Ben onu sürekli önemseyip düşünürken umrunda bile değilim?

Sevgilim var 1,5 ay oldu. İlk günden beri aynı şekil. Hiç umursamıyor, işte bazen bana göre yalandan kıskanmaları oluyor o kadar. Onun dışında mesajıma dahi kolay kolay cevap vermiyor. Geçen hafta adamsan ve sevmiyorsan söyle beni üzmek dışında bişey yapmıyorsun dedim. Seviyorum dedi. Ertesi gün artık katlanamadığımdan mesaj attım artık sana karşı bişey hissetmiyorum felan diye ama çok seviyorum. Sonra dayanamadım gece yazdım çok özledim diye barıştık. Ben 2 gün mesaj atmadım o da atmadı. Dün yazdı yine cevap vermedi, bende yine yazdım biraz konuştuk. Yine yazdım konuştuk uyudum. Ya bu umursamazlığının sebebini sorduğumda erkeklerle çok samimisin diyor. Bende erkeklerle konuşmuyorum artık. Ama hala aynı. Defalarca bunu söyledim 1 gün düzgün gerisi hep aynı. Beni kaybetmekten çok korkuyor. bir kaç kez ayrılmak istemiştim. Ayrılmamıştı. Yüz yüze konuşma şansımızda yok ikimizinde vizeleri başladı ve farklı şehirlerdeyiz. Ne yapmalıyım ben artık sabredemiyorum onu kaybetmekte istemiyorum. Onun yaptığı gibi yapmayı da denedim fakat suçlu durumuna düşürdü beni.
Ben onu sürekli önemseyip düşünürken umrunda bile değilim?