- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılzorla güzellik olmaz, sevmezse sevmesin. bir kul için azla üzülmeye değmez. Allah aşkı yeter bize :) hem Allah hayırlısını nasip etsin. sevmiyor diye ömür boyu seni sevmeyen birini beklemez ve acı çekmek pek mantıklı değil ama aşkta mantık yok zaten... yani kısacası Allah aşk acısı vermesin yaa :/ :D konuyu nereye bağladım :/
81 Yorumla- +1 yıl
azla değil asla yazacaktım pardon
En İyi Cevaplar
Sevmeye devam ederim platonikce gozune girmeye etrafinda olmaya calisirim hissettirmeye baktim haberi var sallamiyor yawastan kendimi ceker etrafa unutmus havasi tattirir kendimede yawas yawas unuttururum ama sevmeye karar veremedigimiz gibi unutmayida yonetemiyoruz ben yapiyorum diyen yalan soyler
50 Yorumla
+1 yılOnun beni sevmediğini öğrendiğim an ona onu beni hemen sevmezse onu artık sevmeyeceğimi söylerdim yani tehdit gibi bir şey çünkü ben çok iyi severim en iyi ben severim. Benim onu, onun beni sevmediğini öğrendiğim an şuandan itibaren ben de sevmiyorum demem kararından vazgeçirebilecek büyük bir tehdit ama masum bir tehdit. :-)
00 Yorumla
+1 yıl04 Yorumla- +1 yıl
biri videoyu izleyip gülseydi de iyi bir yorum yapsaydı keşke müzik YA BENİMSİN YA TOPRAĞIN. yani bence komik bence
- +1 yıl
al kanka eigsenin olsun üzüldüm haline:dddd
- +1 yıl
:D sağol kanka
- +1 yıl
n demek.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılaçıkçası ben hemen uzarım ordan. dünya ahiret hatta uzayda bile bacımdır bundan sonra:) ama bazı insanlar mücadele etmeyi seviolar. daha pek başarılı olabilenini görmedim. karşındaki insanın kafasını karıştırabilirsin hatta evliliğe bile ikna edebilirsin ama günün birinde elbet başka birinde aşkı tatmak istiycektir.
10 Yorumla
+1 yılNekadar hedefim varsa hepsine ulasip zengin, basarili vs olmak.
Böylece ileride tüh be ne kacirmisim hep etrafimdaydi halbuki.
Böylece öcümü almis olurum.
Gönüle gelince.. Dünyada hicbisey karsiliksiz degildir. Mantikli kafa varsa insan ceker sineye.02 Yorumla- +1 yıl
Ozaman karsindaki kisi baska seylere deger veriyorsur o konulara yogunlas.
Ben basit insan kafasina uygun yorum attim
dua ederim
Allah`ım onu bana nasip et,
Allah`ım onu hakkımda hayırla eyle,
Allah`ım o hakkımda hayırlısı değilse onu bana hayırlı kıl öyle nasip et.
Allah`ım onu bana vermeyeceksen gönlümü buna razı et ve beni şaşırtma30 Yorumla
+1 yılYaklasik 8 aydir kalbimin bir tarafi sizlar durur bu yuzden, elden bir sey gelmez. Ben seviyorum diye o da beni sevmek zorunda degil tabi ama dedigim gibi o garip his hep var, ozellikle gece uyumadan once beni dusunduren bir his..
30 Yorumlaeğer kibir abidesi biri ve bana çoban muamelesi yaparsa herşeyi yapar onu dünyanın en güzel insanı hissettiririm tamam ceabını aldığımda hadi bana eywallah der giderim gönlüne giremezsem bile aklından çıkmam sanırım kötüyüm
06 Yorumla- +1 yıl
sanmam.
+1 yılBenim Başıma geldi bazılarınız unuturum Yazmış boşuna kendimizi kandırmayalım bence insan asla unutmaz
30 YorumlaSevmesi için uğraşır ve sabrederdim
O ileride birgün belki beni sevebilir ama ben asla onu sevdiğim gibi başkasını sevemem
Derdim023 Yorumla- +1 yıl
doğrusu da bu. ugrasmak lazım. uğraşmadan vazgeçmek doğru değil.
- +1 yıl
haklısın. ama bence aşk korelse de sevgi korelmz
- +1 yıl
e aşk zaten biticidir bence.
- +1 yıl
sevgi büyürse aşk olur diyorsun yani.
- +1 yıl
aynen öyle olabilir :addd :Dff
- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
Estağfurullah aslında :dd yaparken yanlışlıkla oldu. gülme şeysi evet
- +1 yıl
:Dd piki benim piki mm
- +1 yıl
kiskanirim ben ^^
- +1 yıl
yoo oo bencil drgilim
- +1 yıl
benim ama sende kullan tamam
- +1 yıl
rclr:) ::Dd
+1 yıluğraşırım. nasıl biri olmamı istiyorsa öyle olurum, değişmeye çalışırım. fedakarlıklar yaparım yine de olmazsa zaten beni hak etmiyor demektir
01 Yorumla- +1 yıl
peki..
+1 yılBeklerdim bayagida bekledim zaten. İstemediği zamanlarda da yaninda olmaya calistim, ugrastim. İlk başta sevilmemek çok yakiyo ama acin geçtikçe sende kendi kendine uzaklasiyosun zaten.
00 Yorumla
+1 yılKendi kendime severim. tek taraflı olur. zamanla gecmesini beklerim. yapacak baska bir sey yok malesef.
40 Yorumla
+1 yılSen elmayı seviyorsun diye elma seni sevecek mi dediler , elma beni sevsin sevmesin ben onu her türlü yerim dedim ��😚
02 Yorumla- +1 yıl
Adın ne.
- +1 yıl
burdan söyleyemem özelden konusalım lütfen
- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılkimseyle çıkmazdım dua ederdim ki beni sevsin diye. Allah zaten görecektir sabrımın karşılığını alıp sevgisini kazanacağım diye düşünürdüm şu an zaten bunu yapıyorum inşallah olacak
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. sevdiğim kişinin düğünü var şu an elim kolum bağlı evdeyim bugün arabayla eve dönerken düğün arabasını gördüm :(
00 Yorumla
+1 yılBak canım benim eğer onu kazmak için elinden gelen herşeyi yapmaya razıysan sana birkaç öneride bulunabilirim
00 Yorumla
+1 yılgerçekten seviyorsan merak etme oda bir gün seni sevdiğini anlayacaktır ama senin sevgin yalansa olmaz o iş.
02 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka anlamadim.. gercektzn seviyorsan bir gun o da mi sevecek? Oyle bir sey mi varmis.. 8 aydir ciddi ciddi her haliyla kabuledecegim adam bana hala tek kelime etmedi, nasil olacak bu? Senin dedigine gore donecek?
- +1 yıl
bir zamanlar benim sevdiğim çocukta başkasıyla çıkıyordu başkasını seviyordu sonra ayrıldılar bir zaman sonra arkadaşı geldi bana onun beni sevdiğini söyledi öyle bakışıyoruz şimdi
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Madde 89
- "O da seni seviyor mu?"
- "Hayır, ne münasebet."11 Yorumla- +1 yıl
bu sözü biliyorum
+1 yılBazen vazgeçmeyi bilmek lazım olmuyorsa olmuyordur zorlamanın anlamı yoktur..
04 Yorumla- +1 yıl
Gönlü yanımda olmayan insanın bedeni yanımda olsa kaç yazar.. Bir anlamı yok :(
- +1 yıl
zorlamadan vazgecmemrk lazim
- +1 yıl
sınırları çok fazla zorlamak insanı çok yıpratır
- +1 yıl
çok fazla zorlamazsn
sadece sevdiğimse sevgilim olmasını isterim o istemezse bakarım yoluma artık.
00 Yorumla
+1 yılinsan sevildiğini bilirse sever. diğer türlüsü takıntılıktır. değer verilirsem değer veririm. sen küfür edene şiirmi yazarsın.:D
00 Yorumlazor olsada icimde yasaya yasaya unutmaya calisirim... zorla guzellik olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılUmursamam o beni sevsin diye sevmemişsindir ki onu sadece sevmişsindir bu kadar basit bir önemi yok o yüzden
00 Yorumla Yanina yaklasmam. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Zamanla bende onu sevmem
00 Yorumla
+1 yılBiraz denerim sonra olmuyorsa gitsin. Üzmesin beni.
00 Yorumlapes etmem asla. sonuna kadar kendimi sevdirmeye çalışırım. baktın hiç tepki yok bırak gitsin layık olduklarına.
00 Yorumla
+1 yılKarsiliksiz sevgi olmaz ya da ask olmaz
Kendini sevdirceksin ya da vazgececeksib00 Yorumla
+1 yılBazen gitmekten vazgecmekten baska care yoktur gururum bana izin vermiyor cabalamak icin
00 Yorumla
+1 yılÇok seviyorsam en azından beni tanımasını sağlarım ama sevmiyorsa olmaz gibi.
01 Yorumla- +1 yıl
doğru. .
Beni sevmeyen birini neden seveyim basarım tekmeyi biter.
00 Yorumla
+1 yılçok doğal bişey her sevdiğmiz bizi sevmeyebilir ya da bizi her seveni sevmeyiz kendimi soğuturum ondan elimden geldiğince
00 Yorumla
+1 yılbu zamana kadar ki gibi kalbime gömerim mezarlık gibi oldu da neyse
04 Yorumla- +1 yıl
:DddD
- +1 yıl
(-: sorun yok ne sevildim ne sevdim aşkta hep tektim mutluyum, huzurluyum (-:
- +1 yıl
en güzeli
- +1 yıl
bence de
yapcak bişey yoksa ayrılımı yani. başka çare yok gibi :D
03 Yorumla- +1 yıl
çabuk vazgeciyorsunuz
- +1 yıl
peki
seni seveni zehir olsa da yut sevmeyeni bal olsa unut demişler. :)
00 Yorumla
+1 yılgeçen günler de öğrendim sevmediğini zorla güzellik olmaz ki uzaktan sevmelere devam..^_^ .
00 Yorumlaİllaki canın yanar ama umursamaz tavır sergilerdim..
00 YorumlaSuanda bende ugrasiyorum birseyler yapmak icin zorla guzellik yok tabi.
00 Yorumla
+1 yılOff benim durumum galiba gerçi obenim onu sevdiğimi bile bilmiyo
00 YorumlaÇok poktan bir durum bu sırf bu yüzden 3 senedir hiç bir kıza yakınlık hissetmiyorum sonunda olan bana oluyor ne kadar az insan o kadar çok huzur
00 Yorumla
+1 yılsevdiğim kişi beni sevmiyosa kendimi küçük düşüremem dışardan güçlü görünür ne yaşayacaksam icimde yaşarım
00 Yorumla
+1 yılBende sevmem bol şans dilerim hem beni kaybediyor acırım ona yazık derim 😀
04 Yorumla- +1 yıl
o duyguya gir ve öyle konuş.
- +1 yıl
Duygular mı üzülmekten başka neye yarıyor siz giriyorsunuz da noluyor
- +1 yıl
yani sanki yazmak için yazmışsın. o halde olduğunu dusubmemissjn
- +1 yıl
Hayır böyle Yaptım ben egoist bir insanım hem birileri yani sizler üzülmelisiniz ki birileri benim gibiler mutlu Olmalı Dünya'nın dengesi bozulmasın
+1 yılsevmeye bilir zorla sevdiremem ama sevmiyorsa onla dost arkadaş olarak kalmakta güzel olur bir birini kırmadan üzmeden ayrılmak gerek medeni insanlara bu yakışır kalp kırmamak gerek diye düşünüyorum
10 Yorumlagider başkasıyla sevişirim, sonuçta her yol aynı kapıya çıkıyor.
00 Yorumla'Alla belani virsin be ya' der yoluma bakarim napcam
00 Yorumla
+1 yılunuturum yani hoşladıgım veya aşık oldugum bir kız ise unuturum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu soru bana sorulmus. Ne yapmadin diye sormalisin :)) ama olamadi ayriliktan 5 ay sonra nisanlanmid :)
00 Yorumla
+1 yılEger kalbim birini karsılıksız sevecek kadar basitlesirse onu dişlerimle parçalarım...
04 Yorumla- +1 yıl
karşılki mi seviyorsun.
- +1 yıl
Beni sevmeyen hiç kimseyi sevmem benden nefret eden herkesten nefret ederim ( anne -baba - kardes hariç ) duygularımla hareket etmem mantıgımla hareket ederim...
- +1 yıl
peki. .
- +1 yıl
sanada
Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı. ben eger gercekten cok seviyorsam pesinde olurum olursa olur olmazsa olmaz
00 Yorumla
+1 yılOlabilir. kalbim kırık olur ama birini karşılıksız sevebilmelisin :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hakediyorsa ne yapar eder kendime aşık ettiririm :)
00 Yorumlaherhalde ks a girerim insanların fikrini alırım ne yapsam diye :D
10 Yorumlaohoooo
alışırım ve başkalarına yönelirim tabiiki mücadele ettikten sonra00 Yorumla
+1 yılSevdiririm kendimi benim sevdiğim sevecek beni o kadar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılEğer çok seviyorsam mücadele ederim ama hala olmuyosada bırakırım tek taraflı nereye kadar sonuçta
00 Yorumla
+1 yılo zaman ilişkiyi fazla zorlamaya gerek yok sevmek isteyen sever zaten
00 Yorumla
+1 yılYapcak birşey yok mübarek takılırım yine kendi halimde.
00 Yorumla
+1 yılSevdirene kadar ugrasirim. Ben onu sevmissem o da beni sevmek zorunda :D
00 Yorumla
+1 yılbeni sevmeyen insanı uzun süre sevemiyorum aşıkta oldum tek taraflı ama çok kısa sürdü
00 YorumlaGene severim sevmeye devamm ederim malım ya çünkü ben :)
20 Yorumla
+1 yılBeni seveni ben de severim sevilmek güzeldir sevmek görmektir sen gormussun bişiler ama gosteremiyorsun kendini galiba
00 Yorumla
+1 yılneden sevmedigini sorarım aldıgım cevaba göre hareket ederim olmayan sey zaman gecsede olmuyo
01 Yorumla- +1 yıl
peki.
beni sevmiyo artı sevgilisi varmış hiç bir şey yapma bence bosver:S
00 Yorumla- Devamını Gör (89)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem