Sinirden ölmek üzereyim sevgilim bana kız gibisin dedi sonra dalga felan geçti giyim kuşam derseniz normal giyinirim süslü değilim romantik biriyim acaba bundan dolayı mı demiş olabilir ?
Cevabın nedir?
Belki seni fazla vıcık vıcık buluyordur benim arkadaşım vardı üniversitedeyken üçümüz aynı sınıftaydık çocuk hafta sonu olunca ağlardı sevgilimi göremeyeceğim diye mesela bu vıcık vıcıktır sevgilim bana buna benzer şeyler yapsa ben de kız gibisin derdim. o tür şeyler mi yapıyorsun?
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDuygusal ve romantik bir erkek olduğunu söylemişsin. O zaman böyle bir erkekten hoşlanan bir kızla çıkmalısın. Çünkü bu kızın dalga geçmesi pekte hoşlanmadığı anlamına geliyor. Pek geleceğiniz yok...
015 Yorumla- +1 yıl
Tabiki de aşıksınızdır ama her şakanın altında bir gerçek vardır.
- +1 yıl
Sevgilim dediğin insanın gözünde mi top olacaksın? Yoksa sevgilin seni herkese top diye mi anlatacak? Asıl önemli sorular bunlar :)
- +1 yıl
peki :)
- +1 yıl
O senin kişiliğinle alakalı bişey. Kimse için değişme. Ama bu kadar da pasif olma. Herşeyi alttan alma. Haklıysan konuş... Tepkilerini göster. Tepki göstermemek normal değildir :) :)
- +1 yıl
Ee o zaman sorun ne aranızda? Ne gibi bir sertlikte bulanabilirsin ki ona? Durup dururken bağıracak mısın? :D belki o daha hödük erkeklerden hoşlanıyordur diyeceğim ama seninle niye çıkıyor o zaman anlamadım...
- +1 yıl
O zaman bir daha böyle bir espri yaparsa bundan hoşlanmadığı söyle. Anlayacaktır sanırım.
- +1 yıl
Karşılar karşılar :)
+1 yılOdun olsan öküz gibi davrasan bu sefer de öküzsün odun gibisin derler, bu kızların ne istediği belli değil. Paran varsa tabii köpeğin gibi olur ama işte değişik yaratıklar.
11 Yorumla
Ona 10 numara büyük gelmişsin ilerde bu kız gibisin diyenler pelinde koşar kardeşim rahat ol. Sinirlenme sen adabını bozma... Odun istiyorsa kerestehaneye gitsin.
21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
10Cevap
Olabilir kardeşim bu lafın üstüne sende ODUN OL ODUN HATTA KAZULET OL böylesi dahamı iyimiş görsün
11 YorumlaSakayla makayla sokmus yani lafi, asiri duygusalik erkrge yakismiyoerkegin mantkli olani makbul canım degis biraz
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Hic sinirlenmedigin icin demistir ;) az sozunu gecirebilmeli erkek
05 YorumlaSevgilin sana kız gibisin demekle sen kız gibi olmuyorsun kendini biliyorsun başkalarından gelen olumsuz yorumları kafaya takma. Duygusal ve romantik olman güzel bir şey.
01 YorumlaAyna karşısında çok zaman geçiriyor musun bileklik saat gibi şeyler takıyor musun? :D
03 Yorumla
+1 yılBelki de sadece bazı durumlarda takındıgın tavır icin demistir belki de zoruna gitsin diye demistir.
018 Yorumla- +1 yıl
Tavır dediğimiz sinirlenmekten değil ki herhangi bir seye verdiğin herhangi bir cevabının sekli belki de cok alttan alıyosun sessiz kalıyosundur kızmanı bekliyoda olabilir otoriter olmanı falan yani.
- +1 yıl
Alttan alınmak istemiyor olabilir alttan almamanı onu ciddiye almıyomussun gibi düsünmüs de olabilir bunlar hep ihtimal
- +1 yıl
Ortasını bulmak gerekir ki karsı taraf bunu istiyorsa bunu ver sende ona
- +1 yıl
Denemek lazım sevdiğin icin kızmadıgını ama bununda bir yere kadar oldugunu bazı seylere karsı alttan alıbmıycagını gösterebilirsin yapılabilir yapan var 😊
- +1 yıl
O zaman böyle demesi zoruna gitmiycek 😣
- +1 yıl
Dogrudur ama dediğim gibi sessiz kalmayın her seyi sonunda da tepki verirse kız gibiymisim ya sende bir karar ver dersiniz olur biter
- +1 yıl
Ya sen kı gibiysen o da erkek fatma birincisi bu ikincisi sevdiğinin kalbini kırmamak icin sessiz kalmak kız olmak değildir düsünceli biri olmaktir ki dünya da düsünceli insanların hepsi kızsa ayri bir konu ama değil yani bu yaptıgının kızlıkla alakası yok ücüncüsü begenmiyorsa ve köpek gibi azarlanmak istiyorsa da baskasına gitsin kardesim o istediğinden türkiyede cok var
- +1 yıl
Öyle iste benim yorumumda bu.
- +1 yıl
Önemli değil 😀
Bende eski sevgilime demistim cunku zayif gucsuzdu korkak..
00 Yorumlahareketlerini çok yumuşak buluyodur belki ondan az ciddi ol :D
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla kardeş yazdıklarını okuyunca ben bir kızın ağzından dökülüyomuş gibi hissettim bu söylediklerini. Renginin mavi olduğunu görünce erkek olduğunu anladım :) Kız arkadaşına hak veriyorum
01 Yorumla
+1 yılBelkide harbiden kiz gbisindir.
03 Yorumla- +1 yıl
Bnce ayril. sana resmn hkaret etmis
Fazla mi naziksin ayip etmis
01 Yorumla
+1 yılkızlar ne dediğini bilmiyor kanka boşver.
01 Yorumlatrip atıyorsan ondandırr
05 Yorumla
+1 yılKızlar odun ister kardeşim onun için öyle demiştir
05 Yorumla- +1 yıl
Öyle mk ne istediklerini bir bilseler zaten hem maço seviyoruz diyorlar sonrada sen ne kadar maçosun diyorlar :)
- +1 yıl
Tüm erkeklerin sorunu aynı :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Trip atıyosan küsüyosan demesi normal
030 Yorumla
+1 yılKonuşman falandir belki ya da ses tonun
04 Yorumla- +1 yıl
Allah allah ilginç
- +1 yıl
+1 yılromantik ve duygusal olman etkili olabilir
021 Yorumla- +1 yıl
bence öyle bazı erkekler bunu abartıyor kızlar kendini odun hissediyor
- +1 yıl
of süper
- +1 yıl
- +1 yıl
ilgi görende sıkılır nasıl bir dünyadaız
- +1 yıl
ne duygusal adamsın soran Allahım bize de böyle kısmet et amin :D
- +1 yıl
- +1 yıl
kesinlikle dogru dusunuyorsun soran
+1 yılYumusak olma o zaman sende.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı. Çok kibar mı davranıyorsun
05 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Az sert ol masaya vur yimruğu
01 Yorumla
+1 yılsevmez kızsan neden sevgili olur
11 Yorumla
+1 yılsende ona kız olmadığını göster kardeş
00 Yorumla
+1 yılKüfür la bu :o
01 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi