+1 yılBence kendine olan güvenini kaybetme boyun gayet güzel. Vücudunun sıkı olması abartı değilse aslında daha güzeldir. Ben de kilolu kızlardan hoşlanmam. Zayıf kızları severim. Göğüs ise zamanla gelişir ayrıca doğum yapınca zaten sütten dolayı da büyüme olur her regl döneminde zaten vücudun olgunlaşır sen de hissediyorsundur. Çok zayıfsan hafiften kilo alman güzel olur bunu sorun etme sakın. Seni vücudun böyle yok senin görünüşünü sevmiyorum diye terk eden erkekle de zaman kaybetme. Benim hayatımda olsaydın böyle bir durum olsa fiziki halindeki değişmeden hoşlanmamış olsam bunu güzelce ifade eder ve sabırla sana da yardımcı olarak düzeltmeye çalışırdım. Tamam insanlar karşısındakinin fiziki görünüşünü önemserler ama hayat bu kimsenin kilo almama ya da vermeme garantisi yoktur. Bu konuda sorun yaşanıyorsa ileride cinsel anlamda ikinizde bir sorun olsa evliyseniz boşanırsınız evli değilseniz yüz üstü bırakılırsınız. Bu yüzden eş tercihinizi iyi yapın. Her şartta ve her koşulda yanınızda olmalı sizi gerçekten seven insan. Kötü günümde zor günümde yanımda olmayan iyi günümde hiç olmasın derim. Seviyorsam yine değiştirmek için çabalarım onu ama olmuyorsa olmayacağından da emin olursam yoluma devam ederim.
30 Yorumla
ya sporuna görede değişir mesela benim okulumdan kız milli futbol takımı oyuncuları vardı onlar artık erkekti.) bizim gibiydi aynı geğirirdi küfür ederdi laf atardı ve vücütlarıda kaslı erkek vücudu ayarında idi ama aynı okulda kız voleybol takımı vardı onlarda bakmaya doyulmuyodu.) gibi iki örnek
ve bence senin fiziğin anlattığın kadarı ile güzel14 Yorumla- +1 yıl
ben uzun mesafe kosuyorum. Yani cok erkeksi bir vücudum yok. Kaslari cok belirgin olan bacaklarim yok mesela. Bacaklarim uzun ve ince, kas var tabi ama görünmüyor öyle.
- +1 yıl
tesk. ederim :)
+1 yılbencee sende mutlu değilsen kilo alıp eski haline dön ama sevgilinle barışma.. bu ne ya kilo verince ayrılalım kilo alınca barışalım diyen birine dönecek kadar umutsuz olma ne kadr sevsende.. adam senn vcudunumu seviyor yoksa senimi seviyor önce onu bi anla ..
20 Yorumla
+1 yılgöğüslerin zayıflıkla ilgisi yoktur sıkı ve sağlıklı bir vücut kadınsı bir vücudunda göstergesi değildir.
05 Yorumla- +1 yıl
ben daha kiloluyken (yani hic bir zaman cok kilolu degildim ama simid oldugum kadar zayif degilekn) gögüslerim daha büyüktü. Yani tabii ki kilo ile ilgisi var, sonucta gögüs tamamen yag dokusundan olusuyor.
- +1 yıl
öyleyse benim vücudumun genelinde yağ fazlalığı yok iken göğüslerim neden büyük?hangi kiloda olursam olayım göğüslerim küçülmedi.ve göğüs tamamen yağ dokusundan değil aynı zamanda süt bezleri ve meme dokusundan ibaret.
- +1 yıl
tabii ki haklisin süt bezleri ve meme dokusu da var, ama kalani yag dokusu. Genetik acidan da bamak gerek. Bazi kadinlarin gögüsü büyük olur bazilarin kücük. Bazi kizlar kilolu olur fakat gögüsleri kücük olur, bazi kizlarin zayif olmalarina ragmen büyük gögsleri vardir. Genetik de önemli tabii ki. Ama yag dokusu oldugu icin kilo ile de alakasi var.
- +1 yıl
benim çok kilolu arkadaşlarım var ama hepsi benden küçük göğüslü gerçi çevremdeki zayıf kızlarında hemen hepsi küçük göğüslü çok ender görüyorum büyük göğüs genetik bir olay bu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
sporcu kızlar genel olarak seksidir. şu küçük göğüslere gelene kadar ağzımın suyunu akıtıyodun ama olmadı. ve kardiyo egzersizleri çok zayıflatır. daha fazla karbonhidrat almalısın. ayrıca proteinide arttırırsan mükemmel bir vücuda sahip olucaksın. o zaman seni yolda gören erkekler bal-kaymak gibi yemek isticekler.
11 Yorumla- +1 yıl
:D
+1 yılsalakmısın kızım? milletin yag oranını düşürüp karnı cıkartmak için anası sikilio, sen kilo alıcamö sevgilim begenmio diosun..sikiyim öyle sevgiliyi ben..ne angut herifler var bu dünyada ya..ona bi fil bulalım biz yada aygır onla takılsın..sen boşver onu, benle tanış, ben sana hakettigin degeri veririm..
11 Yorumla- +1 yıl
cok güldürdün beni ya :)) Cok tesk. ederimmm :)
ben çekici bulurum hatta senin gibi sporcu bir sevgilimde olmuştu kendisini gayet de çok beğeniyordum. ayrıca farklı bir enerjiniz oluyor bunu da bir + olarak söylim
12 Yorumla- +1 yıl
farkli enerji mi? pozitif bir enerji umarim :)
tabi fizik yüzde 90 etkilidir hep böyle kalmaya dvm et mükemmel fiziğin var
ben senin oranlarında bir bayanla tanıştım 2 hafta içinde evlenme teklif ettim :)12 Yorumla- +1 yıl
kabul etti mi teklifini :)
bece harikasın her kadın senin gibi vücudu olsun ister yalnız hormon alıp da erkeğe benzeyenler giib olma :D be de atletizmle uğraşıyorum sakın vücudunu bozma
12 Yorumla- +1 yıl
haha yok ya hormonlarla isim olmaz :)
kilo almaya falan çalışma.atletizmle ciddi uğraşıyorsan fiziğinin estetiğini bir kenara bırak.zaten koşuyorsan ,ince bel,sıkı kalça ve kaslı bacakların vardır muhtemelen ki bunlar çok seksi bence.bunların yanında göğüsünün küçük olması o kadarda önemli değil,hem sarkmaz avantajlıdır:).gayet güzel bir fiziğin var,1 erkeğin düşüncesi yüzünden güzel vücudunu bozma derim:)
10 Yorumla
+1 yılbu durum değişkendir haliyle ama ben kendi bakış açımla yorumlarsam, derim ki, öncelikle yüz güzelliği vesaire önemlidir bacaklar önemlidir saçlar önemlidir göğüsler kalçalar da önemlidir ama bir yüz güzelliği yanında zayıf olmak çok da iğreti durmaz. göğüsün küçük olmasının bir sürü çözümleri var bir erkek olarak bile bir kaç tanesini ben söyleyebilirim. kişisel seçimim ise zayıf kadınlardan yana değildir. ama 55kg de çok çok zayıf değildir.
00 Yorumla
+1 yılAslında bahsettgin vucut bicimi candir ama ülkemizde yadirganabilme olasılığı cok yüksek çünkü insanlar pek görmedikleri vücudun sahibini dislar.
11 Yorumla- +1 yıl
sanirim haklisin... :)
Gayet seksi bence. Uzun mesafe kosucularinin bacaklari gayet guzeldir. Kaslidir ama normal dururken belli olmaz.
10 Yorumla
+1 yılya millet kilo vermeye çalışır sen harika vucudunla neyin derdindesin...
büyük emme isteyen gitsin inek memesi sevsin!
hey allahım yaa saçmalamayın!10 Yorumlaben bile seksi buluyorum. saçamalama . evde besili tavuk misali oturan kızdan bin kat iyidir.candır.
20 YorumlaOlimpiyatları izlerken etkilendiğim bayan atletler oldu. Bence olumlu.
10 YorumlaVücut bir yana meme dokusu bir yana...
Ama kafana takma. Silikon diye birşey var :-D
10 erkekden 1 tanesi de memeye pek önem vermez.
Tabii ki ben onlardan değilim. :-)00 YorumlaBen o tarz bir kızdan hoşlanmazdım. Kız dediğin ele avuca gelmeli. Vurdun mu şap şap etmeli :D Sıkılacak avuçlanacak yerleri olmalı :D
10 YorumlaSenin bu saydıkların bir erkekte güzel durur kız dediğin pamuk gibi olcak pamuk derkende şişman iri yarı kız değil yumuşak olucak kg alsan iyi olcak yani sevgilin bu durumdan şikayetciyse.
00 YorumlaKalça ve bacaklar güzelse birazda dekolte tamamdır o iş :)
BEnde uzunum boyu boyuma bi kız yok gel kurtar beni hayabusa :(10 Yorumlatakıntı yapma hayatta daha önemli mutluluk kaynakları var... ayrıca iyi bir fiziğe sahipsin başarılı olmaya bak hayatta
10 Yorumlaasansörde 5 sporcu kızla yalnız kalmış ve nerdeyse tecavuz edilmiş biri olarak kesinlikle :D
11 Yorumlataş gibisin bence uzun bacaklı kızlar tarzım ama baskasını bılemem
10 YorumlaSen bi eşyamısında bütün özelliklerini millete döküyosn ? Ve bu tür şeyler görecelidir bunu çözemedinmi aga
10 Yorumlaçok zayıf oluyorlar. şahsen ben şişman değil ama oldun severim :)
00 Yorumlagogus kücükse manken fizigidir seninki. yüzün güzelse iyidir mesela ben onemsemem gögüsü manken fizigi severim
10 Yorumlasıkı vücut güzelde kas olunca hiç hoşuma gitmiyor kızda ve göğüsler var olma sebebim sıkı ve duzgun olmalı sarkmamamlı ve kucuk sevmem :D
10 Yorumla
+1 yılküçük demişsinde ne kadar küçük kaç beden veya kaç cm
02 Yorumla- +1 yıl
önceden 75 B idi artik degil :) zayifladim ya ama kilo alinca yine olur heralde
+1 yılKendini öyle bir ballandırarak anlattın ki geceleyin rüyalara girersin artıkım :PP
Ama bir ayrıntıyı vermemişin.Bacaklar kaslı mı?10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen balık etli seviyorum ama sporcuya da hayır demem. Boyuna göre aşırı zayıf değilsin. Sadece göğüs olarak da bir kızı değerlendirmem.
00 Yorumla
+1 yılbalık etli terciihimdir zayıf kızlar benim tercihim değil...
00 YorumlaKas yapmadığı sürece evet seksidir fakat öte taraftan kilolu kızları çekici bulan erkeklerin sayısı da azımsanmayacak kadar çok.
00 YorumlaSporcu kızlar gayet düzgün fiziğe sahip olurlar.sanırım seninki farklı şeyler istiyordu.
göğsüm küçük diyorsun ölçüsü kaçki?00 Yorumlaseni bunalıma sokmak istemem ama göğüs vucudu uygun olcak şekilde taşş gibi olmalı victoria secrete yakışmalı :D
01 Yorumla- +1 yıl
aazın bal yisin
+1 yılmaalesef spor bayanlarda çook etkılı degıl bence kötü oluyor kaslı bayan. bende sporcuyum ve çok arkadasım var çoğu vucudu kadınsı degıl.
00 YorumlaZayif, sportif, vucut guzeldir bence ama tahta gibi gogusler erkek gibi dar kalcalar olunca olmuyo
00 Yorumlazayıf kızlar iyi değildir bana göre, tahtayla çıkmak istemem yani
02 Yorumla- +1 yıl
tahta da degilim yani, kalca ve bacak gayet güzel ve kivirimli duruyor (öyle diyorlardi) sadece son zamanlarda biraz zayfiladim.
eh işte...görmemiz lazım..herhalde kendini blanka vlasiç ile kıyaslamıyosun :)
01 Yorumla- +1 yıl
yok kendisi benden uzun ve benden daha zayif :)
en büyük sorunda o aslında kas yüzünden göğüsün çok küçük ve olması...
00 YorumlaBen bu yaşıma kadar hep çekici buldum...
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. evet seksidir, hem de acayip
10 Yorumlaiyisin iyi :D takma kafana..
00 Yorumlabence çok sexisin canım
10 YorumlaKıza göre değişir bu durum.
00 Yorumla
+1 yılTabiki seksidir ama kaslar cok olmamali bence :)
00 Yorumlasporcu kızlar kaslı oluyor abi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı. saçmalama yaa neden kötü olsun ki iyidir yani...
00 Yorumlakişisine göre değişir bence
00 Yorumla
+1 yılkas olmasın ama ağır çalışırsan göğüslerin ufalır
00 Yorumlasadece voleybolcular tercihimdir.
00 Yorumla
+1 yılbırakma sporu boşver
10 Yorumla
+1 yılevet bulan bulur
00 Yorumlagöğüs önemli
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
işte kadında böyle olmalı göğüsler bencede
evet yerim onları
00 Yorumla
+1 yıldeğildir
00 Yorumla