Arkadaşlar uzunca süredir medyumları araştırıyorum tamam sevgiliyi geri getirme büyüsü işe yarıyor ama daha sonrası ailesi ve etrafındakiler bunu anlamıyorlar mı ? ayrıca büyü günah vs.. gibi yorumlar yapmayınız !
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünah vb. yorumlar yapmayın :).
Tamam : kendine sevmediğin biri tarafından büyü yapıldı hoşuna gidermi? ayrıldıysa sevmiyordur..!
Yaptığın büyü : o insanı sıkar, gerer, sinirli biri yapar, sana veya başkasına şiddet uygulayabilir, yanınada gelse esas iradesi sevmediği için ikilem yaşayıp dahada psikolojisi bozulur, bu anlaşılır ve psikolojik tedavide işe yaramaz, zorla güzellik olmaz elinde sonunda kaybedersin..!
Bu anlaşılır ve yapan kişiyle senin adında ortaya çıkar..! bunu öğrenen erkek seni hastanelik etse hakkıdır, öldüredebilir..! ona musallat olan cinde müslüman cin değildir..! ve amacı büyü yapanı ve yaptıranı kullanıp günaha sokmaktır cinler Allaha inanır ve şeytanda Allaha isyan ettiği için şeytan oldu aslı cindir..! ve tüm kötü işleri yaptırır ve insan aklına getirir Allah olmasa neden kötülük yaptırsın insanlara?
Erol tangut videolarını izle youtube'den bak bakalım şeytanın yardımcıları olan musallat ifrit ve cinler neleri itiraf ediyor ölmemek için..!
İmansız insan ölümünü sağladım ve şeytan bana tahtında 1 gün kalma mükafatı verdi Allahı sevmiyoruz, cehennemi gördük insanlara nasıl girer ve kandırırız, bayanları açıklık ve saçıklıkla kandırıp günaha sokar ve erkekleride zina etmesi için kullanır ve onları cehenneme sokmaya uğraşırız onlar anlamazlar vb. diyor :)
İstersen yaptır, sonu gene sana dönecek.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Allahım insanların binbir türlü derdi varken böyle saçma sapan aşk acısını bu kadar sorun edenler yüzünden. Kimi borcunu ödeyemez kimi aç yatarken. Sanki ondan başka erkek yokmuş gibi görenler yüzünden Onsuz yaşayamıyorum deyipte sensiz bile yaşamaya çalışanlar yüzünden bizi helak et. Amin.
28 Yorumla- +1 yıl
Uzun zaman sonra gırıp bakıyım dedım ve ne ara buraya geldim bende saskınım. Ama şu büyü işlerine nasıl medet umarsınız hayret birşey. Allah sizi ona yazmadıysa vardır bir bildigi ne olur bunu düşünün bir . Kimseyi kınamak degil nıyetim ama arkadaşıma yapılmış bir buyuye şahit olmuş biri olarak hic tavsiye etmem, buyunun ıyısı veya kötüsü olmaz yazık edersiniz kendinize. Rabbim affetsin.
- +1 yıl
Ne yaptınız bulabildiniz mi birisini.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2:102 - Tuttular da Süleyman mülküne dair şeytanların uydurup izledikleri şeyin ardına düştüler. Halbuki Süleyman inkâr edip kâfir olmadı, lakin o şeytanlar kâfirlik ettiler; insanlara sihir öğretiyorlar ve Bâbil'de Harut ve Marut'a, bu iki meleğe indirilen şeyleri öğretiyorlardı. Halbuki o ikisi "biz ancak ve ancak sizi denemek için gönderildik, sakın sihir yapıp da kâfir olmayın!" demeden kimseye birşey öğretmezlerdi. İşte bunlardan karı ile kocanın arasını ayıracak şeyler öğreniyorlardı. Fakat Allah'ın izni olmadıkça bununla kimseye zarar verebilecek değillerdi. Kendi kendilerine zarar verecek ve bir fayda sağlamayacak bir şey öğreniyorlardı. Yemin olsun ki, onu her kim satın alırsa, onu alanın ahirette bir nasibi olmayacağını da çok iyi biliyorlardı. Hakkiyle bilselerdi, uğruna canlarını sattıkları şey ne çirkin şeydi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem yapcaksin buyuyu sonuclarinada katlanman lazim. Mesela cocuk senden gicik kapiorsa sonra birden bire hep senin yanindaysa ve buyu insanin piskolojisinide etkiler ki bunu en yakin arkadasi ailesi anlycaldr. Onu hocaya goturcekler hocada senin buyu yapdgni cikartcak sonra anti buyu olcak. Ve senin durumun iki yakan hir araya gelmycek kiu kurusu olup yasiycaksin
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
20Cevap
+1 yılHerkes anliyamaz ya tartidnadan ayrildik ya sevmiyordum gibi bahaneler uydururlar, anca is isten gecince anlarlar belki ama gelen gelmis olan olmustur. ben buyu yerine vefk yaptirnayi ya da belli munacatlar var dua seklinde onlarin yapilmasindan yanayim, yaklasik 2 yildir arastiriyorum, ancak her medyumun yaptigi tutmaz, tutturanlarida biliyorum bikac isim var bildigim
18 Yorumla- +1 yıl
bana ulasırmısın
- +1 yıl
- +1 yıl
@ferdasenin kim isim verebilir misiniz
- 1 yıl
Bana da yardımcı olur musunuz
buyu vardır ısede yarayabılır.. yalnız gunumuzdekı bu ıslerı yapanların bır cogu ufurukcu.. ayrıca emın olun dınden ımandan cıkarsınız.. bır sevgılı ıcın degmez ateslerde ebedı yanmaya.. ıradesı ıle olmalı bu ısler.. sızınde bılecegınız zorla olmuş bır sey tad verırımı.. bır nevı tecavuz bu!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=Qjhiz8DbQeM
Büyü yapan ve yaptıranlar ve büyüye maruz kalanların rukye ayetleri okunduğunda verdikleri tepkiler.
Günah vs demiyorum sadece görüntü paylaşıyorum.03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen sonucunu da göstermeyi tercih ediyorum..
+1 yılHerkes bol keseden yazmış arkadaşlar büyü vardır insanın hayatını mahfeder ve büyü bozmak vardır mahfedilen hayatı düzene sokar. Önemli olan şanslı olup doğru insana denk gelmektir. Yoksa piyasa şarlatan dolu.
19 Yorumla- +1 yıl
siz yapıyor musunuz büyü
- +1 yıl
@Cheescake2 büyü bozma yapıyorum ayrılanı barıştırıyorum...
- +1 yıl
Merhaba ulaşır mısınız bana. Belkş yardımcı olursunuz
- +1 yıl
Yalncı bu inanmyın
- +1 yıl
@Cheescake2 medyum Şükrü beni dolandırdı inanma sakın
- +1 yıl
@Cheescake2 medyum şükrü yalancı ve dolandırıcıdır sakın inanmayın
- +1 yıl
Sen yalancı ve dolandırıcısın birsürü paramı yedin çocuğundan çıksın
- +1 yıl
Sen tam bir kaliteli dolandırıcısın ya paramı iade edersin ya da tüm platformlarda yazarım
- +1 yıl
@Sultansultansultan canım bana yaz
+1 yılBen büyüyü bir senede falan anlamıştım, kendimi geç anladım diye suçluyordum valla sizde iyi sabır varmış :D :D
Neyse uzatmadan memnun kaldığım hocadan bahsedeyim, inşallah çözersin. Medyum Ali Hoca adında bir hocayla çalıştım ben. Medyumali. com internet sitesinde bilgileri yazıyor bakmak istersen. Kendisine büyü bozmayı yaptırdığım günden bir hafta gibi bir sürede işlemin sonucuna ulaşmıştı. Hatta zor bir büyüydü bozulması, ona rağmen başarılı şekilde bozmuştu, tavsiye ederim00 Yorumla
+1 yılBüyü ayet ve hadis dualar olarak yapılır defalarca okuyacaksın büyüler böyle olur ama sakın para kaptırma gereksiz mum büyüsü yap kendin
11 Yorumla- +1 yıl
sen yaptın mı daha önce?
Hogward mezunu bir hoca bulmadıkça bu işler olmaaz.
23 Yorumla
+1 yılYaptırdığın hocaya bağlı canım , ve yaptırdığın büyüye aşk için olanını anlayacaklarını sanmıyorum en azından denedim.
02 Yorumla- +1 yıl
Bulabildin mi kimseyi?
- 1 yıl
Sonuç alabildin mi bana da yardımcı olur musun
+1 yılTamam sana günah vs demeyelim hadi onu geçtik peki senin yanında büyü ile kalan kendi isteğiyle kalmayan bir erkekle mutlu olabilicek kadar aciz ve zavallı mısın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı. Büyü cinleri kullanarak olur ve cin ilk önce büyü yaptırana girer :(
Yani sana :D
Ama işe yarar ve iyi bir hocaya giderlerse hoca bunun kimin yaptırdığını anlar.10 Yorumla
+1 yılBen yaptırdım anlasılmadı ya da baktırmadı şüphelenmedi ondandır etkisi güzel devam ediyor inşallah evlilikte olur o yolda ilerliyoruz büyüye harama kullanacaksan eğerki bu sana fazlasıyla ters döner haram kısıye yaptırmayın
210 Yorumla- +1 yıl
kime yaptırdınız
- +1 yıl
- +1 yıl
@Deryamanus canım ulaş bana yardımcı olayım
- +1 yıl
- +1 yıl
- 1 yıl
Lütfen bana da yardımcı olur musunuz çok ihtiyacım var istek attım kabul edin konuşalım
Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. ben degil ama çevremden yaptıranlar oldu. Yaptıktan sonra faydasının da olduğunu söyleyenler çok.
18 Yorumla- +1 yıl
Bu yaptıran kişiler kime yaptırmış bir bilgin var mı?
- +1 yıl
banada ozelden yazmanı mümkünöü
- +1 yıl
Kime yaptırmışlar ulaşır mısınız
- +1 yıl
kime yaptırmışlar
- +1 yıl
bilgi verir misin
- 1 yıl
Kime yaptırdılar acaba bana da yardım olur musunuz
+1 yılAy yapma ya.. Giden gitmis ne ugrasiyorsun.. Buyu ise yarasaydi o buyuculer bu hallerde mi olurdu..
02 Yorumla- +1 yıl
Valla büyücülerin durumu gayet iyi... Ne kadar özürlüyse o kadar para kazanıyor.
- +1 yıl
@zihni_sinir hahahahaha
+1 yılSen büyü konusuna kendini fazla kaptırma. Yoksa ayrılık büyüsü paralarını senden ayırır
00 Yorumla
+1 yılYaptırdım anlasılmadıda iki ay sonra nişanlanıyorum gercekten ihtiyacı olan harama kullanmayacak olana yaptırdıgım hocayı öneririm yaslı bir teyze erkeklere yardımcı olöuyor birde sadece ask ve evlenmek icin yardımcı oluyor
110 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Yeees03 malesef olmadı :(
- 1 yıl
Bana da yardımcı olur musun lütfen çok ihtiyacım var özelden yaz konuşalım
- 1 yıl
@Deryamanus hesabı kapatmis yorumu yazan siz ulaşabildiniz mi
+1 yıl* bu kafaları yakalamak için ne tür bir halisünajen kullanıyorsunuz anlamadım ki..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk büyülerini bilmem türk değilim ailem ispanyol. Bizde bu kadar günah falan değil birebir ben yaptım ve tuttu ama dediğin gibi geri getirme ile alakalıydı burdakileri bilmiyorum pek ama yap gitsin be
09 Yorumla- +1 yıl
@Asundan ücreti ne odedi peki
- +1 yıl
bana özelden ulaşabilir misin ne yaptın
- +1 yıl
Bulabildiniz mi gerçek yapan birisini?
