Yani ideal bir kızın kişiliği hal ve tavırları, konuşması, hareketleri vb. her konuda nasıl olmalıdır?
İnsanlara karşı nasıl davranmalıdır?
İnsanlara karşı nasıl davranmalıdır?
Herşeyden önce geçmişi kötü olmasın yani onla bunla öpüşüp, yiyişmiş bi kızsa ciddi düşünmem, sonra arkadaşları kanına giremicek ben kaç kere bu yüzden sevgilimle ayrıldım. Arkadaşlarına ters yapıyorum diye arkamdan laf ediyorlar yalan yanlış şeyler filan sonra bana soru sorup duruyor tartışıyoz devamlı. Çok çok güzel olmasına gerek yok normal bi kız olsun ama efendi hanım bi kız olcak sevilcek kız tipi yani, sonuçta güzellik geçici çok beklenti aramam. Zaten bunlara sahip olan kız genel olarak iyi bi tiptir, gerisini saymaya gerek bile yok, kafa dengiyse anlaşabiliyorsanda tamam işte al sana ideal kız. Efendi, dürüst, gözü oynaşta olmayan ...
bravo..
söyle : net olacak, icten olacak, dürüst olacak, sözünde duracak, konusmayi bilecek, terbiyeli olacak, saygili olacak, dogru olacak
bunlarda bi insanda bulmasi zor
konusmayi düzgün olacak.. net konusacak, hareketleride ortama göre olacak.. ortami nasilsa öyle.. düzgün ortamda düzgün, cilgin ortamda cilgin (:
ama bunlar istekler her insani böyle bulman imkansiz ha bir iki seyi olsa iyi..
ideal kız olunmaz , ideal kız doğulur :) 2 hareketle ideal olayım derken eline yüzüne bulaştıran kızlarımız malesef çok ama idel kişi kültüre yöreye yaşam tarzına göre değişmekle beraber erkeğinin hayatında dengeyi her yönden sağlayabilen kişi idealdir
tip olarak adriana lima karekter olarak iyi niyetli, ağır başlı ve sınırı aşmayacak şekilde gururlu olmalı.
Cevap
25Cevap
Futboldan anlayan, içelim dediğinde hık mık etmiyen, kavgaya girdiğinde hemen dalan, paran olmadığında borç alabildiğin, tüm dertlerini konuşabildiğin, aramadığında merak edip arayan, her türlü mevzuda hem fikir, akşam gel bizde kal dediğinde direk zıplayan, iki tane içince g.tü başı dağıtan bir kız olabilir... Yalnız şimdi bu kız tipini kafamda hayal ettim, karşıma kankam çıktı lan...
ohoho :D
Bende kankan diyecektim.
dolmuşta yanında durduğum zaman, zaten göğüslerinin yarısını açıkta bırakan elbisesini çekiştiren, ama yanımda duran yaşlı, hasta, sürekli sağındakine solundakine çarpan kadına yer vermeyenler çok ideal. neyse ki türkiyedeki kızların %99 unu oluşturuyorlar.
Bu da artık erkeklerin penis boyum yeterli mi konusuna döndü herkes bu konuyu açıyo kahverengi dalgalı saçlı sarışın normal boyutlarda sevimli yüz tipi
ağır olcak kendini geçten almalı, çok cıvıtmamalı, ciddi duruşyla etrafındakilerin dikkatini çeker zatten. sohbet edeceksin , arkadaş çevreni geiş tutacaksın, ve birisine tutulursa iş atıp beklemeyide bilecek
ben kilolu olmayan , güzel ( çok güzel olmasa da olur ) , çılgın birini ararım ama diğer arkadaşları bilmem .
kolay tavlanan cinsten. bacaklarını onun için aralayan
evet tamda böylesi işte :)
Herhangi bir kriterim yok. Bu işlerde kriter ayrıcalığına girersem, yanlız kalırım.
namuslu olaan her kız ideal kızdır ama tip olarak soruyorsan sevecen tatlı cıtıpıtı bişey olsn
böyle olsun varya bırakmam satmam :) link
esmer olan, şu brezilya tarafındaki hatunlar fena ya
eğitimli, akıllı, açık görüşlü, kendine güvenli, siyasetten anlayan, ahlaklı,sempatik... :) tabi hepsini taşıyan 1 kişi gördüm bugüne kadar ama imkansızdı :(
Esmerse düz saçlı sexy sarışınsa bukleli kumralsa dalgalı olsun :)) ...
Sokakta hanımefendi, mutfakta aşçı, yatakta fahişe :)))
fahişeler ruhsuz sevişir ama :d
kumral lule lule sacları guleryuzlu bı ınce den de kalın dudaklı
şimdiki gençlik bana versindenin derdinde hangi tipen bahsediyorsun,çogu abaza
Pamela andrson Kibariyenin annesi gibi duruyorsa ben bunlara tarif edemem.
175 boy 53 kilo sarısı n mavi gozlu ...Sahıbım evet tam aradıgım sey ve buldum
bildiğimiz kız olmalı işte okadar fazla tipi yüzü güzel olmasın sonradan kötü oluyor.r.
cıddı esmer az konusmalı fazla hesap sorup karsısındakını baymamalı gızemlı olmalı
gizemliden kastın nedir?
temiz namuslu eli yüzü düzgün çok kısa ve kilolu olmayan sen nasılsın?
gülüşü yüzüne yakışıyo sa sesi güzelse her türlüü kabulüm
hanım hnaımcık olmalı outurup kalkmasını bilmeli nerde ne zaman ne yapcagını cok iyi bilmeli saygılı olmalı karsındakine güven vermeli
kendini beğenmiş olmamalı ve açık kıyafetler giymemeli.
Cook merak ediyom daha ne kadar sorulcak bu soru
Utangaç olsun bizim olsun
kuru fasulye pilav yapyorsa tamamdır
Konuşma yetisi olmayan kız.
Merhametli...
hilal cebeci.
az konuşsun yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar