ben evlenmem şahsen kendim 3 bin tl maaşım var bende zengin sayılmam ama lüks bir yaşamım var siz ne evlenirmiydiniz
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİşte günümüzün sevgi ve aşklarının temeli : para, genellemesiz.
Anne ve babam fakirlik içinde evlendiler :
1 Evki, beygir damı olarak kullanılan 2 göz oda ve yer ev,5 nüfus kalıyoruz, babam 4 ay geçici işçi ve 8 ay işsiz.. evde kira..!
Sabır, dua, haram lokma yememe ve sonucunda devlet dairesinde kadroya girdi.
Günümüzün parası : 50 krş. harçlık almadığımı bilirim 3 yıl boyunca !
İşin özümü? : Ben deniz için bir aracı abi kendi arkadaşının ricası üzerine kızıyla tanışmamı istediğini babama bahsetmiş, benim boşandığımı ve beni tanıdığını söyleyen aracı abi.. kızın babası fabrika sahibi , senide araştırmış ve tanıyor kızıylada tanışmanı istiyor yuva kurma niyetiyle dedi..
Kabul etmedim, yeni boşandığım ve kız tarafının yalan ve iftira beyanlarıyla 3 sene uğraşıp , davayı kazanıp evlilikten soğuduğum için.
Parayla sadet olsaydı, acıma aldırmaz ve görüşürdüm :) .
Hayırlısı olsun, ama hatalı bir düşünce sahibisin..
Ben denizin anne ve babası gibi olup evlenenlerle konuş derim.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılkızların evlenirim laflarına inanmıyoeum herkes para peşinde ama sağlığın karakterin gittiğinde parayı bulamazsın onuda söylim soran geleceğini görmüğyısun
84 Yorumla- +1 yıl
market demişsin sakar şakiri izle sonunu anlarsın malına güvenme ALlah elinden alırsa görürsün
- Aşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılHer ay 3 bin TL'den biraz kenara at dil anlatım kursuna git. 2 bin TL ile sürünüyor millet sen bin TL fazlası ile lüks yaşıyorsun öyle mi? Hakkari falan heralde orası ya da senin lüks anlayışın farklı ona birşey diyemem. Ayrıca şu en bariz kelimeyi bile bilmeyen insanın 3 bin TL maaş alacak işte olması ülkenin ne kadar adaletsiz ne kadar acınası halde olduğunun kanıtıdır. Soruna gelirsek asgari ücret alsın kültürlü olsun 10 bin TL alıp asgari ücreti bilmeyen insanla oturup herhangi bir konu hakkında tartışamazsın bile.
71 Yorumla- +1 yıl
Yürü be dostum (:
+1 yılHerşey para değil bence para zamanlada olur ama adamlık sonradan olmaz insan 7side neyse 70indede odur asgari ücret alsın önemli değil ben evlenirdm yetrki seveyim beni saysın sevsin ailesne düşkn olsun
67 Yorumla- +1 yıl
Bana bak ukala kız bugün övündüğün götünü yarın döversin rabbim seni paranla sınıyo ve sen bu sınavı geçemeyecksin benimde 2 evim var arabam var 20 dönüm arazim var olsa ne olur ben ben olmayınca olsa ne olur mezaramı götürecem aylık gelir 1000 tl falan ve biz evde 6 kişiyz tek babam çalışıyo benim çalışmamı istemiyo ama gyette güzel geçiniyoruz. Her istedğmzide yiyoruz aylık gider 2000tl evlencgm insan asgari ücret alsın o parayla bitek muz almıycaz yorganına göre ayagını uzatacaksın. Benm durumum senin kadar iyi değil ama ben fakirlrede yardım ediyorum Haline şükretmiyi bil ve hiçbirzaman büyük konuşma ALLAH ıslah etsin seniii.
- +1 yıl
Allah affetsin diyorum
- +1 yıl
Sıkıntı yok para kör etmiş gözünüü sinirlerm bozuldu @anl0037 haksız yönüm ne
- +1 yıl
Karşılık vermek için hesap açtım. Sonuna kadar haklısın insanlar kendileri bu hayat olan yalana gün geçtikçe dahada inanıyor ama. Ne fitness salonlarına üyelik ne okadar değer verilen dünya malı hiçbiri yanımızda gelmiyecek geçmişimize bakalım zaman nasıl hızlı geçti değil mi ölümde okadar hızlı gelicek
Esen kalın !
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
95Cevap
yorumları okudumda sımdı sole bıse var kadın 3bın tl alıp erkek asgarı alıyosa bunu kadın problem edıyosa olmaz o ıs ama etmıyosa sıkıntı yok dengeler esıt olmalı aslında ama bazen ole olmuyor ıste ozaman saygı sevgı devreye gırıyo benım evlencegım ksıı keske calıssın sıkıntı yok gelır sonucta ve daha rahat yasarsın ben problem etmem gerekıyosa yemem yedırırım esıme eksık etmem hıcbırseyını şu an kendıme sıfır daıre aldım bu yasta yarısı banka kredılı aylık 1500 tl oduyorum tabıkı esım de calısırsa ozaman rahatcana gecınırız
10 Yorumla
+1 yılbir bitmediniz l*n 1 lira için buz gibi havada sabahtan akşama kadar sokakta kalanlar var elindekinin fazlasını istersen elindekinden olursun. Yok evim var arabam var marketim var onla kibirlenirken Allah elindekileri alınca neyinle övünüceksin. Ya yazık sen ve senin gibilerine
82 Yorumla- +1 yıl
helal !
Askeri ne l*n Asgari ücretle insanlar geçiniyor.
3 bin TL ney l*n çok az, eziksin bana göre,
Paraya göreyse Adamlık, karılık, çok çok eziksin bana göre...131 Yorumla- +1 yıl
Helal be cok gaza getirdi su yazdigin mk bu kizlarin
kızların yorumlarını okudum samimiseler düşüncelerinde helal olsun bide beğenmezler bizim kızları en çokta ona yanarım :D sana gelirse parayla işim olmaz para yüzünden de asla zevklerimi mahrum etmem öldükten sonra mezarada götürebileceğini sanmıyorum sana tavsiyem kazandıklarını sana yettiği kadarını al diğerlerini kendin belirlemiş olduğun ihtiyaç sahiplerinin her aylık masraflarını gider ( giyim olur market olur pazar olur ) ki ben öyle yapıyorum...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı. Soru sahibine çok kızılmış, ama paranın sahip olamayacağı şey yok, maddi sıkıntıyı "geçici" bile olsa kimse kabullenmiyor sadece maaş da değil ev en az bir iki tane olsun rahayit olayım biraz daha iyi yaşayayım...
Ve maddi sıkıntıda başlayan ilişkiler de kim ne dersin ne kadar umrumda olmazsa olmaz desin en fazla 2 ay sonra herşeyden problem çıkmaya başlıyor01 Yorumla- +1 yıl
Sözler verilmiş oluyor sevgi çok büyük ama para kazanıyor yapamıyor kadın ayrılmak için olağanca gayretiyle çıkarabileceği her sorundan dünyaları yıkıyor sırf bahane olsun diye, sonrasında ise gelen ilk teklife gidiyor, bitip bitmesine, veya yeni bitmesine bakmadan, bazen de çalkantılı dönemdeyken bulabiliyor
Erkeklerde durum biraz daha farklı daha çok drenebilirler bu duruma, yani kabullenebilirler
+1 yılKendini evlencein kisinin parasina pazarliyosun o zaman sen bir malsin evlencein kisilerde pazardaki alicilar ve buna gore mi karar veriyosun.. Bence kendine ne dedigini bir daha dusun sonra sarsil kendine gel adam ol seviyosan sev iste parasina bakma..
00 YorumlaValla paraylada adam olunmuyor.. o insan asgari ücret alıp helalinden para kazanıp üstelik sadık disiplinliyse üstelik sevginde varsa asgari ücret kısmına takılmazsın. Umarım bulursun dengini, ama gün gelir asgari ücretli biriyle evlenmiş olursan hatırla bu sözünü ve büyük konuşma,
00 YorumlaÖncelikle bir düzeltme yapmak istiyorum. Askeri değil, "asgari" ücret. Benim görüşüme gelecek olursam ben kariyer hedefleri olan bir insanım. Büyük ihtimalle de eşim benim mertebeden olur. Yalan konuşmak istemiyorum evlenmem. Benim maaşım kat be kat yüksek olacağından aramızda onun açısından çok problem çıkacağını düşünürüm. Kaldı ki buna ailem de izin vermez. Ekonomik durumu iyi, varlıklı bir ailenin kızıyım aynı zamanda.
08 Yorumla
+1 yılKafa dengi ise her türlü evlenilir arkadaş. Adam çalışıyor ve seni mutlu edebiliyorsa daha başka ne isteyeceksin? Kusura bakmayın cinsiyet ayrımcılığını pek sevmem ama o yüzden yazıyorum. Özellikle kadınlar çok takıyor bu 'maaşım fazla şunla evlensem ne olur' meselesini sonra niye mutsuzum..
01 Yorumla- +1 yıl
adam çalışıyor dedim ama ikinci cümlemde, asgari ücret ile çalışıp öğretmen ile evlenenler var çevremde gayette mutlu olduklarını söylüyorlar.
+1 yılasgari ücretin nasıl yazıldığını bilmesi kafi... keşke lükslerini karşılamadan önce anadilini öğrenseydin.
69 Yorumla- +1 yıl
ve bununla gurur mu duyuyorsun?
- +1 yıl
hayret, bu ülkeyi umursamamaktan rahatsız değilsin ama yararsız olduğunu duyunca rahatsız hissediyorsun. neden?
vergi, devlete katkı değildir. insanlar vergiyi kendilerine hizmet edilmesi için öderler, mantık budur. anlıyorum gerçek hayatla hiçbir bağlantın yok ama bari kulaktan dolma bilgilerle rezil olma. - +1 yıl
cidden, muhatap alamayacağım kadar cahilsin...
- +1 yıl
hayretle izliyorum.
- +1 yıl
hakaret eden benim öyle mi? her neyse, ben hasta insanları yadırgamam. geçmiş olsun.
+1 yılAçlık sınırının 2500 TL civarında olduğu bir ülkede 3000 TL maaşım var diyipte ''Lüks'' bir yaşantım var demek gerçekten komik :) Neye göre kime göre lüks? Ama haklı olduğun nokta şu gelirin ne olursa olsun en kötü ihtimal baba evindeki imkanları sağlayamayacak bir erkekle evlenmek hata olabilir.
00 YorumlaZaten herkes askeri değil asgari olması gerektiğini yazmış bolca. Büyük konuşmamak gerek dicem ama gerçekçi de olmak lazım. Evlenmezdim. Erkekler tepki gosteriyor da bir sure sonra kadından daha az kazanmanın tribine giren de onlar. O yuzden herkesin fikrine saygı duymak lazım.
00 YorumlaEvet evlenilir hemde öylede bir güzel evlenilirki istersen aylık 10 bin tl al * karşındaki adama parası için irtibar gösterip evleniceksen sen yanlışsın ya da ben yanrgılı konişuyorum. Mesela aşık olsan huyu huyuylna suyu suyuna aileninde olumlj karşıladığı biri evlenmiycenmi asgari ücret alıyo diye. Ayrıca haklı olabileceğin konularda var mesela ülkeler aradında en pahallı yakıtı elektriği falan kullanıyoz zor olir geçinmek ama geçinirsiniz
00 Yorumlasoyle bir ornek verryim bir sirkette teknik servisim evlere internet baglama isi maasim 1250 bir eve gittim etilerde ev milyonluk ev evde hizmetciden tur hemsire doktora kadar eve bir girdim yerde hortum var hava hortumu ev sahibi salonda dedi hizmetli yanina gittim o hortumla nefes aliyor adam evde baya bir gezdik adamla internet sorunu icin ama o adam boruyla gezdi ben normal benden kat ve kat parasi var benm maasimi atam bir saatte kazanan adam ama gel gelelim oksijen birusuyla geziyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı. Aşık olursam evlenirim. Evet acıkınca da aşkımızı yeriz.
Annemle babam evlendiğinde durumları kötüymüş ama şimdi gayet iyi. Elimiz ayağımız tuttuğu surece çalışıp kazanırız sorun değil.411 Yorumla- +1 yıl
Soruyu soran arkadaş kendini sabancı ya da koç filan sanıyor sanırım, sonradan görmelere ne dersen de anlamazlar :)
- +1 yıl
Aç olan mutlu olmazmış.. Peaaah. Paranın, lüks yaşamın kulu, köpeği olmuş insanlar mutlu mudur yani? Paranın kölesi olup, gece gündüz para arzulayan insan mutlu olamaz. Çünkü paraya ihtiyacı var. Parası biterse mutluluğu da biter.
Paranın kullandığı mutlu bir insan olmaktansa elimdeki bir iki kuruşu kullanan ama asla köle olmayan bir insan olmayı tercih ederim. En azından sırf biraz fazla para kazanırım diye başkalarının önünde diz çökmem, başkalarının bir yerlerini yalamam.
Ve ayrıca unutmamak gerekir ki, köpekler sadık hayvanlardır. Çöpten ne bulsalar yerler ama asla karaktersizlik ve sadakatsizlik göstermezler. Gidip elin zenginini bulduktan sonra "anam beni aldattı, anam beni terk etti" gibi ağlayanlar yine maalesef ki lüks takıntısındaki insanlar.
Ayrıca bir zirveye ne kadar hızlı çıkarsan o kadar çabuk inersin.
La asker dedigin 3 4 milyar maas aliyor. Askeriyenin tum imkanlarindan faydalanabiliyor. Sen askeri birini bul op basina koy. Asgariye gelicek olursak en kotu marketin varmis birlikte calisirsin cok seviyosan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gören de üst düzey yönetici sanacak :d morkotom vor
91 Yorumla- +1 yıl
Deli kiz😀
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılazcik insan olamadiniz gitti. sanki parayla evleniyor. baska ölçüleritleriniz yokmu? mesala şöyle karakteri var böyle ahlaki var diye dusunmuyomuzmu? bu nasil hir igrencliktr. insani degerleri hiçe sayarak parayla evlenmek...
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. açıkcası eğitimin de buradan belli "Askeri" ücret ne kızım " yok komando ücreti"
Asgari diceksiniz şuna
yanı yaşamak için minimum gerekli ücret demektir
as = yeterlilik
gari =düzeyi
28 yaşında hala bekarsan zaten bu kafayla devam et195 Yorumla- +1 yıl
3 bin tl maaşı buna kim veriyor ben de onu merak ediyorum.. sıkıyor gari kaçın afjllg
- +1 yıl
:) Dalga gecmek ıstememde soruyu soran laf cuk oturmuş evlenme bacım evlenme sende kendı dengınle evlen doktorsan doktorla, ögretmesen öğretmenle evlen kımse senı zorlamıyor kı...
herkese acıkınca aşkınnı yersin deyip durmuşsun evlilik maddiyat gerektiriyor ama ondan öncesi bağlılık saygı sevgi kaç milyon insan var asgari ücretle geçinen evli ve çocuk sahibi keske burada olsan sana komsumuzu göstersem 2 çocuk ve eşiyle herkesden mutlu sen 3 bin kazansan ne 3 tirilyon kazansan ne
10 YorumlaBu düşünceyle devam edersen en son öyle biriyle evlenrsn :) ben evlenrdm neden olmasın.
24 Yorumla- +1 yıl
vinç operatörü :))
Dilerim snde asgari ücrete mecbur kalirsinda milletin halinden anlarsın. asgari ucretle 7 kişilik bir aile geciniyo. sen alıyorsun bir pantolunu 250 300 liraya o alıyor 25 30 liraya ama sizin gibiler bu durumu bilmez canım. allah sonunu hayır etsin.
00 YorumlaO market bugün var, yarın yok dostum. Neyim demeyeceksin, ne olacağım diyeceksin. Asgari ücretle çalışıp mutlu olmak diye bir şey var. Bir de dolarlar içinde yüzüp mutluluğun "m"sini, huzurun "h"sine sahip olamayanlar var.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. çevremde bildiğim bir sürü öğretmen hemşire kız var öyle maaşlar alan ama etrafta o akdar para kazanan ve yakışıklı erkek çok az sayıda bu nedenle çoğu kız evlenecek erkek bulamuyor bu devirde
00 YorumlaAskeri değil asgari olacak o fakirliği bile beceremiyonz ruhunuz zengin :-P
11 Yorumlaasgari ile geçinen insan değil muamelesi biraz yanlış değilmi?
17 Yorumlaaskeri değil 'asgari' o ve evlenirim benim için kalp önemli 1000 tl ve bnmki gül gibi geçiniriz :/
29 Yorumla- +1 yıl
yalan
- +1 yıl
kızların bu laflarına inanmıyorum seversem diyosunda sevmek için maddi durumu iyi olanlara bakarsınız
- +1 yıl
sana tekrar söylğyorum aşk istiyosunuz ama bakmıyosunuz işte ben aşk dedimde noldu
- +1 yıl
2500-3000 alarak başlıyacağın iş nedir acaba?
Mal da yalan mülk de yalan gel biraz da sen oyalan. Sanırım sen bu iç nefretinle biraz oyalanıyon bir müsibet gelir başına suratına bakana muhtac kalırsın bu dünyanın altıda var 5 mlyar maas alanı bulursan evlenirsin inşlhh
00 YorumlaEvlenirim bende calisirim ki kendim zaten meslegimi elime alirim ins tam olarak ama sirf asgari ücretle diye sevdigimden vazgecmem buyuk konusmak olmasinda oyle.
11 Yorumla
+1 yılHerseyi paraya baglamayin ya, seviyorsam hic sorun etmem zaten ben de calisirim
30 Yorumla
+1 yıl3000tl lüks mü? kendini dev aynasında görüyorsun, yazık.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bir erkek olarak kadının maaşına bakmam ama asgari yerine askeri yazacak kadar kronikleşmiş cahilliği olan biriyle anlaşamazdım sanırım
00 YorumlaHiç mi tv izlemiyorsun hiç mi gazete okumuyorsun hiç mi internette denk gelmedin? Askeri ücret nedir ya? Asgari ücret onun adı, az biraz Türkçeyi katletmeyin ya!!
00 YorumlaKardeşim ben gözü parada olan bir kız istemiyorum çok paramız olmayabilir ama bizim mutlulugumuz sevgimiz oldumu o yeterli senin gibi aç gözlü biri denk gelmez inşallah bigün ters düşersin ne oldum ben dersin şükretmesini bil
00 Yorumlayüksek maaşlı biriyle evlendin diyelim işten kovulup asgari ücretli biryerde çalışmaya başlarsa boşayacak mısın? evleneceğiniz kişinin maaşına bakmayın bence malı mülkü var mı ailesi zengin mi ona bakın...
00 Yorumla
+1 yılablacım allah şükür aç açıkta değiliz şimdi paralı olup aklı başında olmuyacaksa aklı balında birini alırım kuru soğan ekmek yerim kafam rahat olur
00 Yorumlaİlişkideki bir çift içinde, Erkek Kadından fazla kazanmalıdır yoksa o büyük 'erkeklik gururu'na yediremez.
00 Yorumla
+1 yılNerde çalışıyorsun hangi meslek maaşın iyiymiş? Benimle evlensene ben evi temizlerim söz..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence büyük konuşmamak gerek, iflas edersin paran kalmaz ortada kalırsın, asgari ücret ile çalışan biri ile evlenmek zorunda kalırsın.
