Asyalı erkekler neden böyle?

Asyalı bir sevgilim vardı. Belki bilirsiniz onlar için iş ve dersleri her şeyden daha önemlidir. Bende bunu hissetmeye başlayınca ayrılmak istediğimi söyledim ve kabul etti.. İnsan bi karşı çıkmaz mı yahu? Ama sorsan seviyorum seni der. Ve bu yaz onun ülkesine gitme şansım oldu. 2 kez mesaj attım. İlkinde beni çok özlediğini yine sevgili olmak istediğini ama ben çok kararlı olduğum için çekinip mesaj atamadığını söyledi. Aradan daha 1saat geçmemiştiki senin sevgilin olamam zaten sevgilim var dedi. Önce inanıp bir sürü şey söyledim ve beni bir daha arama dedim yine tamam dedi.. 2.sefer onun yaşadığı şehirdeyken mesaj attım yine seni seviyorumlar uçustu havada.. Buluşacağımız yeri saati bile ayarladık çünkü sevgilimden ayrıldım artık onunla olamam gibi şeyler dedi. Ama bu seferde daha yarım saat geçmeden seninle olamam beni unutamaz mısın dedi... Sen zaten benim için bittin artık dedim ama bitmedi! Yine mesaj atmak istiyorum ama gururum resmen ayaklar altına alınacak gibi hissediyorum ki öyle olur.. Ve sevgilisi olmadığına eminim! Sırf dersleri için yapıyor bunu! Seviyorum deyip neden böyle yapıyorki?! Erkekler siz olsanız 3. mesajı atsam ne düşünürdünüz?
Asyalı erkekler neden böyle?