Ne demek oluyor bu rica etsem?

bir bayanla tanıştım sima olarak eskiden tanıdığım birisi Başlarda cinsel ilişkilerden bahsediyorduk tabi bana güvendiğinden kendisinde güvendiği için söylediğinide söyledi sonradan konu kapandıktan sonra bir daha açmadım konuyu Başlarda havadan sudan konuştuk sadece benle yatmak için konuşuyordu bende yapmadım uzattım muhabbeti duygusal oldum ona karşı bana devamlı salak demeye başladı gülerek art niyeti yoktu ama mal v.b Ven sinrlenip salaksam Konuşmasın olur biter dedim sonradan üzüldü küstük sabahına caddede karşılaştık utandı yüzünü sakladı benden bende üstüne gittim yüzünü kaçırdıkça akşamına mesaj attım sen utanacak birşey yapmadın diye ve yüzün kızardığını zaman daha tatlı oluyorsun seni o an Sevdiğim anladım dedim ve Sevdiğim kişiye zarar ve kıymak istemem dedim ama konuşmaya devam ediyoruz biz neyiz dedim arkadaş dedi sırıtarak ve tekrar cinsel ilişkiyi açtım utandı eskisi gibi rahat değildi bana karşı unut dedi açma konuyu dedi ama aklına geldikçe çekiniyordu benden halende havadan sudan Konuşuyoruz bu kız benden hoşlanmaya mı başladı acaba ?
Güncellemeler
+1 yıl
Ve saçmalamayan başladık konuşacak birşey bulamıyoruz ikimizde. buluşma teklifi ediyorum bahane Arıyor kaçıyor benden ama uyandığından mı kendisinden?
Ne demek oluyor bu rica etsem?