Hadi bakalım bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Nefes alsın yeter diyenler , sevgiye değer verenlere karşı,, ilk dakikalarda 8 vs 8 beraberlik https://i.hizliresim.com/blWAN8.jpg ardından uzun bir mücadele https://i.hizliresim.com/YvA2z6.jpg https://i.hizliresim.com/8lJ0pa.jpg , sonra nefes alsın yeterliklere iyi niyetli bir hanım kızımız katılıyor ve tüm dengeleri alt üst ediyor https://i.hizliresim.com/Vlb54Z.jpg ve son durum : A Evet Nefes alsın yeter diyenler önde https://i.hizliresim.com/nABVXV.jpg :))
Üsenmeyip ekran resmimi aldin defalarca bravo :))
Hayirlisi olsun :)
Evet %49 - 17 erkek , 2 kız.
Hayir % 5 -13 erkek , 7 kız
% 5 demism yanlis olmus. %51
Cidden takip etmiyorsundur umarm :)
Beyaz show anketleri geldi aklıma "kıza ayıp olmasın diye 2 ay çıktım" :D
Yoo bilerek sectim :)
Bunca yıl insan sevdiginden ne hayır gördü ki? Ya aldatıldı ya göz yaşı döktü ya da bekaretini namusunu kaybedip ortada kaldı tabi bu vicdanlı insanlardaa olur nasılsa bakire değilim diyip her sevgilisi ile olanlara demiyorum bunu zaten sizi gerçekten seven insan size zarar vermek istemez zaten zamanlada siz onu sevmeye başlarsınız kendi sevdigim insandan darbe üstüne darbe alacak isem beni seven insan ile olmayı yeglerim
Hayır tabiki. Hem kendime hem ona haksızlık. Herşey karşılıklı güzel.
Bu arada senin eski hesabına ne oldu?
Malesef Anastasia ben degilim. Ikimizde farkli kisileriz guruymus kendisi ben de tanımıyorum daha :)
Cevap
48Cevap
Ben bu hatayı daha önce yaptım inan kendini çok rahatsız hissediyorsun. Sırf o mutlu olsun diye kendinden ödün vermek zorunda değilsin zorlamayla olmuyormuş o işler
Karşılıklı yaşamak varken tek taraflı kalması zor hem de çok zor
Ben en çok sevilmek istiyorum , sevilince mutlu oluyorum. Bu yüzden onunla birlikte olurdum , zamanla ben de onu severdim.
Anastasia sen misin?
sanirim guru varmis Anastasia diye onu kastediyorsan o ben degilim.
Gecen bende adim geciyor diye atladim bir soruda. Ama baskasi varmis iste. Pisti olmusuz :)
O an kimseden hoşlanmıyrsam ve beni sevenin gideri varsa şans verirdim.. Zaten beni karşı cinste en çok etkileyen şey "beni sevmesi"dir..
O varsa hoşlanma ihtimalim de her daim vardır..
olur ya vakit geçirmelik güzel oluyor onlar. sonradan tabi ne mal olduğumu anlayınca illaki ayrılıyoruz. sorun yok yani
Evet olurdum. Çünkü; Sevipte karşılık bulamamanın veya terkedilmenin acısını bizzat yaşadım. Eğer gerçekten seven biriyse eğer, zaten her koşulda seni mutlu etmeye adamıştır kendisini.
ona karşı bir şey hissetmiyorsam olmazdım birazcık hoslanma var sa tanımayı denerdim..
hayır kurumu değilim,
sevmediğimle birlikte olmam...
Aşk ve evlilik dediğin şey, iki taraflı olur.
Yalnız taş duvar olmaz kardeşim.
Sevilmek lüks, sevmek ihtiyaç. Olsa bile uzun zaman harcayacağımı sanmıyorum.
mantığım hayır diyor kalbim evet diyor.
bu yüzden anketi dolduramadım.
o kadar çok seviyodu ki 1,5 sene vicdanımdan ayrılamadım :(
Olurum tabi sevdikte ne oldu hii?
Lafta demiyorlar mi sevene can feda diye.
Seni seven insan üzmez. :)
Olmam. Sevmediğin birine tahhammül sınırında taviz sınırında diğerine oranla çok çok düşük olur hem onada eziyet.. İkimizede haksızlık yapamam, yapmam gerek yok.
seven insana saygım sonsuz bir yola çıktıysam da sonuna kadar giderim. vazgecerse o baska ama. iyi niyetimden kaybederim
maksat gönlü olsun, illa sevmek gerekmiyor :D devam ederiz yani, kırmanın bir anlamı yok :D
Senin sevdiğin seni kullanabilir. Eğer karşı taraf seni seviyorsa daha mutlu eder ve daha iyi geçim olur. :)
Hayır, zaten beni seven olursa sıkıntılı biridir kesin.
bir insanı sevemiyorsam o ilişkiyi bitiririm sevmek karşıklı güzeldir
saçmalik karşilikli olmadiktan sonra.. İlk görüşte böyle çakacak yüreğe öyle olmali :))
Beni karsilik aevecek katlanacak bir insan bulnak cok zor aileni kabulecek oyuzden beni cok sevecek agnimi one eymicek birini zaten bende basimin ustunde tutarim
sevmekten yoruldum
beni sevmeyeni sevmekten dah çok yoruldum
beni sevsin çirkin olsun huzur versin
şimdi sadece huzur zamanı
bundan sonra sevılmek ıstıyorum sevecek kadarguclu degılım
olurdum hem onu üzmezdim hemde başka kızlarla olurdum
Ahaha cok iyi niyetliymissin bro :)
Çıktım ama çok kötü oldum ayrıldım daha çok üzüldü :D
Sırf mutlu olsun diye sevmediğim biri için günaha gircek değilim
Hayır onun hayalleri ile oynamazdım o devse ne olacak ki benim aklım badkasında olduğu surece 😊
Bu saçmalık olurdu,2 tarafta birbirinden istediğini alıp veremez
demin sorulmadı mı bu ya :D herhalde olmazdım duruma bağlı
Beni seveni otomatik sevdigim icin sorun yok cikardim
Evet ya onun sevgisinden emin olayım ben zaten severim... gözüm arkada kalmaz ;)
Sen sevince acı çekıyorsun, daha keyıflı olur boyle =)
Acıma duygusu adamı yer bitirir
sevmediğim biriyle olmam (:
Olurum çünkü ihtiyacım var.
nefes alıyosa yeter :DDDDD
olurdum !
kimsenin kalbini kırmak istemem !
yo. yapamadim. yapamam da
Zorla güzellik olmaz.
çizgiye basmamaya dikkat :)
olamam misyonuma ters..
hatun güzelse olurum tabi :D
Benim de hoslanmam gerek