Arkadaşlar, ekek arkadaşımı öpmek istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmedigim yetmez gibi sanırım o beni öpmek istemiyor. Benimle baş başa kalmayı reddediyor. Onu nasıl öpebilirim?
Cevabın nedir?
Olur oyle ama en guzeli kendini imzayi atip helalin oluncaya kadar tutmak tir hayatta kimsenin ne olcagi belli olmaz bugun aşna fisne olursunuz yarin bir sogukluk girer araniza sende bir elinde hayel kirikliklarin bir elinde kaybettiklerin oturur kalirsin yarin öburgun de sen gercekten mutlu etmek isteyen bir ri cikar karaina sana herseyini verir sende ona yasanmisliklarini vermek zorunda kalirsin burdan tum bayanlara sesleniyorum artik kimseye guvenmeyin tatli dille baba barasi ile artik sıkora gidip birbiriyle iddaya girip sirf sikor olsun diye sevmedigi ve evlenmiyceyi halde ciktigi kizlarla yatan erkekler var bence kizlarin nefsine sahip olmasi lazim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl" SEN ÖPTÜĞÜN ZAMAN " tutup bir anda sana olan bakış açısını degistirirsin.
Çünkü aynısını ben yaşadım, ister istemez sogudum.
Beni bakisirken bir anda öpen evlilik dusundugum kızdan Vazgeçtim.
Sebeb, kutsal ve mahremiyetligini gözetmeden tutup bir anda dudaklarimla buluşması..
Sabretmek güzeldir..1112 Yorumla
Soran+1 yılPeki tersi olsaydı. Sen onu öpseydin o zaman hala evlilik düşünür müydün
Cevap sahibi+1 yılSon sözüm kapaktı, anlayamamışsın!
Soran+1 yılAnladım ds ola ki kendine bir an hakim olamadın diye sormuştum ama. .. neyse. Öpmeyeyim ben haklısınız
- +1 yıl
su mali nasil eig seciyorsun ya pes
Soran+1 yılBence dedijleri doğru ama ben yine de öpmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@maverick83
Senin bacinda birini öpmek istese uyarirdim.
Ama malligin başkası için AKIL oluyor demek ki , bacin bolbol öpsün soylede elin oğullarını..- +1 yıl
@asklove
Soran+1 yılTartışmayon. Görüşleriniz farklı. Saygı duyun geçin.
- +1 yıl
Helal olsun abi.
Senin anlayışında birini bulsam evleneceğim de yok şimdilik ☺☺.
Ben de sevgilim beni öpmek istiyor diye ayrılmıştım ☺ - +1 yıl
yobaz
Cevap sahibi+1 yılSenin yobazlik deyişine biz edeb ahlak diyoruz @kartalbakısı !!!
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılTeklifini reddettiysen ve senin bu amacını anladıysa kaçması normal. Kırılmıştır muhtemelen. Bırak kaçsın. Uğraşma. Senin uğraşmadığını gördüğün an düzelir.
06 Yorumla
Soran+1 yılAma onun teklifi normal değildi ki... çok ilrriyi düşünüyordu o
- +1 yıl
Bu onu düşünmez işte. Sonucuna bakar.
Soran+1 yılŞimdi beni öpmeecek mi yani? :(
- +1 yıl
Sen onun seni ölmesinden vazgeçersen o otomatik Man sana yönelecek. Azcık sabırlı olmalısın
Soran+1 yılBir erkek nasıl sevdiği kızı öpmek istemez anlamıyorum. :( acaba artık brnden etkilrnmiyor mu
- +1 yıl
Alakası yok bence.
+1 yıldemek ki sana değer veriyor. eğer değer vermeseydi emin ol seninle neler yapardı
07 Yorumla
Soran+1 yılİlk başta o istiyordu. Çok daha ileri gitmek istiyordu. Müsade etmedim. Ama artık ufak bir öğücükten zarar gelmez diye düşünüyorum.
- +1 yıl
dudağından deilde yanagından öpsen daha tatlı olur
Soran+1 yılBaşbaşa kalabilsek... gelmiyor. İstemiyor ki ... çağırıyorum ama gelmiyor.
- +1 yıl
o bir yerde dururken böyle birden git yanına birden öp yanağından bir kere
Soran+1 yılArkadaşları oluyor yanında. Bir de ortamda güvenlik kameraları var. :(
- +1 yıl
bişi olmazki yanağından masum bir öpücük sonuçta sanki yiceksin
Soran+1 yılOrası eğitim kurumu. Ailelerin kulağına gidebilir.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
52Cevap
+1 yılaslında öpüşme mevzusu daha çok duygusal bir patlama sürecidir gidipte herifin dudaklarına yapış demiyorum aslında fena fikirde değil :D ama illaki öpüşmek istiyorsan bunu bir oyungibide hallede bilirsiniz ceza oyunu gibi yeniler öper gibi fakat daha duygularından ve onun duyguları tam olarak bilmiyorsan bunun gibi bir hataya düşme ve öpüşmeyi bilmek bilmemek diye birşey yoktur sadece reflex ve gelişi güzel hareketlerden oluşan dir hareketleridir yani birkere başlayınca zaten kendi kendine olacak olaylar sen içini rahat tut
00 YorumlaSeveceğin aşık olacağın insanı iyi seçeceksin. Sen onu öpmek istiyorsan ve o senden kaçıyorsa bir kere hayata farklı pencerelerden bakıyorsunuz demektir. Hayata bakış açısı, yaşam tarzı, sosyokültürel Farklar insanları ayıran özelliklerdir. Beraberlik bu kadar basite indirgendiğinde içindeki saflığı kaybeder.
10 Yorumla
+1 yılBiraz dokun içini hoş et. Duygusala bağla birazda etkilenir. Baktın öpüşmeye çok yanaşmıyo açık açık konuş söyle öpüşmek istediğini. Eğer ki öpüşme gibi bir durum oluşursa gözlerin kapalı olsun ama bir kere denk geldim ben kız arkadaşımla ikimizde öpüşürken gözümüz açıktı çok itici bir durum yaratabiliyo aklında bulunsun
03 Yorumla
Soran+1 yılYalnız olmuyoruz ki dokunayım.
- +1 yıl
bir şekilde ayarlıcaksın. i*ne değilse baş başa kalmak isticektir
Soran+1 yılBaşkalarıyla olmuş önceden
+1 yılKardeşim iki ihtimal var mesela utanıyor olabilir yanında tek durmaya ya da nefsine hakim olamamaktan ya da seninle 1 saatlik ilişki yaşayıp postayı koymak istiyor. Düşün ve karar ver hemen öpmeye çalışma. Seni sevmediği halde namusunun sahibi olabilir.
07 Yorumla
Soran+1 yılAramız biraz bozuk. Onu sevdiğimi anlasın diye öpmek idtiyorm
- +1 yıl
Erkek her koşulda öpüşmek ister onu sinemaya gitmeye ikna et ve dudağına yapış sinemada eğer karşılık verirse opusurken eliyle sana dokunmasina tepki gosterme ama sen ilk yapısırsin ikinciye karsilik vermezse ayrıl oradan ve unutmaya çalış. Zaten sana ahlaksız bir teklif vermiş riske gitme.
Soran+1 yılSinemaya gitmek için vaktimiz yok ılduğunda da ben çağırmıştım. Yrlmemişti
- +1 yıl
O zaman onu öpmek istediğini belirt. Onun senin için ifade ettiği şeyleri ona belirt hoşuna gidecektir. Arayı yumuşat ve buluşmaya zaman kolla. Ve sonrada üstte dediğimi yap. Sonucta sen de oyuncak değilsin duyguların var.
Soran+1 yılBiraz zaman verdim. Düşünsün diye... sonra öperim diyorum artık.
- +1 yıl
Öpüşmek isterse olabildigince onu tatmin etmeye çalış.
Soran+1 yılÖperse... bir öpse...
+1 yılÇok zor öpmek , gazozuna ilaç koy
https://www.kralcaps.com/media/created/aums12.jpg01 Yorumla
Soran+1 yıl:D baş başaş kalmayı bile reddediyor :(
+1 yılsenınle neden bas basa kalmak istemıyor ya sacma degıl mı
01 Yorumla
Soran+1 yılBirinde çık açık sçık söyledim. Yok dedi daha sonra dedi. Diğerinde fazla vaktimiz yoktu. Çağırdım. Ortam risk unsuruydu ama ben tedbirimi almıştım. Gelmedi
+1 yılYanaktan başlarsanız başbaşa kalınca gerisi gelir sakin ol ve nefesini kontrol etmeye çalış
04 Yorumla
Soran+1 yılKalmıyoruz ki
- +1 yıl
Başbaşa kalmanın yolunu sen daha iyi bulursun buna bir şey diyemem :(
Soran+1 yılGelmiyor ki... çok iyi bir ortam vardı. Gelmedi
- +1 yıl
Tercihleri farklıdır belki..
+1 yılIcinden nasil geliyorsa oyle davran :) fazla düsünme
03 Yorumla
Soran+1 yılOnu öpmek geliyor içimden ama başbaşa kalamıyoruz ki... gelmiyor. Nasıl öpebilirim onu? Nasıl başbsşa kalmaya ikna edebilirim
- +1 yıl
Sinemaya gidin en arka iki kose :)))) sonra ver gazi yapistir :D
Soran+1 yılVaktimiz yok 1 sinemalık bile
neden nefsine hakim olmuyosun? neden öpmek istiyosun? şeytana neden uyuyosun? nefsine sahip çıkmasını bilmelisin.
036 Yorumla
Soran+1 yılAslında daha çok tepkisini meral ediyorum. Çünkü artık beni istemwdeğini düşünüyorum.
Soran+1 yılHaklısın ama beni sevmiyorsa bana tutkusu da yoktur. Bu yüzden...
Soran+1 yılGünah olduğunu biliyorum. Eskiden bu konuda kurallarım katiydi ama... hani bir şarkı vardı günahı bedeninde tanıyıp da sevmişim diye... sanırım bu da öyle bir şey
Soran+1 yılHaklısın ama işte...
Soran+1 yılZaten böyle giderse olmaz bu iş.
Soran+1 yılMuhtemelen öpemeyeceğim onu ... ilk defa birini öpmek istiyorum.
Soran+1 yılBiliyorum ama... aslında onun tepkisini merak ediyorum.
Soran+1 yılNasıl götebilirim peki?
Soran+1 yılSordum. Bana sen yine saçmaşamaya bailıyorsun o yüzden ben işime döneyim diyor.
Soran+1 yılLadın geliiinden anlıyordu.
-beni seviyor musun
+sen yine saçmalamaya başlıyorsun o yüzden ben iiime dönüyorum by by görüşürüz
Soran+1 yılÖyle olsa neden öncesinde ilerisini talep etsin ki?
Soran+1 yılÇok ileri gitmeyiz istemediğinde dururuz demişti. Reddetmiştim.
Soran+1 yılAma ben onu aralıkta reddettim ocakta reddettim şubatta reddettim...
Soran+1 yılEvet. Ama ısrarcı olmazdı. Zorla elde etmeye çalışmadı. Ben ne zaman hazır hissedersem...
Soran+1 yılTam ilişki gibi değil. Sadece daha ileri... yarı çığlak kalacak kadar. . Ama ben istemezdim ki hala istemiyorum.
Soran+1 yılBEn zaten Yusuf ile Züleyha demiştim o anlamıştı. Ondan sonra sustu. Tabi brnim öpmek istemem de yanlış biliyorum ama engel olamıyorum. Hem xaten icraate geçemedim onun yüzünden. Günaha girmiş sayılmayız. :D aslında sayılırız çünkü bu konu dile geldi. :(
Soran+1 yılYok. İlişkiye girmem de... yani onu öpme isteğime engel olamıyorum. Yoksa biliyorum öpünce baiım göğe ermeyecek. Herhalde öpmem daha.
Soran+1 yılBelki de öpmem
+1 yılO sana başlarda öpmeyi teklif etti sen red mi ettin? Eğer öyleyse şu an sen öpmek istiyorsan o inat yapıyor. Öpmeyi istiyor ama kendini engelliyor istemiyor gibi gözükmeye çalışıyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi ben de istemiyorum desem işler yine tersine mi dönecek?
- +1 yıl
Dediğimi cevaplasana sen bir :D o sana başlarda öpmeyi teklif etti adım attı sen red mi ettin?
Soran+1 yılÖpmeyi değil. Daha ilerisini. .
- +1 yıl
Senden onu istediyse zaten ne bileyim tuhaf yani, gurur yapmış. Öpmeyide unut boşver senden öyle bişey istediyse sen şu an öpmek istesen o yine devamını ister, kendine hakim olamaz.
Soran+1 yılBana dururum diyordu. Saçmalama diyordum.
+1 yılBiraz cilveli bak içinden gelir onun :) ya da sana bakarken bir anda öp hoşuna gidebilir :)
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum yapmıyor ... :(
- +1 yıl
sen bana bir mesaj at ben sana döncem sonra öptürtcem çocuğu :D
Soran+1 yılMesaj atamıyorum ... yeni üyeyim de.
- +1 yıl
gizli olduğun için de ben atamıyorum :) kısmet :D
Soran+1 yılOf yaaa... halbuki ne taktik verirdin herhalde. İlk olacak benim
Isteksiz gibi davran agirdan sat ters teper o kovalamaya baslar belki
04 Yorumla
Soran+1 yılArtık istemiyorum.. tartıştık da... :D
Soran+1 yılYyenisini istemiyorum.
basbasa kalmayi reddediyorsa demekki seni sevmiyor sen niye onu öpmek istiyosn ki
08 Yorumla
Soran+1 yılEskiden çok ısrsr ederdi ben reddederdim. Srtık beni idtemiyor mu
Soran+1 yıl:( ama o brnim ilkimdi... :(
Soran+1 yılÇok üzülüyorum. Gitsin istemiyırum bitsin istemiyorum. Ama onu istemedeği bir ilişkiye de zorlayamam.
Soran+1 yılBen başkasını sevmek istemiyorum.
O nasıl erkek ya kız tut saçından eğ kafasını yapış dudagina bu sefer de böyle tersten oluversin 😀😂
07 Yorumla
Soran+1 yılO da istemeli bence. Çünkü vaş başa dahi kalmıyoruz. Bir öpücüklük vakit ve ortam oldu mu gelmiyor.
Soran+1 yılDerdi sıkıntısı yok. Erkek yani... size denk gelsem böyle olmazdı çünkü ben obu sevdiğim için öpmek istiyorum.
- +1 yıl
Yalanını yesinler soran.
Soran+1 yılBaibaşa kalmak için yeltenmiyor bile. Hiç oralı plmuyor çağırdığımda. :( gelmiyor
Kız tarafı ne yazık ki öperse erkeğin götü kalkar kural bu ama onu cilvelerinle baştan çıkarıp ilk adımı ona attırabilirsin
00 Yorumla
+1 yılSeninle başbaşa kalmayı reddediyor? Siz sevgili misiniz?
03 Yorumla
Soran+1 yılTam sevgili değiliz ama sevgiliyiz. Yani herkes bilmiyor. Gizli ilişki.
- +1 yıl
O zaman Uzaklara gidin siz:d. Bir de şansını öyle dene.
Soran+1 yılAcaba beni artık istemiyor mu?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlız kalmak bile istemiyorsa ona erkek olup olmadığını sor. Bir sıkıntı var.
01 Yorumla
Soran+1 yılBenden önceki sevgilileriyle yatmış. :(
+1 yılaman nolucak beklemediği bir anda pat diye boynundan öp sonra tepkisine bak. kimsenin görmediği bir andada yaklaşıp öpersin :)
03 Yorumla- +1 yıl
bu da güzel :D
- +1 yıl
yeess klasik benim yaptığım :D
Soran+1 yılHerkwsin içinde mi öpeyim boyundan. ? Apamam ki
Öpersen kaşar öpmessen kezban olursun :) En iyisi yanlızlık ya :D Elizabet e selamlar
00 Yorumlaöpüşmek guzel sey :D cok ıstıyosan onunda tadına bak bısy dıcem de tek bı yere ce gozune bak bı anda op
00 Yorumla
+1 yılBaşına kadın çorabı geçir , ısssır yerde sıkıştır. Zorla öp kaç
015 Yorumla
Soran+1 yılBana komik gelmedi.. aslında o da istese biraz tutkulu öperim yavaşça ama istemiyor. İlk öpücüğümü de al senin olsun gibi öpüp kaçmak istemiyorum.
- +1 yıl
Yahu kadınsın , İşveyi cilveyi istği erkeği tahrik etmeyi bileceksin
Soran+1 yılSaçımla oynasam işe yarar mı? Hafif topuklu giysem?
- +1 yıl
Göğüs dekoltesi , Dolgun kalça Daha Tahrik edici. Topuklu ile yürüemiyorsan giyme bile.
Soran+1 yılBu mevsimde dekolte giysem üşürüm
- +1 yıl
Üzerine mont kabar giyersin, İç mekana girince üzerinden çıkarırsın. Dar tayt gayet kışkırtıcı
Soran+1 yılTayt giymiyorum. Prensip... benim şehrimde iç mekan dış mekan farketmiyor. Her şekil üşüyoruz. :D
- +1 yıl
Bakışlar bile anlatır ruh halini. Bir kadın bana ateşli şekilde baksa anlarım şahsen
Soran+1 yılBakamıyprum ki... gözlerine vakarken dahi utanıyorum. Nasıl öpeceksem?
- +1 yıl
Senin iş Sakat. Emekliliğini İste Sende kurtul bizde :p
Soran+1 yılOfff... :( halbuki rahat edbileceğimiz bir yerde olsak o zaman yaparım. İnsanların içinde başkalaeı da anlayacak diye korkuyorum.
- +1 yıl
Çek sahile işte
Soran+1 yılSahil?
- +1 yıl
Yok mu yahu sizin orda tenha menha sahil sinema :D
Soran+1 yılTenha bir yer yok ki... yani ara sokaklar var oralara da ben gitmiyorum. Bir yer bulmuştum. Her zaman müsait olmuyor ora. Çağırdım gelmedi.
Abaza olma kardeşm bence sonra çoçuk diyecek bu yollu
013 Yorumla
Soran+1 yılBence demez çünkü önceden daha ilerisini talep etmişti yapmamıştım.
Soran+1 yılBaşbaşa kalamıyoruz ki... çağırdığımda da gelmiyor
Soran+1 yılİleri gitmeyeceğimi biliyor. Öncesinde o çoknısrar etmişti. Daha ilerisi için
Soran+1 yılÖpmek idtiyorum ama nasıl?
Soran+1 yılGelmiyor. Nereye çağırsam
Gelmiyor.
Soran+1 yılBen ne yapabilrim... fikir ver... koridırda falan tutup tenhaya mı cekeyim. Ne yapayım yani nedir bu işin numarası
Soran+1 yılDiyorsunuz...
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam haklı ben olsam bende yapmam öyle şeyer boşver üsteleme bana öyle yapsan sonuçları kötü olurdu benim gibi düşünüyorsa işin zora girer
04 Yorumla
Soran+1 yılNe düşünütor ki
Cevap sahibi+1 yılEvlilik olmadan ileriye gitmemek öpmekte buna dahil
Soran+1 yılBemden önce başkalarıyla olmuş.
Cevap sahibi+1 yılO zaman bilemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni de senin gibi öpmek isteyen var sürekli kaçıyorum ayni ortamlarda bulunmuyorum 😂 istemiyorsa zorlama mide meselesi
01 Yorumla
Soran+1 yılAma o benim erkrk atkadaşm. Seninkiseni rahatsız ediyor.
+1 yılDudağın kenarında bişey var, dur alıca, alıcam falan de sonra yapış, em ısır, kopar
01 Yorumla
Soran+1 yılBaş bsşa kalsak daha neler yaparım. Dudaklarının tadını merak ediyorum dedim. Hiç oralı bile olmadı
bı yerlere yemege falan gııdın tam ayrılırken mecbur opcek ısste onda yapısırsın :D sen optukten sonra devamını o getırır
00 Yorumlabir an da öp beklemediğinde o da karşılık verıcektır zaten
020 Yorumla
Soran+1 yılBaşbaşa kalsak ... toplum içinde yapamam.
Soran+1 yılGelmiyor. Olmuyor kalamıyoruz
Soran+1 yılAyarlamıştım. Çağordım. Baş başa olaaktık. Cakti vardı ama gelmedi.
Soran+1 yılBir şey yapamam mı?
Soran+1 yılYani... ayrıca bu havalarda açık giyinip hadta olmaktan iyidir. Ben hala boğazlı kazak giyiyprum
Soran+1 yılBir keresinde amacım kıskandırmak değildi birisiyle konuşuyordum. Bir hışımla çıktı dışarı. bir şey demedi. Sonra anladı ama herhalde
Soran+1 yılKoskandırmak iyi bir yöntem olabilir ama... ben ger zaman konuşan bri değilim. Başkalarına karşı soğuk davranıyorum. Bir süre sonra göze çarpar. Bakalım. Deneyeyim bunu.
Soran+1 yılYani zaten arada yapmaya çalışıyorum ama o olmuypr genelde. Tanıdığım bir erkekle konuşutken gözüm ister istemez kapıya kayıyor ama o grlmiyor.
Soran+1 yılAslında öpmek sorunda değil. Bir temas bile olabilir sarılmak gibi... sevgi bağları...
Soran+1 yılRüyalsrımda bile artık ona sarıldığımı öptüğümü görüyorum. Ama rüyalsrımda da istemiyor. :(
Beceremiyorsun demek ki ayartsan kendini çok çok öpersin
011 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam gerekiyor
Soran+1 yılBaşbaşa kalabilsek. .. toplum içinde nasıl yapayım. Gözlerine dahi baköaya utanırken...
Soran+1 yılBaşkalarıyla yapmış önceden. İlk başlarda o ileri gitmeyi çok istiyordu. Reddediyordum artık bir öpücüğün vakti olabilir diye düşünüyorum.
Soran+1 yılSevdiğim için öpmek istiyorum. Yanlış mı?
Soran+1 yılBazıları kızıyor yani ben fikrini sordum sadece.
Soran+1 yılİnşallah o da beni seviyordur.
İt bir duvara yapistir..
07 Yorumla
Soran+1 yılToplum içinde mi? Başbaşa kalmayı bile reddediyor. :(
Soran+1 yılO zaman öper mi dersin?
Soran+1 yılDeneyeceğim.
Soran+1 yılZaten daha öpmem. Tartıştık. :(
Adamı rahat bırak istemiyor işte :P
01 Yorumla
Soran+1 yılAma ben istiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadardır berabersiniz
00 Yorumla
+1 yılÖpmek istemiyor mu erkek arkadaşın i*ne mi :(
02 Yorumla
Soran+1 yılYok... o benden daha ilerisini istemişti o zaman reddetmiştim ama bir öpücükten zarsr gelmez diye düşünüyorum ama öpmüyor
- +1 yıl
:)))
fazla zorlama derim :D
04 Yorumla
Soran+1 yılÖpmeyeyim mi
Soran+1 yılŞu anda ds o naz yapıyor? ? Usamıcam yakında. Ne istiyor ki bir anlasam
eskiden kızlar böyle değildi hale bak ya
01 Yorumla
Soran+1 yılLütfrn böyle düşünmeyin. Doğru değil ama insan sevdiğine dokunmak ister. Ayrıca Kasımdan beri... kasım sonu aralık başı... bu zamana kadar eli elime değmedi.
+1 yılsen kasma fazla bekle oseni opsun
022 Yorumla
Soran+1 yılYa öpmezse... ya srtık beni istemiyorsaa? :(
- +1 yıl
ne zamandır cıkıyosunuz?
Soran+1 yılKasımdan beri
- +1 yıl
kasım biraz fazla olmus ama sanmam dine diyanete düşkünmüğ?
Soran+1 yılAllah inancı Allah korkusu var da bu konularda öyle düşünmüyor. Önceden başkalarıyla olmuş çünkü..
- +1 yıl
araız soguk ya da ayrılma olayı oluysa ya da o su an ilerde biz ayrılailiriz diyosa senide optugu kızlar arasına katmak istemiyodur acıkcası ben eski sevgilillerimle opustugum icin pismanım ayrılacagım bir kızla opusmezdim
Soran+1 yılBilmiyorum olabilir belki ama o ilk başlarda çok ileri gitmek istiyordu. Neden şimdi böyle olsun ki?
- +1 yıl
olur bazen kendini geri ceker eger onun midesini bulandıracak bisey yapmadıysan sen ileri git ama soyle bir durumda ters tepebilir
senle evlenmeyi dusunuyo ve sana cok onem veriyosa seninle bunları evlenince yasamak istiyodur dogal bu eger sen bunları simdi yasamaya calısırsan gozundeki deger bitebilir hesabını iyi yap ya hep ya hic olur nefsine yenilme karsındakini kaybetme bırak (cinsel) iliskinizde ileriyi o belirlesin bazen seni ikna etmek icin ugrasmasına izin ver
Soran+1 yılYok yaa onu iğrendirecek bir şey yapmadım. Dişlerim, ağzım hep temiz. Kirli giyinmem. Bakımlıyım. Makyajı çok abartmam.
- +1 yıl
o zaman senden tiksinmemistir sen duruma bak bir senden nasıl bir elektrigi var neden kendini geriye cekmis senden mi bekliyo yoksa verdigi degerden kaynaklımı bu ona gore adımını at
Soran+1 yılBakıcaz artık yaa... inşallah beni seviyordur.
- +1 yıl
bence seviyo deger verdigi icin boyle yapıyo sen nefsine hakim ol bırak o halletsin
Soran+1 yılZaten geri çekildim biraz. Kafasını toparlasın. Pazartesiden beri medaj atöıyorum. :D o da atmıyor. :(
- +1 yıl
hayır iste bu sevgisizligi dogurur ben cinsel manada geri cek demek istemistim cook geri cekmissiniz kendinizi dost acı soyler icine acı dusurmek istemiyorum asla ama sen kendini ayrılık fikrine hazırla bence
Soran+1 yılOnu zorla eşimde tutamam. Gitmek isterse işte kapı işte sapı. En azından ilk öpücüğüm bana kalmış olur. Kullanılmaktan iyidir.
- +1 yıl
aynen oyle dedim ya ben pismanım bundan once baskasıyla opustugume ilk opucuk her zaman onemlidir yani herseyin ilki onemli tabi
Soran+1 yılAllah'ım o çocuk benim olsun lütfen. Amin.
- +1 yıl
amin amin hakkınızda hayırlısı olsun
Soran+1 yılO da beni sevse Allah'ım...
- +1 yıl
sever ya nolucak sözlerinden belli sevilmeye değersin
Soran+1 yılOna ne sözler söyledim.
- +1 yıl
mesela ne gibi bende kopya cekerim :)
+1 yılGit öp kaç şaşirsin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılNerede nasıl? Başbaşa olacağımızı anladığı zaman gelmiyor.
+1 yılgönder biz öpelim sağlam öperiz ama:D:D
03 Yorumla
Soran+1 yılKimi öpüyorsunuz?
- +1 yıl
anlamadı ah canım benim
Soran+1 yılEet anlamadım. Anlatır mısın?
Senin gibileri neden bizi bulmuyr
06 Yorumla
Soran+1 yılDaha ikeri gitmeyeceğiz. Önceden obenden daha ilerisini talep etmişti yok demiştim. Ufak bir öpücükten zarsr gelmez.
Soran+1 yılÖpmüyor beni ama ya... :(
Soran+1 yılOnu nasıl öpebilirim
+1 yılGöz göze gelince öp gitsin bu kadar basit
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşbaşa olmuyoruz ki... toplum içinde de yapamam
Yapma, pişman olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılO benim olsun istiyorum... gelecekte de...
dünya tersine döndü sanırım. :/
01 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle değil. :( ben ilk başlarda çok reddettim ama artıknona güvenebileceğimi düşünüyorum
+1 yılSevgili olduğunuza emin misin
05 Yorumla
Soran+1 yılAşkım haystım diyorum. Gülüyor
- +1 yıl
Bence senle taşak geçiyor hiç kusura bakma
Soran+1 yılÖyle değil, gülümsüyor. Gözlerinin içi gülüyor.
- +1 yıl
Ne yaparsan yap hiçbir konuda ilk adımı atan sen olma, tecrubelerimden biliyorum erkekler zor kızları sever
Soran+1 yılİlk vaştaher şeye yok diyordum. Sıkıyormuşum. Şimdi her şeye tamam demiyorum ama ne bileyim. Artık beni istemiyor herhalde. :( yoksa öperdi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamana bırak olur nasıl olsa
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapabilirim
Cevap sahibi+1 yılNe kadar suredir çıkıyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu nasıl bir çelişkidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeresi çelişkili?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılvur tokatı
ittir duvara
yapış dudaklarına017 Yorumla
Soran+1 yılNerede
- +1 yıl
gördüğün ilk yerde
Soran+1 yılArkadaşları oluyor.
- +1 yıl
eğer arkadaşlarından utanıyosan sen onu öpmeyi haketmiyosun demektir
Soran+1 yılMahrem olsun ilk öpücük özel olsun ayrıca arkadaşlarnı çok tanımıyorum muhtwmelen onlarda beni çok tanımıyordur. Yanlış düşünmesinler yengeleri hakkında. :D
- +1 yıl
ozaman biyere cagır senle bir işim var de ciddi bir şekilde biraz tırssın ben ne yaptım acaba diye sonrası zaten
Soran+1 yılGelir mi bilmem. Genelde gelmiyor çünkü.
- +1 yıl
eee bu da senin yeteneğine bağlı
Soran+1 yılBir gelse. ..
- +1 yıl
artık sen bir şekilde getireceksin
Soran+1 yılGelir mi dersin?
- +1 yıl
yolunu bulursan götürürsün
Soran+1 yılZaten hep meşgul oluyor. Bana fazla vakit ayıramıyor ama...
- +1 yıl
bilemem ben eğer yetenekliysen ona işi gücü bıraktırırsın bahane bulma icraat yap
Soran+1 yılNasıl yapayım ki? Hep kalabalık ortamdayız... :(
- +1 yıl
bir kenara çekmenin yolunu bulacaksın artık
Soran+1 yılDeneeceğim.
Öpme zina ya yaklaşma
00 Yorumla
+1 yılHerşey yerinde ve zamanında güzel..
01 Yorumla
Soran+1 yılİyiki öpmemişim çünkü tartıştık ve şu an konuşmuyoruz.
Vay anasını ne kızlar var beeee
019 Yorumla
Soran+1 yılYaptığımı daha doğrusu çok doğru bulmuyorum ama istiyorum. Sevdiğim için.
Soran+1 yılBana hiç dokunmadı. Başlarda ben müsade etmedim çünkü o çok ileri gitmek istiyordu. Ama artık ufak bir öpücükten zarar gelmez gibime geliyor.
Soran+1 yılBaşbaşa kalmak için çağırıyorum gelmiyor. İstemiyor.
Soran+1 yılTrip bile atmıyorum yaaa.. çok lüks yaşıyor
Soran+1 yılİlk balarda o çok istiyordu. Yok derdim. Çünkü o daha ileri gitmek istiyordu. Bana sevdiğinle olmak kötü bir şey değil ki derdi. İkna olmuş değilim. Ama bir öpückten bir şey olmaz. İlk aşkım ve ilk öpücüğümü istiyorum.
Soran+1 yılAcaba artık istemiyor mu beni?
Soran+1 yılBu ihtimali düşünmek bile istemiyorum. :/
Soran+1 yılİlk başlarda onu çık reddettim. Artık bir seviyeye geldiğimizi düşünüyorum
Soran+1 yılBiraz kafasını toparlasın sonra da gelsin beni öpsün.
Soran+1 yılOnu çok boğuyormuşum. Öyle diyor bana.
Eline ne gececek opsen
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ama sanırım bana karşı bazı düşüncrlerini ölçebileceğimi düşünüyorum
Soran+1 yılBeni artık istemiyor olabilir mi
Soran+1 yıl:( yapabielceğim bir şey yok mu
+1 yılee sen de öpme o zaman o istemiyorsa
01 Yorumla
Soran+1 yılAma ben istiyorum. O öpsün istiyorum ama yapacağı yok galiba. Öyl3yse ben öpeyim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen olsam bende opmem seni
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılOpulecek biri olduğunu hem hic dusunmuyorum
Soran+1 yılEskiden o çok isterdi. Daha ilerisini de reddederdim. Şimdi yakında doğum günü. Ben hediye kabul etmiyorum demiştı o yüzden... ama doğum günü biraz bahanem
Cevap sahibi+1 yılBence deneme dediğim gibi opulecek birisi degilsin
+1 yılBasit insan.
11 Yorumla
Soran+1 yılBana mı dedin onu?
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. azından mı
11 Yorumla
Soran+1 yılBirazcık dudakları biraz da boynu... sonra bırakırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılYicenmi len cocuuu ksjdndb
00 YorumlaYapış gitsin😄
00 Yorumlahuuuhuuuu :)
00 Yorumla
+1 yıl@asklove
01 Yorumla- +1 yıl
@asklove
ozelden ettigin kufuru sana iade ediyorum...
o kizi da Allah kurtarmis, orosppunun birinin seni boynuzlamasi dileklerimle
Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı. öpme bosver
00 YorumlaYanağından öp xd
00 Yorumla
+1 yılbirden yapış
01 Yorumla
Soran+1 yılYalmız kalamıyoruz ki... gelmiyor. Topum içinde de olmaz ki...
- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem