AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Sevebilirim. Çoğu kişi sevgi karın doyurmaz dese de benim için kesinlikle önemli değil. Sevgi ya bu paraya işe eve bakar mı Allah aşkına.
teşekkür ederim
öyle bir sevilir ki hem de.. ne yapam ben evi parayı. birlikte oluğumuz sürece her şeye çözüm bulunur. para dediğin gelir de gider de.
harbi kızsın
teşekkür ederim :)
Sevebilirim ama evlenmem. Sevgi bir yere kadar yani hayaller hayatlar diye bişey var herşey tozpembe olmuyo malesef
teşekkür ederim
hiçbir çabası yoksa geleceğer dair, güvenmem. güvenmeyince her türlü iyi duygu yıpranır. onun haricinde sevebilirim tembel değilse.
Teşekkür ederim
Rica ederim
sevgi ask biyere kadar bana göre. ask karın doyurmaz diye bir laf bilirsiniz. sevilir ama bir sure sonra aşkında önune gecer bu tur seyler
teşekkür ederim
Sevdim, seviyorum, gelecekte düşünüyorum. Para pul boş şeyler bunlar. İlla ki iş bulur calisir evine bakar asgari ucrette yeter
teşekkür ederim
Kendime güvendiğim için kabul ederim ama çalışmama izin vermezse hemen ayrilirim. Eğer o evi görenicekse ben görürüm
Seviyorsam!
Teşekkür ederim
sevebilirim... gönül bu ota da b... diye bir söz demişler... ama geleceğimi çocuklarımı düşünmeliyim o yüzden birliktelik yaşamam...
Teşekkür ederim
Eğer evlenme gibi bir planımız varsa evi olmadan severim. Ama işsiz ve parasız biriyle zaten evlilik düşünülmez
teşekkür ederim
sevebilirim tabiki ama hayat sartlari onu bu duruma surukledise
isi parasi yok evi yok ama dunya umrunda degilse ve caba gostermiyorsa hayir
Teşekkür ederim
Sevilir de geleceği umursamamak çok zor bu durumda. Böyle insanların da Allah yardımcısı olsun çok zor bir durum.
Tesekkur ederim yargısız infaz yapmıyosun diğerleri gibi
yok estağfirullah. gerçekler bunlar insanız sonuçta başımıza her şey gelebilir böyle düşünmek lazım
Teşekkür ederim
seviyorsam bunlar önemsizleşir, ama sevdiğim erkekle gelecek hayalleri kuramayacak ve gerçekleştiremeyeceksem sevgininde bir önemi kalmaz.
doğru diyosun
valla gerçek görşümü söylimmi Allah affestsin RABBİM SORUMLU TUTMASIN AMA bu içimden gelen elimden bişe gelmEz ama yüzüne bakmam
Teşekkür ederim
yani yanlış anlama her insanın bir işi vardır sen boş gezen diye göstermişin yani bilerek işszilk yapanı da kattım ama her insan bir olmaz bu bence ben bilerek çalışmayanı yatanı dedim Allah sevmez bunu
tesekkur ederim
Sevilir belki ama is para ve evde onemli yani ilerde evlilik olacaksa ileriyi dusunuyorsaniz ev para is onemli ama yinede sevilir yaa 🙊🙊
Teşekkür ederim
Sevdim zaten. İş bulunur ya ölene kadar işsiz kalcak diye bişey yok
Teşekkür ederim
6 aydır seviyorum yan gelip yatıyor ama mutluyuz :) zamanla olucagını düşünüyorum
Teşekkür ederim
Sevilir tabi :) Herkes sevilir
Ama gelecek kurmak ile sevgi arasında ince bir çizgi de vardır :)
teşekkür ederim
severim belki aşıkta olurum ama onu mu hayalini mi seçersin dersen hayalini seçerim, mantık dışı şeyler daha acı verir
teşekkür ederim
Tabi seve bilirim ama evlenene kadar is bulmasini isterim bende calisirim ki evlendigimizde kimseye muhtac kalmayalim.
bence düşüncelerin zamanla değişir aşırıs evsen bile işi olmazsa ya da geçerli işe giremezse düzenli maaş alabilceği o işler olmuyo
Dusuncelerim hep boyledi. Ve ben para biriktirmeye bile basladim yeni yuva kurmak kolay degil ve tek esim odeyecek diye birsey yok. Ayrica is bulmak aslinda basit sadece tembel olmamak lazim.
Erkege bagli eger bunu degistirmek icin cabaliyorsa severim yok bosveriyorsa tembellikten bu hale geldiyse sevsemde ayrilirim.. böyle biriyle yuva kuramam ben..
teşekkür ederim
Evsiz tamam ama işsiz bir insanı nasıl severim ki? Sevgi biyerde biter bu hayatta hersey parayla aç kalmamak bir şekilde barinmak gerek gelecek düşünen biriyse zaten çalışır zamanla evi arabasi olur
Teşekkür ederim
Geleceği düşünmek zorundayım geçici hevesler bana göre değil. Milyoner olsun demiyorum ama en azından kendine yetebilsin bur işe girip çalışmak çok mu zor? Şimdi hem evsiz parasız olupta çalışmayan adam ohoo evlenince kim bilir ne olur.
Herkes keyfinden fakir ya da işsiz değil
Issizse bence keyiftendir.. ya maas begenmiyordur ya is ya calisma saatleri ya ortami.. illa bulunur bisey. Calisan adama heryyerde is var
Severim birlikte biraz boğaz sıkar kafa kafaya çalışırız.
Teşekkür ederim
Sevgi oldukça ve kadın erkeğe o gücü manevi anlamda baskı kurmaksızın verdikçe aşılmayacak zorluk yoktur şahsi düşüncem
Teşekkür ederim
Severim ama bir gün bitirecegimi bilerek. Anın tadını cikar mottosuyla.
Teşekkür ederim
işsizlik zor işi olsun gecincek maası olmaz gerisi önemsiz
Teşekkür ederim
rica ederim
Sevilir neden sevilmesin ki karnını doyuracak kadar geliri olsun başka bişi istemez
Teşekkür ederim
sevilir tabi beraber çalışsın alsın evini eksigini yeterki huzur olsun
Teşekkür ederim
Sevmek ayri mesele sevilir tabii. Kendisini sevdik parasini pulunu degil ki
Tesekkur ederim
Hayır, sorumsuz ve çabasız biriyle birlikte olmam. Eşit olmalıyız...
Teşekkür ederim