Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimkiyle gecen tartisiyoruz yani tartisma derken bir konu üzerinde ayri fikre düştük o bana acikliyor ben ona en son cümleye
Baba bak simdi... diye başladi bilerek bir de. ben şok ama caktirmadim o an bin bir şey düşündüm dedim bu beni sevmiyor bitmiş ya falan :DD o an bunlari düşünmekten ne dediğinde odaklanamadim acayip bozuldu ya :D03 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂😂😂 baba hahahaha abi super yaaa😂😂
Cevap sahibi+1 yılBilerek demiştim ya gülerek olacak o
Cevap sahibi+1 yıl:DD o an çok kotu oldum cidden düşün hic beklemiyorsun hep dese neyse ama o an fena ydi ya :((
En İyi Cevaplar
Kahkaha attım adama bak dkjfhd
https://www.youtube.com/watch?v=UhjG47gtMCo
Ayrılmışsın ama konuşmayı denedin mi öncesinde acaba? Neyse hayırlısı olsun iyimiş fjhfj
Al dinle iyi gelir hocam açılırsın,04 Yorumla
Soran+1 yılDenedim ama olmadi kavgaya basladik vallah tekme tokat daldik birbirimize bende birden bitti bagirdim cocuk sok kaldi sonra gittim zaten. Ariyor ama asla cevap vermem kurtuldum sonunda 😂😂
Soran+1 yılAsla acmam delirmedim Herhalde.. yani ben bitti diyorsam bitmistir 😊 asla turkudugumu yallamam
+1 yılOlaya bir de şu yönden bak ; belki de senin hacca gittiğini sanıyordu :D başta söyleseydin keşke gitmediğini :D yani çocukta suç yok :D uzun lafın kısası kızlar kendiniz gibi ergenlerle çıkmayın. Kendinizden 2-3 yaş büyük erkeklerle çıkın ilişkiniz bu sayede daha sağlıklı ve uzun olur.
00 Yorumla
+1 yılSen de ona de ki; Bak ayağını denk al de. Hacı hacıyı Mekke'de, Hoca hocayı tekkede demişler :))) çok güldüm kendi kendime yazarken. Gerizekalı mıyım neyim ya :D
34 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂😂 bende guldum gerizekalimiyim neyin ya 😆😅😅😅
- +1 yıl
ya sus daha çok güldürme. Sularım aktı ahahah :))
Soran+1 yıl😂😂😂 hahahahaha pis seni 😀😀😀 bende guldum vallah hahahahah ne aciymisim ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
+1 yılben de 'müdür' 'hacıağbi' falan diyorum samimiyetle alakalı bişey bu sürekli 'aşkım cicim' gibi yapmacık yapmacık vıcık vıcık olmaktan iyidir. ha arada güzel şeyler söylemiyorum mu söylüyorum tabi ki sürekli 'hacı' 'moruk' falan değil yeani.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂😂😂 ben onla ismimi unutuyorum, bana bir kere Nil sunu verirmisin diye duymadim! Cocugun agzindan hacı lafindan baska bir sey cikmiyo
bir saf da burada mustehak size daha dur iyi günlerin bunlar yarın en sonunda ayrildim dedini de paylaşcan ondan sonra on kişi olcak hepsini ayri ayri yazcan çünkü kafa aynı kafa
11 Yorumla
Soran+1 yılPardon?
Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı. Ciddi ciddi al karsi konus baktin olmuyor guzelim deme onu tinlamaz bisey anlatirken kiz bak suda soyle. vs vs soyle. gururu incitmek. nasil oluyor mukemmel bir sekilde anlar
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamaz ô okuz
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Elini optur berhudar ol evladım de sonrada sana bir hediye aldım de emzik al ver ise yarar sanırım sen ne zaman buyuceksin de
12 Yorumla
Soran+1 yılHahahahah berhudar ol evladim 😁😁😁😂😂😂
+1 yılBence sende ona babam bilader diye bağır sokak ortasında senin ne durumda olduğunu farketsin :) neden ayrıldınız üzüldüm :(
02 Yorumla
Soran+1 yılCunku artik dayanamiyordum, hareketleri bile sinir etmeye basliyordu, bunaldim simdi cok daha iyim :))
- +1 yıl
Mutluysan sorun yok iyi yapmışsın o zmn :)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılHoşuna gitmeyen durum sende bacim ablam teyzem gibisinden yap emin ol delirecek arkadaşım yaptı ise yaradı :)
08 Yorumla
Soran+1 yılBen guzelim diyorum 😂😂😂
- +1 yıl
Bir kac takviye şart yoksa akillanmaz :))
Soran+1 yılAkillanmaz ô kalin kafali?
- +1 yıl
Bir şey diyemicem de :) insan sevdigine oyle sözler soylemeliki sevgisini hissettirmeli öyle davranmaliki sevgisinden emin olmali ve dünya o an icin sanki iki kisilik olmali mutlu huzurlu bilmem değişik sizin :)
Soran+1 yılCok bravo.. supersiniz biz kardes gibi olduk. Arkadas olarak cok iyi anlasiyoruz ama sevgili olmuyo malesef herkes kendi yolun'a artik
- +1 yıl
Hakkinda hayırlısı derim buna asla karisamam sen yinede mucadele et sen yinede Caba göster ciddi sekilde konus ve hatalarini dile getir bir anda cekil gitmek sana yakismaz sen güçlü dirayetli olki oda mucadeleni görsün baktin ki olmuyor o zaman kararini verirsin çünkü sen bu iliski icin ne verdin ne yaptin diye soz hakki birakma vicdanin rahat olsun
ALLAH sana hayirlisini versin insallah mutlu huzurlu olacagin biri ve sevgili degilde her zaman derim ruh esini bulursun
Soran+1 yılCok tesekurler abim.. insallah Allah herkesin gonlune gore verir insallah;:) sağlicakla kal:)
- +1 yıl
Rica ederim kardeşim sende insallah saglicakla kal :)
hacı ya da hocam dediğine razı ol :D paşam ya da birader dese ne yapacaksın :DD :D :D cemaat ayagı olabilir ağız alışkanlıgı vardır ordan :D
0128 Yorumla
Soran+1 yılBir keresinde pasam demisti sokakta var ya bende naptim, bir basladim sokakta aglamaya (bilerek) herkes baksin diye, sevgilim bir utandi dedi ki tamam tamam sus. Bende dedim iste adami da boyle rezil ederim dedim sonra hic bir zaman pasam demedi 😂😂😂
Soran+1 yılVallah saka bir yana zaten ayrilmayi dusunuyorum, cok sıkıldım tavirlarindan.. haftaya persembe ayrilicam! Vallah artik gitmiyo yani
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂 persembe cunku dogum gunu persembe 😂😂😂 hergun gorusuyoruz ama artik bahana ariyorum onla gorusmemek icin. 😂😂😂😂 sende cok komiksin 😂😂😂
Soran+1 yılYok ya ô kadar ugrasmam, ô gorucek gununu ama kiyamiyorum ben kimseyi kiramam ki 😕😕😕 yeminle icim aciyor birini uzunce. Ama kendimi de zorlayamam. Bulusup artik bitti dicem ô kadar. . Ô dusunsun artik
Soran+1 yılNe sevmesi ya ben onu sevmiyorum ki.. yani iliskimiz zorla oldu, cok israr etti kiyamadim belki severim dedim ama tık yok.. sevemedim. Belki tavirlari da bahane tamamen sogudum hani olur ya.. 😯 ama sagol ya cok guldurdun yorumlarinla 😂😂😂
Soran+1 yılSaglikcakal kal 😂😂😂
Soran+1 yılVallah ders oldu, ama cocuk yakisikli ô yuzden de kabul ettim yani ama guzellik hersey demek degilmis bunuda ogrenmis oldum 😁😁😁
Soran+1 yılYoliyim ya ne zaman istersen 😂😂😂 ney uzerine tezini yapiyorsun? 😀
Soran+1 yılSupermis :)) nerede okuyorsun? Bende 2. sinif ogrencisiyim :)
Soran+1 yılSuper :)) ô hukuk okuyor.. 3. sinif kadir has'ta ☺ onun yasi 21 benim 19.. izmirli kendisi.. ben istanbuluyum :)) hahaha vallah tam senin tezine uygun bir tip :) 😂😂
Soran+1 yılBen uluslar arası finans okuyorum yeditepe de :) evet ya hukuk okuyor birde okuz. Aslinda cok duzgun cocuk ama neden boyle davrandigini bilmiyorum :)) haha
Soran+1 yılHahahaha niye para ve adalet bence cok uyumlu :)) arkadas ortaminda tanistik 1 sene oldu :) hahahah gelirdin Tabi :))
- +1 yıl
evet para ve adalet uyumu :D paran coksa adalet anında tecelli :D paran az ise ya da yoksa bekle ki adalet tecelli etsin :DDD işte yeni sistem adalet sevgilisine paşam diyenlerin ellerınde olacak vay ki vay memleketın halıne.. inş avukat olur bu cocuk hakım savcı olmaz :Dhehehhee
Soran+1 yılvar ya aslinda evlensek durumumuz baya iyi olur, ama iste ben bu cocuga dayanamam omur boyu.. bide sıkıcı.. 😂😂
- +1 yıl
ohaaa :Dd. d:DD persembeye ayrılık planlayan kız evlensek diyo :dD:D para işte yaa para gözü kör olası lidyalılar insalıgı bu hale getirdiler :d:D:D:D ömür boyu sana paşam demesine hacım diye hitap etmesine dayanabilmeyi göze alıyo musun? nikah memuru diyoya hastalıkta diye işte bu kısım onu andırıyo biraz ruh ve hitap rahatsızlıgı hehhehe
Soran+1 yılYok mesajlasirken gercekten cok nazik davraniyor.. cok farkli birisi.. Bende cozemedim
Soran+1 yılTaktin sen Emir'e haha. Iliskimiz daha cok abi kardes iliskisi gibi artik :)) 😂
Soran+1 yılEvet adi emir :)) hahaha hacoyu yeni mi okudun 😂😂😂 komik cocuktur emir gercekten komik ama benle limitleri asiyo😂😂
Soran+1 yılEmir gercekten kulturlu, biraz simarik (varlikli aileden geliyor), bir ô kadar da yufka yurekli.. biraz cok samimi, limitleri yok yani.. rahatsiz derecede samimi 😯 nasil anlatirim ki Emiri? Ô cocuk anlatilmaz, yasanir 😂😂 tam skec yani
- +1 yıl
yahu bende sımarık yetiştim. bende rahat bir insanım. ama nasıl bir rahatlıktır arkadas sevgiliye hacım haco paşam demek ya bunun mantıgını anlamaya calısyorum. kolej özel üni bende yaşadım bunları ama beyni neresinden calısıyor bu cocugun sevgılıye paşam deme rahatlıgı var onu çözmek istiyorummmmmm beeennn
Soran+1 yılVallah bende bilmiyorum ona sormak lazim 😂😂😂
Soran+1 yılSoramasin cunku tanimiyorsun 😂😂
Soran+1 yılCok guzel giyiniyor bence, kendine bakar ve sakal yok hic birsey yok baby face 😂😂
Soran+1 yılHey ayrildim sonunda!! 😂😂😂
Soran+1 yılkavgaya basladik, tekme tokat daldik birbirimize bende birden bitti bagirdim cocuk sok kaldi sonra gittim zaten. Ariyor ama asla cevap vermem kurtuldum sonunda 😂 😂 😂 😂 persembeyi bekleyemedim ya haha
Soran+1 yılEvet kavga ettik gerçekten bir kolumdan tuttu, burada kalicaksin diye bende kolunu isirdim ve itti beni bende tokat atim 😅😅😅 sonra gittim iste abi kardes gibi kavga ettik vallah zaten hacıya bu yakisirdi :)) kendi girsin dogum gunune ben onla giremedim vallah 😂😂😂 tuuh gitti Emir 😂😂
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂 vallah ben ona cok kotu vurdum, hèle isirirken kolunu mosmor yaptim.. acidim biraz ama hincimi aldim :)) garibim ô bana vurmayi kiyamadi bir itti beni ô kadar ben tokat atim 😂😂😂 gunah ya hep ariyor gunde 9283281919 mesaj geliyor bana hahaha.
Soran+1 yılTabi buyrun
Soran+1 yılTabikide opuyodu, yok artik tokalasma 😂😂😂😂 guldurdun beni hahaha cok guzel yesil gozleri vardi jsjshsbzskjd guzel sozler diyordu ama haco dediginde kafayi yicek gibi oluyodum 😂😂
- +1 yıl
adın neyse artık.. ayşe fatma o kadar cok zarifsin ki sana bakmaya doyamıyorum.. yüzün gülüşün saçların o kadar tatlılar ki.. seni çok seviyorum paşam (hacım) ben yaa.. sensiz olmaz be paşam.. yapamam ki... :D:D:D:D ne kadar güldüm şu an bunu yazarken bile yaaa hehehehe rabbimmmmm !! düşman başına ya rabbiii :D:D:D
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂😂😂 bende guldum adimi ilklerde cok soyluyodu: NIL NIL NIL vallah agzindan adim dusmuyodu sonra haco olduk 😂😂😂 ama hep seni seviyorum derdi ben nerdeyse hic soylemezdim cocugun hakkini yemiyegim 😂😂
Soran+1 yılHahahahah terlikle, biz tekme tokat kavga ederdik hahahahaha biz baya vallah degisik bir ciftmisiz.. bide bende karate yaptim 4 sene boyunca cocugu iyi dovuyodum :))
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂 ama genelde iyi birisidi.. cok degisik bende onla biraz degisik oldum :)) herkes diyodu kizim ne guzel action dolu iliskiniz var daha ne istiyorsun diye qqkjzbzbzks haha hâta bir keresinde cocuk beni takip etmisti resmen peruk takmisti taninmasin diye bende uyanik Tabikide tanidimona dogru gidip: afedersiniz sizi cok begendim numaranizi alabilirmiyim dedim? Cocuk ô anda perugu cikartip kizim ne diyosun sen? Hahahahahaha vallah ô anda onun yuzunu gorseydin aglardin gulmekten ben 10 dakika susamadim hahahahaha 😂😂😂😂 cok acayip bir tip 😂😂😂
- +1 yıl
aaaahhhhhh aaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yanlış yerdeyimmm.. :)))) tez yazmak için aylarca uğraşmama hiç gerek yokmuş meğer.. nil ve emir i daha önce tanısam yeterliymiş.. aayyy allahımmmmm neden eziyet ettin bana aylarrrdırrr araştırma yap et diye.. emir'le nil'i karsıma cıkarsan bir arkadas ortamında yeterliydi :))))))))) ister nil ile kavgadan dövüşten muhabbet et ister emir'i denek kullan ayy allahım yanlıs yerdeymişim... :)))))) derdimi bu kdaar özetleyebildim şu an nil.. anlamssındır sanırım :D:D:D:D hehehehe..
Soran+1 yılHahahaha guzel anilar :)) ama artik bitti :)) keske ya daha once ciksaydin karsimiza :))
Soran+1 yılHahaha baska emirlere vururuz 😂😂
Soran+1 yılOnu artik bilemedim :))
Soran+1 yılBirak ya Allahini seversen kimse tanimak istemez ô degisiki..
- +1 yıl
ben istiyorum.. ama ikinizi aynı anda tanımak :)) hatta sevgiliyken :D aranızı mı yapsam ne :D sana yapılcak en büyük kötülük sanırım şu an :D:D:D barışırmışsınız.. buluşmaya gidince ooo hacım özlettin kendini yaaa nerlerdesin senn dermiş.. sende tekme tokat falan değil kafa atarmışsın :D:D:D
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂😂asla onunla bir araya gelmem artik ben tukurdugumu yalamam :)) yok eminim ki bir daha asla demez.. var ya dun aksam 60 kere aradi 😂😂😂😂😂 ve 100 mesaj atti tam olarak okurken guluyodum resmen, o uzgundu canim benim Ahaha
Soran+1 yılYok ya simdi Nil oldum 😂😂😂
Soran+1 yılPaRdon?
Soran+1 yılYok ya ona bisey atmam 😂
Soran+1 yılBosver ô emiri😂😂
Soran+1 yılGizemlilik guzeldir
Soran+1 yılBen nil :))
Soran+1 yılYok ô bitti😂😂
Soran+1 yılFeridun? tamam
Soran+1 yılEfef? Haha peki 😂😂
Soran+1 yılIyi birakmalar :)) ben kimsesiz kaldim :( Emir'e geri donsem mi ne? Baya sıkıldım hani 😁😂😂
- +1 yıl
hahaha :)
sıkıldımm emir e mi dönsem? valla bilemem senin kararın o.. :) ama yanlış bence.. hem tükürdüğünü yalıcan hemde hoslanmadıgın sevmediğin biriyle olcan.. bence mantıklı değil ama yine de sen bilirsin.. ben burdayım yazarsan iki yalnız yalnızlıklarımıza eşlik etmiş oluruz..
Soran+1 yılYa yok donmem saka yaptim ama simdi ben nerden bulucam birini :( vallah bide oyle oynak kiz degilim ben yani kriterlerim var her onume gelenle cikmam.. neyse bakicam artik insallah dogru duzgun biri cikar :))
Soran+1 yılBenimde isteklerim var hem de cok :Dd
Soran+1 yılBende bulmaamadim efef ya
Soran+1 yılHahaha
- +1 yıl
sen ben biz onlar yani tüm yalnızlar atalım kendimizi bir çatıdan aşağı.. markete gidip geldim tahmini 11-12 yaşında iki çocuk.. eleele tutmuslar oğlan kıza aşkım 3 tl harclıgım var sana ne aliyim diyo.. elimdeki süt dilimi yere düştü :(( hüsrana uğradım bir an.. hatta yıkım yaşadım.. harbi biz yalnızlar atalım kendmizi bu yaşa gelmişiz ya sevgılımz yok olanlar da hacım hocam cicim diyolar... sıkıntı bizde mi yeniler mi hızlı acep :D::DD:D
Soran+1 yıl😂😂😂 yeniler cok uyanik hocam ya
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂
Soran+1 yıl😂😂😂😂 emir yazdi evet snsbdvbqs haha
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂 tovbe 😂😂😂
Soran+1 yılVallah ozledim la emiri :((
Soran+1 yılYok yazamam ben gurursun degilim :)
Soran+1 yılAfiyet olsun canim 😉
Soran+1 yılYok ben nefret ederim caydan 😂
Soran+1 yılkurabiye dokunur bana😦😦
Soran+1 yılBiraz 😂😂
Soran+1 yıl1.66 😂😂 kisa mi? Bence normal komplekse sokma beni simdi 😂
+1 yılNe güzel bir adın var ya. Böyle erkekler de ne buluyorsunuz şaşırıyorum. Kadınlık ruhuna zarar veriyorsun sadece o kadar..
03 Yorumla
Soran+1 yılBende ne buldugumu sasiriyorum, resmen sogudum artik. Tesekurler ismimi anneannem koymus :)
- +1 yıl
Cok begendim :')
Soran+1 yılCok mersi 😉
+1 yılhttps://vocaroo.com/i/s1e358bJy8wD (-: yıkıldım ya Allah sizi bildiği gibi yapsın
07 Yorumla
Soran+1 yıl😊😊😊😊
- +1 yıl
(-:
Soran+1 yılHacıyım sonucta 😂😂😂
- +1 yıl
(-: olmaz o ilişki (-:
Soran+1 yılBiliyorum zaten. Ne kaybetigini bilmiyor diger salak
- +1 yıl
upssss
Soran+1 yılOupssss 😨😨😨
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Görmemişin oğlu olmuş tutmuş çükünü koparmış hesabı.. Sevgilin aşk konusunda fazla tecrübeli değil sanırım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Siz kesin niyetinizi belli edemiyorsunuz Bir şeyden rahatsız olduğunuz da Kesin bir dille söylemek gerek Size göre kesin dil Ona göre naz dili
00 Yorumla
+1 yılVur ağzinin üstüne bir tane bak bir daha diyo mu :))
01 Yorumla
Soran+1 yılVurmam ben gozlerim dover :))
Yarın bir gün aga, bro derse şaşırma:/
Hacı, hoca denir mi ya sevgiliye.01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂 sasirmam haha
+1 yılHahahahha hohohohohoho
Kızım şekerim felan filan de sende ona mutlak sıkılacaktır.
Sana sorduğunda sende açıklamasını yap. ;-)08 Yorumla
Soran+1 yılGulme Lutfen. Ben ona artik guzelim diyorum
- +1 yıl
Yapma yaa ooo çok ilerlemiş.
Sen o zaman son kozunu oyna.
Bıyık bırakıcam ne düşünüyorsun de.
Neden diye sorarsa da;
Hacı Hoca olmak için sakallı bıyıklı olmak gerekmez mi de ;-)
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂😂 dogru oyle yapicam artik
- +1 yıl
Eic haketmedim mi :'-(
Soran+1 yılHahaha bakicam artik hacı 😂😂
- +1 yıl
Tamam Güzelim :D :D
Soran+1 yılHahahahah tamam hocam
- +1 yıl
Bana bıyık yakışır mı ne düşünüyorsun şekerim?
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaş ortamından demek ki kapmış onu arkadaşım. Bazen ben bile anne ve babama hacı ve hocam diyorum annemle babamda şaşırıyor :D. İstiyerek yapmıyordur.
08 Yorumla
Soran+1 yılIsteyerek yapiyor beni sinir etmek icin biliyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman bas tekmeyi :) ya da sende onunla bu tarz kelimeler kullanarak konuş. Mesela arkadaşım kanki filan de
Soran+1 yılBen ona guzelim diyorum
Cevap sahibi+1 yılOndan bir şey olmaz daha çok sana sinirlenebileceği söz söylemen lazım nasıl sen sinirleniyorsun oda öyle sinirlenmeli ki sana bidaha hacım hocam diyemesin :)
Soran+1 yılNe diyebilirim? 😂😂😂 fikir versene :)) kanka diyim? Herkesin onunde kanka desem dayanamaz, der ne Kankasi? Ben senin sevgilinim kizim! Der eminim 😂😂😂 cunku oyle bir sey yasamistik
Cevap sahibi+1 yılTamam işte arkadaş ortamında knki knkam de :) zoruna gider öyle der
Soran+1 yılCok iyi vallah kiskancliktan icini icini yer 😂😂😂😂😂😂😂😂 bide baska erkeklere konusucam bilerek bakalim ô zaman Emir bey napicak 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAynen başka erkeklerle konuş bir kıskansın değerini anlasın o zaman kafasına dank eder :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSokak ağzını kapmış, kendini öyle daha sosyal gören biri. Ama açıkça söyleyin böyle sosyal görünmüyorsun aksine yapmacık ağızlı biri olduğun bariz belli ediyor. Kendine özgün ol diyin.
01 Yorumla
Soran+1 yılAslinda cevremiz ayni ve cevremiz gercekten iyi ve kulturlu insanlar, nerden kapmis bu hacıyı hala anlamis degilim
Bu sitede duyduklarımı başka hiçbir yerde duymamıştım. Neler varmış..
01 Yorumla
Soran+1 yıl😁😂😂😂😂
+1 yılallahtan necla falan degil ismin düşünsene sevgilinin seni Necoo! niye cagırdıgını
03 Yorumla
Soran+1 yılHahahahahahahahaha dimi ya😂😂
- +1 yıl
aynen :D
- +1 yıl
Ablamin adi necla sevgilisiyle tartısmıstı ablam birakti onu yürüyor hızlı hızlı cocuk arkadan bagiriyor necoooo dur bir dinle necooo o geldi aklima :Dddddd
keke de reis de amca oğlu de sende ya da çak bir tane :D trip falan at olayın ciddiyetini anlasın yani :D
15 Yorumla
Soran+1 yılTrip atmam ben 😕😕 ona gore cok daha iyim.. neden hala ona katlaniyorum anlamis degilim
Soran+1 yılYa zaten benim onla cikmam herkesi sasirdi cok farkli insanlariz, cocuk cok israr etti diye kabul ettim ama olmuyo yani gitmiyo
Soran+1 yılZaten bitti 😆 ayrildim
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılsevgilin olmadığını belirt yoluna baksın. Bu kim derlerse asker arkadaşım dersin. sevgilini soran olursa ulaşılamıyor dersin.
02 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha bu cok iyimiwr😨😨😨😨
- +1 yıl
durum bu sevgili diye kolunda taşıma.
Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. sende uyar sevgılımıyız kankamıyız de bana sokak agzıyla arkadaslarına konsutugun gıbı konusma de seven ınsan sevgılısıne boyle konusmaz zaten
06 Yorumla
Soran+1 yılKac kere soyledim var ya dilim kurudu
Soran+1 yılDeme oyle 😕😕😕
Soran+1 yılInsan sekerim, kelebek der hacı ne ya 😨😨
Ben katlanamazdim ya heralde. Arkadaşlarından farkim olmali sonucta
01 Yorumla
Soran+1 yılYani
- Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılDaha kötüsünü de söyleyebilirdi. kendin diyorsun tam bir öküz
11 Yorumla
Soran+1 yılDaha kotusu yok ya asmis bu kendini
+1 yılInsan biraz kibar olur ya, naber moruk falan der de mi =/ Çok kabaymis cidden
01 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya
o kadar kötü duruma gelmişse çok ciddi konuş tekrar söylemeye başlarsa ona hatırlat sürekli uyar söylememesi için rahatsız oluyorum de uzun süre bu devam ederse seçim sana kalmış artık
00 YorumlaNe o asker arkadasımısın? Bir erkeğin bu kadar sana alakasızlık etmesıne göz yumma derim maralım.
00 Yorumla:) ilginç, işsizi işsazı işsaz, gerçekten ilgiç, dertlere bak :D
10 Yorumlabunlar hep 14 şubatta tanışma gününde çok şeyler bekleme diye veremi gösterip sitmaya razi ediyor seni işin özeti bu :D
00 YorumlaSevgilin tam kafa dengi ahahahha :D Hatun, kanka, bilader derim ben :D
16 Yorumla
Soran+1 yılCok guzel marifet
Soran+1 yıl😈😈😈😈 gul gul son gulen iyi güler canim
Soran+1 yıl😆😆😆😆 gelsin cirkin kizlarr
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. bende öyle hitap ediyordum bir ara naber devrem falanda diyordum kız iyice tribe girmişti adf
11 Yorumla
Soran+1 yılSiz iyice sasirmissiniz vallahi
Benimde bir arkadasim var karısına emmoglu diyor. Manyakmi len bunlar 😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılVallah manyaklar
Soran+1 yıl😂😂😂 yenge kiskanmis de sene w😂😂
'NİL' çok güzel isim üstelik söylemesi de kolay :))
04 Yorumla
Soran+1 yılondan ismimi asla duymamisim haha
Soran+1 yılIzmirli kendisi
+1 yıltakılıyo sana bea bu kadar takıyosan ver yolu uzatma allahın çirkefi
01 Yorumla
Soran+1 yılCirkef mi? Pardon 😂😂😂
öyle öküzleri kesim hanelere vericeksin. :D ayrılda gel :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha vallah ayrilicam haftaya persembe ô gorur gununu
+1 yılbenden beterleri de varmış içim rahatladı şu an :D
03 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂 Allahim ya 😂😂
- +1 yıl
ben ismiyle hitap edince kavga çıkıyordu hacı desem birbirimizi öldürürdük herhade :D
Soran+1 yıl😂😂😂😂 bana Nil dese yeter vallah. Isimle bile raziyim 😂
boşversene la yapmacık aşkım diyeceğine samimi içten sıcak hacı haco desin.
00 Yorumla
+1 yılseviyosun ama cidden o ne ya hacı doğru dürüst konus sunla :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. Asla onunla evlenmezsin ve sevgilin? Okumak için harcadığım 3 dakikamı geri ver.
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki sen boyle bir kizla evlenirmisin? Sana butun gun cicim, kizim, gibi kelimer soylemesi?
- +1 yıl
Ben açıkca ciddi düşünmediğimi ve ilişkinin yürümeyeceğini söyler ayrılırım. Kimseyle gönül eğlendirmeye gerek yok, o çocuğun sana nasıl hitap ettiğinin bunları söyledikten sonra önemi kalmadı. Devir farklı tabi sizin gibilerden çok var belkide çocukta ciddi düşünmüyordur ama düşünme ihtimalide var, herkese aynı gözle bakarsan çok can yakarsın.
Soran+1 yılNe mutlu sana 😉
Benimkide başkan diyodu.. izin verme öyle dediği zaman konusma cevap verme tepkini belli et
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gerizekali insanlar var
+1 yılAhahhaha ne güldüm be hacı
Hangi caminin imamısınız hocam :))01 Yorumla
Soran+1 yılVallah bilsem soylerim ama yok oyle bir durum 😂😂😂
Hocam, haco ne l*n bu kendini fazla arkadaş ortamına kaptırmış
01 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya 😦
Ben arada eğlencesine derdim hacı, mübarek falan o. O eğlenceyi aşmış seninki
06 Yorumla
Soran+1 yılYani vallah kendisi araniyor gorucek ô bir kizin intikaminini 😃😃 yediricem ô laflari ona
Soran+1 yılHahaha sakinim hacı
Soran+1 yılYani ama artik dayanamiyorum 😁😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde erkek arkadasimla öyleyiz o bana gardaş diyo ben ona bro l*n olum falan benim hosuma gidiyor sahsen sürekli aşkım hayatım sevmiyorum 😄
00 Yorumla
+1 yılSen de ona deki dikkat et ne gelirse hacıdan hocadan gelir de o anlar
00 YorumlaHer bu şekilde hitap edişinde ciddi bir şekilde uyar düzgün konuş diye.
00 Yorumlahaci haciyi mekkede hoca hoca yo camide deli deliyi dakkada bulurmus")))
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂
+1 yılRomantikliği bırak sen adam yeterince samimi o yeter haco :P
04 Yorumla
Soran+1 yılSamimiyi napiyim ben haco ya inanirmisin haco
- +1 yıl
Bir ilişkide en önemli şey samimiyettir haco bunu aklından çıkarma :)
Soran+1 yılYa napiyim ben bu samimiyeti Allah askina
- +1 yıl
Haco Zorla romantizm olmaz sen boşver hacoya alışmaya çalış :D
+1 yılbuluşcağınız yere kendin gitme bidakine hacı veya hoca gönder :D
22 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapicam zaten 😂
- +1 yıl
biraz burnu sürtsün kendine gelsin :D
+1 yılbende halacım filan diyorum ne olmuş yani öyle seviyoruz :(
07 Yorumla
Soran+1 yılOlur mu oyle insan kelebek, penses der ô ne hacı, halacim, saka misiniz siz ya? Vallah erkekler tam okuzler
- +1 yıl
napalım kanka öküzüz :/
Soran+1 yılNiye ama :( ô kadar güzel varliksiniz ki kendinizi ziyan ediyorsunuz
- +1 yıl
:( :( haklısın kanki
Soran+1 yılTabikide hakliyil
- +1 yıl
sen haklısın hep kanka :D
Soran+1 yılBizde sizi ayni seyleri yapsak acayip bozulursunuz ama
+1 yılUlan benim daha önce neden aklıma gelmedi hacı demek bundan sonra bende öyle diyecem :D
07 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂 aferin kotu ornekleri al sen 😂😂😂
- +1 yıl
Kararsız kaldım hacı mı desem hocam mı acaba. s
Soran+1 yılHahahahahahah yuru ya anca gidersin 😂😂😂
- +1 yıl
Sen tecrübelisin bu konuda sen hangisini seviyorsun diye sormuştum ama neyse :D :D
Soran+1 yılHacı daha icten geliyor bence 😂😂😂
- +1 yıl
Hahaha ne güldüm ya :D
Soran+1 yılBende guldum vallah 😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://youtu.be/LdHUyLUOp1c
Seninkide farketmez kardes farketmez diyor ))10 YorumlaOda ona kalmış ya odun erkegi tada fazla seger verim seni elinden kaçırmak istemiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılVallah boyle devam ederse kaciracak haa
Soran+1 yılGormesin napiyim.. gercekten beni cok uzuyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılNil mi nne guzel ismin varmis neden boyle yapiyo ki millet buldugunu bunuyo ya
04 Yorumla
Soran+1 yılBende ismimi cok begeniyorum 😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılValla ben isminw asik oluyom kizlarin suanki kizin adi da sezgi ismine ve gozlerine vueuldum platonik gecicek tabi :D
Soran+1 yılHahahaha hayirlisi 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl:d ben hep platomik
o nerdir yaaa :D:d hacı hocam nedir ya? :D pilavlı abilerden mi senin manita? :D
00 YorumlaArkadaşlar arasında ağız alışkanlığı olmuştur takma kafana hoca demesine izin verme sadece
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben olsam öldürmüştüm ya oyle denilir mi hic sevgiliye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAz once odun erkek nasıl olur diye bir soru vardı o odun erkeği bulduk ben kendime odun derim ama seninki harbi kalas
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂
Alkarısna Konus bunlardan hosLanmadını sole Belkı deıgısır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende lolipopum de he topitopup de bak nasil gecicek sen o kelimeden vazgec de bende bundan dersin:)
00 Yorumlaiplemiyor demekki öyle denirmi kıza ayıp terbiyesiz
00 Yorumla- Devamını Gör (94)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne