Aşk acısı beni öldürüyor napıcağımı bilmiyorum?

Hanımlar beyler benim yaşım 22 ve benim 4 senelik bir ilişkim vardı okadar güzeldiki tarif edemem yaşadığımız çok muazzam bir aşktı melek gibi güzeldi her anlamiyla her an asik olurdum ona saclarini koklar onu izlerdim saatlerce o oynardi cocuklar gibi ben guler ona bakar kaybolur giderdim gözlerim kördü sanki rüya gibiydi gidince bombos kaldi hersey...2 ay dır ayrıyız ve beni terk etti hatamın farkındayım ve kendisi farkli bir ilde ve tum bagini kopartti ve ben öylesine bir ask acisi cekiyorum ki yuregimden sanki canimi sokuyorlar agliyorum... Uyuyorum uykudan kalkiyorum agliyorum surekli bitmek bilmeyen bir sekilde yurek sancisi cekiyorum.. Hatta psikolojik aciyi gectim fiziksel olarakda etkileniyorum unutamiyorum kalbim skışıyor çarpıntılar yasiyorum acikcasi eriyorum her acidan en kotusu onu bulamamam hicbir sekilde ne telefon olsun ne sosyal paylasim siteleri olsun.... Ne yapicagimi inanin bilmiyorum... Cok aci cekiyorum cevremde ailemde benim uzuntume dayanamiyor istemsizce aci cekiyor ve bunu insanlara yansitiyorum neden bu dunya bu kadar acimasiz neden ask denen bu 3 harfli duygu bukadar guzel olup ve bukadar insani öldürebiliyor... Bana yardım edin...
Aşk acısı beni öldürüyor napıcağımı bilmiyorum?