Asgari ücretle çalışıp ev kira, iki çocuğu olan ev bakan nice insanlar gördüm Allah yardımcıları olsun.00 Yorumla'' Askeri '' ücret alıyosa baya iyi 2 bin lira alıyolar
Asgari ücreti soruyosan hatunlar sevmez asgari ücretliyi10 Yorumla
+1 yıl3 bin değil 30 bin TL de alsan,
Beynjn boş, kültürün eksik ve cahilligin fazla olduktan sonra... Askerî değil "Asgarî"...
En az yani. Zıttı da "Azamî" ...
Açın iki kitap okuyun be. ...02 Yorumla- +1 yıl
Yaşa bak beyne bak.
Hey güzel Allah'ım...
Hikmetinden suâl olunmaz ama nedir bu kullarındaki beyinsiz hâller? - +1 yıl
Rabbim gökten beyin yağdırırkrn şemsiye tutuyodu kendisi napsın garibim :)) @MösyöArafta
Paranla mutluluklar diliyorum bir ömür boyu. Sevgilerle.
10 Yorumlalüks maaşın varsa evlenme çok darda zorda kaldıysan 1 adet jigolo tut yeter :D paran sana kalsın biriktirir kefen paranı köşeye koyarsın :DF
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sana bisey diyimmi soran ben mesela gerci asgari ucret almiyom ama senin o maasini bilsem o degik 13bin tl maas alsan bile seninle isim olmaz
10 YorumlaASKERİ ücretle geçinen adam, 3 bini lüx hayat gören biriyle de evlenmez.
Ne de olsa o bir ASKERİ !112 YorumlaAdın cıktı marketci güzeli seni bombalamaya geldik. Benimde 1 seneye en az 6 bin tl gelirim olacak senden fazla yani naplm yani havamı basalm öteki tarafa götreceen sanki
00 YorumlaSeviyosan evlen zenginle evlenip hayatını yakan çokkk
00 YorumlaLüks yaşamına eşini ortak etmek istememek...
ben eşim olsa çok severim...00 Yorumla3 Binle lüks yaşammi :)) hayirdir Bosphorus ta falan mi yasiyon tatlim. d
00 Yorumlaüç bin tele mi fakir kaybol :P Türkçe bilen 3 bin tl kazanmasa da olur hallederiz.
00 Yorumlabenim maaşım iyiyse sorun etmem ki, istiyorsa çalışmasın hatta
10 YorumlaInsanligi iyi olabilir ona bişey demiyorumda evin elektrigi suyu alisverisi var neye yeter bu para evlenmezdim
00 YorumlaParada ararsanız mutluluğu üzülen tarafta olursunuz sevgi saygının olmadığı bir yerde huzur olmaz huzur para vermez
00 YorumlaLüx bir yasam hahahaha. canim 3 5 le olcak is degil lüx yaşam. evlenmezdim, maddiyat da onemli
00 Yorumla
+1 yıl3000lira kazanan birisinin asgari ücret yazamamasi... yazık ya.. eve alıp beslenir l*n bu.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. 4 bın dolardan fazla maasım var luks yasayamıyorum bende mı bır sorun var
10 Yorumla
+1 yılbenimde ayda 3 bin tl giderim var nasıl evlencem bilmiyorum :D
00 Yorumlaaskari ucretle gecinen biri ile evlenilir cocuk yapilir o cocuk buyur falan filan olur yani, para nedir ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin istekleri farklı tabi.. sana hak veriyorum .. Ben bir erkek olarak evlenirim sıkıntı yok..
00 Yorumla
+1 yılkızlar geçinirde babaları evlenmelerine müsade etmez. biliyosunuz ki türkiyede evlenirken iki kişi evlenmiyor, ailelerde evleniyor.
00 Yorumla- Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt