AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
192Cevap
Bende oyleyim kismetse bunu sadece cocuklarimin annesi ile yasiyacagim
Kendini eşine saklayanlar, saklamayanlardan daha fazla.
Bu kadar karamsar ve umutsuz olma.
Allah' a şükür şimdiye kadar aklımı çelebilen olmadı :) ama ne acıdır ki benim gibi düşünmeyen birine deli gibi aşığım :(
Bu soruyu birde 40 yaşında sor ondan sonra çektiğin ahları vahları gör.
Ben varım 4 sene önce vardı bir sevgili Allah belasını versin diyorum olmaması daha iyi hiç takma :)
Görücüye açıkmısın? :D Yeminle senin gibisini bulmak çok zor.. bulunmaz hint kumaşı gibisin şu an :D
Eğlence hayatının bir parçası iseniz , bu sorunun ne kadar itiraflarla dolu olduğunu daha iyi anlarsınız...
Fazla abartmadan herseyin tadina bakmak gerekir bence buna cinsellikte dahil bir işe alinirken bile tercübe istiyorlar
Kendimi benim gibi helâl olana saklıyorum ALLÂHIN yasakladıklarını neden yapım on zina kul hakkına girim boşuna değermi 5 dakikalık nefsani zevke
Eskiden su içen öldü de rakı içen ölmedi mi? Diye bir söz vardı. Şimdi saklamayan öldü de saklayan ölmedi mi diyorlar.
guzel olsaydın bir suru sevgılı olurdu ve bugun bu soruyu sormazdın. egolu olurdun kendini beyenmış şimarık biri olurdun.. diger kaşarlardan ne farkın kalırdi. oysa şimdi ne guzel düşünüyosun
Bunun guzellikle ne alakasi var ki? Her guzel kizin illa sevgilisi mi olmasi gerekiyo
ne demek kalmadı yaa? valla bu sitede belki azdır ama benim çevremde var epey. ama dediğin gibi devir kötüleşiyor.
Merakımı mazur görün , kapalımısınız?
kapalı değilim neden ki? @xnooxi
Ben de 18 im şu an çok saçma geliyor aşk falan . O aşk duygusunu ilerki yaşlarda (yani evlilikte) daha olgun bir yaşta yaşamak için bekliyorum ben de...
Evet hala var bazı şeyler zamanında yaşanmalı bana göre bu yüzden evlenene kadar beklemeye devam.
neyimi saklamamı istiyor ki kendisi acaba varsa öyle biri
aşka inanana ilkler önemlidir. elin biriyle ilkini yaşamaktansa hiç yapmamayı tercih etmek adamlık. kızın bacaklarının arasını korumakla ilgili onca insan varken yiyorsa saklamasın.
25 yaşındayım bakireyim. Bu siteye bakarak kafanı karıştırma uçuyor buradakiler. Millet azdığı zaman cinsellik bölümüne giriyor ne yapacağını şaşıtıp saçma sapan şeyler yazıp soruyor.
Devir öyle bir değişti ki keserin sap kısmı nereye döndü kimse bilmiyor.
Erkekler istediği kadar kadinlarla yatar. Ama esinin bakire olmasini ister. Bende kendimi esime saklamak isterdim ama ne yazikki erkek milletiyiz 😊
Bende öyleyim işte 27 yaş kendimi helalim olacak kıza saklıyorum tabi varsa öyle biri 😀
var işte ben... yıllar önce yaptım pişmanım doğru gelmedi. şimdi bekliom:D
aynen öyle yapıyorum ama değerini bilen yok ne yapalım
sevgililik değil bence kendini esine saklamak, bekaret.
sevgilim yok ve olmayacak diyorum. Uzaylıymışım gibi bakıyorlar ne ara bu kadar yozlaştık çözemedim.
Bende kimseyle cikmadim yanliz değilmişim rahatladim
anadolu kadını hala bozulmamış demekki diz üstü etek giyse bile :D
evlilik yaşı yükseldikçe kendini eşine saklayanların sayısı azalıyor..
tarihi eserleri koruma derneğiyle iletişime geç bir an önce burada telef olmadan :D
Var var :)) unesco koruma altına aldı geçen yıl:)))
Sevgiyi asıl hakeden eşim olacak kadındır gerisi yalandır, başkasını ve kendimi seviyormuş gibi yapıp kandırmaya gerek yok :)
Ben. Sadece öpüştüm o kadar. Evet daha 5. sınıfta bile sevgilisi olanlar var. Kuzenim 1. sınıfta ve bir kızla öpüştü gözümün önünde. Şok oldum yani
sende git kuzeni ornek al o zaman marifetmiş gibi anlatıyosun pes
Sanki seks yapmak evlenmeden çok marifet de! Salaksın yani. Marifet gibi konuşmuyorum. Oral bile yapmadım ve bu kötü bir şey değil en azından namus var. Sen de namusu bırak saygı bile yok
ben kendimi eşime saklıyorum. daha önce sevgilim oldu evet ama sınırlarım var.
eşine saklamak elini bile tutmamaktır. diğer her türlü aktivite aynıdır farklı yoktur. sınırlarım var diyen kadınların sınırların ne olduğunu bilen erkeklerde çok var artık.
O zaman kendimi eşime saklamıyorum duymak istediğiniz bu ise.
olsun sen dogru yoldasin baskalarina bakma
tabiki var hala bende esime sakliyorum
biz de senin gibi birisini bekliyoruz işte. bir gün olur diye. nasip kısmet.
Benimde sevgilim olmadı
kendimi eşima saklama gibi bir nedenden dolayı değil.
Keyfim öyle istedi.
aslında ben saklıyordum ama geçenlerde masumiyetim çekici bulan bir kız beni baştan çıkardı dayanamadım ve benimle sevgili de olmadı şu an da küs maalesef
Aynen ben evlenecek olsam öpülmemiş dudak degil s i k il memiş g öt ararım..
Ben bakirm, kendmi eşime sakliyrm. l*n bana da inanmiyolar
sen doğru olanı yapmışsın umarım sana layık biri çıkar karşına
Senin gibi hoş bir bayanın.
Allah karşına inşallah senin gibi temiz birini çıkarır
Mutlaka öyle insanlar vardır ama devir kötü, bizzat başımıza geliyor, kimseye güven olmuyor maalesef.
Hamd olsun zina yapmadım yapmak da kimseye nasip olmasın. Herkes kendine yakışanı yapar.
Aynen senin gibiyim. Çok şükür Rabbim korumuş bizi. Nefsine yenik düşmedigin içinde tebrik ediyorum seni.
Kendini bilmek kendini esine saklamak güzel bir duygu
benım yaşlarımda halen evlenmemiş ilişkiye gırmemiş birçok insan var
sevgilim olmadı olamaz zaten evleneceğim kişiyi arıyorum, cinsel ilişkim oldumu oldu ama olmadı diyen erkek yalan söylüyordur ya da fırsatını bulamamıştır ya da parası yoktur
Yanlış düşünüyorsun para da var firsat da oldu ama ben sadece eşimle yaşadım
senin gibisini bulsam zaten soluğu kuyumcuda alacam..!
Evlenip eşine sakliyanlar evlendiğinde bundan çok pişman insanlarla dolu
Bizde yoktur galiba ben 16 yasinda girdim kacak et isine ama kizlarda tabiki vardir
kendimi bir kiza sakliyordum, olmadi ayrildik. sonra bozuldum...
Kalmadı ciddi diye bakıyorum iki gün sonra altımda ne anladım mk
kendimi eşime saklayamam. kendimi kendi örf adetlerim ailem şerefim için saklayabilirim ama.
Benim de olmadı sevgilim kendimi eşime saklıyorum evde kalmazsam eğer
böyle birseyi hiç düsünmedim bile benim esime saklamayı ki biriyle beraber olmak nedir ya yazık
Insanlar o kadar boş geliyoe ki eş bulmak da oldukça zor bir iş. Kendime sakliyorum resmen
bende bozuldum :(
Senin fikrin bu saygı duyarım, ama başkasını eleştirme hakkını kendinde görüyor musun
kasarlarin çoğunluk olduğu yerde böyle sorular sorma :) ustlerinden kamyon geçse temizim derler ve hakli cikarlar
bende kendimi eşime saklıyorum ve saklamaya da devam edicem
Evet kaldi. Buradayiz.
birde temiz kızı zor bulursunuz diyorlar, yorumlara göre ne de çok bakire kız varmış ya..