İlk buluşmadan sonra?

internetten tanıştığım biriyle ilk defa buluştum. buluşmadan önce çok samimi davranıyodu, hatta sevgili gibiydik, buluşma sırasında da öyleydi. yemek yedik, hiç acele etmedi, hesabı ödedi, başka yerlere gitmek istedi filan ama ben eve gitmek istedim. eve gittim. eve gidince telefona baktım 'ne düşünüyosun' yazmış. o an biraz yoğundum cevap atamadım. yarım saat sonra aynı mesajı tekrar göndermiş. işlerim bitince 'sen ne düşünüyosun' dedim. net bi cevap vermedi. deneyebiliriz dedi. ben de olumsuz düşünüyosan şimdiden şöyle dedim. o da 'tamam o zaman görüşmeyelim' dedi. sonra mesaj atmadı. aklım karıştı benim de. beni beğenmediyse neden düşüncemi merak ediyo ki. egosunu mu tatmin etmek istiyo?
Güncellemeler
+1 yıl
çoğunluk gurur yaptığını söylemiş. bu akşam o kişiye mesaj atcam ve bunu sorcam. gerçekten gururu yüzünden böyle davranmışsa, doğru tespitlerinizden dolayı hepinize artı vercem. ama seni beğenmedim derseee eksileri alırsınız benden :D
Güncellemeler
+1 yıl
evet sordum ve tekrardan 'görüşmeyelim artık' dedi :) burdan aldığım fikirler hep yanlış çıkıyo ya bi dahakine tersini uygulucam :/
İlk buluşmadan sonra?