek falan =/
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılİçinde kalıp dert olacağına, dışına çıksın mert olsun.
Rahat bırak adamı..00 Yorumla
+1 yılGözü kapananın. ötü açılırmış. Yapacak bir sey yok bu sebepten bosanacak degilsin herhalde.
01 Yorumla
Soran+1 yılOsuruk kesildi rahatım şuan:))))))
+1 yılBiraz abartmıyor musun? Belki sen de yapıyorsun farkında olmadan. Bence biraz makul olmalısın, engel olabilse eminim yapmaz.
10 YorumlaSanki sen icinde ozumsuyorsun.. herkes osuruyor aklina kim gelirse
10 YorumlaGazını çıkartması normal çıkartamaması anormal ve sıkıntı
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 503 cevap paylaştı. İyi işte ne güzel senin yanında kendisi oluyor samimi içten
10 Yorumla
+1 yılGöz kapanır g*t açılır derler :D
72 Yorumla- +1 yıl
Sen de beni güldürdün😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılbı tıpa tak sende oraya yatarken veyada susturucu takın boylece daha az ses cıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZıçmadığına dua et.. Kocası osuruyormuş sen koca bulduğuna dua et :D Kızlar yanıp tutuşuyor burada koca diye :P
10 Yorumla
+1 yıldötüne tıpa tak dicem ama bu seferde geğirecek :)))
10 Yorumla
+1 yılyemek olarak kuru fasülye mi yapıyosun her akşam kocana
10 Yorumla
+1 yılSen de osuruyosundur uyurken ki bu normal birşey ayrıca uyurken elinde olmayan bir durumdur...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılulan adama onuda rahat bırkmıyolar yaaa.. napsın adamm.. şişe mi sokup yatsın :)) sabaha dışarı boşaltsın
00 Yorumla
+1 yılsende osur ne olcak doğal ihtiyaç osuruk , gazlar içindemi patlasın adamın :)
00 Yorumla
+1 yıl:) hanımefendi istemsizce güldüm yediği içtiği şeylere dikkat eder minumuma iner kesinlikle
00 YorumlaYa olabilir osurmakta ne var yani elinde olmadan her insan gaz çıkartır günlük gaz çıkartmak ta lazım zaten
00 Yorumla
+1 yılbiz sevgilmle birbirimizin ağzına osuruyoruz çok zekv alıyoruz sonuçta şilerde hayatalr birleşicek utanma sıkılma olmaz bunlardan
01 Yorumla- +1 yıl
NDBQKSNQKSHWODHWODHOE osuruk yemeyen de ne bileyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılne bekliyodun ki? vidanjör le mi çekiyolar sanıyodun? osururda, zıçarda. ama utanması ilginçmiş.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen osurmuyor musun? Kocan senin yanında, evinde bile rahat olmayacaksa ne yapsın adamcağız?
21 Yorumla- +1 yıl
bu anlayışlı haliyle kocasından şikayetçi olduğu yönünü internete yazarak çözüm buluyor, kocasının anlayış seviyesini sen düşün ruhu bile duymamış kadının jashdjashdjhasd
sende osur bacim tutanmi var
60 Yorumla
+1 yıle reis bilerek olmuyo demiş zbence sen de alttan alttan sal bişeyler karşılıklı şey yapın
00 Yorumlane yap biliyomusun kocan osurmak üzereyken poponu tut içeriyev kaçsın :)
00 Yorumla
+1 yılBu herkeste olan bir şey sen benim kocam gibi birine sahip değilsin ona şükret.
01 Yorumla- +1 yıl
Senin kocan ne yapıyor ki
ay çok ayıp etmiş ben şahsen hiç osurmam, osurmak ayıptır sizde osurmayın ımss
01 Yorumla- +1 yıl
çok mu ironi çok mu ciddi
içine mi atsın ak içindeki kotulukleri bosaltıyo işte :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne olacak gardaş, insanı bir ihtiyaç. bak tutarsa ciddi rahatsızlıklar meydana gelir demedi deme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSende karşılık ver :)
60 Yorumla
+1 yılDua et sıçmasın...
Sıçanlarda var.10 YorumlaBaşlık beni benden aldı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeber * . Soruna bak kocası osuruyomuş.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. eline gazete al osurdukça kafasına vur eğit
21 Yorumla
+1 yılosurmayanı bulamazsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılkocan insanmıymış? vay be.
10 Yorumla - Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih