Şöyle mutlu olduğumuzu belirten sözler olursa ve çok uzun olmazsa sevinirim ^^ sırf beni terkeden eski sevgilim mutlu olduğumu bilsin diye facede paylaşıcam. Gerçekten de mutluyum.
Beni tanıyan herkesin size söyleyeceği gibi, makbul biri değilim. Kötü adamı sevdim hep, kanunsuzu, hergeleyi. İyi işleri olan sinek kaydı tıraşlı, kravatlı tiplerden hoşlanmam. Ümitsiz adamları severim, dişleri kırık, usları kırık, yolları kırık adamları. İlgimi çekerler. Küçük sürpriz ve patlamalarla doludurlar. Adi kadınlardan da hoşlanırım; çorapları sarkmış, makyajları akmış, sarhoş ve küfürbaz kadınlardan. Azizlerden çok sapkınlar ilgilendiriyor beni. Serserilerin yanında rahatımdır, çünkü ben de serseriyim. Kanun sevmem, ahlak sevmem, din sevmem, kural sevmem. Toplumun beni şekillendirmesinden hoşlanmam.
Bana "gel" dediği an mesafeler anlamını yitirmeli. - Aslında insanlar seni hayal kırıklığına uğratmıyor. Sadece sen, yanlış insanlar üzerinde hayal kuruyorsun. - Montaigne - O gülüşünle bana "Orantısız Güç" kullandığının farkında mısın? - Bir kalbin içinde ne taşındığını asla bilemezsin. Kırmadan önce iyi düşün; Belki de içindeki sensin! - W. Butler - Dünyanın en güçlü, en dayanıklı kişisi de olsan, sevdiğine her zaman yenik düşersin. - Öyle zamanlar olur ki nereye gittiğin önemini yitirir. Çünkü asıl önemli olan, yanında kiminle gittiğindir.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu güzel :) - O gülüşünle bana "Orantısız Güç" kullandığının farkında mısın?
Herkes "sen bilirsin" diyemez. Kolay degildir "sen bilirsin" demek. Ve biri sana "sen bilirsin" diyorsa o senden önce bilmistir. Git demek gibi bir seydir "sen bilirsin" demek. Hani git diyemez ya insan bazen, "Sen bilirsin" der iste o zmn. Simdi bitsin diyorsun ya bana, iste onu da "sen bilirsin." Bu kadar acikladim. Bilirsin degil mi artik. Gidebilirsin, aramayabilirsin, sormayabilirsin. Hatta bir daha geri bile dönmeyebilirsin... Hosca kal. Artik dönsen de benim degilsin, Karar senin "Sen bilirsin." Ahmet Batman
# bak yine profilimdesin. Biliyorum vazgecemezsin. # gidenin arkasindan asfalt bile dokeriz. Maksat rahat yol alsin. # gidenin arkasindan nokta koyacaksin ki gelenin ismi buyuk harfle baslasin. # her yuzune guldugum kendini degerli sanmasin ben sadece gulmeyi seviyorum. # yeni sevgilim var mutluyum demissin , ama unutmaki aslanin biraktigini her zaman cakallar kapar... vs vs daha varda cok yazmadim :))
Duygusal erkek sevmem diyen kadına bakma sen.. Hangi aşk romanını okursa okusun.. O romanda erkek karakter duygularını genelde açık bir şekilde ifade eder.. Ve roman karakterine hayran olur o kadın.. Hatta bazen aşık.. Vay be gerçek hayatta böylesi yok, keşke olsa der.. Ama gider odunun, maçonun, sevgisini yansıtamayan tipi bulur.. Neymiş öylesi daha iyi.. Yalan.. Külliyen yalan.. Duygularını bana belli etmedikten sonra ne yapayım öyle adamı..
Biz ince bel, elâ göz, sütun bacak için sevmedik güzelim, Gümbür gümbür bir yürek diledik kavgamızda. Ateşin yanında barut, barutun yanında ateş olasın diye! Rakı sofralarında söylenip, acı tütün çiğnercesine sevdik ANLAYAMADILAR...
Nâzım Hikmet Ran
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Güzel ama ben paylaşamam bunu. bir erkeğin paylaşması daha doğru olur
bazen ; hoşça kal demeyi kendimize çok görürüz. acı çekerken ben hoşsuz, sen hoşça kal. ne yalan, ne sahtekar ne balon bir söz uğruna yakıyoruz geleceği, patlaması mor rengin asilliği. tam ümidimi kesmiştim ki çıka geldin tek bir kelime buzlu hayatımdan etti bilemezsin anlamını onun heyecenım korkularım karamsarlık geride kalsın bir gülücük ve nasılsın...:)
ne çok uğraşmışsın teşekkür ederim, 4 cümlede birbirinden alakasız dikkatini çekerim, eğer eğitim almak istiyosan bu konuda güzelim, sen sen ol beni takip et derim.. :D
En İyi Cevaplar