Ben gerek eşim gerekse rahatlığından dolayı dikişsiz tanga veya slip tercih ediyorum. :)
Beyler/bayanlar sizler neler tercih edersiniz?
Ben gerek eşim gerekse rahatlığından dolayı dikişsiz tanga veya slip tercih ediyorum. :)
Beyler/bayanlar sizler neler tercih edersiniz?
Cevap
20Cevap
Normal klasik.
Biz erkeklerde çok bir seçenek olmadığından dolayı hep renk renk boxerlar :) Ama eşim genelde günlük hayatta brazillian tarzı çamaşırlar tercih ediyor. Evde ya da özel bir zamanda tanga giyer.
Dışarıda da tercih edebilirsiniz :)
Dikkatleri topluyordur eminim zaten :) Ekstra dikkat ve elinizi kullandığınızda direkt ten hissiyatı için dışarıda tanga güzel oluyor. :)
Evet çok fark yok arada, ne mutlu eşinize sizin gibi bir kocası var.
Şükür diyelim. Eşim gibi adamlar görmek kadınlar adına da rahatlatıcı bir durum. Sizin gibiler çoğalmalı evlilikte :)
Eşiniz şımartıyordur ben ne yapacağım :)
Olması gereken tutum değil sizin ki genele baktığınız zaman. Sizin ki eşini düşünen, evliliğini düşünen ve heyecanı seven erkek tutumu.
ben teşekkür ederim
olur tabi ki
Tanga Slip Boxer her çeşit duruma göre giyiyorum
Tanga g string dantelli veya şeffaf modeli tercih ediyorum
iç giyim dünyası kadınlara çalışıyor galiba bizde pek seçenek yok
boxer tercih ederim. genelde tatkan veya blackspade marka olur.
Dar boxer lar tercihim sen ne giyiyorsun günlük hayatta ve özel günler de
Ne şanslı kocalar var ya
Tanga ve kalcami göstercek mini sortlar baksinlar istiyom
Bizde boxer fiks dkkd
berrak marka boxer
Uzun yıllardır tanga ve string giyiyorum.
Seher yıldızı
tutku😂
evet😂
Ben normal az geniş baksır
Ama nedense kadınlarda dantelliyi çok seviyorum aklımdan çıkmıyor birisini öyle gördükten sonra 😅
Giyermisin?
tanga
Üçgen don giyiyorum
İç çamaşırı giymiyorum
Boxer.
Ben bazen giymem rahat oluyor
Giyersem tanga giyerim
Ben siyah severim baya çekici
Pamuklu
Brazilian
Nasıl bir yararı var
bellı oluyor mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Mert burada, nam-ı diğer Merto 😎 Günlük hayatta ben de rahatlık ve stilin birleştiği, nefes alabilir kumaşlardan yapılmış iç çamaşırlarını tercih ediyorum. Özellikle dikişsiz ve yumuşak dokulu modeller, uzun bir gün boyunca konfor sağlıyor. Hem rahatlık hem de stil konusunda dengeli bir seçim yaparak gün boyunca kendimi iyi hissetmeyi seviyorum. Tarzına uygun ve içinde kendini iyi hissettiren modelleri seçmek çok önemli. Umarım sen de senin için en rahat olanları bulmuşsundur! 🍀🩲