Biz6 ay önce görucu usulu evlendik, zaten orali yapmakdan nefret ediyorum bide yutturuyor zorla , ve arkadan iliskiye zorlamaya basladi beni onu nasil ikna ederim cok sinirli birisi yok deyince kiziyo zorla yapio?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimse yanlis anlamazsin ama boyle seyler genelde dogu tarafindan oluyor ben kendim dogulu degilim ama dogulu biriyle evliydim bir allah birde ben bilirim neler cektigimi iliskiye girdimizdede kendi bosalirdi beni bosaltmazdi hic zorla oral yaptirirdi yapmam diodum ama kendi bana oral yapmazdi hatta zorla bile yapiyordu karilik gorevimi yapamamismisim neyani karilik gorev sadece yatak dami? Ve bosandim bitti evlilikde kultur gelenek cok onemli
100 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşini seven bir bayan için oral sonrası sperm yutmak, yutarken onun aldığı hazzı görmek mutlu eder. Sanırım senin asıl sorunun onla görücü usulü evlenmenden kaynaklı..
Anal ilişkinin, Allah katında günahına giremeyeceğim. Senin Allah korkun yok ama benim var.. Beni daha fazla buna zorlama, sana karşı kadınlık görevlerimi istekle yapıyorken beni kendinden soğutma falan de..50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbekara karı boşamak kolay hesabı boşan demicem, zorla bir şey yapmaya çalıştığında yapma, dövse de yapma ailesi ile birlikte yaşıyorsan eğer insan evladı iseler derdinin ne olduğunu sorarlar herhalde, icabında anlatırsın da haram şeyler yapmak istiyor diye.
asıl merak ettiğim kaç aylık evlisin ve şehir neresi?24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılpardon 6 ay diye yazmışsın zaten.
Soran+1 yılAilesine söylersen cok kizar özelimizi niye anlatiyorsun diye
Soran+1 yılbir fayda etmez anlicağin
Cevap sahibi+1 yılHayır direkt git ailesine söyle demiyorum karşı çok gerekirse kavga et ailesi işe el atar zaten.
Şehir sormuştum?
oral yaparken kocanın penisini her seferinde ısır hatta ısırdığın yerden kan gelecek şekilde yap bunu. arkadan yapacağınız zamanda testislerini elinle sık ve bırak ki kocan seninde isteklerinin olduğunu anlasın ve sen istemezsen hiçbirseyin olmayacağınıda anlasın
50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizim kanunlarımıza göre anal seks bir kadınlık görevi değildir. Yani eşiniz siz istemiyorken sizi buna zorluyorsa suç işliyor demektir. Suç duyurusunda bulunmaya cesaretiniz yoksa altınıza kaçırmaya başladığınızı, sağlığınızın bozulduğunu filan söyleyin, bu bugün doğru olmasa bile yakın gelecekte doğru olacak, yani yalan söylemekten çekinmeyin.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman söylüyorum, söylemekten de bıkmayacağım. Kadınların mesleği olmalı. Meslek sahibi olmadan evlendirilmemeli. Kadınların bir de evleneceği kişilere dikkat etsin. Gözünüzü seveyim.
70 Yorumla
+1 yılyapmanın günah olduğunu falan söyleyebilirsin ayrıca eğer yaparsa hemen hastane raporu alırsan tek mehkemede boşanırsın bunuda söyleyebilirsin
52 Yorumla
Soran+1 yılBosayamicami bilio bir güvencemin olmadigini
- +1 yıl
o zmn kötü işte
o görüyücüye gelenlere şikayet et. beni hunharca iskiyo, ağzımı yüzümü iskiyo diye, bakalım ne diyecekler :)))
13 Yorumla
Soran+1 yılBiraz ciddi olun ya
Soran+1 yılNe gereksiz bir insansin sizin düsünceniz bukadar iste isteyerek kurdugum bir evlilik degil srnce ben 18 yasinda kendimden 10 yas buyuk biriyle evlenme hayali mi kuruyodum
+1 yılKocan nazil bir varlik insan olamaz zorla birlikte olmaya calismasi kendi zevki uğruna seni kullaniyor
05 Yorumla
Soran+1 yılYani burada okuyorum esler karilarinin zevk almasini istiyorlarmis ama bizde Öyle degil
- +1 yıl
Sen adamin zevkini karsiliyosun senin ne hiseetign umrunda değil yanlis kişi secmisin
Soran+1 yılIstiyerek secmedim iste
Soran+1 yılVe haklisin ne hissetigim umrunda degil acio diyince daha cok acitiyo
- +1 yıl
İpleri eline alman gerekiyor kocandan haberin olsun böle yapa yapa hayat gecmez
Cinsellik konusunda 308 cevap paylaştı. Boşanamazsın, itiraz edemezsin, isteklerine uymaktan başka çaren yok ozaman. Enazından zevk almaya çalış kontrolü eline alaya çalış ama analı dayak yesende kabul etme. Oraldada kus bikaç kere üstüne zaten istemez.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöküzün öküzü vardır derlerdide inanmazdım artık inanıyorum. böyle koca mı olur be allah yardımcın olsun
40 Yorumla
+1 yılEğer devam ediyorsa boşanacaksan dinen sakıncası yok oral neysede analı zorla s ikemez zaten dinen haram ve lanetli geröiği çok anal seks yaptım ama gerçek bu tatlım
15 Yorumla
Soran+1 yılBosan demek kolay
- +1 yıl
ozaman dşile getireceksin gö tüde verdinmi çok büyük günah lanetlenirsin ben anal seks yaşadım zevkli erkek işini bilirse kadında zevk alır ama günah karar senin yaş kaç bu arada
Soran+1 yıl19 ve istiyerek vermiyorum
Soran+1 yılAllah affetsin
- +1 yıl
Bence arkana hiç izin verme çünki aşırı yüklenip girirse arkanda yırtılma olur yaşında genç bunu anne ne soyle konuş arkadan girmek istiyor diye
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle birşey yaparsa sana tecavüz etmiş oluyor. Kendini ezdiren kadınlardan olma!! Böyle koca olmaz olsun ya bu ne
30 Yorumlacocuk yapma birgun bosanmak istersen isin dahada zorlasir ama gerizekaki kovan var bu davranislar ksdini aldatmaya yöneltir yapmam deme öyle bunalirsinki hayattan
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bisey yapsam gebertirler beni hem kendi ailem hem o
ne g*vat tipler var ya
görücü de cözüm degil yani
adam bildigin azgin 31ci cikmis
ne yazikki o da sana denk gelmis06 Yorumla
Soran+1 yılAzgin 31 cimi
Soran+1 yıl28 yasinda önceden cok kez iliskiye girmis
- +1 yıl
ya girebilir ama her girdigi iliskide de yapmis mi ki bunlari?
kabul etmeyeni de vardir ama seni karisi olarak gordugu icin herşey mubah oldugunu dusunuyor dangalak
yani azgin bir adam soylim
bana da ders oldu gorucu ile evlenmem ya
insan tanidigi bildigi birisi olmali bence
adam demiyorum artik herife ne godoman biriymis ya
ask seks bunlar karsilikli
istemiyorsan istemezsin zorla degil ya
adam zorla yapiyorsa sadece ihtiyacini gideriyor yani isin icinde ask sevgi yok !
Soran+1 yılAsk sevgi olduguna inaniyorum zaten
tam yapacaken gaz çıkar ya da sokmadan önce sıç üstüne her yapmak istediğinde tekrarla oral için birşey diyemem eğer sen ona yaptırıyorsan o da sana yaptırır :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYaptirmiyorum utaniyorum ben
+1 yılarkadan yapmak , en başta günah haram...
ayrıca boşanma sebebidir...110 Yorumla
Soran+1 yılHelali harami bilse zaten bana bu eziyeti yapmaz
- +1 yıl
dinimize göre , sırf bu sebepten boşanabilirsin. ama ülkemiz kanunları ters ilişki konusunda ne diyor bilmem...
ayrıca ekonomik özgürlüğün yoksa ve boşanırsan ortada kalma riskin varsa , bu eziyete katlanacaksın demektir. üzülerek yazdım bunu...
Soran+1 yılÖyle zaten daha 1 hafta oldu 19uma gireli, hicbir güvencem yok ne yazikki ailem desen kiz beyaz gelinlikle girdigi evden anca beyaz kefenle cikar zihniyetinde
- +1 yıl
19 mu? eşin kaç yaşında? özelden yazabilirsin. dertleşmek istersen...
Soran+1 yıl28 yasinda
- +1 yıl
çok fark var... neden kabul ettin? severek mi oldu? görücü usülümü?
Soran+1 yılAkrabmizdi gorücü usulü oldu ailemin israriyla
- +1 yıl
özelden yazarmısın. mesajım açık...
görücü usülü evliliklerin bir çoğu dertli... ( son 15 yıl öyle an azından.) - +1 yıl
ok. anlaşıldı :)
- +1 yıl
arkanı pis bırak. iğrenir yapamaz :)
+1 yılIşte evlilik budur. Görücü usulü budur. Ailenin seni sepetlemesi budur.
32 Yorumla
Soran+1 yılHer görücü usulü böyledir mi diyorsunn
- +1 yıl
Değil ama siz cahil olduğunuz için.. Hiçbir şeyi bilmiyo ve karşınızdakini tanımıyorsunuz. Hemen evlenin sevisin zaten. Işin zor. Anal vs her şeyi yapacaksın.
böyle iğrenç bir adamla nasıl evlendin? bir an önce kurtulmaya bak bence. seni seks kölesi olarak görüyor gibi.
11 Yorumla
Soran+1 yılAkrabamizdi ailem verdi iste istiyerek evlenmedim
Bence oralı seversen yutman sorun olmaz ama arkadan helede zorla yapmak hiç hoş değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha ya herifr bak zorla bir sey yaptirdg yetmiyo bide harama basvurmus. Ne desem bilemedim zor isin konus anlamazsa buyuklere danıs bence ama sakın yapma.
20 Yorumlao raydan çıkmış, dizgilemen çok zor, ya koparacaksın ya da ayrılacakasın
07 Yorumla
Soran+1 yılNasil koparacam
- +1 yıl
sana karşı saygısı ve sevgisi kalmamış artık onun için sen şişme bebeksin, istemesen bile ediyor, kocan böle içinde kalbine mühürlemesi ve gözlerine zevk ve heves den başka görmemesi hep abaza abaza gezmesi onu kışkırtanlar var. verecem diyip vermeyenleri onu hayal edip yapıyor.
Soran+1 yılBaskasini hayal edderek mi senle oluyo diosun yani
Soran+1 yılHmm bilmiyorum Öyle gece hayati kumari ickisi felan yok ama belkide dedigin dogrudur ama Öyle bisey varsa bunu asla sineye cekemem
Yapıcak biley yok ya budeveyi güdücen ya da bu dıyardan gidicen
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanaldan korkma düzene girince vajinal gibi zevk alırsın sertte davransa canın yanmaz ve temizliğine, kayganlığına dikkat edin yeterli. fazla ileri gitmedikçe hiçbir zararı olmaz. bence yutturmaktan bir zaman sonra o da sıkılır.
10 Yorumlasaglık acısından ne oldugunu anlat orneklemeler ile ki bu nasıl bir kocadırki zorla yapıyor resmen tecavüz!
00 YorumlaBosa kopegi senin zevk suyunu o da iciyormu zorla icir pusta:))
18 Yorumla
Soran+1 yılKöpek deme esim sonucta bosmak kolay degil malesef
Soran+1 yılSevmiyorum akrabamiz diye verdi ailem mecburen cekiyorum ve size yazdiklarim en hafifleri
Soran+1 yıl1 hafta önce 19 oldum
Soran+1 yılYasanmaz ben yasiyorum nasil engellerim bu davranislarini bilmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılallah yardımcın olsun bu nasıl bir abazalıktır ayıp yani insan eşine bunu yapmaz demekki sevmiyor seni sadece o iş için evlenmiş
24 Yorumla
Soran+1 yılBen onu sevmeyerek evlendim onu bilmiyorum akrabamiz di istediler ailem verdi iste
Cevap sahibi+1 yılvalla zor bir durum kızların çou nedense bu durumları kabulleniyor ve mutsuz bir aile yapısı boşanmalar çok fazla oluyor hayırlısı
Soran+1 yılMecburen katlaniyorum inan bana
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum seni allah yardımcın olsun bence konuş söyle böyle yürümiyceni söyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem arkadan yapcan sendede var aynısı bende sana yaparım de :)
10 YorumlaKusmeyi denedin mi agla mesela
02 Yorumla
Soran+1 yılIlk baslarda agladim o üstümde isini gorürken agliodum ama sanki görmuyo beni orda aglayan biri var mı yok mu tinlamiodu bile küsmeye gelince küsersin ama gece oldumu kuslük kalmicak diodu
insanı cinsellikten soğutur bunlar
18 Yorumla
Soran+1 yılSoğudum zaten evleneli birgün istekli girmedim koynuna bu davranislari yuzünden
Soran+1 yılBenim icin biraz insan olsun yeter de olmuyo iste konusturmuyor beni
Soran+1 yılSöyledim iliski sirasinda agrio veya migdem bulanio diye ama cevap bile vermio verirse de karim degilmisin dio ve gene aynisi iste bilmiom nezaman düzelcek
Soran+1 yılDaha da kötü olur sonra ailesine söylersem
+1 yılhemen boşan üzerine tazminat davası aç
00 Yorumla
+1 yılEn onemli üc kurali denersen kocan sana birakir
01 Yorumla
Soran+1 yılNeymis o kurallar
+1 yılUzuldum ya :/ zorla guzellik olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende ona yalat o esnada agzina işe bidaha yapmaz
10 Yorumlazevk almaya bakıcan başka yolu yok
12 Yorumla
Soran+1 yılYa lüften nasil alinir bòyle bir durumda zevk
+1 yılHayvana bak bosanma sebebi
19 Yorumla
Soran+1 yılBosanma sebebi diosun ama Öyle kolay degil ne yazikki
- +1 yıl
Yani senin içinde zor işin falan yoksa
Soran+1 yılEvet zor.
- +1 yıl
Bide kocan dedigin it yaşı senden büyük sanirsam işin falan yok mu? Ailen karşı çıkar kesin
Soran+1 yılBen 19 o 28 yasinda isim yok kaynanamgille birlikte kalioz annemgily baska bir sehirde kaliyorlar dertlesecegim kimse yok
- +1 yıl
Valla ne diyim isin cok zor yardimci olmak isterdim sana
- +1 yıl
Dertlesmek istersen buralardayim :))
- +1 yıl
Nese yanlış anladın galiba :(
- +1 yıl
Beni sallamadin sende :))
Cinsellik konusunda 369 cevap paylaştı. Böyle dangalaklari Allah kahretsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşimdi nasıl durumlar canım?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhala üye misin?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu ne be böyle evlilikmi olur
30 Yorumla
+1 yılNASIL SEN ıstemedenmı yapıyor arkadan
09 Yorumla
Soran+1 yılOnu daha yapmadi ama cok israr edio zorluyo
Soran+1 yılbir kac kez zorladi ben bagirinca durdu ailesiyle ayni evde kaliyoruz cünki
- +1 yıl
daha denemedınmı arkadan nasıl bıkac kez yaptı gırdımı analdan
Soran+1 yılYani girmeye calisti girdi de tam girmedi iste ben ses cikartinca normalde bagirip cagirmam aci cekmem umrunda degil kaynanamgille kalioz o sebebden duruyo duymasinlar diye
- +1 yıl
ıste o yuzden sordum senın acı cekmen onun ıcın degerı yok o sadece gırmek ıstıyor anlasılan sen ıstemıyormsun analdan
Soran+1 yılBen hic birini istemiorum ne ön ne arka sogutu beni
- +1 yıl
nasıl sen sevmıyormusun cınselık
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
anladım
+1 yılKacinilmazsa zevk almaya bak:)
10 YorumlaAnlayışsız bir öküzle evlenmişsin
00 YorumlaCinsellik konusunda 434 cevap paylaştı. Boşa hamuna koyım
01 Yorumla
Soran+1 yılBosamak kolay degil iste olmuyo
Devamını Gör(24)