+1 yılVerilen bilgiler yetersiz. Boşanmaya yanaşmıyorsa çevresinden çekiniyor olabilir. Ya da herşeyin düzeleceğine dair umudu vardır. Beklemededir, ne yapacağını bilemiyordur. Seni aldatıyor falan olsa yine de senle konuşur yanında yatar, sana yakın durur açık vermemeye çalışır. Bu durumda aldatma yok bence. Durum sırf ikiniz ile alakalı. Kaç yıllık bir evlilik çocuk var mı? Bir süreden sonra evlilikte uzaklaşma, monotonlaşma başlıyor bir şeyler yapıp hareketlendirmek lazım. Bunu iyi dinle eni aldatan adam senden uzaklaşmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yıl2.5 yillik evliyiz çocuk var aldattigina neredeyse eminim
- +1 yıl
aldatıyorsa ve senden uzaklaşıyorsa boşanmaya yanaşması lazım. Aldatan adam öyle yatak falan ayırmaz. Acaba sen nasıl davranıyorsun onu seviyor musun, güler yüz gösteriyor musun? Bunları bir dene. Eğer sen de soğuk davranıyorsan yaklaşamıyordur. Boşanma lafını zaten ilk sen açmışsın. Eğer adamı seviyorsan ve evliliğin devam etmesini gerçeten istiyorsan sen harekete geç sıcak davran adama. Haftasonu beraber birşeyler yapın.
Soran+1 yılHepsi denendi ise yaramadi
En İyi Cevaplar
Buradan bir pok olmaz gidin uzman doktorlara fermuarini cekemeyenlerden akil bekleme
52 Yorumla
Soran+1 yılYeni anlamis bulunmaktayım eig
Bir sorunu olabilir eger ilk kez oluyosa ama surekliyse ya asosyaldir ya da karisini sevmiyor yahut iletisim kuramiyordur. Adam sadece evde boyleyse sorun iliskinizdedir birlikte bir seyler yapmayi deneyin ama yok herkesle ve her yerde boyleyse sorun esinde psikolojik destek almasi ve sosyallesmesi gerekir buda sorunun evliliginizde degil adamin kendisinde oldugunu gosterir.
01 Yorumla
Soran+1 yılHer ortamda boyle
Tek aciklamasi sevmiyordur birlikte biseyler baylasmak istemiyor sogumustur.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
İlişkiyi artık bitirmiş ve yeni hatunu ile hoş vakit geçiriyor demek. Git kardeşim git.. Bırak git. Kocalığı yapması bilmeyen adamdan sana hayır gelmez. Karısına küsmek nedir ya..
78 Yorumla
Soran+1 yılBaktigi ladini soylesem erkek liginden utanirsin
Soran+1 yılAmin bu kadar seviyesiz insan varken yasamak bile saçma geliyo bazen
Soran+1 yıl20. Zaten bu yasta hayatimi mahvettigim için boyle dusunuyorum
Soran+1 yılO da ayri bir dert zaten
Nokta atışı yapım ; Düşündüğünü düşünüyorum?
Bu demek oluyorkiu! Adam senden memnun ama sadece evinde hatun olarak süs çiçeği gibi.
Hayatın da başkası var en büyük ihtimal yoksa bir erkek dayanamaz belli süre sonra yakınlaşır üzgünüm sözde, kağıt da evli :(
Diğer kadın giderse nasıl olsa sen varsın, hevesini gidersin onla.12 Yorumla
Soran+1 yılAsla katlanamam öyle ise
+1 yılPsikolojik yönden sorunları olabilir.
İşte çalışıyorsa oradan kaynaklanan nedenler, geçim sıkıntısı, çocukların geleceği vb birçok etken psikolojisine etki edebilir.
Diğer türlü, cinsel yönden sıkılmış olabilir. Her zaman aynı çizgide gidecek diye birşey yok.
En mantıklısı bir karı-koca beraber bir psikologa gidip, sorunları çözecek destek almalı.11 Yorumla
Soran+1 yılTeklif ettim istemiyor
Sanirim boşanmaktan başka care yok
Aile & Toplum konusunda 582 cevap paylaştı. düzgün bir şekilde konuşup bu tavrının nedenini öğrenmelisin psikolojik bir sorunda olabilir veya kendisi ile ilgili bir sorun vardır senden o nedenle kaçıyordur, ya da senden kaynaklı sebepler olabilir , bunları öğrenmek içinde düzgün bir şekilde konuşmanız gerekli
012 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmaya calistm basarisiz
Soran+1 yılBoşanmak istemiyo
Soran+1 yılOnu da soylemiyor
Soran+1 yılBaşvuran ben olmak istemiyorum. Çünkü hukuki olarak bazi ayrintilar var onun basvurmasi lazim benim avantajlı olmam icin
Soran+1 yılKonuştum zaten onun için bekliyorum
Soran+1 yılİnş
+1 yılKısa süredir böyleyse farkında olmadan bir hata yapmış olabilirsiniz.
Şayet uzun süredir böyle ise ciddi bir sorun var demektir.113 Yorumla
Soran+1 yıl1 aydir bu kadar kotu daha öncebu kadar degildi
- +1 yıl
Peki nasıl evlendiniz istemeyerek mi, aile zoruyla mı? Severek mi? Ne oldu da uzak durmaya başladı acaba? Aklımda bir kaç sebep var ama emin olmadan söylemem doğru olmaz.
Soran+1 yılO çok istiyordu. Ben istemedim
- +1 yıl
Geriye dönük düşünün bakalım onu sizden itmiş olabileceğini düşündüğünüz bir şey yaşamış olabilir misiniz?
Özel hayatınızı bize aktarmayın ama o konuda da sorun yaşayıp yaşamadığınızı da düşünüp değerlendirin. Şayet bir sorun yaşadığınızı düşünüyorsanız bu da bir sebep olabilir.
Telaşe etmek istemem ama başka iki üç ihtimal daha aklıma geliyor. Duymak isterseniz yazarım.
Soran+1 yılTabii duymak için sordm zaten
- +1 yıl
Öncelikle belirtmeliyim bu kötü ihtimalleri öncelikli düşünme aranızdaki bir sorundan olabilir diye düşünerek geriye doğru hata yapıp yapmadığını araştırıp varsa bir hatan telafi etmeyi deneyebilirsin.
Eşinle hiç mi konuşamıyorsunuz? Durum tam nedir bilemiyorum. Eğer seninle gelirse bir uzman yardımı almanızda fayda var.
Allah korusun ama aklıma gelen diğer ihtimaller pek iyi ihtimaller değil.
Birincisi bir hastalığı olabilir. Seni kendinden uzak tutarak koruyor olabilir.
İkincisi aklında ya da hayatında başka bir kadın olabilir o yüzden senden uzak duruyor olabilir.
Soran+1 yılBence 2.
- +1 yıl
Al karşında güzelce konuşmayı dene. Sesini yükseltmeden tüm bunları sor. Gerçekten ne istediğini merak ediyorum de vereceğin her türlü cevaba hazırlıklıyım gereken neyse onu yapabilmemiz için konuşmalıyız deyip onu dinle. Müsade ederse sırasıyla aklındaki şeyleri paylaş. Eğer öyleyse yani aklında ya da hayatında başka bir kadın varsa sen de hayatına onsuz devam etmeyi düşünebilirsin. Yuvanın yıkılmasını asla istemem ama aldatılmaktansa, onurumun olmamasındansa yolumu ayırmayı tercih ederim.
Soran+1 yılBende ayni dusuncedeyim. Asla aldatilmayi kaldiramam.
- +1 yıl
Şimdi askeriyedeyim birazdan netten çıkacağım yoksa çok daha detaylı dinleyip yönlendirmeye çalışırdım ama her zaman nete giremiyorum malesef.
Soran+1 yılTESK gorusleriniz icin
- +1 yıl
Rica ederim ;-) Yine de soğuk kanlı olup iyice düşünüp eşinizle sorunlarınızı konuşarak çözmeyi denemenizde fayda görüyorum.
Soran+1 yılTesk ;)
+1 yılçok sebebi olabilir ama adam depresyona girmişte olabilir illaki çift arasında sorun var olduğu anlamın gelmez..
12 Yorumla
Soran+1 yılAdam zaten sorunlu bir tip zamanında psikolojik bir destek almosligi bile wwr
- +1 yıl
hımm sorun kadında değil ya da çift olarak sonları yok adamcağızın psikolojik rahatsızlığı.. belki destek alırsa adam düzelir adamla beraber evlilikleride düzelir. allah kimseyi aklıyla sınamasın :(
ne doktoru yav.. pskytr hasta ettiniz insanları hemen.. heyecan lazım arkadaş size heyecan.. evin içinde iken biraz rahat olun birbirinize.. herşey anlatılmıyor malum.. ufak tefek oyunlar kurun yatağınızda..
03 Yorumla
Soran+1 yılAdama islemiyo
Soran+1 yılOkk
- Aile & Toplum konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılUykusu yoktur, her meselenin altında hata aramamak lazım şeytan devreye girer vesvese vermeye başlar zaten yanlış bir durum varsa kendi haline bırak illaki pişman olup vicdan azabı çeker siz sevmeye devam edin hatası varsa da araştırmayın.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen sogudum iyice ne yapsam da düzelmesi cunku
- +1 yıl
Yinede öyle düşünme olaylara pozitif yönden bak fazla agresif hareket etmekten kaçın.
+1 yılKadınlar unutmaz affedebilir. Erkekler unutur ama öyle bişey yaparsın ki beraber geçirdiğin tüm zamanı biranda silebilir asla affetmez. Belki öyle bişey olmuştur.
00 YorumlaNeden bole oldunuz bir sebebi olmalı hiç bir neden yokken bir erkek eşine sırtını dönmemeli.
021 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum anlayamıyorum :(
Soran+1 yılHayir ben istemiyordum aksine o istediği için evlendik
Soran+1 yılBende ayni fikirdeyim sadece nedenini merak ediyorum. İlgi alaka olarak olsun fizik vs her konuda bir erkeğin isteyebileceği bir kadinim ama neden boyle yapıyor anlamiyorm
Soran+1 yılHayir sadece laf kalabaligi yapıyor sordugum zaman ve sürekli eski sevgilisinin fotolarina bakarken yakaliyorum. Madem onu unutamiyordu istemediğimi halde neden benimle evlendi onu anlamiyorum
- +1 yıl
Sadece artık bu zamandan sonra kendini düşünerek yaşamalısın. Mutlu değilsin ve artık eşinle mutlu olamassın. Bu gerçeği gör artık kendine eziyet ettirme. Kendin için çok daha güzel bir hayat kurmaya başla. O senle olmak yerine seni sevmek yerine eski sevgilisine dönsün. Sen senin değerini bilecek daha iyi bir erkekle tanışırsın inşallah.
Soran+1 yılAman almayayim sütten agzim yandi benim. Onun için neler vazgeçtiğini duysan agzin acik kalir. Sadece eski hayatimi tekrar kazanmak istiyorum. Erkekler de evlilikte isteyenin olsun
Soran+1 yılAvukatla bile konuştum zaten onunla bir hayat istemiyorum. Tabi ki istemiyorum. Profilim gizli goremiyorsunuz kendini beğenmiş durumunda sakin dusunmeyin ama bir yoldan gecsem kadim erkek herkes yapar bir iki ajansta modellik bile yaptim yani hal böyleyken bu ilgisizliği hic kaldiramiyorum
Soran+1 yılKalsinn kalsinn üzerinize alinmayin ama ben erkekleri gördüm
Soran+1 yılTesk gorusleriniz için :(
Soran+1 yılAnlattigim tablo da Gülümsemek mümkün mu acaba
Soran+1 yılTesekkur ederim
+1 yılBacım bu durumun tek nedeni var evliliğe alışamamış olması zamanla alışır karşı taraftan ilgi alaka görürse daha erken alışır...
05 Yorumla
Soran+1 yıl3 yila yakin oldu ve git gide kötülesti
- +1 yıl
ozaman başka bişey var kendisiyle bu konuda müzakere etmelisiniz bu konuda soru sorunca ne söylüyor...
Soran+1 yılLaf kalabaligi yapiyor beni suçluyor ama belli bir neden yok
- +1 yıl
Bacım yuva kurmak kolay değil mutlaka psikolojik sorunları vardır belkide psikolojik destek alması gerekir ortam değişikliğide iyi gelebilir siz elinizden geldiğince destek olmaya çalışın baktınız olacak gibi değil ozaman konuşarak güzellikle yolunuza devam edebilirsiniz bir ömür bu şekilde geçmez...
Soran+1 yılKesinlikle katiliyorum hepsini denedik olmuyor.
+1 yılkendinden kat kat büyük yaşta adamla evlenirsen olacağı bu
14 Yorumla
Soran+1 yıl6 yas büyük !!
- +1 yıl
o adam eşcinsel benden söylemesi
Soran+1 yılPfff :((
- +1 yıl
bana da oyle geliyor
+1 yılbelki başka birisi vardır ya da bir konuda tepkisini gösteriyordr bence ilgi gösterim sorunun ne oldugunu ögrenemye çalış ufak süprizler mesela onu heycanlandırabilir güzel sofra hazırlamak gibi ona onun özel oldugunu hissettirebilirsin
015 Yorumla
Soran+1 yılHepsi denendi
- +1 yıl
ozaman %90 bence başka birisi var ilgisi ona kaymış
Soran+1 yılBence de bazi bulgular o yonde
- +1 yıl
kaç yıldır evlisinz
Soran+1 yıl2.5
- +1 yıl
hmm tam monotanlaşma dönemi
Soran+1 yılMonoton değil kopuk ucurum
- +1 yıl
işte monotanlaşınca arayışa girmiş adam başka yerde bulmuş demekki farklılıgı
Soran+1 yılKendini aldatirken yakaladigi kadin mi farkli
- +1 yıl
sonuçta o kadınla evlilik düşünmüyorki aldatmasıda pek bir etki etmez ona
Soran+1 yılAgizlarinizi acinca erkeklik gururu der durursunuz. Peki bu dokunmuyor mu erkeklik gururuna evlilik hazirligindayken baskasiyla yakaladigin için karini aldatiyorsun
- +1 yıl
kafada bitirmiş herşeyi adam ya da seni garanti görüyor nasıl olsa benim diye
Soran+1 yılGaranti görüyor eminim. Bosanmamak için diretiyor
- +1 yıl
valla işin zor böyle bir hayatta zor senin için inş en hayırlısı neyse o olur
Soran+1 yılİnş
+1 yılçocuklarıda varsa çocuklar için evliliğe katlanıyor diyebilirim
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet var
- +1 yıl
aranızda sorun yaşandı mı tartışma durumu oldu mu? belki buna bağlı geçici bir karardır.
Soran+1 yılHic olmadi
- +1 yıl
sebebini sordun mu hiç?
Soran+1 yılLaf kalabaligi sadece
- +1 yıl
başkası mı var acaba?
Soran+1 yılSürekli eski sevgilisinin fotolarina bakiyor. Benimle evlenmeden önce çok pesimden koştu benim onu sevmediğimi bile bile zorla nisanlandi simdi boyle yapiyor
- +1 yıl
uzun süre böyle gitmeyeceğini tahmin ediyorum. kafası karışıktır belki eski sevgilisini gördüyse bir yerlerde ondan olabilir. ama böyle devam ederse de oturup ciddi ciddi konuşmanda fayda var.
Soran+1 yılAvukati aradim
- +1 yıl
çocukları da düşünerek hareket edin
Soran+1 yılTabi ki
- +1 yıl
hadi hayırlısı
+1 yılKlasik Türk erkeği... Şimdi bu kadın kocasını aldatınca, aldattı oluyor. İlgiye ihtiyaç var kardeşim.
30 Yorumlaiki ihtimal var. ya paylaşamadığı çok ciddi bir problemi var ya da hayatına başka biri çoktan girmiş bile.
10 Yorumla
+1 yılBenim annemle babamin durumu. iliski yurumuyo felan aman ya
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılkafasinda evliligi bitirmis büyük ihtimal baskasi vardir
10 Yorumla
+1 yılEvlenirken tuhaf birsey yasadinizmi o zaman sorun etmeyip sonra kafasina takmis olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
O zaman mesele o olabilir bana da bazen olur once onemsemem sonra hirslanirim öfkelenirim. ne yasadiniz peki ona gorede birseyler soyleyebilirim
Soran+1 yılAileler karakolluk oldu
eğer hala aranızda bişiler varsa konuşularak çözülebilir eğer konuşamıyorsanız çokta bişi kalmamıştır bence...
00 Yorumlaneden kavgamı var araızda yoksa ereksiyonmu olmuyor sorun ne onu kendinden uzaklaştıracak ne yaptın
06 Yorumla
Soran+1 yılKavga yok. Ve emin ol ona gösterdiğim ilgiyle diş gorunusumle fizigimle her erkeğin isteyebileceği gibi bir kadinim ama neden boyle oluyor anlamadm
Soran+1 yılAdam psikolojikmrn biraz sorunlu zamanında psikolojik destek almis
Soran+1 yılKorktum ya adamin oz geçmişi aslında tam uygun :(
evliliğin miladı dolmuş son sezonlarını oynuyor demektir, sonra jübile :DSFD
00 Yorumla
+1 yılilişki bitmiş soğukluk var heyecan kalmamış monoton bir hayat olmuş
02 Yorumla
Soran+1 yılBittiğini zaten biliyorum. Nedenlerini merak ediyorum sadece
- +1 yıl
nedeni basit sevgi kalmamış heyecan romantizim yok başkası olabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılsıradanlaşma bunu sevmiyor diye yorumlamak doğru olmaz herzaman olur biraz kadinin ilgisi herşeyi düzeltir. çocukları uyut sarılarak snde yanında tv izle somurtarak hiç bişey düzelmez.
23 Yorumla- +1 yıl
Aynen çok doğru
Soran+1 yılBen o evdeyken TV bile izlenen yemek dahi yemem sadece o daha ne yapayim
Cevap sahibi+1 yılSarilacan tabiki seviyosan sevmiyosan bnlar icin yapacak bisey yok cocuklar olunca herkes ayri odada belli zaman vakit gecirir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim annem babam oyle hatta annem bosanma davasi acti bekliyo iste mahkemeyi
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yıl2 ay oldu acali bir poljsler cagirdi evrak icin dahada bisiy yok
Aile & Toplum konusunda 344 cevap paylaştı. Düzenim bozulmasın bir köşede dursun kafama göre takılıyım diyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsabret
ne kadar süredir evlisiniz bilmiyorum
önceden böyle miydi onu da bilmiyorum ama zamanla düzelir010 Yorumla
Soran+1 yılZamanla kötüye gidiyor
Cevap sahibi+1 yılneden abicim?
otur konuş
kocan değil mi bu
Soran+1 yılKonuşmuyor kaciyor laf kalabaligi yapiyor. Ama boşanmak istemiyor bazen beni sevdiğini bile soyluyor
Cevap sahibi+1 yıltamam işte
bir derdi vardır muhtemelen
o başka odada oturuyorsa sen yanına git
biz çok saf varlıklarız len
az sırtımızı sıvazlayın hemen teslim oluyoruz anasını satayım
kıymetini bil herifin düzelir muhtemelen
artı
samimiyeti arttırmaya çalış
Cevap sahibi+1 yılşu da var ki aldattığını falan sanmıyorum
ben aldatsam seni seviyorum demem mesela
Soran+1 yılKaç defa yaptim tekrar ayni oluyor bende biktm sogudum artik
Cevap sahibi+1 yılsoğuyacak bir şey yok
sabret dedim ya
ömür geçirmeye yemin etmişsin
kaç defa yaptığını mı sayıyorsun
Soran+1 yılGerek yok. Anasinin avutamadigini ben mi avutcam.
Cevap sahibi+1 yılSaçma düşünce
evlilik dediğin avutma zaten
Soran+1 yılSen yaniliyorsun asil
Ciddi bir sorun var gibi. Zorla mı evlendi acaba? :(
00 Yorumla
+1 yılo zaman eşinden soğumuş ilgisini başka yerde giderir ilgisini karısına vermiyorsa
00 Yorumlahic sordunmu peki nedenini, konusmayi denedinmi?
eger iletisim olmazsa iliskide olmaz...12 Yorumla
Soran+1 yılSonuç vermiyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşka bir kadın var muhtemelen veya büyük bir kavga yaşanmış
04 Yorumla
Soran+1 yılHic kavga yok
Cevap sahibi+1 yıleşin senden muhtemelen uzaklaşmak istiyor konuşmak istermisin nelere yaşandı neler oldu büyük ihtimalle uzaklaşmak istiyor
Soran+1 yılKarsilikli sanirim birazda ettik uzaklaşma isteği.
Cevap sahibi+1 yılneler oldu anlatırmısın bişeyler yaşanmış durduk yere böyle olmaz
+1 yılsevmiyor soğumuş ona karşı sevgisi kaybolmuş ha var ha yok arası iletişim kopmuş ilişkide
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 564 cevap paylaştı.
+1 yılbelkide yeniden nikah tazeleyip küçük bir tatil iyi gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladamın yapısı o demekki sonrada olmadıysa tabi sonradan olduysa doktorla düzeltilebilir fakat hap kolik şekilde yaşamaya devam eders eoda iyi değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatında başka bir kadın olabilir? Hissettin mi böyle bir şey
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBoşanmaktan başka çaren yok gibi gorunuyor. Git davayı aç de iş bulur kendime bakarım de.
Soran+1 yılAvukatla konustm zaten
+1 yılilişkiye heyecan katın cinsel hayatınıza heyecan katın
00 Yorumlabaşkası var eşler bir birine ilgi göstermez romantizim yok onları canlandıracak bir davranışları yok
00 Yorumlailetişim kopukluğu bariz ya işleri çok yoğun ya senden haz etmiyor ya da seni aldatıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende olsam senden ayrı olurdum.30 yaş altı yorum yapmayın diyen insan 30 yaş üstü olgunluğa sahip değildir.. Yakında boşanırsınız demedi deme yazan gizli 30 yaş altı..
06 Yorumla
Soran+1 yılKalkip da 18 yasinda ki akli havada saçma sapan yorum yaparsa erkeklerinde 30 dan sonra olgunlastigini düşünürsek gayet mantikli bisey dedim
Cevap sahibi+1 yılAdam olgunluk yaptığını düşünmüş işte ama yanılmış.
Soran+1 yılHafi canım hadi isine
Cevap sahibi+1 yılkızdın mı pampişş kızma..
Soran+1 yılOlayin aslini bilmeden boyle yorum yapman sacma. bir erkek yapsa hak verebilirim ama kadinin kadina boyle saldirmasina anlam veremiyorum. Yasin itibari ile olgun olmani beklerdim
Cevap sahibi+1 yılKadınlık işte böyle bir şey..
+1 yıleşiyle konuşmayı denemiş mi?
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet cevap alamamis
+1 yılböyle evlilik olacagina hic olmasin
11 Yorumla
Soran+1 yılBoşanma asamasina gelmek uzereyiz
buz gibi soğutmuşun adamı ne yaptıysan
14 Yorumla
Soran+1 yılBebe yasinla anlamadigin işlere saçma sapan yorum yapma atarlancam diye. Benim ona gösterdiğim ilgiyi sevgiyi baskasina gostersem basina taç misira sultan eder. O evdeyken TV bile izlemem. Bilmediğim işlere karisma
Soran+1 yılHadi canım hadi krese mi nereye gidiyosan
Soran+1 yılbir defol git ya beyninin yetmediği işlere karisma
Oha ya.
Resmen igreniyodur başka açıklaması olamaz15 Yorumla
Soran+1 yılcanım bebe yasinla boyundan büyük işlere karisma
Soran+1 yılKreş saatin gelmedi mi senin
Soran+1 yılO da benim sorunum. Hak edeni kahrindan bile öldürüm çekil önümden
İstemiyorsun işte zorlama
03 Yorumla
Soran+1 yılZorlamiyorm nedenini merak ediyorum
Soran+1 yılDiş gorunusumden çok çok eminim. Asla fönsüz ojesiz makyajsiz gezmem her şeyden önce makyajla bile ihtiyacım yok
sana net birsey soyleyeyim mi?
05 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle?
Soran+1 yılYa bir kere disariya ciktm cikarken de anahtarı kaynanama biraktim geldiğimde evime girilip cikilmisti acaba o mu yapti taş o zaman aklima gelmişti bu
- +1 yıl
bak yengemle amcamda ayni boyleydiler yengem onun yanina gidiordu amcam uzaklasiyordu baya zaman gecti annem yengemden birsey istemisti yengem aramisti dolabinin ustunde bakmis muska hocaya gitmisler o gunden beri cok mutlulular bnce sen guzelce arastir dikkatli ol evliligini mahvetme senjn elinde sen kurtar kocanin gozu kararmis
+1 yılsürekli kavga eden bir çift misiniz?
02 Yorumla
Soran+1 yılHyr
- +1 yıl
beraber psikolog iyi bir seçenek olabilir.
mutlu olmanızı dilerim..
İlgisiz umursuz ona çok daha yaklaş
01 Yorumla
Soran+1 yılOna gösterdiğim ilgiyi baskasina gostersem boğulur ölür
+1 yılayrıl yani bitmiş zaten
00 YorumlaBenim babam öyle hiç geçim yok
02 Yorumla
Soran+1 yılTürk erkeği sendromu
iletişimsiz evlilik olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıltam olmamış bu evlilik
01 Yorumla
Soran+1 yılSanirim
+1 yılbu insanların yaşları 45+ ise normaldir.
02 Yorumla
Soran+1 yıl20 25
- +1 yıl
Omg.
Sanki başkası var gibi
00 YorumlaUmarım düzelir. Biraz bekle belki bir süreçtir bu
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. aldatıyo sevmıyo bıkmıs daha ne dıyım
00 Yorumla
+1 yılO zaman sevmiyor demektir.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 783 cevap paylaştı. evlilik monotonlaşmış sıkılmış artık senden
00 Yorumla
+1 yılYa aldatıyor ya da bitmiştir
00 Yorumla
+1 yılAranız kötü sanıırm seks hayatınız nasıl
03 Yorumla
Soran+1 yılBu haldeyken onunla birlikte olmami beklemesi bile sacma
- +1 yıl
kavga mı ettınız
Soran+1 yılHayir
+1 yılZaten normalide karisiyla yatmamasi
02 Yorumla
Soran+1 yılO niye