Sevgiliniz verdiğiniz hediyeyi kullanmak istemiyorsa

Merhaba arkadaşlar, siteye daha yeni üye oldum ve kafama takılan bir soruyu sormak istiyorum. Lütfen kızlar cevap versin. Çünkü kız arkadaşımla ilgili yaşadığım bir sorun bu. Yaklaşık 3 yıldır bir ilişkim var. Sorum şu ki; kız arkadaşım ona eskiden verdiğim hediyeleri (kolye,küpe vs...) takmak istemiyor. geçenlerde bunun tartışmasını yaptık. Annesinin verdiği kolyeyi takmış ve ben hani kolye takmayı sevmiyordun diye sorduğum annem aldı o yüzden falan dedi. tamam dedim iyi. takmak istememesinin nedeni ise şuymuş; sevmiyormuş kolye falan takmayı. ama kendi aldıklarını yada aannesinin falan aldıklarını takıyor. ve bir de işte modelini beğenmedim falan diyor. ama ilk başlarda takıyordu ve çok beğeniyordu. bayağı bir süre taktı ama sonra duruyor odasında öyle süs gibi.ben bu duruma sinir oluyorum. tamam sevmiyor olabilir ama insan sevgilisinin aldığı şeyleri ara sıra takr değil mi? he ama tişört falan elbise tarzı hediyleri giyiyor ama bazen. sadece takı takmıyor aldıklarımı.bu normal bi durum mu? yaşayan var mı hiç aramızda başka? acaba bana değer vermiyor mu sevmiyor mu falan diye düşünmeye başladım artık. lütfen cevap yazın yaşayanlar yada fikri olanlar.kafamı çok meşgul ediyor çünkü.teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar beğenmemiştir diyorsunuzda aldığımda çok beğenmişti ama. o zaman neden yalan söyledi ki çok beğendim diye? sırf ayıp olmasın diye mi çok beğendim çok güzel dedi ve günlerce çıkarmadı takıpta? bir kenarda duruyor. değer verdiği için duruyormuş kaybolmasın bişey olmasın diye.sizce mantıklı mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ediyorum hepinize... Konu kapanmıştır.
Sevgiliniz verdiğiniz hediyeyi kullanmak istemiyorsa