Bir haftadir sevgiliyiz opusmek istedi sizce bu normalmi?opusmeyi bilmiyorum sevgilime rezil olmaktan korkuyorum ne yapmaliyim nasil davranmaliyim ayrica kimseyle opusmedigime inanmiyor gorucem falan diyor off bilgili biri lutfen yardim etsinnn
Cevabın nedir?
+1 yılAman sakın yapma seni kullanmak istiyor besbelli bende sevdim ama hiç öpüşmek aklımdan geçmedi dikkatli ol daha fazlasını isteyecektir görücem nedir edepsize bak resti çek buluşmaya gitme adam sevin yavsak değil .
319 Yorumla
Soran+1 yılCok tereddutluyum bana seni seviyorum diyo ama ne biliyim bir haftada opusmek istemesi bence hic normal degil peki dedim ama bulustugumuzda tersleyip evemi gelsem bilmiyorum ya ve asiri yakisikli semtin en yakisikli erkegi butun kizlar pesinde fakat beni sevdigini soyluyor
- +1 yıl
Yalan söylüyor öyle tipler sevmez tipi ile değil karakteri ile sev resti çek evleneceğin adama tertemiz kal bu it senin saf olduğunu görünce yatağa kadar götürür beni dinlersen iyiliğin için ayrıl
Soran+1 yılYa biliyomusun bu dusunceler aklimdan gecti amabilmiyorum ya oylemi yapsam
- +1 yıl
Kardeşim normalde gizliden çıkmam ama sana bir paylaşımı yolluyacam dikkatlice oku kararını ver :) www.kizlarsoruyor.com/.../q2724170-bu-gece-seni-uzen-seyleri-dusunmek-mi
- +1 yıl
Hayırlısını bekle o hayırlısı değil yazık etme kendine ilerdeki eşinde hiç öpüşmemiş tertemiz biri olursa ne güzel olur boşver uzak dur öylelerinden :)
Soran+1 yılCok iyisin cok tesekkur ederim yardimlarin icin seybi kez de uyuyalim demisti terslemistim saka demisti zaten cok yakisikli bulusmada ne desem acaba
- +1 yıl
iyi değilim olması gerektiği gibiyim buluşmaya gitme aniden yapışabilir dudaklara o karatersizlik vardır onda senin yapacağın şey kardeşim seni artık sevmiyorum bitirelim diyiceksin neden diyecek sevgim bitti demen yeterli olucaktır heryerden silip engellersin biter merak etme sen daha iyilerine layıksın sabret doğru insan seni bulur :)
Soran+1 yılAma be biliyim abi ya suratina o laflari soylemek istiyorum surat ifadesini gormek istiyorum
- +1 yıl
Bak kardeşim en fazla bozulur ya da hakaret eder tahmin edebiliyorum onun için tüküreyim surat ifadesine bir daha benim karşıma çıkma seni istemiyorum diyeceksin unutma ucuz malın alıcısı çok olur s3 mini şu an herkeste var demi iphone 6 plus u alan az kaliteli diye sen bir insansın ve temiz birisin paha biçilemezsin o ucuz mal ile muhattap olma ona bakanlarda ucuzdur kapiş anlaştık ;) :))
Soran+1 yılOzman bulusucagimiz gunmu yazsam bunlari haftasonu cumartesi yoksa yarinmi
Soran+1 yılAbi ya helal olsun sana keske butun erkekler boyle dusunse adam degiller
- +1 yıl
konuşmalarda souk davran istersen buluşmaya gitme bence en mantklısı 1 2 gün souk davran oda anlar bir tuaflık olduğunu hemen istemezsen yapmam ayağına yatabilir dikkatli ol inanma yok normal davranıyorum sana öyle geliyor de 3 günde buluşmadan önce dediğimi yap seninle buluşmak dahi istemiyorum seni sevmiyorum dersin küfür ederse terbiyesizlik etme de hiç alçalma neden derse sevgim bitti de yeterli olucaktır :)
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim iyi insanlar var her erkek kötü değil amma velakin sen edeplerine göre değer ver zamanla tanırsın herkese güvenme bazıları 1 çayın altında farklı şeyler isterler gittiğin yerde arkdaş markadaş dinleme kendi hesabını kendin ver hem minnetleri olmaz hemde art niyetlerine engel olur :)
Soran+1 yılDogru soyluyosun abi ya cok sagol allah senden razi olsun dogru yonu gosterdin bana dediklerini yapicam abi
- +1 yıl
Allah cümlemizden razı olsun sen zeki bir kızısn kardeşim dikkatli ol haramdan hayır gelmez doğru yoldan vazgeçme paha biçilmezsin unutma bide mümkünse yaşamını düzene sok bu saate kadar uyanık kalıp burada takılma dersler önemli bol şans :)
Soran+1 yılYok abi hemsirelik okuyorum zaten dersler cok agir odevler o benim sevgimi haketmeyen sahisla konustugum icin bu saate kaldi bende bari sabahliyim bugun dedim normalde onbirde uyuyorum
- +1 yıl
Anladım kardeşim o gizli ablacığına uyma sen :)
Soran+1 yılYanlislikla en iyi yapmisim degistiremiyorum ki off zaten kararim kesin karaktersizle isim olmaz
- +1 yıl
Eig yapman değil doğruyu seçebilmen güzel Helal olsun Aslan Aslan Aferim Kardeşime Sen YGS ye girmedin demi girseydin keşke 2 yıl adığın puan geçerliydi neyse ya konudan konuya atlamayalım hiç o gizli ablacığınla tartışma yanlışını doğru diye anlatmayı çok iyi yapar onun gibiler :))
En İyi Cevaplar
Ilk haftadan bunları diyorsa 2. Haftayı düşünemiyorum bence iyi düşün öyle karar ver insan insanı bedeni için sevmemeli bence öpüşmeden sevemez mi seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha 1 hafta? Bırak yıllarca sürse bile yapma derim sen temiz bir kız isen öylede kal senin seven bedenin ile değil ruhunu ve kalbini sevmeli o insandan ayrıl seni kullanacak!
31 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak bende oyleydim ama kendini ona birak opusurken gozlerini kapat ve onun yaptklarini yap devami gelcektir emin ol
02 Yorumla
Soran+1 yılYa durmazsa ne yapicam off ya
Soran+1 yılAyrilicam o salaktan opusmeyi falanda istemiyorum zaten neyse
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
21Cevap
Öpüşüp öpüşmediğini anlaması için önce kendisinin bir profesyonrlliğe ulaşması lazım bu da senden öncesinden fazla fazla ekmek yediği anlamına gelir yine de sen bilirsin ama uzak dur bence ondan :) ya da geleceğini garanti altına al
14 Yorumla
Soran+1 yılGelecegini garanti altina al derken?
Soran+1 yılAslinda haklisin bide cok yakisikli bencede amaci o bikez beraber uyuyalim dedi tersledim saka dedi salak ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah bilir 14 15 yasindasin smdi opus sonra bakireligi kaybet etme eyleme yeni nesil sizlere bakiyor bu kadar da dusmeyelim yeter kullandirtmayalim artik bir dur diyelim su seksten baska bsey dusumeyen adamlara. Pisman olacagin seyler yapma. Ailen duysa utanacagin seyler yapma benden sana tavsiye. Oyle bir insan ol ki ne yaparsan yap karsina ciktiginda aciklamalarin olsun basin dik olsun. Lutfen.
14 Yorumla
Soran+1 yılBen 17 yasindayim ayrilicam zaten bir yildir seviyordum yoksa bu soruyu sormazdim bile
Cevap sahibi+1 yılOlsun yine cok kucuksun bugun opusursun zamanla opusmek normal gelir sonra sevisirsin utanirsin normal gelir bu isler boyle baslar cevremde ne kadar insan varsa bu yola boyle girdi. Nolur namusunu koru su an sana bunlar laf gibi gelmesin belki seni hic tanimiyorum ama beni ablan gibi gor. Evlenecegin adama haksizlik etme. Bu erkeklerin buyuk kisminin tek derdi bunlar zaten bizim gibi ask mesk degil. Bu yasta ciktigin biriylede muhtemelen evlenmiyceksin. Evlenecek olsan bile uzun bir zman sonra hersey yerinde guzel sende o genis insanlardan olma nolur benim soylediklerimi ciddiye al. Derslerine onem ver bir erkege değil yoksa her zaman kaybedersin. Su senelerde kimseyi secme akil bir karis oluyor mumkunse birini sevdigini hissettiginde uzaklas ondan. Guzel guzel okulunu kazan sonra evlenecek yasa gel o zaman seversin herkssin yaninda da degerin olur.
Soran+1 yılEvet abla zaten hemsirelik okuyorum derslerim cok agir birde o ustume geliyor hangi birine yetisicegimi sasirdim dediklerin hep aklimda olucak cok tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılBak bir de meslektasmisiz yapmamissin bubdan sonrada yapma aferin seni sevdim derslerine bak lisansa da gecis yap pasa pasa bir yandan oku bir yandan maasini al. Hadi saglicakla canım benim
- Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yıl1 hafta mi? Geldigimiz duruma inanamiyorum gercekten. Sana sadece kullandirma kendini diyebilirim.
21 Yorumla
Soran+1 yılSence ayrilmalimiyim bulusmada
Dudaklarını yavaş hareket ettirmen yeterli seni ilk öptüğünde sakin ol ve seni nasıl öptüğünü sevgilinin dudaklarının neler yaptığını hissetmeye çalış çok basit merak etme rezil olmassın
00 YorumlaHepiniz mi malsiniz anlamadım ki bu kadar ni basit degmezlere kanip ilklerinizi yasamak karakter haysiyet hic bisi kalmamış hic biriniz de yazik
019 Yorumla
Soran+1 yılAbi ayrlicam zaten sen dusun bir yildir kopek gibi seviyorsun bir kizi geceleri hep onun icin dua ediyosun pesinde baska kizlar olmasina ragmen okadar seviyosun ki neyapardin ben budurumdayim iste zaten ayirilicam o benim bu muhtesem sevgime layik degil amacini yeni anladim sadece bilip bilmeden yargilamamanizi rica ediyorum abi
Soran+1 yılUyuyo şu an nasil yazabilirim
Soran+1 yılUzgunum sadece insanlara cok iyi yaklasiyorum belki bukadar saf temiz kalpli olmasam bunlar olmayacak aci cekmiycem zaten
- +1 yıl
Saf temiz olman yanlış kisilere deger vercen anlamina gelmezz bir olur tek olur ömürlük olur onu bulmasini bilene tabi her önüne gelenin tipi parası kasi gözü için peşinden kosana degil hakettini yasiyosun şu an
Uyumasi mesaj yazmana yazdıktan sonra silip engellemene engel değil ayik ol
Soran+1 yılAbi niye atarlaniyosun bak ne kadar iyi abilerde var onlar ne guzel yol gosteriyor sacmaliyorsun ben sim kufur etsem hoşmu olur ona yok * desem falan edebimle ifade etmek varken saglik okuyorum insanlarin psikolojisinden cok iyi anliyorum birazcik fazla yargiliyorsun bence tiple alakali degil bile sadece yakisikli yalan yok soyledim bunu ben tipe bakan bir insan degilim oyle olsa bana bir suru kisi yaziyor hergun hicbirine bakmiyorum bence birazcik mantili hareket etmelisiniz yorumlariniz cok sert abi uzgunum gercek bu
- +1 yıl
Kendinden emin değilsin herkese farkli cevap yaziyosun oylemi yapsam boyle mi yapsam hala dusjnmen bile saçma ki burdaki herkesi kaale alman bile hata her ayiyi dayi sanma yol gosteriyomus saf olduğun burdan. belli ki. burada nile herkese kaniuosun aciyorum sana bu saflikla cok mutlu olmazsin sen kizlarin hepsi nasil ayni diyosam erkeklerin de hepsi ayni tek amaclari sana sirin gozukmez bosversene ne halin varsa gor git kime kanmak kimi dinlemek istiyosan dinle umrum disisin
Soran+1 yılPeki üzgünüm ben boyleyim sadece sonradan anladim gercek amacini onun bu yuzden degisti ne olursa olsun benim cektigim aciyi bilmiyosun abi hala agir konusuyosun ve laflarin beni kotu tetikliyor sadece sus derim
Soran+1 yılCunku ilk basta kabul edicektim opmesini ve durmazsa vurmalimiyim anlaminda demistim yeni anladim ne yapmak istemesini
- +1 yıl
Ya git yat uyu allahini seversen ya hala bos bos konusuyosun ben ne diyorum sen ne diyosun nap biliyonmu git op her halti ye tamam mi sonrada basini duvarlara vur ve oleeey benimde diger o. Lardann farkım kalmadı artik yuppiii de doğru kisi karsina cikincada onla ilkelerini yasayamayinca seni istemeyincede olayı modernlige çağdaşliga bagla sen cok gerisin filan de gec git iste ok yordun beni gece gece valla ya uykumdan ettin uyku borclusun bana :)
Soran+1 yılOff abi ya psikolojimin icine ettin yeminle nerden sordum bu soruyu kahretsin kafa basmiyo
Soran+1 yılHadi ordan isine bak salak sey
- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılkendini bırak gözlerini kapa gerisi gelir ben hayatımda bir kere öpüştüm ilk ve son oldu ayrıca iğrencti agzındaki salyanlar filan neyse sustum.
00 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaSıkma kendini youtube öpüşme adı altında arat izle biraz bişey olmaz o çok mu biliyor sanki hahhhh kafana göre takıl işte ezik hissetme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Görücem derken? Öpüşüp öpüşmedigini nereden anlayacak çok merak ediyorum. Eline bir tane limon al , limon ile deneme pratik yap
10 Yorumlasktiri cal aklı basına gelsin :DD hafta sonu seni öpcem inanmıyom görücemm ha :D ulan bunu burada yapsan kan alırlar kann :D
03 Yorumla
Soran+1 yılYa ben cevremde cok taniniyorum ve kimseyle cikan bir kiz degilim ikinci sevgilim ve bir yildir seviyorum bu yuzden alttan aldim fakat artik yok o beni haketmiyor temiz duygularimi kendi kaybetti
Soran+1 yılAyrilicam zaten kesin kararim
+1 yılHep ayni gaz gorucez bakam muhabetiyle kizim evlen cen insana su opucu ceyiz olarak saklasan korusan ne olur?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen aynisini ona soyledim zaten aklimda bir iki bisey var gidip tersleyip gelsemmi acaba
- +1 yıl
Sana yakisan oo nasil oluyorda bu teklifi yapiyorlar alismugirmus gidiyo az akillu olun yapmayin
+1 yıl1 hafta mi? 1 aya hallenir muhtemelen onumuzdeki sene da alırsın cocugu eline bu gidişle
02 Yorumla
Soran+1 yılYok abi ayrilicam o pislikten amac belliymis
- +1 yıl
İyisini yaprsin abicim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılNiye rezil olacaksınız? Öpüşmemenin neresi kötü ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılKotulugunden degil hic opusmedigim icin korkuyorum sadece bu duyguyu bilmiyorum yani off 😢
- +1 yıl
Öğrenirsiniz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsteyebilirde sana bağlı böyle şeyler. İzin vermezsin mesela erken diye karakterini anlarsın hemen.
00 YorumlaNe alaka neden rezil olasin ki? Bilmek daha ayıp bence
00 Yorumla
+1 yıl1 hafta mı? Cinsel araç olarak görüyor seni kesin ve net
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni oyle gormesinin sebebi ne olabilirki
- +1 yıl
Cinsel ihtiyacını karşılaycak biri arıyormuş seni bulmuş bu kadar basit
Randevuyla mi oluyo bu sacma geldi brde 1haftalikiz falan ver dese vercek tipdnsn hayirli islrr
04 Yorumla
Soran+1 yılKes sesini beyinsiz ayrilicam zaten
Soran+1 yılİnsanlari tanimadan yargilamayin vence gunaha giriyorsun icimi bilmiyorsun bile
+1 yılseni kullanıp atcak... kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilsin o da bu zaafından inanmıyorum diyo...
inanmıyosan s*ktr git de bak nasıl k*peğin olur...08 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bunlari suratinami soyliyim
- +1 yıl
sen sadece şunu de...
demek bana güvenmiyosun... o halde bu ilşiki bitti de... amacın benim öpüşmeyi bilip bilmediğimi kontrol etmekti bende salağım yedim sanki de... artık seninle asla muhattap olmam de... utanıyorum senle nasıl arkadaş oldum sana gönlümü nasıl açtım de... - +1 yıl
başarısızlık örneği mi... iffet gömleği yırtılmamış bir kızın takınması gereken tavır bu...
bunda başarısız olursa bu hayatta herkes kullanır...
yok bana dediysen... var git yoluna gece gece...
Soran+1 yılNasil yani abi ankamadim
- +1 yıl
sen sadece şu kısmı oku ;)
demek bana güvenmiyosun... o halde bu ilşiki bitti de... amacın benim öpüşmeyi bilip bilmediğimi kontrol etmekti bende salağım yedim sanki de... artık seninle asla muhattap olmam de... utanıyorum senle nasıl arkadaş oldum sana gönlümü nasıl açtım de...
Soran+1 yılDogrudur abi allaha sukur kendimi korudum hepte koruycam sadece onu fazla sevdim haketmedigi kadar ama gozum acildi artik kendi kaybetti bundan sonrada kimseyle isim olmaz
- +1 yıl
süpersin kız afferin ifffetine daima sahip ol... işte gururlu kız...
işte dünyaya ne için geldiğini bilen kız... onurlu ailesine yakışanı yapan kız...
aferim...
bir kişi daha gidiyor.
111 Yorumla
Soran+1 yılAyrilsammi bulusmaya gidip tersleyip
Soran+1 yılAma ben bir yildir seviyodum onu ve kimseyle cikan bir kiz degilim fazla cevrem olduguna ragmen
Soran+1 yılHaklisin en iyisi ayrilmak ne diyipte ayrilsam
- +1 yıl
17 yaşındaymışsın galiba. canım bu yaşlar hep duygusal hareket ettiğin yaşlar , birini gerçekten seviyorsan öpmesine izin verme kullandırtma kendini. seviyorsa seni illaki öpmesine gerek yok sevgilinin olması seni öpebileceği anlamına gelmiyor seni gerçekten seviyorsa öpmez zaten.. böyle hatalara düşme derim. sonra ilerleyen zamanlarda anlarsın neyin nolduğunu keşke dememen için bunları söylüyorum. herşey öpmek değildir. daha yaşın 17 kimler gelip geçicek bir sınırın olmalı herzaman öpmeden seninle sevgilide olabilir. diğer kızlar gibi. duygularına yenik düşme...
Soran+1 yılDogru soyluyosun zaten suclu hissettim nasil der demez ayrilmadim hemen ayriliscam yarin şu an uyuyo off suc bende butun temiz duygularimla bir yil sevdim salak gibi onun amaci belliymis cok tesekkur ederim yol gosterdigin icin
Soran+1 yıl18 yasinda
- +1 yıl
şöyle söylim seni kullanma gibi bir amacı olmayabilir. belki ama yinede izin verme derim. illaki öpmesine gerek yok senin kendi düşüncen kendi doğruların var sonucda. neyin doğru yanlıs olduğunu ayırt edebiliyorsun. illa bir şeyler yaşamanız şart değil konuşarak muhabbet ederek zaman geçirerek de devam edebilirsiniz öpmesi şart değil.
+1 yılZükecek gibi anlattın biz bile korktuk :'(((
11 Yorumla
Soran+1 yılNapiyim korkuyorum kxjxjd
kendini kaptırma kafii olacaktır :)
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani itiyimmi anlamadim bilmiyorum ki hic boyle opusmek falan bana ters ama off ya
+1 yılmasum bir öpücük her zaman iyidir ;))
04 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah masum öper dkjfnf
- +1 yıl
Öpmezse nolcak hsfgjh
Soran+1 yılOpmez insallah dkdjjd
- +1 yıl
:) öpsün öpsün öpüşmek seksin hammaddesidir :)
Akışına bırak kasma kendini
00 Yorumla
+1 yılSal kendini gitsin orta yolu bulursunuzzzz
00 Yorumla
+1 yılDilini kullan :)) :))
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ne diyorum abi sen ne diyosun
+1 yılBaşlğı okuyunca istemsizce güldüm
01 Yorumla
Soran+1 yılNiyeymis o allah allah
+1 yılDudaklarina isot sür bida opemez
00 YorumlaEn iyisi ayril 1 haftada ne opusmesi
00 Yorumla
+1 yılAynayla prova yap :)
00 Yorumla
+1 yılÖpüşmeyin sarılın.
00 YorumlaKorkma;
Isırmaz00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hic öpusmedim ve opusmeyi bilmiyorum sevgilim bu haftasonu beni opucekmis cok korkuyorum sizce ne yapmaliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler