2 Aya kadar düğünüm olacak.. Gelinliğimi straptez beğendim ama iç giyim konusunda hiç bir şey bilmiyorum nasıl seçim yapmalıyım evlilerden tecrübelilerden yardım rica ediyorum.. Gelinlik içi çamaşır seçimi nasıl olmalı? Bir de göğüslerim çok küçük çirkin olur muyum nişanlım bu kadar küçük olduğunu bilmiyorGelinlik içi çamaşır seçimi
Straplez gelinliklerde genelde iç çamaşırı kullanılmıyor korse formunda olduğu için zaten kendi desteği oluyor içinde extra bir çamaşıra ihtiyaç duyulmuyor. Küçük olmasına gelince zaten evlendikten sonra öğrenecek 5 saat önce 5 saat sonra ne fark ederki? Fikrimce strapleze takılma gir bir gelinlikçiye sor böyle böyle durumu anlat sana vücuduna en uygun modelin ne olduğunu söyleyecektir zaten.
sırf yıllarca best fm ve melon şapka dinleyici olduğum için nickinizden dolayı size yazma gereği hissettim ortak bir dinleyen çıkınca mutlu oluyor insan :)
Kendini en rahat nasıl hissediyorsan onu giy çünkü bütün gece oynayacaksın düğününde ve destekli iç çamaşırı aldın mı olay tamam. İnternetten gelinlik iç giyim nasıl olmalı diye aratabilirsin. Güzel ve sade modeller çıkıyor. Straptez bir model giyineceksen iç çamaşırın kesinlikle askısız olsun.
Bence ne giyersen giy ama: Hem rahat olsun ( gelinlikle beraber sıkıntı olabilir bu gönderilen çoğu şey ). Çabuk çıkarılabilir olsun. Renk beyaz olsun. Destekli bir iç giyim alabilirsin. Ayrıca gelinlik için güzel iç giyim modelleri var bir araştır derim.
İlk önce düğünde rahat olabileceğin şeyler giy cunki o düğün stresiyle bir de onunla uğraşma ya da onu düşünme, göğüs olayım gelince seni beğenen zaten beğenmiş eğer sırf o yüzden begenmeyecekse o da onun hatası olur
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
20
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
öncelikle şimdiden hayırlı olsun Allah mutlu mesut etsin bende 1 buçuk sene önce evlendim ben kapalı olduğum için gelinliğimde kapalıydı sen hazırmı alıyorsun veya dıktırcenmı bılmıyorum ben dıktırmıstım gelınlığı diken kadın jartiyerli bi takım almamı soylemişti üzeri sadece sütyendi ve destekli sütyen almamı soylemıstı cunku benımde gögüslerim küçüktü 75 takıyordum sonra ben çamaşırı beğenıp aldım üzreimde o camasır varken gelinliği prova yapıp dıkmıstı birde çamaşır hiç rahatsız etmemişti eğer gelinliği diktiriyorsan aldıgın çamaşırı gelinligin içine giyip denemelisin eğer straplez bi gelinlik aldıysan veya düşünüyorsan sadece beyaz güzel dantelli ve jartıyerli alt çamaşır al bence ama straplez almazsan gelnliği veya straplez alsanda illa sütyen takıcam diyorsan destekli sütyen alsan daha iyi olur ama yınede bı gelinlikciye sorsan sana daha çok yardımcı olur.. bırde bence gelinligin altında jartıyer herzaman güzel olur kullandım memnun kaldım tavsıye ederim dediğim gibi hiçte rahatsız etmiyor :)
Straplez bir gelinliğe bence fildişi bir bustiyer giyebilirsin ,oldukça etkileyici olur ve gelinliğin içinde kendini daha çekici hissedersin.Beyaz bir modelin linkini verdim,ama fildişi tercih etmeni tavsiye ederim;İnci markasında bulabilirsin.
evli değilim ama evlenen yakınlarım kırık beyaz ve beyaz renklerinde jartiyer giydiler bedenleri var mutlaka ölçülerine göre bulursun kötü duracağını sanmıyorum ve gelinliklerinin altından hiç belli olmadı zaten gelinliğine göre alman lazım. bence jartiyer gayet hoş duruyor.
Straplez gelinlik içine birşey giyme bence gerek yok kendi desteği var içinde zaten korse formunda. Heleki jartiyer sakın giyme patlarsın gelinliğin içinde kat kat sadece altına boxer formunda bir külot giy araya falan kaçmasın düzgün bir model al çok uğraştıryor sonra düğünde rahatsız oluyorsun herşeyden önce rahatlık önemli...
ortamın nasıl hazırlanacagı hakkında yorum yapamıyorum su an.
Gelinligin icine giyilecek ic camasırını gelinligine gore secmeli, o camasırları giyerek prova yapmalısın, farklı modellerle prova edilirse gelinlik giyildiginde degiskenlik gosterir.Dantelli, bustiyer v.b. modeller yerine daha cok sutyen-kulot-jartiyerden olusan saten-ipek kumaslar oneriliyor.Renk olarak yine gelinlik rengine uygun ya da ten rengi modelleri onerebilirim
bu arada allah tamamını erdirsin.mutlu mesut ol inşallah.göğüsler problem değil bunu sıkıntı yapma.gelinlik iç giyim içinde özel iç giyimler var.evlilik öncesi alışverişte bakarsın.alırsın
ya hayatınızda gelinlik giymediniz ya da bustiyer.bu tur seyler gelinligin altına giyilemez, telleri var ustten sırıtır ve cok cirkin bir goruntu olusturur
küçük olsun bosver bence buyuk gogusler cok ıtıcı..desteklı bı sutyen alırsın olur bıter.genelde jartıyer tercıh edılır ama benım hosuma gıtmedıgınden sade beyaz bı takım terıh etmıstm nbb marka.programmer88 güzel bi örnek vermiş..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
filmlerdekinin aksine ben daha gelinligin icine jartiyer , kombinezon vb giyen gelin pek gormedim. bustiyer korse (ki ozel dikimlerde hep bunun ustune calisilir, ayrica sutyen kismimoldukca da destekli olur) ve iyi bir alt isinizi gorecektir. dugun gecesi eve dondugunuzde enerjiniz varsa hala baska bir alternatifi giyilmek uzere odanin mustesna bi kosesine koyabilirsiniz tabi:) ama gogusler icin yapilcak birsey yok maalesef
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
teşekkürler marka olarak rahatlıkla tercih edilebilir örnek varmı peki * küçük göğüs konusunda çok takıntılıyım :(
benim düşüncem bu hem senin sağlığın içinde çok önemli burdan genç kızlara ve evlenecek veya nebiliyim bütün kızlara sölüyorum dantelli içi çamışır alırken çok dikkat edin veya çok kaliteli bir şey tercih edin
Hemen gelinlikle sevişecekseniz jartiyer falan giymelisin ama yok bi duş alır hazırlanır gelirim dersen gelinliğin altına rahat bişeyler giyersin daha sonra hazırlanır istediğin iç çamaşırını giyersin
En İyi Cevaplar