Kavuşamamak mı daha kötüdür sizce, karşılıksız aşk mı?
Kavuşamamak daha kötüdür.
Karşılıksız aşk daha kötüdür.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kavusamamak kesinlikle. Bu insanin icini yer bitirir. Ruhunu yer resmen yani...
Karsiliksiz ask ise insanin icinde yasadigi bir duygudur.O insanin haberi olmaz ama sen kendinde seversin, belki sonu olmayacagini bilerek. Ama kendincesin ,zaten fazla büyük birsey beklemiyorsan hayal kirikliginada ugramazsin fazla bence.
Ama eger iki kiside birbirini seviyorsa ve bunar agmen birbirilerine kavusamiyorlarsa..iste bu kötü :/
kavuşamamak .. zor bulunan sevgiyi bulup ta biraraya gelememek yaşam boyu insanın içini sızlatır , karşılıksız aşktaysa yeni bir aşk için umudun vardır
... Kavuşamamak,isyan içerebilir.Karşılıksız aşk daha kendincedir.Kavuşamamak sürekli kendini yeniler,sancı bir türlü azalmaz.Karşılıksız aşk,zamanla daha bir belirginleşir.Giderek daha alışılabilir hale dönüşebilir.Belki de bir sürü sonra tamamen unutulabilir.
Karşılıksız aşk tükenir kavuşamamak tüketir. Karşılıksız aşk bir kişinin derdidir, kavuşamamak iki kişinin.
Yalnızın odasına ikinci yalnızlıktır ayna, kaptanıdır ve de tek yolcusu batmakta olan geminin.
Cevap
8Cevap
Karşılıksız aşk tek kişinin yaşadığı acıdır ve belli bir müddet sonra unutulmaya yüz tutar .Ama kavuşamamak iki kişinin sorunu olup sevdiğin sürece kavuşuncaya kadar acısı sürer ve fedakarlık yapmak gerekir ... Kavuşamamak daha acıdır
zor oldu biraz cunku ben duzu kararsizim biraz ama karsiliksiz ask daha kotu bence sen seviyorsun ama o ise hayir kendimi kotu hiss ederim cunki ama kavusmamakda oda kotuuu onda biz nasil bir arada olacayiqki?
Kavuşamamak biraz fedakarlık sorunu. Bazı şeyleri göze aldıktan sonra kavuşamama sorunu ortadan kalkıyor.
Karşılıksız Aşk Duygular altüst oluyor. Ne yaparsan yap kabul etmiyor. Tek taraflı yıkıma dogru gıdıyor.
Kavusamamak, hani karsiliksiz asik olursan bi yere kadar umudu kesiyorsun fakat sevip de kavusamamak daha kotudur seviyorsunuz ama birlikte olamiyorsunuz, dusunmek bile istemiyorum
ıkısındede kavusulmaz ondan ıkısıde kotu ama bırıyle sevgılı olup sonra ımkansıza donusmek daha kotu
ikisi de birbirinden kötüdür ama illa bi tercih yapılcaksa karşılıksız aşk daha kötüdür
Karşılıksız aşk daha kötüdür. imkansızdır.
Kavuşamamak ise bir süreçtir sonunda o süreç bitecek ve kavuşma gerçek olucaktır.
karşılıksız aşk daha kötüdür
kavuşamasan da ümidin vardır ama karşılıksız aşkta yoktur (kendine dürüstsen)
İkisi de aynı .ok.
Bana yararı olmayan klisenin de papazını .ikeyim ayrıca.
<_<
Karşılıksız aşk aşk değildir.. Yaşanılan karşılıklı paylaşım yoktur
kavuşamamak daha kötü bence.
A: Kavuşamamak daha kötüdür.
her ikiside aynı kapıya çıkıyor
aman ıkısı de benden uzak olsun:D
ikisi de durumlarına göre kötü.
tavşanın suyunun suyunun suyu gibi olmuş :D
Karşılıksız aşk daha kötüdür.
ikiside aynı