+1 yılBu ülkede Kürt olmak suçtur. Bu öylesine söylediğim bir laf değil ispatlayayım
Kürtlerin ulusal kıyafeti şalü şepik gerilla kıyafetine benzediği için yasaklandı
www.evrensel.net/.../biz-kurtuz-giyimimiz-nasilsa-onu-giyecegiz
Kürtlerin binlerce yıldır kullandıkları sarı kırmızı yeşil terör örgütü üyeliğine delil sayılıyor.
Yine tüm ortadoğu halklarının bir aksesurarı olan puşi terör örgütü üyeliğine delil sayılabiliyor bu ülkede
www.evrensel.net/haber/53408/2-pusi-skandali
demek ki neymiş kürt olmak suç... ha sen benim işim olmaz abi ben türkleşmeyi kabul ettim puşiden şalü şepikten kürtçeden bana ne dersen zaten türkleşmiş olursun niye sorun yaşayasın ama kürt olarak kalmayı isteyen insanlar potansiyel suçlu olarak görülür devlet tarafından ve devletin bu yaklaşımını benimseyen cahil insanlar da terörist gözüyle bakar. ırak kürdistanında türklerin anadilde eğitim hakkı var çinde rusyada yaşayan türklerin özerklik hakkı var ama bunu bir kürt isteyince terörist ilan edilir. gözü açık olmak lazım74 Yorumla- +1 yıl
bakınız bu da kanıtı :)
- +1 yıl
Ne kanıtı bak şimdi bn Suriye'ye neden kara çarşaf giyorsun diyemem hakkım yokk
En İyi Cevaplar
+1 yılKürt olmak ya da Türk olmak bir tercih degil yaratilis gercegi. Kürt olmayi sucmus gibi hissettiren o. cocuklari faşist irkcilar yüzünden türk-kürt ayrimciligi cikti zaten. Müslümanlar kardestir. Kimsenin kimseye üstünlügü yoktur. Allah ırkçılığı yerin dibine gömsün
90 Yorumla
Neden suç olsun? Siz kendinizden emin olduktan sonra neden başkalarına bakıyorsunuz? Türk'ün de Kürt'ünde her milletin iyisi kötüsü vardır.
Kürt arkadaşlarım var benim. Kiminin abisi askere gitti, kiminin kardeşi gidecek. PKK dan onlar da bizim kadar nefret ediyor. Çünkü bu ülke bizim ülkemiz. Neden bozulmasına ya da ayrılmasına izin verelim?132 Yorumla- +1 yıl
Yorumunu begenmeyenler olmus. Kesin pkklidirlar
- +1 yıl
A bir dakka bir de serefsiz irkcilar da olabilir evet. Bu ülkenin iki büyük belasi pkk ve irkci fasist pislikler
+1 yılBunu bir mesele haline bile getirme genelleme yapan cahil utansın. Cahil diyorum çünkü kamuoyunun düşüncelerini bu kadar dogmalastirabildikleri insanlar benim için cahilden bir adım önde değil. Aynı toprakların bekçileriyiz. Ne zamandan beri aslolan görevi bıraktıkta birbirimize düştük
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Yapma lütfen beni de ağlatacaksın. Bir insan acaba bu ülkede kürtleri neden sevmiyorlar diye adam akıllıca uzun unun düşünüp yine de buna bir cevap bulamıyorsa bu insan salaktır. Pkkdan dolayı kürtleri sevmiyor olabilirler mi. Yok canım kürt Pkk ne alaka. Peki maddi durumumuza bakmadan 8er 10ar doğurduğumuz yavruların ülkenin kaapkaççı terörist tecavuzcu nufusun yuzde 80ini oluşturduğu için olabilir mi. Yok canıım olamaz. Ya da töre cinayeti kan davası gibi adetlerimizle ülkeyi yuzyıllar öncesinin sorunlarıyla yaşatmamız buna neden olabilir mi. Cık bu da olamaz. Şimdi bir insan tutup şehit öğretmenlerin askerlerin hikayelerini okuyup bunların acısını yüreğinde yaşatıyor ve bu insanlara saygı duyuyorsa kürtleri de sevmeli dimi kürtler olmasa kim şehit edecekti bunları. Acaba neden sevmiyorlar ya la. Abimiz ölünce yengemizle evlenme berdel takascılığı gibi adetlerimizi de begenmemeleri mümkün değil. Kesin kürt kelimesinin ikinci harfi Ü diye sevmiyorlar. Ortada başka bir neden yok.
30 YorumlaYillarca yasaklarla bastirmaya calistilar, kimligimizi, dilimizi inkar ve asimile politikalariyla reddettiler. Bu sorun buyudu buyudu ve ellerinde patladi. Simdi cozum sureci diyerek duzeltmeye calisiyolar birseyleri. Catismalari, bazi olaylari medyanin belirledigi kadariyla televizyondan goren zihniyette Kurtlere dusman oldu. Halbuki hersey biraz empati ile anlasilabilecek gerceklikteydi ancak insanlara inkar edip kin beslemek daha kolay geldi. Buradan sunu soyluyorum Eger Kurtlerle sorununuz varsa Allah'i yargilayin. Ben sizin gibi medyadan ordan burdan gordugum seylerle cogunluktan yana olup korkaklik yapmam. Hepimizin gidecegi yer belli. Size Kurtleri sevin diyen yok, ancak Eger babaniz hile haksizlik yapiyorsa biraz onurlu olup tavrinizi koyun.
40 YorumlaKürt olmak suç değildir, ama kürt olup başkalarının vatanına göz dikmek kamu malına zarar vermek göz göre göre terorizmi desteklemek suçtur. Biz laz çerkez zaza bulgar yunan kürt kardeşçe yaşıyoruz ama şu biline burası TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR eğer kürtsen illa kendine vatan arıyorsan kuzey ırak sizi bekler ama benim vatanımda benimle iç içe yaşayan kürt kardeşimdir, canımdır.
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin vatanin oldugu kadar benimde vatanim selcuklu devletinden beri hata daha coktan birlikte yasiyoruz atalarimiz beraber savasmis ulkeyi kurtarmis
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiyede doğup büyüyüp kürtçe konuşmak bunu topluma asimile etmeye çalışmak. Sanki kürdistanda doğmuşsunuz çok özel bir varlıkmışsınız gibi. her yerde bas bas bağırmak. Evet bu bana göre suç.. Baba tarafım ağrı iranlı. Fakat bir kere bile türkçeden başka bir dille övünmedim.. :) veyaa aaa ben farklıyım demedim.. Türkiyede doğdum büyüdüm. Karnımı türkiye de doyuruyorum.. Vatanımın topraklarına olmayan bir devletin olmayan diliyle ihanet edemem..
81 Yorumla
+1 yılBiz Türklere hakaret etmiyorsan, Bağımsızlık diye sağda solda konuşmuyorsan,, pkk bayrağı dediğiniz o toz bezini Türk bayrağından üstün görmüyorsan, İstiklal marşımızı duyduğun zaman içinden sövmüyorsan eğer kardeşimsin yok eğer tam aksiyse can düşmanımsın bu dediklerim tüm kürtler için
60 Yorumla
+1 yılTurkiyeyi seviyorum bu vatan benimde vatanim benimde milletim dediysen laf bitmistir ama genel olarak Kürtleri bende sevmem pkklilar onlardan oluyor ve yerel halk gerek oylariyla gerek tavirlariyla destek ciktiklari için bende de vardir bie on yargi ama istisnalara da saygim var..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim icin kurt turk kardes degil. irkci deyin kufur edin ama kurtleri sevmiyorum ! ulan madem temizsiniz dogu bolgesi neden hala bdp hdp nin elinde askere ne tas atiyonuz polisle niye catisiyorsunuz ! onu gectim ic karisiklik doguda neden bitmiyor l*n soyle !
31 Yorumla
Soran+1 yılHepsimi atiyo atanlari bende yanlis buluyorum atmayanlarin sucu ne ayrica biraz edepli ol adam gibi yorum yaz l*n
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayir her milletin iyisi kotusu vardir insan ayirmam. Yasadigi ulkeye hainlik yapan kimseye tahammulum olamaz ister turk olsun ister kurt olsun.
vatanini milletini seviyor ve onun icin calisiyorsa benim goyumde degerli biridir. sen bakma oyle sacma yorum yapanlara
ben Kurt degilim, Turkum bu arada01 Yorumla
Soran+1 yılGuzel dusuncelerin icin tsk
+1 yılKürt olmak suç değil de. Vatana millete düşman olmak suç. Bunu kim yapıyosa türk kürt laz çerkez herkimse ona kötü gözle bakılır dışlanır. Kürt değilim ama benim çok iyi kürt arkadaşlarım da var kimseye değişmeyeceğim. Ama şu anda çoğu kürt pkk yi destekler tarzda davrandığından hepsi öyle gibi bir görüş var. Bunu değiştirmek de sizin elinizde.
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılYorumlar gulunesi..
Cahilligin dozajini asanlar var.. Devlet sinirlama getirsin cahillik denen merete.. Ne bilim sinirini asana ceza kesilsin felan.😂
Kürt olmak suc degil. Demis yaa Ahmet Kaya;Kürdüz ölene kadar, kürdüz sonuna kadar...😊80 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Suç değil kürtlerin yüzüne oluyor kendini bilmezlerin peşine takiliyorsunuz vataninizi bayrağinizi inkar ediyosunuz doğudayim bir süredir insanlar eylem yapmaya bahane ariyor resmen ırkınız bir garip nankörlükte hat safhada cok iyi kürt doslarimda var ve onlar eylemlere karsi zaten biz kardesiz de siz bizi ne olarak görüyonuz ortada senin gibi düşünen olunca bir kez daha kiziyorum bizi birbirimize düşürenlere
10 YorumlaEğer liderimiz Öcalan vs vs diyorsan tepkilerle karşılaşman çok doğal ve haklı bir tepkidir aldığın tepki. Lakin vatanımızı milletimizi ve bayrağımızı seviyorsan, bizleri bölmeye çalışmıyorsan başımızın üzerinde yerin var kardeşim. Bu cihan böyle.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKürt'ü, Lâz'ı, Çerkez'i bir ağacın dalları
https://www.youtube.com/watch?v=DTM3TQpEPzo
O ağacın adı Türk, daha çoktur kolları
Ağaca balta vuran, Ermeni'nin dölleri
Kürt Ârif'in gardaşı, bu gardaşlık duracak!
Ya bu kanı durdurun ya millet durduracak!00 YorumlaUyusturucu satıcısı lalelıde pezzevengı kose baslarnda karı kıza laf atıp bir adama 20 kısı dalanı kız kardesnı baslık parası altından satanlar kurt oldgu ıcın sevmıyorlar,,. kurtlerın hepsı kotu demyorm ama kotu ısler yapanlar kurt oldgu ıcın antıpatı var
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen bir kürtüm bu sitede kürtlere her zaman kötü gözle bakıldı. bakın ''pkklı '' demiyorum. Kürtlere diyorum. adam o kadar sıg görüşlü ve örümcek beyiniki her kürte pkklı gözüyle bakıyor. adam yorumlarda bize hakaret ediyor adamın yorumları kaldırılmıyor. demekki taraflı modlar var... Allah a havale ediyorum alayını. Kul hakkı yiyorlar.
40 Yorumla sen öyle düşünüyosun ve senin gibi bir kaç nadir kürt :)
maalesef senin gibi düşünmeyen ve yaptıkları sınırı aşanlar yüzünden her kürt senin gibilerine çirkin genellemelere maaruz kaldı :)40 Yorumla
+1 yılsenin derdin ne. niye '' insanlar kürtleri'' yazarak başta ayrımcılığı kendin yapıyorsun. ayrıca biliyorsundur ki herkes aynı olmaz. üstelik birilerini kişisel olarak bir yanlışnı görmeden dışlayan yaratıkları neden insan yerine koyuyorsun ki?
30 Yorumla
+1 yılUmarım bu teröristler ve bunları savunanlar ağır bir şekilde acı içinde geberirler onlar yüzünden olan masum kürtlere oldu. Ülkemizin birliğine ihanet ettiler ne kazandılar hep birlikte kaybettik sürünüyoruz sayelerinde ilerleyemedik.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle suç değil suç olan ülkeyi bölmeye çalışmak insanların beynini yıkayıp dağa çıkarmak ve faşiştlik yapmak arkadaşım düşüncenden dolayı seni tebrik ediyorum bu ülke hepimizin ve birlik olunca güzel her şey eminim ki çoğu kürt arkadaşımın da beyinleri yıkandığı için bazı olmaması gereken davranışlar sergiliyolar inşallah her şey düzelir ben hiçbi zaman kimseyi kürt diye damgalamadım herkes farklı oluyo çünkü ayrımcılık yapmak bence insanlığa sığmaz
00 Yorumla
+1 yılKürt olmak suç değilde yediği kaba pisleyene bizim kinimiz
70 YorumlaKürt-Türk Kardeştir.. Pkk ve yandaşı olmak suçtur.. terörist olmak suçtur.. Cahillikte suçtur ! Kürtüm diyene pkk lı damgası vuran cahildir. Bu en Buyuk Suçtur ! ! !
60 Yorumlaakıl mantık ve vicdan olmadan ayrımbitmez neden tepkilerden korkarak gizli kulanıcı sorusu soruyorsun kürtlük utanılacak şey mi herkes dönsün kendine baksın insana insan olduğu için değer verilir diline ırkına göre değil
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekurler dusuncen icin
Mesele bence Türk müsün sorusuna evet diye cevap verebilmek... benim kökenim de özbek mesela...
53 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa kardeşim bir defol git ulaan hem memleketimden bahsediyorsun benm vatanımdan bahsediyorsun birde utanmadan kurtum diyorsun burası TÜRKİYE İÇİNDE YAŞAYANLARDA TÜRK ancak türk olduğunu kabul edenlere lafım olmaz kurtum diyip gezenleri istemiyoruz
410 Yorumla- +1 yıl
niye saçmaladın ya. kürt ola ola türk mü diyecekler. neyin kafasını yaşıyorsnz siz ya.
Cevap sahibi+1 yılNe demek kurt lann beyinsiz olan sensin ulan adamlar kendilerini ayırıp bizi ayrımcılıkla suçluyorlar senn gibi beyinsizlerin bitmediği surecede bunların g. tu çok kalkar burası TÜRKİYE bilmem anlatabildim mi kurt ne demek varsa bayrakları dilleri o zaman gitsinler ülkemden istemiyorum kardeşim sana mı sorcam düşüncemi? @bilemedimşimdii
- +1 yıl
tamam o zaman gel şöyle bak.. madem türk kimliği bu kadar degerli, neden bu kimliği herkes taşıyacakmış ki.. sen abarttın. yok türk olacakmışsınzmış. şahsen ben millet bayrak falan filan gibi şeylere deger verseydim herkesi türk kimiliğine sokup türk kimliğini basitleştirmeye kalkmazdm.
Cevap sahibi+1 yılTurk kimliği diyen mi var Türkiye toprağında yaşayanlar turktur boş konuşma bunlar o zaman başka bir devletten mi geldi defolup gitsinler neden buradalar kurt diye bir ırk varsa hani bayrakları toprakları senn gibiler yüzünden daha çok başı yanar askerimizin polisimizin umarım erkek evladın askere gidince gonuş rahaylığıyla beklersin evinde hepsi aynı değilmiş hikayelerinizden bıktık artık turk insanı gozumu açmadığı surece daha çok böylelerini besler adamların hakkı senden çok devletinde hala boş boş konuşuyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılSize karşı ırkçıyım ulan siz kendi kendinize yapın suçu bize atın yok öyle yağma sizi sevmek istemek zorunda değilim sen ırkçı desen ne yazar benm toprağımda benm vatanımda olan sensn beğenmiyorsan kapı orada güle güle başka hiç bir ülke sizi barındırmaz
Cevap sahibi+1 yılEvet benm toprağım TÜRKİYE!! zoruna gidiyorsa yaşama burada birader
Cevap sahibi+1 yılZoruna gidince böyle olur nooldu toprağımı mı sahipleneceğini düşündün şu size kardeş gozuyle bakan aptal insanlarımız olmasa böyle g. t baş sallayamazsınız bunu sizde biliyorsunuz kopek bile yemek yediği kabı pislemez ;)
+1 yılÜlkenin bölünmesi ni istemiyorsan Öcalan liderin değilse her daim seni sadece insanliginla degerlendirirm o kdr
40 Yorumla
+1 yılÜlkeyi bölmeye calismadikca, Öcalan'a tapmadikca ve hainlik yapmadikca hic bir türk durup dururken dislamaz
30 YorumlaHayir değilsin. Ama ben sanmiyorum ki seni gören biri burada ya da normal hayatta a kürt bak bunu dedi hemen asagilayalim desin. Zaten çoğu ırkçı kişiler kürt se türkü türk ise kürdü sevmez. Pkk yanlisi degilsen benim için sorun yok
00 Yorumla
+1 yılBen suç olduğunu düşünmüyorum. Bence Türk'ün, Kürt'ün, Laz'ın, Çerkez'in vb. nin bir önemi yok benim için önemli olan bu ülke için bir bütün olabilmek. Benim önyargım bu bütünlüğü bozmak isteyenlere...
10 Yorumla
+1 yılHayır kardeşim suç değil.
Sen vatanını milletini seviyorsan bende seni seviyorum.
Pkk tutanları ise sevmiyorum sevmiyoruz.
Sen bakma sana diyen insanlara çünkü bu ülkede yvşk çok.31 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim ben bir ceskesim en yakın arkadaşlarım dostlarım arasında bir sürü kürt var hiçbir zaman bir ayrımcılık yaptıklarını görmedim yeri gelir benden daha milliyetçi benden daha fazla Türkiye Cumhuriyetine saygılı olmuşlardır. Yaşasın halk kardeşliği. Kahrolsun ayrımcılık yapan bölücüler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKürt olmak suç değil eyvallah Kürt'sün ama Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı sın ben kürdüm diyorsun pkk destek veriyorsun kürtçe konuşuyorsun dışarıda Türkçe konuş ne olur yani Ne Mutlu Türküm Diyene desen ne olur çok mu zor abdullah Öcalan mış bebek katilini göklere çıkarttınız ayıp ya
20 Yorumla
+1 yılKürtü severim, ama kürt ırkçılarını sevmem. Selçuklu döneminden beri hep birlikte yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. Yeterki birlikte bu vatana sahip çıkalım dış güçlerin oyununa gelmeyelim.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılkürtlerle bir sorunum yok. iyisi var kötüsü var her millette olduğu gibi.
30 Yorumla
+1 yılkardeşım insanların ırkcı faşist dusuncelerini engelleyemessın dunyanın heryerinde ırkcılık milliyetçilik vardır kulak asma ama umudunu kaybettme bir gun bitecek bunlar...
30 Yorumlasuc değil ya bn zaten din dil ırk ayrımı yapmam arkadas cevremde alman da var fransızda kürtte yani hepside iyi
00 Yorumlakürt olmak suc degil vatansiz olup bayraga hakaret etmek suç... ayrica türkce biliyorsun ne diye kürtce konusuyorsun..
35 Yorumla
Soran+1 yılKonusmak zorundamiyim benim ana dilim bu hem gerektigi yerde konusuyorum madem oyle kurtce konus biz turkce ogrendiysek sende kurtce ogren
Soran+1 yılBen vatanimi seviyorum turkcede konusuyorum turkiyenin ana dilidir lakin kurtcede bizim dilimiz evimizde kendi aramizda konusmak en dogal hakimiz
- +1 yıl
kardesim evinde konus sokakta ne diye komusuyorsun insanlar sizin dilinizi anlamiyor okullarda egitim türkcedir bu ulkenin dili turkcedir bu topraklarin dili turkcedir bayraga saygin ve sevgin olsun atalarimizi sevin.. benim kurtce ogrenmek zorunlulugum yok egerki ogren diyorsan sende vatan hainisin. cünku tarihte hicbir zaman kurt diye bir devlet olmamis
Soran+1 yılSana ilaki kurtce ogren demiyorum kurt degilsin fakat konusanlarida yargilamayin
+1 yılkurt olmak suc değil ama insanlarda olusturulan önyargıyıda anlamak lazım. Tanıdıgım bütün kürtler iyi insalardı hepsi ile iyi geçinip beraber çalıştık ama benim bile hala güneydogudaki kürt halkına karsı önyargım var.
10 YorumlaKürt herzaman kürttür dostum şahsi algılama topluca gıcığım hepsine ellerine fırsat geçse 1 kaşık suda boğarlar adamı
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO zaman kürdüm kürdüm diye insanların başının etini yemiyeceksin insanları tahrik etmeyeceksin ha dersen ki ben yapmıyorum böyle şeyler takma kafana ama yapıyorsan böyle devam eder. Bu arada buranında içine edenler kürt nedense
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılooo kaliteni konuşturmuşsun
+1 yılonu genelde görüşü sığ, at gözlüğü olan, saygısı olmayan, ön yargısı tavan yapmış insanlar yapar. bunada biz bişey yapamıyoruz kendi değişmedikçe elden bişey gelmez..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKim dıslıyo be neden laz ı cerkes i bunları söylemiyo acaba
30 Yorumla Kardeşim bu zihniyete sahipsen gerisi önemli değil.
Ama geneli kabul edelim ki bölücü !40 YorumlaBen sizin yalanlarınızla baş edemedim bu bana dert oldu,
Bende sizin karşınızda diz çökmeyecem buda size dert olsun !!!
Seyid Rıza20 YorumlaLanet olası PKK yüzünden tabiki. Bir terörist grubun eylemleri ve Apo denen katilin desteklenmesi bir ırka mal ediliyor.
10 YorumlaBosversene kardesim sen aldrma ya zaten biz boyle irkcilik yapan yok azeri laz turk kurt kavgasi yapanlar yuzunden kaybediyozz hepte kaybedicez bu gidisle..
20 YorumlaBen kürt mesela :) dinini irkini saklamican kimseden korkmicanda :D
20 YorumlaNe alakası olabilir insanız ikiye ayrılırız iyi ve kötü Bukadar.
00 YorumlaHayır Kürtler de bizim Türkler gibi bu ülkenin vatandaşı biz onları ayırt etmiyoruz.
10 YorumlaCok sacma dusunuyosun bende kürt'üm ve gurur duyuyorum ne var bunda yani ayıp değil dıslanılacak bir durum değil utanılcak birşey değil.
10 YorumlaAşırı milliyetçi Kurt ve Türklerden hep uzak durdum...
Peygamberime itaat ederim ben kavmiyetcilik yanlıştır...41 Yorumla- +1 yıl
Adamin hasisin gardas
Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Irıkınıza karşı düşmanlığımız yok ama kanımızada karışamazsınız
40 Yorumlaabi bir insanın kanın da kürt kanı varsa o insan özün de aynıdır %99.9 undan tiksinirim ve nefret ederim
42 YorumlaHain çok kendini geliştirmeyen insanlar kaba kadınına kadınlara önemsiz düşüncesiz davranan insanları sevmem
Ama dost edinmem çok secerim10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi kürt olmak suç değil elbette. Ama bizimiülkemizde yaşayıp bizden nefret eden kürt olmak suç bana göre. Hayvanlar bile yediği kaba s*çmaz afedersin ama
10 YorumlaKürt olmak değil Hain olmak suç sen hain değilsen takma kafana
10 Yorumla
+1 yılbana göre Kürtlerde birer Türk kollarından biri. Dışlamak saçma. Dışlayanlar kendi müslümanlıklarını ve Türklüklerini gözden geçirmeli.
02 Yorumla- +1 yıl
Eski Türk devletlerinin kollarından biri
Samimi söylüyorum o kadar kürt arkadaşım oldu hiçbiri türkler gibi kahpelik yapmadı müstesnalarda var tabi
40 Yorumla
+1 yılşerefsiz pkk yüzünden snn gibi vatanperver kürtler de dışlanıyor maalesef. onu yapanlar da genelde cahil kesim. merak etme biz sizleri kendimizden biri olarak görüyoruz ;)
20 Yorumla
+1 yılKimsenin oyle bisey yaptigi yok. Kurtler bence fazla alingan.
20 YorumlaHayır tabii ki de. Kürt olmak değil, Irkçılık, Ayrımcılık suçtur.
Bence.20 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat