Beni böyle kabul et?

Sevgilim normalde beni arayan mesaj atan bir insandır fakat bir işe girdi çevresi birazcık kro kendisi kro bir insan değildi fakat sanırım çevre etkiliyor bilmiyorum krolaşmaya başladı en basit örneği normalde herkesin imrendigi romantik sevgilim romantik kelimeler söyleyen sevgilim bana bugün dediki ben arayamıyorum işten dolayı seni sen bana nereye gittiğini rapor etmeye mecbursun ben sana hesap vermeye mecbur değilim dedi ve birde dediki beni böyle kabul et ediyorsan dedi ve şu son zamanlarda hep beni eve çağırıyor biliyorum eve gidincede hep sevisiyoruz ben dışarda gezmeyi falan istiyorum bir ay önce falan oda öyleydi ama şimdi beni eve çağırıyor sevisiyor sonra uyuyor sonra yine sevisiyor telefonla oynuyor ne bir romantik kelime ne başka birşey neden dışarda gezmiyoruz diyorum çok yorgun oluyorum o yüzden evde yatıyorum diyor acaba artık beni sadece ihtiyaçlarını kullanmak icinmi çağırıyor 7 yıldır beraberiz böyle bir durumda ne yapsam tekrar eskisi gibi olur iliskimiz ?
Güncellemeler
+1 yıl
işi montaj yoğun gerçekten ama hiç aramaması buna engel degil gibi geliyor
Güncellemeler
+1 yıl
Bugunde izin günü buluşmadık yeni ev tutmuş ondanda yeni haberim oluyor orayı temizlemeye gitmiş ben ne yapmalıyım bu ilişkiyi bitirmek dışında hani bir taktik bir tüyo açısından soruyorum
Beni böyle kabul et?