Arkadaslar lütfen yardımcı olunuz. Ne yapacağımi bilemiyorum da
Doğru
yanlis
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yuh artık :D ama hakta veriyorum sana taviz tavizi doğrur diye bir söz var elini tuttuktan sonraki ikinci aşama öpmek isticek öpünce sonraki aşama gögüs yoklaması çekecek. sonra sonra derkengerisi malum.. tuturma aferin bebişim öyle kolay değil bizden kız almak asdfasfasdfsfdsfasdf
Tutma nikahsız erkeğin ya da kadının birbirine dokunması haramdır. Bence iffetinizi koruyun doğru olanı yapmışsınız.
Tut nolucak felan diyenlere bakma doğru yoldan ayrılma ki doğru insanlar bulsun seni sevgili olmakta harama götürebilir. Evleneceğin zaman bulursun inşallah.
dokunmasin , seni seviyorsa bedenine degil kalbine dokunmali... kizamaz bu yüzden küsemez sana , dokunmak el ile baslar fazlasi da arkasindan gelir.. yapma.
utandığın için mi istemediğin için mi (:
istemiyorsan yapma (:
diğer taraftan da hak veriyorum bilemedim şimdi (:
Cevap
24Cevap
bence çok über bir ilişkiniz var, elini tutmadan sevgili olabilmişsiniz :))
evet, tabi ben kendi açımdan baktım, az önce yaşına bakmamıştım çekinmen normal ya takma kafana zamanla alışırsın ;)
madem ki inançların gereği böyle bir şey istemiyosun o zaman bunu sevgiline anlat minikm, hadi öptüm bye
Seni kabul ediyorsa böyle etsin, etmiyorsa kendi bilirrr..
Ona utandığın için böyle olduğunu ve onu çok sevdiğini söyle. Daha da laf dinlemezse ben konuşurum onla.
Yok artık bir kız bana bunu yapsa Allahın kezbanııııııı diye bağırır uzaklaşırım direk kusura bakmaaa
Utanma duygunu bir kenara bırak rahat ol ve yanağından öp sadece barışrsnz
Tutmasına sakın izin verme, hamile falan kalırsın sonra..
Sadece elini istemesine şükret. Daha neler isteyen ver. )))
Anaam. cocuk daha eline dokunmamış :D neyse ben bişi demicem. kendi bildigin yoldan kendi dogrularınla git.
adam haklı gençler dağılın :D kızım sende tut nolcak allah allah sanki çocuk senle sevişmek istiyo alt tarafı elini tutcan
sanki yapıştı dudağına neyin utanması kız elini tutucak
Utanan kız kaldı mı acaba sakla kendini. (biraz da senin kararın tabi sen nasıl istersen öyle yaşarsın)
haklı. sevgili olmayı kabul ettiysen elini tutmasına da izin vereceksin
Ayağını ver ayağını tutsun :):
ne yapacağını bilmiyosan sevgili olma yasına erişmemişsin daha sen en iyisi sevgili olma kmseyle
elini tutmaya korkuyorsan ne diye sevgili oluyorsun be bacım
Oha artık o kadarda değil.. tuttur kızım eliini
abartıyorsun :) elini tutsun bari :))
Ayağımı tut aşkım diye söyle.
en iyisini yapmışsın.
Elini tutmakta ne var sanki
Tut elini ne olacak :)
El tutmayla baslar her sey:)
Abartmışsın,
Tut gitsin ne olacak :)
Abartmissin bnce tabi kuser
tuttur sende sadece elini
Senin gibisini koruma altına almak gerek.
Tekrar bulusucaksin
Adam hakli beyler :D
Senin kararın
Utanma relax ! :D
Kelepcele
Bırak tutsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar