ablamın sevgilisi var kendisi kürt ve evlenmek istiyorlar biz buna karşıyız cünkü onların adetleri yaşantıları cok zor ve cevremizdeki kürtler gelinlerini aileleriyle görüştürmüyorlar. siz ne düşünüonuz ablamı bu ilişkiden nasıl vazgecirelinm???
Cevabın nedir?
+1 yılBeş parmağın beşi de bir olmaz tabi ama kültür farkı büyük sorun kim ne derse desin Kuzenimden biliyorum. kız doğal olarak vatansever birisi çünkü abim şehit ve araları da iyidi. Şehit haberi çıkınca kız ağlıyor eniştem ona bağırıyor. Biz Türkiye deyince onlar da kendilerince hayalde kurdukları Kürdistan diyor. Çocuklarına bizim iki bayrağımız var demiş çocuk kürtçe öğrenmiş. Beyni yıkanıyor. Üstelik anne babası doktor. Bunun eğitimle de alakası yok abi. Kürdün iyisi ölü kürttür, onlara göre de ölü türk. Bunları güzel bir dinle anlatın. Kürtlerin kanı tatlı sevimli geliyor ama içine girince asabi oluyorlar
91 Yorumla- +1 yıl
o şerefsiz bildiğin teröristmiş, öyle enişteyi mezara gömmek lazım.
En İyi Cevaplar
Kürtler kızları alıp odalara kapatıyorlar, aileleriyle görüştürmüyorlar haklısın. Eş değil köle alıyorlar!!! Nerenden uydurduysan bunları artık:))) Sabah sabah çok güldüm sana ve önyarılarına
143 Yorumla
Soran+1 yılyalanmı evin içinde köle isaura
- +1 yıl
ben daha cok kızdım diyebilirim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen türküm burdaki ayrımcılık yapan erkeklerin her halde kürtlerde kuyruk acısı var. adamlıksa bizden adamlar namussa bizden namuslular, imansa bizden imanlılar, ee kızlarda onlarla evleninince artık fingirdeşmeyecek ondan eleştırıyor ve hemen ırka bağlıyorlar , cok ayip ayrım yapanın imanından şüphe duyarı hadis. Dikat edin boşanmalar ve karısını ortada birakan biz turkleriz kürtlerde binde bir boşsnan var
106 Yorumla
Soran+1 yılboşanmıorlar ama neler yaşıorlar içerde onu bilioz mu?
Soran+1 yılhadi be ailesi sahip cıkıomus aksamleyin ailesiyle mi s... kişcem
- +1 yıl
Yaa Senin Derdin Bu Demekki Ne Alakası Var Arkadaşım Ben Onumu Kastediyorum Senin Derdin Buysa Boşanmakta Var :Merak Etme BenimDemek İstediğim Yani Kocası Şerefsizse Ailesi Kıza Arka Çıkıyor Kimse Seni Kimsenin Yanında Zorla Tutamaz Bu ARada Hergün Kocası TArafından Ölüdürlen Kadınlar Görüyoruz Televizyonda Bunların Hepsi Kürt mü DEmek ki Olay Zihniyette Irkta Değil Sadece Düşünsen Biraz Anlayacaksın ama :Nerdeee
- +1 yıl
sen sanki çok biliyosun neler yaşadıklarını ablan o senin ya mutlulugunu en çok senin istemen gerekir hata yaparsa da kendine yapar özgür bir toplumda yaşıyoruz size onay vermek düşer
ayrıca her toplumun iyisi kötüsü var gelenek görenek farkı olabilir eger ablan evlenmek istiyorsa herseyyi göze almıştır bence
Ablacım bak şöyle söyliyim ben sana. Benim arkadaşlarım çevrem kürt. Bazısı iğrenç kişilikte bazısı var kendime güvendiğimden fazla güvenirim. Yalnız maddi olarak çalışmayı sevmiyorlar geçim sıkıntısı olabilir. Biraz alkol, ot, hap atanı felan var yalnız bazısında yok. Zor bir süreç ablan kendisine yazıkta edebilir, Prenseste yapabilir..
50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
55Cevap
+1 yılHas bir Kürt kızı olarak ve o toplumun içinde bulunarak söylüyorum söylediğin şey en ücra köylerde bile yok. İstersen saçmalama arkadaşım. Söylediğin şey hiçbir kitapta yazmıyor, o çevremde bulunan kürtler diyorsun ya gelinleri aileleriyle görüştürmüyor, dikkat et de gelinler kürtlere kaçmış aileleri onlara sırtını dönmüş olmasın. Nasıl hastalıklı bir düşünce ya?
103 Yorumla- +1 yıl
Bence bizde de sorun var, boşuna yorum yaptık böyle bir saçmalığa.
- +1 yıl
peki sizde kuma berdel töre yok mu artık? sadece merakımdan soruyorum eğer yoksa wattpadı açıp orada kürt kitaplarını okuyun derim. çünki sizin söylediğiniz yani burdaki kürtlerin söyledikleriyle orda yazılanlar çok tutarsız.. bunları yazanlarda hepsi kürtler. yanlış anlaşılmasın ben kürtleri seviyorum ve tüm bu yazılan kitapların sadece hayal ürünü olmasını istiyorum..
Saçmalama lütfen biz kurduz ve anneannemin 3 tane Türk gelini var kendileri aile evinden daha rahat ettiklerini söyler hep. Kürde turke gelin gitmek die bir ayrım yokki çocuğun ailesi kotu ve Türk olsa vercekmisiniz sanki? Aile iyiyse iyidir verin gitsin kötüyse de kurtluğe bağlamayıp çocukça davranmayın lutfen
80 YorumlaYa kürtlere bu gözle bakanları anlamıyorum onlar Allah'a bizden daha yakın neyin ne olduğunu bizden daha iyi bilir iyilerine denk gelmişse evlendirin :D ama düşünmeyin yani böyle bizim onlardan bir farkımız yok ya da onlarin bizden. Ortada aşk varsa takılmayın bunlara
70 YorumlaKurt kadinlari cok iyi saygili ve sadik ama erkekleri yapiskan disari karsi her an uzerine kuma gelebilir. etrafa bir bak. her kotu seyin icinde kurt erkekler var. hap ot sekr kari satma her seyde.. ablan zaten verecegini vermistr mecburdur cunku o durumu dusrmeyi mecbur birakmayi sever kurtler. ama yurumez. nefret ederim kurt erkeklerinden hic birine guvenmm. isleri gorlene kadar abi ama en kucuk acigini bulsn arkandan vurr guven hayatta olamz.
102 Yorumla
Soran+1 yıldemi ya
+1 yılKürt kadar başınıza taş düşsün ırkçı insanlar ! Her milletten pislik çıkıyor senin memleketin 4 4 lük sanki :) :) bende zaza kızıyım ve hiçte kendimi eziklemiyorum ama sizin gibi insanlar yüzünden vatan bölünüyor ne yazık.
64 Yorumla- +1 yıl
Benim erkek arkadasım da zaza. Zazalar kadar misafirperver eli acık insanlar görmedim. Sacmalıyo iste farkında degil. Kürtler gelinlerini üstün tutarlar, gelin namustur. Hangi insan namusuna laf gelsin ister?
- +1 yıl
Çok haklısın
Soran+1 yılzaza ne be
- +1 yıl
Zazanin kizida guzel olur =)
+1 yılNeden onun nasibine mani oluyorsunuz ki? Tamam şartları biraz zor olabilir, ama ne şartlarda yaşayan kürt kardeşlerimizde var. Lütfen ayrım yapmayalım.
84 Yorumla- +1 yıl
❤️.
- +1 yıl
Adam miyim? Abartma 😁
- +1 yıl
Kızn dibi @anastassia hanım
Kimse geldiği yeri seçmedi kendisi istemedi etnik gruplarmzı biz secmedik biz nasıl türksek onlar da kürt kültürleri farklı evet ama aşk bunları gözetmiyor önemli olan mutlu olmaları o zaman hicbirsey sorun değil
121 Yorumla
+1 yılIrkcilikta son nokta yuh be.. bizde Kürt'üz hemde Irak kürt'ü abimin eşi Türk hiç öyle bir şart koymadik ona. yurtdışında yaşıyoruz maddi durumu el verdikçe abim onu gönderecek ailesinin yanına.
100 Yorumla
+1 yılDaha ne saçmalıklar duyacağız acaba. Hepsi gelinlerini el üstünde tutar. Kızlarından ayırmazlar. Siz sevmiyorsunuz diye böyle saçmalıklar uyduruyorsunuz.
110 YorumlaKurtler gelinleri ayleleriyle gorusturmuyor diye bisey olamaz hangi dewirde yasiyoruz bence kurtleri sewmediginizden boyle diyosunuz ha sewmiye bilirsiniz ablanizin ozel hayatina karismak size dusmez onun gorusu neyse saygi duymak zorundasiniz sadece sewgilisi nasil biri aylen bunu arastrsin yok kurtmus oymus buymus gecin bu ayaklari
30 Yorumlaİtalyan erkeği olsaydı boyle olmazdı
Müslüman olunca ırkçılık başlıyor yok kurt yok arap ayy iticiler yaaa falan
İç Anadolu da çok köy gezdim babamın işinden dolayi çoğu köy kürt köyüdür.. Adamlar canlarını yediriyordu...104 Yorumla- +1 yıl
@arascan06 ne boş adamsınız keşke ölseniz.
- +1 yıl
Ailenin bütün erkekleri ablanın kocası oluyorlarmış, sırayla... Ulan arkadaş şu özürlü zihniyetleriniz bir bitmedi gitti! Adam adam olmadıktan sonra kürt olsa ne olur? Türk olsa ne olur? 72 buçuk millet biri olsa ne olur? Beyninizi düşünmek, idrak etmek, anlaşılmak için kullanınız lütfen, s*çmak için kullandığınız uzvunuz başkadır!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok abartmamak lazım bu kadar nice iyi insanlar var. Biri için hepsini silemezsin. O da ablanın şansına artık iyi bir aile ise mutlu olur. Kürt olup olmaması önemli değil yani. Sadece benim kanaatimce tek sıkıntı dil konusu olur. Çünkü burada da bir kaç defa rast geldim. Sorulardan anlaşıldığı üzerede onlar kürtçe konuşmaya başlayınca mal gibi kalıyorsun buda kürtçeyi bilmediğin için dediğim gibi iyi bir aile ise hiç sıkıntı olmaz.
10 Yorumlasaçma saçma yazmışsın; bir kere kürler demeyeceksin. bir milleti kast etmeyeceksin. ben de kürdüm gayet medeniyim. medeniyet açısından bakacaksın. yoksa batıda öyle yerler varki çok gericiler. o ailenin gerici olup olmadığına aile yapısına bak bence. yoksa bir şeyi kürtlere mal etme, derim sana.
71 Yorumla- +1 yıl
peki o zaman birşey sorayım? neden bu kitaplar var çok medeniyiz diyorsun yaa peki kuma, berdel, töre neden var? neden zengin erkeklerinizin çoğu çokeşli? ben anlayamıyorum bir kadının anne olamaması neden sorun neden kocası ona alıpda gidemiyorum illaki kuma almasımı gerek? ya parası var diye kuma almasıml gerek? ben tüm kürt erkeklerini demem ama çoğu kürt erkeklerinin böyle olduğunu heryerden duyuyoruz.
ablan evlenecek yaşa gelmişse kendi kararını kendide verebilir demek. Türklerden de öyle yapan var mezhebe bağlamayın böyle şeyleri. Ayrımcılık yapan herkesin canı cehennemeeeee ! (arabım)
57 Yorumla
Soran+1 yılvalla sade o değil bizde evlencez kendi kararını kendi veremez
Soran+1 yılburası türkiye canım burada ailelerde evlenir
- +1 yıl
kaçar giderse ne b*k yiceniz acaba elinizde silahla vurmayada gidersiniz siz kesin
- +1 yıl
Soran Sen nası bir geri kafalısın ya aileyle evlenilirmiş götümle gülerim işte buna tatlım senin gibi kendini bilmez insanlar ortaya laf atıyor işte yazık sana 😂😂 aileyle evlenme diye bişey kalmadı artık sanane sen mi evleniyorsun delinin zoruna bak yaa cahil olduğunu bu kadar belli etmeseydin bari😂😂😂😂
- +1 yıl
Asıl zorbanın kim olduğu belli oldu kürtlere laf ediceğinize kendinize bakın önce
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılKürt-Türk diye ayrımcılık yapanlar ortada müslümanım diye gezmesin.. Önyargıdan vazgeçin bu ülkede işine gidip derdi akşam evine ekmek götürmek olan binlerce kürt de var.
Hiçbir milletin diğerine üstünlüğü yoktur. üstünlük ancak takva iledir." [ibni neccar]
"İslâm, Câhiliyetten kalma ırkçılık ve kabileciliği ortadan kaldırmıştır..." [Buharî, Ahkâm: 4]32 Yorumla- +1 yıl
Hubbl vatan minel iman!
- +1 yıl
@ahmetezzio
söylediğin hadis senin yaptığın ırkçılığı tasdiklemiyor
İnsanları doğduğu bölgeye veya bölgelere ayırmak, sınırlandırmak hiç doğru değil. Her bölgenin kendine ait çeşitleri gelenekleri, kuralları olabilir. Bu onların kötü olduğunu göstermez -ki seven bir insan için hangi bölgeli olduğunun ne önemi var?
20 YorumlaAllah seni bildiği gibi yapsın bende kürdüm daha hiç bir sülalede öyle olmadı yalan iftira atma bari ya yazık yazık
50 YorumlaBir ailenin ırkı yüzünden eleştirmeyi doğru bulmuyorum kürt, türk, çerkez fark etmez bence çevrenizdeki kürtlerle aynı olacak diye bisey yok ablan seviyorsa mutlu olmalısınız
70 Yorumlakürtlere can feda eğitim şart diyerek konuyu noktalıyorum.
70 YorumlaNe ırkçı siniz be ne ırkçılık yapıp insanları kotuluyorsunuz! Her yerin iyisi de var kötüsü de bayrak altında yaşayan herkes kardeştir ırkçılık yapma Kürtler de insan
31 Yorumla- +1 yıl
Seni bana verirlermıydı=)
+1 yılAileleriyle görüştürmüyorlarmı? G. tten uydurup konuşmayın Kürtleri sevmiyosunuz diye.
290 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Büyük konuşuyorum...
... yeryüzünün her milletiyle evlenebilirim, ama bir k*rt kızı ile asla...103 Yorumla
Soran+1 yılhelal
+1 yılAlakam bile olmaz bu etnik gruplarla, kartallar kartallarla kargalar kargalarla ucar!
93 Yorumla
Soran+1 yılbencede
Soran+1 yılhehehe
Sacma sapan seyler yazip ortalığı karistirmyin gorusturmuyormus. Tabi canim Kürtler evlenince evden çıkmıyor zindan hayati yasiyor... kus beyinliler
120 YorumlaHay allahım ne beyinsizler var ama ingiliz falan olsa götûnüz havalara uçar dimi dar kafalı embesilin tekisin
22 Yorumla
Soran+1 yılkeşke ingiliz olsa
Ne alaka l*n gayette aileleriyle görüşturuyolar önyargılarini bir kenara at en büyük alimler kürtmüs Bknz: Bediuzzaman Said Nursi
28 Yorumla
Soran+1 yılo dedigin alimmiymiş hAHAHAHAHA güldürme
Soran+1 yılo sAYDIKLArında değil bunlarda değil alimler eishtain edisonlar dır
- +1 yıl
Einstein mı demek istediniz?
- +1 yıl
Büyük alime bak :d:d
- +1 yıl
İlim bilim diyoya :d şurda sorsak bilim nedir bilemez haha :d yaşı kadar konuşuyo
- +1 yıl
başkasına gülene kadar dönde bir kendine bak
Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Görüstürmemeyi Türkde yapa bilir.
Asil ise adetler bilmislikler heryerde farkli ola bilir ama eger erkek ne istedini biliyorsa adetmis oymus vs önemli olmaz.20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle Kürt değilim. Ne zaman ırkçılık yapmayı bırakıp, birbirimizi seveceğiz bu topraklarda?
101 Yorumla- +1 yıl
Hicbir zaman böyle birşey olmayacak.
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılçok evlenen gördüm sorun görmedim gayette mutlular.
80 Yorumla
+1 yılAileleriyle görüştürmüyor mı?
Bu kadar saçma bir idda olamaz, Kürtleri kötülemeyin.80 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Niye zormuş bizde kürdürz gelene kırbaçla iş yaptırıp eziyet etmiyoruz ha bire gezip tozuyolar ne saçma
80 Yorumla
+1 yılBen hayatta evlenmezdim mezhepler çok farklı anlaşamazlarki
101 Yorumla- +1 yıl
aşk mezhebe bakmıyo canım kalbe bakıyo göze bakıyo kapiş
+1 yılSevenleri Irkçılık yaparak ayırmak Allah katında cok gunah Yarin sen evlenirken bunu çekmek istemiyorsan çomak sokma
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk kürt diye bakmam olaya.
1- Müslüman mı?
2- Müslüman ise kültür uyumu var mı?
Benim bakış açım budur...
Bu iki sorunun cevabı Evet değilse bu iş olmaz der işime bakarım...40 YorumlaO adamın bir tane bile PKK'lı akrabası olsa ailecek hayatları kayar.
80 YorumlaYuh artık eve kapatıyorlar falan heralde saçmalamayın
70 YorumlaAile & Toplum konusunda 12,7b cevap paylaştı. aileleri ile görüştürmemeleri dıye bırsey yok , sadece akraba ilişkilerinde bıraz katı kuralları var o kadar
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim eşimde kürt ailemle görüştürmek bir yana ben onu ailesiyle görüştürmüyorum :)) şaka şaka o benim bulunduğum şehire tayin istedi daha olmadı ama bakalım. sizde öyle bir şart koyun gerçekten seviyosa kabul eder.
20 Yorumla
+1 yılUlan sacmaliga bak kim demiş görusturmuyor sen bildigin g*tten uydurmussun
70 YorumlaYani Sırf Ortalığı Karıştırmak İçin Böyle Şeyler Yapmıyor Musunuz Allah'a Havale Ediyorum Sizi
80 Yorumla
+1 yılben kürdüm kardeşim. sevgilim laz. nasipse ciddiye bağlanıyor. insan olmak gerek türk veya kürt değil. anladi sen :D
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn iyi kürt ölü kürt vatan hainleri bebek katilleri
1215 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖldürmeyi siz iyi bilirsiniz
- +1 yıl
hehe:D
- +1 yıl
Ne kafasız adamlar var şu dünyada
- +1 yıl
Ecelini celik pencemle bogarim hatta soyunu bile kuruturum kirinti etnik grup!
Cevap sahibi+1 yılAllahın ketoları biz insan öldürmüoz sizin gibi apoya tapmıoz
- +1 yıl
1 allahtan başkasın a tapmayız iki bebek katili olduklarını nerden biliyıosunuz gazetelerden , manşetlerden medyalardan bilginize tüküreyim sizin bu kadar biliyosunuz işte ancak medyanın size öğrettiği kadar kafa basmıyorki hoş gerçi aileler, iniz size ırkçılık öğretmese sizde öğrenmezdiniz
Cevap sahibi+1 yılBütün hırsızlar torbacılar baliciler kürt hırsızsnız
- +1 yıl
- +1 yıl
bak bende türküm ama keşke kürt olsam bundan gurur duyardım kürtlerin içinde yaşamadan onları anlayamazsınız kulaktan dolma bilgilerle kimseye önyargıda bulunamazsınız eger kürtlerle aynı ortamda bulunmak istemiyosan defolur gidersin seni zorla tutan yok
+1 yılNe kadar boş ve saçma konuşmuş herkes ya kürt se kürt türkse Türk bırakın artık bu ön yargıyı kalp kürt mü Türk mü diye ayırt mı ediyor kürtse sevme türkse sev diye bişey mi var herkes bir değil iyisi de var kötüsü de var
10 YorumlaBende bir kürtle nişanlandım. Hiç olmayacak kadar güzel davranıyor. Fakat memleketine gidince değişiyor. Ne yapacağımı şaşırdım. İlerde boşanıp gelmek istediğimde aile baskısı falan olurmu acaba sorun yaşatırlarmı
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 907 cevap paylaştı. Kürtler kadar taş düşsün başınıza. Nedir bu ırkçılık
30 Yorumla
+1 yılKürtlerle evlenmek değil aynı ortamda bulunmak bile saçma bitane iyi özellikleri yok
81 Yorumlaortada bişey varsa uygulayın. bize sormanız gerekem
00 YorumlaGorende org lara falan gelin oluyor zanneder :) senin benim gibi insan onlarda :)
20 YorumlaPkklı değilse, foşik devlet felan demiyorsa evlendirin gitsin.
64 Yorumla- +1 yıl
ahahahha fosik dövlet bizeh bahmiiy
- +1 yıl
Foşik tece :/ asdf
https://i.hizliresim.com/YvAg4A.jpg - +1 yıl
Tam isabet olmus
+1 yılöyle bir şey yok kürtler çoğu millet ten daha fazla modern görgülü ve medeniyetli insanlardır. Sevmiyorlar diye iftira yalan etmeyin
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir çok tanıdıgım var evlenen herhangi bir sorun yasamıyorlar. bence bu sekılde bı ayrımcılık yapmayın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçingene olmasnda kürtlerede razıyız valla. kardeşim çingeneyle evlendi
53 Yorumla
Soran+1 yılay canım benim geçmiş olsun
- +1 yıl
ne büyük bir sorun yazık kıyamam :) :) (sacmalık)
Cevap sahibi+1 yılsenin gbi çingenelere katlanamıoz npalım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılablan resmen hayatını zindan etmek istiyo kendine bırak boşver
55 Yorumla
Soran+1 yıldemi ya
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle zaten ırkımıza değer vermediğimizden kaybediyoruz biz boşver naparsa yapsın
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılgiderim Hristiyanla evlenirim ama bunlardan biriyle asla eski kız arkadaşımda bunlardanmış sonradan öğrenip bıraktım hemen
ben olsam bende karsı gelırdım. yarın bır gun dagada cıkar bunlar.
11 Yorumla
+1 yılAslinda adetleri farkli ama her biri de ayni olmuyor
10 Yorumlaabartma canım yaaa, kürt var kürt var, hepsini bir kefeye koyma bence
10 Yorumlakürtleri seviyorum hepsi kardeşimiz ama doğru bazıları çok sert davranıyor bide sizin gelenek görenek farklıdır onlarınki farklıdır uyuşmazsınız yani
40 YorumlaBence kürtler senin düşdüyün gibi deyil bence evlenirse pişman olmaz
13 Yorumla- +1 yıl
Amca önce yazmayı öğren
- +1 yıl
@TabaktakiSonKurabiye rahatsız olduysan okuma
- +1 yıl
@sensizasla8 rahatsız olduysan yorumumu okuma
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu bunu bilmemde 10 kez teyze olursun hacı kolay gelsin
21 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha
- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)