Erkekler, çocuklu bir kadınla birliktesiniz (bosanmis) evlenir miydiniz?

çocuklu bir kadınla birliktesiniz (bosanmis) evlenir miydiniz? Evlenip ayrilmis bir bayanla tanistiniz diyelim ve birlikte oldunuz tabi ilk amac buydu zaten! Dediginizi duyar gibiyim ancak daha sonra onun farkli oldugunu sizi sevdigini ve dahasi iyi kalpli yetenekli bir anne ve ev hanimi da oldugunu farkettiniz zaten guzel ve cekici bir hanim hatta evlenmelik biri ancak cocuklu ve bosanmis olmasi size ne denli engel teşkil eder aşkiniza sahip cikar misiniz? Yoksa aşk araya girince ölü taklidi mi yaparsiniz?? Bu arada ilk evliliginiz olacak bu. Lutfen aile toplum ve benzeri degerlerinizi gozonunde tutarak yorum yapin. Ayrica sapik konusma yapmadiginiz icin minnettarim simdiden...
Güncellemeler
+1 yıl
Bakin gerçekten çok aci cekiyorum. Acikcasi bir yoruma cevap vererek durumunu biraz özetledim. Kisacasi böyle bir evlilikten kaçan Esim yüzünden bu haldeyim ben. Çünkü buna başlarsan bitmiyor.. Ne oldu sonra beni yakti günahsız yavrumu da ve karsima ciddi anlamda yüzlercesi cikiyor ama hep bekar... Ve güvenip de hadi bir görüşelim diyemiyorum... Caresizim yani çocuksuz olunca artik çoğunluk evlenirdim diyor ama çocuk olunca. Çok başka.. Kusursuz değilim tabi ama çoğu erkeğin ideal es hayaliyim
Erkekler, çocuklu bir kadınla birliktesiniz (bosanmis) evlenir miydiniz?