Bir insanı unutamamak..aslında hiç tanımadığım bir adamı her gün her an düşünmek..

geçen sene 29 ekimde tanıştım onunla..hiç beklemiyordum onun gibi biriyle tanışmayı..yanımda arkadaşlarım da vardı..hiç konuşmadık ama .. ben çok etkilenmiştim..ve sonra facebooktan ekledim aslında ilkten adını hatırlamadığım için bulamadım ve sonra boşverdim belki bigün tekrar görürüm diye..ve bi baktım o gün yanımda olan arkadaşlarımdan biri bunu eklemiş..heycan yapıp bende ekledim..öyle başladı onunla serüvenim..ve malesef facebooktan öteye geçemedik.hoşlandığımı biliyordu adı da atmıştı ama sonrasında benden beklemiş hep..zaten olmadı tartıştık dönüşüde yok.ağır şeyler söylendi.garip olan..sokakta ona benzeyen yada saçı mesela , onun saçı gibi olan,onun teni gibi,yüzhatları ona benzeyen biri ni görünce kalbim duruyor sanki..sonrada o değilmiş diyorum..bazen onu görmek istiyorum yalvarıyorum Allaha nolur görim diye,ama başka bi günde onu görmekten kaçıyorum..bi fotoğrafına bakınca okadar tatlı ki :) kızamıyorum bile ona..fake hesap açıp onu ekledim geçen bişeyler paylaşmış ama bana mı dır sanmıyorum..işte böyle onu unutmak istemiyorum..ki istesemde aklımdan çıkmıyor..böyle işte ne yapabilirim bilmiyorum.keşke sesini duyabilsem.
Bir insanı unutamamak..aslında hiç tanımadığım bir adamı her gün her an düşünmek..