Acillll yardim edin leutfen. Konusmak istemiyorum derse peki deyip donmelimiyim?

1.5 yildan beri sevdiğim kiz var ona yeni acildim ama yazarak. . Aramizda 80 km var. Ona duygularimi ifade ettim onun için yazdigim siirleri gonderdim. Ondan bana cvb vermemesini istedim.sadece bu hayatta bana bir defa şans vermesini istedim.onun beni tanimasina izin vermesini .bigün gelmesini istedim. En son ona ..onun isminin oldugu bir foto attim ve beni engelledi. Faceden heryerden.. ona kendimi hic ifade edemedim. Cok canimi yakti.. kalktim geldim. 3 gundur sirf onunla bir defa konusmak için. 80 km yol geldim. Rahatsız olmasin diye caddelerde rasgelmesini bekledim.evinin onunden bile gecmedim.simdi okula gidicem. Icimdekileri dökmek icin o kadar doluyum ki.. eger ki benle konuşmak istemedigini soylerse.. bende peki sen ne zaman istersen. . Sen kendini ne zaman hazır hissedersen ben o zaman konusucam senle deyip ustelemeden cekip gitmelimiyim. Onu herseyden cok seviyorum. . Vazgecemicek kadar. .
Acillll yardim edin leutfen. Konusmak istemiyorum derse peki deyip donmelimiyim?