- +1 yıl
kime yaptırdınız
- +1 yıl
@fatmakallaaaa sonuç ne oldu
yapn var panpa çok sevipte sadece benim olsun diye adamı mum'a çevirenler var :D
07 Yorumla- +1 yıl
yaptırdın mı kanka
+1 yılGunah. tabi kader olayini ortadan kaldırmış oluyosun.
12 Yorumla- +1 yıl
yanacaksin:(
Aşk İlişkileri konusunda 480 cevap paylaştı. Bu kadar cehennemlik insanı bir arada görmek mahşeri anımsattı 😅
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaptırdı mı buldunmu merak ettim ben de dusunuyorumda
02 Yorumla- +1 yıl
Bulabildin mi kimseyi?
Cevap sahibi+1 yıl@KerimDervis hayır
Ne büyüsü ya saçma sapan şeyler yapmayın faturasını ödeyemeyeceğiniz işe kalkışmayın
00 Yorumla
+1 yılkral medyum büyücü gelsin beni bir kiza aşık etsin ona calısıp tum parami vercem.
00 YorumlaHerkesi boşver bana ulaş urfalıym hayatm buralarda boyle şeyle geçti
118 Yorumla- +1 yıl
ne olur yardım et banada
- +1 yıl
Dijjenais83 bana ulaş gerisini yazamıyorum
- +1 yıl
Bana yardım et nolur
- +1 yıl
Bulabildiniz mi?
- +1 yıl
@KerimDervis hayır
- +1 yıl
Ne durumda arastirmaniz? Bana ozelden yazabilir misiniz?
- +1 yıl
Bana ulaşır mısın lütfen..
- +1 yıl
@azraakayy lütfen bana ulas
- +1 yıl
banada ulaşır mısınız lütfen
- +1 yıl
Ulaşır mısınız.
- +1 yıl
@ferdasenin yemin ederim medyum Şükrü dolandırıcı
- +1 yıl
@İmposible01 medyum Şükrü dolandırıcı
- +1 yıl
@Drszhr medyum Şükrü dolandırıcıdır
- +1 yıl
@ferdasenin canım ulaş bana
- 1 yıl
Bana da yardımcı olur musun ihtiyacım var gerçekten
Merhaba ben size mesaj yazamiyorum bana yazarmisiniz? Mystety35
00 YorumlaKolpa Hepsi Para Tuzagi Buyu Yapayim Derken Hamile Birakiyo :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilen bilir buralarda çok ağladım ama Allah’ıma bin şükür olsun sonunda dolandırılmadan hallettim
19 Yorumla- +1 yıl
bana ulaşır mısın lütfen
Cevap sahibi+1 yıl@hakan0244 Süleyman diye biri kardeşim
- +1 yıl
Merhaba yardımcı olurmusun bana
- +1 yıl
kime yaptırdınız
- +1 yıl
- 1 yıl
Nası ulaşabiliriz yaptırdığın kişiye
Hepsinin sonu hüsran uzun süre gizli kalmaz
00 YorumlaBen yaptım şu an çok mutlu lar
08 Yorumla- +1 yıl
Banada söyler misin
- +1 yıl
bana da ulaşır mısınız
- +1 yıl
kime yaptırdınız
- 1 yıl
Bana da yardımcı olur musunuz acaba
bulabildin mii? gerçek işlem yapabilecek birini
23 Yorumla- +1 yıl
Bulabilen var mı bulduysaniz paylasirmisiniz.
- +1 yıl
Bulabildiniz mi?
- 1 yıl
Bende arıyorum bulursanız bana da söyler misiniz çok ihtiyacım var
+1 yılsacmalamayın nolursunuz ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaptırdığın büyüye göre durum değişir
00 YorumlaBen şu an yaptırıyorum sonuç alacağız insallah
04 Yorumla- +1 yıl
@Özelisiim sonuç aldınız mı kime yaptırdınız?
- 1 yıl
Sonuç aldınız mı yardımcı olur musunuz lütfen
+1 yılYapmam günah
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgunah yaptırılmamalı
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilisine büyü yaptıran kızlar var mı? ya da yaptırdıktan sonra anlaşılıyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler