Sevgilim bana hep çirkinsin diyor.1 kere bile güzelsin demedi.cok sinir oluyorum ve cok alınıyorum.aglıyorum eve gittigimde.bu sabah yine görüştük.bakıyo bakıyo.bugun yine çirkin olmuşsun dedi.kafamda şapka vardı.şapkayı şöyle indiriyim bari dedi.gerçekten çirkin görüyor beni.peki seviyo mudur ki ?cok alınıyorum.o böyle dedikce buluşmak hic istemiyorum.sevgisinden de şüphe ediyorum öyle dediginde..
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı. Kendisi kaçmak için söylüyor olabilir, bunun sebepleri birkaç farklı durum olabilir;
Kendine daha güvensiz bir sevgili daha bağlı ve kolay yönlendirebilir olacaktır;
farklı ama biraz yıpratıcı bir espri anlayışı vardır;
seni kaybetme korkusu mevcuttur kendini sizin güzel olduğunuzdan daha az yakışıklı görüyordur;
sempatik birşey yapmaya çalışıyordur fakat zarar verip kırdığının farkında değildir;
ilişkide kontrolü ele almak istiyor olabilir vb.
Bence bir kanıya varmadan önce bu durumu sakin ve uygun bir dille en uygun zamanda konuşabilirsiniz, öyle olsanız bile köşeye sinmek yerine hoşlanmadığınızı belirtip en azından birkaç güzel kadınsal triple çözülebilir duruyor :)01 Yorumla
Soran+1 yılAynen. konusucam artık cunku yıpranıyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılÇirkin olsan sevgilisi olmazdın. takma kafana espirici bir arkadaştır. :) gıcık oldugunu bildiği için devam eder bundan zevk alır. ya da emelleri kötüdür senden cinsen anlamda beklentileri vardır o zaman geldiğinde iltifata tutar sende savunmasız kalırsın büyülenirsin.
22 Yorumla
Soran+1 yılCinsel anlamda bir istegi yok. olmaz da ztn eminim.
Ama şakanın da bir dozu vardır. sinir oluyorum ama alınıyorum yani. cok kırıcı bişi.22 yasında. farkında değil mi kırdıgının? hic mi anlamaz...- +1 yıl
Söylemelemelisin ozaman kırılıyorum ama demek bişey kaybettirmez.
Herkes ayrıl demiş. Bence yanlış karar verme derim. Seninle seni kullanmak ya da dalga gecmek amacıyla birlikte olsaydı muhtemelen elinde tutmak için sürekli çok güzel sin seni seviyorum aşkım cicim laflarina girebilirdi. bence sevdiği için, içinden geldiği gibi davranıyor. Tabikide gerçekte nasıl olduğunu bilemeyiz , ama fikrim bu. kimsenin lafina bakipta emin olmadan yanlış birşey yapma belki de seni gerçekten seviyordur. bazılarının dediği gibi gerçekten çirkin olduğunu düşünse neden senle olsun? ya da şöyle düşün demekki dış görünüşe önem vermiyor iç güzelliğine bakıyor buda senin için iyi birşey :)
MUTLULUKLAR :)10 Yorumla
+1 yılHayır benim anlamadığım, madem çirkin buluyor niye hala seninle? bir insan neden bu kadar beyni yanık olur Allah'ım ya. Sevgilin, arkadaşın vs hiç farketmez; kimse kimsenin dış görünüşünü yargılayacak kadar müthiş değil. Herkesin kendine ait bir güzelliği mutlaka vardır. O embesil kusursuz mu?
04 Yorumla
Soran+1 yılKusursuz degil kesinlikle.
Neden benımlesin o zaman dedigimde gönül bu ota da konuyo b.. Da diyo ama sonunu gülerek söylüyo.
bir de en son kalbin benımle olsun yeter dedi.
3 aydır anlayamıyorum valla amacının ne oldugunu :(- +1 yıl
Seni ezme girişiminde bulunan biri psikolojini ciddi yönde etkiler ve özgüven eksikliği yaşamana neden olur. Aşkı bir kenara bırak ve mantıksal hareket et. Her kız, yanında kendini prenses gibi hissettiren bir adama ihtiyaç duyar.
Soran+1 yılBen bildigin çirkin hissediyorum. prensesin p si yok..
Konusucam bunu onunla- +1 yıl
Çirkin hissetiriliyorsun tatlım sen. Kimse kendini isteyerek çirkin hissetmek istemez. Bunları o embesilede alenen bir şekilde belirt, tutma içinde.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
86
Cevap
107Cevap
Bu sozlerimi oncelikle kişisel algilama da kizlara ah ne kadar guzelsin gibi bir sürü iltifat edince cok havalaniyorlar bir dusunsene cevrendekiler surekli senin ne kadar guzel oldugundan bahsederken senin grurun oksaniyor bu kadar güzel kiz bu cocukla mi cikiyor dedikodusu kulagina geliyor ve daha sonra yavas yavas erkek arkadasini begenmemeye basliyorsun ve kacinilmaz ayrilik bas gostrriyor son olarak bir cumle erkek arkadasini sadece 2 guzel sozle degerlendirme onun eylemlerine bak seni topluluga girince sahipleniyor mu koruyup kolluyor mu ona bak sizin en buyuk hatalrinizdan biri iltifatlarla kandiriliyor olmak
11 Yorumla- +1 yıl
- adam yazmışş hacı :D evet banada sev çok güzelsin neden onla çıkıyosun diyorlar ben kendimi güzel bulmam gerçekten hatta sevgilim başkalarını güzel bulacak diye çok kıskanıyorum acaba hangimizi güzel buluyor diyorum çatlıyorum :D sevgilimde hep bir bahane ediyo bazende çok güzelsin diyo ama ben kendimi güzel bulmadığım için inanamıyorum bide sanki laf olsun diye dyomuş gibi bende çıldırıyorum ah be
Mesela bebeklere nazar değmesin diye 'seni çirkin şey seni' derler, bilmem hiç duydunuz mu?
Adam belki de seni havaya uçurmak istemiyor veya 'ne güzel olmuşsun' diyemiyordur. Bu kadar önyargılı olma bence. Yani 'ne güzelim diye gerineceksin, ne çirkinim diye yerineceksin'. Eve gidip gizli gizli ağlayarak kendini üzmekten başka bir şey yapmıyorsun. Madem bu kadar alınıyorsun git konuş -Beni çirkin buluyorsan neden berabersin? diye sor bakalım. Cevabına göre tavır alırsın00 Yorumla
+1 yılÇirkinsin diyor ve hâlâ senin sevgilin sevdiğinin kanıtıdır bu. Sevgisini gösterme biçimi farklıdır biraz rahatsız olduğunu belli et ona istemediğin halde devam ediyorsa da ayrıl sana saygısı olmayan insanla olmaz. Bu kadar da takılma bence benim sevgilimde beni çirkinim diye sever sözlere takılmamak gerek.
00 Yorumla
+1 yılBence seni kizdirmak hosuna gidiyo olabilir cirkin diyerek seni kiskandigini ve sevdigini gosteriyo ama gercejten guzel misin degil misin bilemem resim atman gerekir ama cirkinsen ve bunu surekli soyluyosa seninle zaten sevgili olmaya devam etmezdi ama sen yinede bakimli ve guzel olmaya calis ☺
00 Yorumla
+1 yılassagida sevgoline essek herif demisler sende tamam demissin esek bir . herifse niye onunla berabersin ayril seni sevmese zaten. birlikte olmaz bazi. insan bazilarini. cirkin diye sever seninkide oyle biri ama sen salak. bunu anlamayacak kadar aptal ve sevgolini tanimayan insanlara essek. dedirtecek kadar malsin
01 Yorumla
Soran+1 yılOldugum durumu bilseydin böyle dusunmezdin.
Seviyorum cunku. kac kere ayrıldık barıştık yapamıyoruz ayrı.
Seviyo mu sevmiyo mu ondan bile emin degilim. evet sevmese neden benımle birlikte olsun? ama yine de bilemiyorum ne cıkarı oldugunu.
+1 yılBence sena tam tersini söyleyerek güzelsin demek istiyor. Senin de güzel demek istediğini anladığını sanıyor. Bir insan elli kere çirkinsin dediği insanın yanında durmaz ki giderdi çoktan. Bence sen o çirkini güzel olarak algıla. Güzelsin demek bir erkek için zor olabilir bazen ama çirkinsin diyerek şaka yollu güzelsin demek biraz daha kolaydır. Erkek psikolojisi biraz.
10 YorumlaBunun şakası olmaz. Ayrılmak istiyorum moralimi bozuyosun de. bakalım napcak. böyle tiplerle nasıl sevgili oluyosunuz ya. ayarsızlar. ben olsam tamm ben çok güzel değilim normalim ama sende bir aynaya bak yani derdim.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılırsam iyi olmaz.
Zaten daha yeni barıştık
Seni ciddiye almıyor eğlenceliksin onun için yoksa insan sevdiğine böyle şeyler demez belki de espri yapıyordur sen alınıyorsundur bilemem ama ağlayacağına bakım yap saçının kırıklarını aldır makyajını güzel yap güzel giyin ve asla karşında ki kişiye burnundan kıl aldırma kim oluyor ki o.
00 YorumlaTakılıyor çocuk sana bunu anlayamiyotmusun seni kiDirmak içim dediği açık hiç bir erkek gecrekten çirkin biriyle sevgiliyse cirkinsin demez ben çok güzel kızlara bugün yine çok cirkinsin derim mesela:) ha bu arada çok mu cirkinsin ki sen?
04 Yorumla
Soran+1 yılCok cok cirkin oldugumu düşünmüyorum ama güzel oldugumu da düşünmüyorum.
Demezse eger gerçekten takılıyo o zaman. ama her gün mu takılıyo yani ya. bana gerçek gibi geliyo
Soran+1 yılDemedim
Ama konusucam yarın
Güzel bacim, kendini mutsuz etmek icin yol ariyosun gib. Neden kendine bunu yapiyosun ki? Rabbim her canliyi özene bözene yaratmistir. Seni oldugun gibi kabul etmeyen birinden fayda gelirmi? Kendin olmaktan vazgecme derim.
05 Yorumla
Soran+1 yılBeni oldugum gibi kabul ediyor ki benımle birlikte
Seviyorum malesef kahretsin ki seviyorum
Soran+1 yılKaraktersiz kişiliksiz anormal o yüzden
Soran+1 yılO herşeyi hak ediyo
Cok kırıyo beni
Ne diyim ki
+1 yılÖylesine çıkıyor seninle, ayrılmanı tavsiye ederim. Seni güzelsin diye değil sen olduğun için sevicek biriyle beraber ol. Yaptığı hareket seni rencide edicek derecede üzüyorsa seni daha fazla üzmesine izin verme sakın.
00 YorumlaSiz de ona ''kelin köre gülecek halimi var'' diye şakayla karışık zerzeniş de bulunun. Madem siz çirkinsiniz neden sizinle birlikte..! Böyle kaba ruhsuz erkekleri hayatınızdan çıkarın nesilleri tükensin kendini bulunmaz nimet sanmasınlar..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Bunu ciddi mi soyluyo yoksa kinaye falan mi yapiyo ya insan virkin olsa bile soylemez bunda bisey var. bidaha dediginde bence bunu konusun gercekten cirkin goruyosa zaten gereksiz bir insanmis.
01 Yorumla
Soran+1 yılKonusucam evet
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Böyle şeyleri hepimiz bir iki kez söyleriz ama seninki şakanın bokunu çıkarmış..
Hani "eşşeğe cilve yap demişler çifte atmış" derler ya o hesap..
Tekmeyi vurmazsan bu ilişki seni çok yıpratır..02 Yorumla
Soran+1 yılCok yıpratıyor malesef. ama seviyorum.
+1 yılHayir ya sevdiginden diyo. Mesela babam bana guzelsin diyemez. Suslendigim zaman maymuna donmussun cirkin seni der. Ama begendigini anlarim. Seninki de o hesap
01 Yorumla
Soran+1 yılHep mi ya hep mi..
+1 yılÇirkinsin derken yüz ifadesi nasıl belki odun bir erkek ve şımarmanı istemedgi için öyle diyodur eğer gercekten ciddi anlmda diyosa zaten sevmyodur senin ağladgnı alındgnı biliyor mu
03 Yorumla
Soran+1 yılAgladıgımı blmiyo. alındıgımı da bildigini zannetmiyorum. hani arasıra belli ediyorum o öyle dediginde. o da gülüyo. tamam tamam diyo sarılıyo ama belli yani gerçekten dedigi
- +1 yıl
Sen açık açık konuş bence şaka yapıyorum derse tamamdr ciddym derse sevmyodr
Soran+1 yılKonuşcam evet
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kiskanc olma ihtimali var mı
aslinda seni cok begeniyor ama havaya girceni sanip cirkinin demesi ola bilir mi11 Yorumla
Soran+1 yılKıskanclıgını hic görmedim
Ben sevdigimi hep cirkinim diye severim ama eger senin hep o lafi kuLaniyorsa arada askim bebegim gibi sozLer yoksa ayriL
03 Yorumla
Soran+1 yılAskım bebegim diyor. o konuda sıkıntımız yok. ama hep çirkinsin diyo.
Soran+1 yılDicem valla artık.
+1 yılama bende erkek arkadaşıma çiykinim diye seviyorum ama bunu ona çok tatlı olduyğu için diyorum :) belki seninkide öyledir :)
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır. gerçek söylüyor. cok belli.
- +1 yıl
ama bakı bende çirkin derken ona oda gerçek anlamış yüzünde kazandan sonra yaralar kaldı ondan diorum sanmış bende açıkladım ona aslında çok tatlı olduğun için sana öyle diyorum diye gerçek anlama hem sevgşilim a. çık sözlü biri olabilir tatlış bazen gişydiğim taktığımşeyi benkide beğenmiyo ya da gerçekten ço güzel birisin ve seni çirkinleştirmeye çalışıyo aklı sıra erkek aklı bu farklı düşünür üzülme gerçekten çirkin olsaydın zaten seninle çıkmazdı kiii
Soran+1 yılHaklısın yaa. neden benımle sevgili olsun ki begenmese. ne kadar güzel kızlar var cevresinde. o üniversiteye gidiyo. istese ordan bulur
- +1 yıl
aynen aynen bakk mantıklı düşünüce ne de güzel yazdın :D dediğim gibi bence sen çooooooook güzelsin ve o senin özgüvenini kırmaya ve başkalarının senii beğenmesini önlemeye çalışıyo buna adım kadar eminim :D sende ona çirkin de anlasın nasıl bir durum olduğunu :D
Soran+1 yılValla öyle doldum ki bir patlarsam kalbini kırabilirim :D
- +1 yıl
patla gitisn benimde isyana geldiğim zamanlar oluyoo :D
Soran+1 yılAynen ya isyan ediyorum artık
umursama bence kütük oluo öyle bazı erkekler işde ayrıl bence seni güzel bulan birisyle çık öyle seni ezenle mutlu olamazsın seni üzüyorsa mutlu ettiği başka insan vardır
00 Yorumla
+1 yıloha cinayet sebebi l*n .
tamam abarttım ama gırtlakmayı çok isterdim. böyle boğazında tırnak izlerim falan kalsa!
ama bacım sen de yani, yani lütfen yüz verme şuna, bırak şunu.00 Yorumla
+1 yılçirkin olan birine çirkin denmez -- en azından bizim burada -- sana çirkin diyosa güzelsindir :)) -- kalbini kırmak istemez -aklınca şaka yapıyo işte :)-- seni beğenmeseydi ztn snle sevgili falan olmazdı :) snde ona "tipsizim" de anlar o zmn :DDD
00 Yorumlasen bu adamdan hala bişeyler bekliyosan... öküz odunun teki sanırım. ağzının ortasına lahmacun küreğiyle 1 tane indir. sonra terket bak nasıl yalvarıyo prensesim diye hödük
02 Yorumla
Soran+1 yılHak ediyo ama kıyamam ki
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaşlar 15 ve 16 olunca tabii...
Ayrılın derim kimsenin hakaretini çekmek zorunda değilsiniz...12 Yorumla
Soran+1 yılBen 18 im
O 23
Konusucam bu durumu- +1 yıl
Pek de farklı değilmiş... Yine de hani sözüm bir yana, ayrılın derim çekilmez o kendini bir halt sanan ama hiçbir halt olmayan beyfendi...
+1 yılözgüvenını elınden almaya çalısan ınsanlardan uzak dur beğenmıyorsa ne diye senle bırlıkte
23 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum. ben de ona anlam veremiyorum. kalbin benımle olsun yeter diyor. kafamı cok karıştırıyo
- +1 yıl
bir ilişki bir insani devamli bir sekılde mutsuz ediyorsa doğru bir ilşki değıldır
Soran+1 yılDeğil zaten. ama seviyorum
Götunu bu kadar kaldirirsan böyle olur tabi ayrıl gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılMalesef cok kaldırdım totosunu
+1 yılÇirkin olduğunu düşünse neden senle olsun. bir erkek arkadaşımın yakışıklı olduğunu düşünüp, çirkin herif diye takılırdım :D
00 Yorumlabence seninle uğrasıyor benim sevgilim de çirkinim diye severdi bunda alınacak ne var ya :) hem öyle olsa sennle birlikte olurmuydu
00 Yorumla
+1 yılSeni çirkin goruyosa neden hala senle birlikte demekki seviyor ve sana oyle demek hosuna gidiyor sende ona de anliycaktir bir sure aonra
00 Yorumla
+1 yılEgolarını sıfırlamaya çalışıyor olabilir. Yani ben seni her halinle seviyorum da demek istiyor olabilir. Çözmelisiniz onu.
00 Yorumla
+1 yılSeni kendisine fazla gördüğü beğendiği için elinde tutmak amacıyla böyle yapıp ters psikoloji uygulamaya çalışıyor olabilir mi acaba
01 Yorumla
Soran+1 yılZannetmiyorum
+1 yılİnsan sevdiği insanı her şeyden herkesten güzel görür göremiyosa sevgisinden de şüphe edilmeli
04 Yorumla
Soran+1 yılEdiyorum ztn ama neden benımle diye de düşünüyorum.
- +1 yıl
Bağlanmıştır seni kaybetdince üzülceğini biliyodur bir nevi takıntı olabilir ya da bu konuştuklarımızın hepsi saçmalık olabilir sadece senle kafa buluyo olabilir ona hiç bahsettin mi alındığından
Soran+1 yılDavranıslarımla belli ettim. tamam tamam diyip sarıldı. güldü. ama ortamı yumuşatmak icin yaptı öyle.
Evet alıskanlık diyoduk basta ama sonra dedi bana brnimki alıskanlık degil diye. yani seviyo anlamına geliyor.- +1 yıl
O zaman şöyle yap karşına al içindekileri direk saf olarak trip olmadan söyle ki durumun ciddiyetinin farkına varsın
sende benim tipim değilsin ama oldu bir kere de gül :D:D şaka yapar gibi (:
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D ayy ben göstercem ona şakayı..
Şaka olmadığına eminmisin? Ama çok kötü bir durum ben birine demiş bulundum ama pişman etti ya beni
09 Yorumla
Soran+1 yılEminim.
Soran+1 yılSalak odun
- +1 yıl
Ahah en iyisi direkt dayak attirsin :)
Soran+1 yılBütün tanıdıklarımı üzerine yollıyım bir güzel aklını başına getirsinler :D tamam tuttum bunu :D
Soran+1 yıl:D tamamdır
+1 yılOy kıyamam sana :D bende hep çirkin derim seviyordur ya o senle takılıyordur bu kadar takma :)
07 Yorumla
Soran+1 yılHep mi çirkin diyosun ama.. ve bunun bir şaka oldugunu belli eden tarafı vardır. güzel sekilde söylersin yani di mi ama. bu cirkinsin diyo ya nasıl diyo bir görsen yani belli gerçekten dedigi
- +1 yıl
Evet hep diyorum :D yok yav seviyor o takiliyor seninle ugraşmak hoşuna gidiyordur o yuzden kıyamam la bak nasil da uzulmuş benimki de bir keresinde patlamişti bana baya aliniyom falan diye o geldi bir an aklima istemsiz guldum :))
Soran+1 yılBen de patlıcam az kaldı valla
- +1 yıl
Patla patla ama bisey degismiyor verilecek cevap belli sen benim icin dunyanin en guzel kizisin zaten :D
Soran+1 yılE ama çirkinsiiin der bu
- +1 yıl
Hahaha aynı ben ya :D :D
Soran+1 yıl:D :D ahahahha.
+1 yılCiddi ciddi mi diyor ya? Sonuçta zorla birlikte olmadı sseninle çirkin birisi ile birlikte o olmak istemiş ve şikayetçi.
Ben de sevgilime çirkin derim arada şaka anlamında tabi.
Ciddi ciddi diyorsa zorla tutmuyorum demen yeterli.00 Yorumlao sana çirkin diyor sen ona hala sevgilim diyosun ilginç. insan sevdiğine çirkinsin der mi lan?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAl seninle de paylaşayım bu videoyu
https://www.youtube.com/watch?v=w9y6uQH-6vU10 YorumlaHahha şımarma diye öyle söylüyordur çirkin olsan konuşur mu senle şapşik :)
12 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmaz di mi
Allah Allah hem seninle çıkıyor hem çirkin diyor. Şakasına diyordur belki çünkü şakasına çirkin diye seslenir sevgililer birbirine ama ciddi diyorsa dakika durma ayrıl.
00 Yorumla
+1 yılseven insan için sevdiği dünyanın en güzeli en yakısıklısıdır demekki senle gönül eğlendiriyo
20 Yorumlasana çirkin diyenin sevgisinden şüphe etmemen hata zaten. bence ayrıl gitsin.
20 YorumlaKeşke banada çirkin diyipte seven insan olsaydı..
Ayrıca kardeşim, sevgilin sana şaka yapıyor, kimse çirkin bir kıza çirkinsin demez.
Burada sevgilinide saydıranlara hak vermenide doğru bulmuyorum..10 Yorumla
+1 yılGüzelsindir o yüzden diyodur. Gerçekten çirkin olsan yüzüne demezdi. Takılıyodur. Hem neden insan çirkin bulduğu biriyle sevgili olsun ki
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte. ben de 3 aydır bunu çözmeye calısııyorum.
Neden benımlesin dedigimde gönül bu ota da konar b.. Da diyo ama gülerek diyo.
En son da kalbin benımle olsun yeter dedi.
Bilmiyorum yaa. yani çirkin buldugu insanla neden olsun ki, neden bulusmak istesin.. görmek isteme mesi lazım. ayrıca cevresi geniş. baskasıyyla sevgili olma imkanı var. neden ben?- +1 yıl
Şahsen ben beğenmediğim biriyle sevgili olamazdım. Bunu ona söyle rahatsız olduğunu belirt. Seni üzmeye hakkı yok. Sürekli dalga geçilmez
Soran+1 yılEvet konusucam bu durumu
+1 yılsenın guzel oldunu bılıyor yalnz öküz işde bır kıza çirkinsin denılırmı valla öküzlğümden ben utanıyorum benım tumden boylelerini duydukca :))
14 Yorumla
Soran+1 yılCok kötü bişi yaa.. valla kötü hissediyorum kndimi. çirkinsem de bırak ne söylüyosun. içinden söyle. illa bana mı söylemen lzm. beni kırmaktan zevk mi alıyo anlamadm ki
- +1 yıl
valla onu bunu bılmeme hıc bır kız çirkin değildir bir kızada cırkınsın denılmez
Soran+1 yılDiyenler var işte. cok şaşırtıcı derecede sürekli diyo
- +1 yıl
insnalıkdan istifa ettim öküzlüğe gecdim simdide öküzlükden demi istifa etsem ne yapsam :)))
yok ona hoş gelmesen senle çıkmaya devam edermiydi ki :D
sadece senle uğraşmayı seviyor. Seni kızdırmak falan hoşuna gidiyor o kadar,
fazla kafana takma...03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl takmıyım. sürekli çirkinsin diyen bir sevgiliyi nasıl takmıyım
Soran+1 yılEvet konusucam artık
Komplekslerini senin üzerinden bastırmasına izin verme... En son ne zmn aynaya baktığını sor sende ona :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sana Çirkin diyorsa Yüzüne Bir gram sevmiyordur Seni )
00 Yorumlainsan sevdiğiyle uğraşırmış :) ama eğer ciddiyse bu fikrinde sevmiyor olabilir..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen güzel dikkat çeken bir hatunmusun ona göre cevap vercem
00 Yorumla Bence o sana güzelsin demek istiyor :D :D İnadına sen sinir ol diye söylüyodur :) Gıcık işte...
00 YorumlaSakasina diyordur alinma amaa yaa :)
Bazi aptal erkekler oyle severr mesela ben yavasca doverek severim cocuklarii belki onun sevmw tarzi oyledir :)00 YorumlaÇirkinsin diyorsa çirkinsin o zaman ama senin sevgilin mi sevgilin daha ne istiyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılSana biri çirkinsin dese yine böyle dusunebilir misin acaba cok merak ediyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılçirkin olabilirsin ama altın gibi yüreğin var senin hisettim senin sevgiline gelince gerçek seven çirkinliğe güzelliğe bakmaz ayıl gitsin o görüntüye bakıyor oda gerçek seven değil.
00 Yorumla
+1 yılBence çocuk çirkin. Başkasına gitmemen için sana güzel demiyor olabilir.
Eğer seni şımartır, çok güzelsin derse, ileride ben bundan üstünüm diyip ayrılmandan korkuyor olabilir.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılSakasina diyodur. Once bir kendine bak sonra bunu yaz bence. Belkide suc sendedir kendine bakmiyosundur. Gerci onunda ökuz gibi soylemesi gerekmez. Sen resmini atsana bakalim?
00 Yorumla
+1 yılVe sen de hala bu adama sevgilim mi diyorsun? Biraz aklın varsa kicina tekmeyi basarsın.
00 Yorumla
+1 yılLa olum ona göre çirkin olsan senle çıkmazdı saçmalamaya asdasdsd
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 585 cevap paylaştı. valla ben olsam evine molotof atıp kaçardım kız buldukta çirkin demesi kaldı...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeygamber onlara çirkin demeyin diyor veda hutbesinde zalimin biri demekki arkadaşın vur tekmeyide görsün anasının kıllı kukusunu
10 Yorumla- Devamını Gör (133)
Devamını Gör(178)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem