Gizli Üye(36-45)+1 yılBir fıkra vardı da tam aklımda değil.
Adamın biri bakire kız arıyormuş bulamıyormuş.
Üniversiteye gitmiş çoğu bozuk.
Liseye gidiyor bozuk.
Orta okula gidiyo bozuk.
En son ilk okula gidiyor, penisini de süsleyip püslüyor , o kız ile de cinsellik yaşayacak kız korkmasın istiyor o kız da süslü penisi görünce " kıyk yıllık sikisiyoyum ben böyle siyk gömedim " demiş.
:))14 Yorumla
Soran+1 yılsadasdasdasdsad ulannn :D aynen benim mevzuda o hocam
Cevap sahibi+1 yılEic hak ederdi ama kaçmış :)
Eyvallah
Soran+1 yıl2. eic diyelim eyvallah güzeldi bu halen gülüyorum :D
Cevap sahibi+1 yılEyvallah :))
En İyi Cevaplar
O kadarda değil ama önce bir insan kendinede bakmalı o dediğin şekilde de kızlar var yok değil ama onları öyle etrafta göremezsin zaten bu şekil kızda var erkekte...
31 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bro
Gizli Üye(30-35)+1 yıladama okadar saydırmışsınızda sizde aynı düşünüyorsunuzz burada sallamayın şimdi eğlenilecek kızla evlenilecek kızları reelde ayırıyorsunuz anca laf yapın burada. konu sahibinin yazdığı özellikte kız bulamayınca annenize koşuyorsunuz ama "annnney namuslu kız bul anney" diye.
111 Yorumla
Soran+1 yılGerçeklerden kaçmamak lazım
+1 yılAllah var yukarda. Şu yaşıma kadar hayatıma kimseyi sokmadım. Yanlış anlaşılmasın lütfen, çevremden hep duyduğum şey yaa senin gibi güzel kızın nasıl sevgilisi olmaz yaa. Evet biz daha ölmedik yaşıyoruz. Doğru zamanı bekliyorum.
21 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun tebrik ediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılhoşlandığım çocoukta bu yüzden benimle muhabbeti kesiti. çok iyisin aile kızısın ama ben yapamam ihtiyaçlarım var seninle karşılayamam dedi bende yol verdim kendimi kimseye kullandıtrmam ancak helalim dokunabilir.
55 Yorumla
Soran+1 yılHayat böyle işte hep yanlış insanlara denk gelirsin
Cevap sahibi+1 yılnapalım kader böyleymiş adam gibi seven birisi denk gelir illaki :)
Soran+1 yılAllah büyük ümidini kaybetme bu temizliğinle devam et :)
Cevap sahibi+1 yılben çizgimi bozmam. inş sende gönlündekini bulursun:)
Soran+1 yılHiç ümidim yok zamana saldım bakalım hayırlısı neyse o olucak
+1 yılöyle kız çok yaa bir kaç kız böle diye tüm kızlar böle olamaz
21 Yorumla
Soran+1 yılşans lazım oda yok
taze bitti bayım yalnızlık içinde ölmeniz dileğimle :D :D
112 Yorumla
Soran+1 yılsağlık olsun :D
Soran+1 yılnapmak lazım peki 2 3. el hatunmu arıyalım? öyle karım olucağına yalnızlıktan geberim daha iyi
Soran+1 yılsen o suratınla daha çok kullanılırsın zaten devam et :D:D:D
Soran+1 yılkaşarlığınla gururlusun yani :D:D. D vay ak :D
- +1 yıl
offfff bune özgüveni tavan yapan keko önyargısı kurdun yaş 22 ama ergenden yetme gibisin of ya psikolojim bile senden asil :D neyse yaradan gönlüne göre versin ciddiye almam ben bu tarz klişeleri maytap geçiorum yorumlarda yani bildiğin banel cümleler yazıyorum yavan sorulara cevap olarak :D
Soran+1 yılhalen burdamısın sen :d
Soran+1 yılDaha çok içine ettin gibi neyse :D özlücem seni..
samimiyetimle söylüyorum hiç öpüşmedim inanırmısın onu merak ediyorum?
114 Yorumla
Soran+1 yılEn ufak şüpem yok 156 tanıyorum seni rahat ol öyle diyorsan öyledir
Soran+1 yıloha unutuldukmu? :D 186 hani yuh sana
Soran+1 yılŞükür alkışşş :D
Soran+1 yılkim olduğumu anladın oda bişey :D
Soran+1 yılŞoka girdin dimi adasdas ulan gece gece :D
Soran+1 yılTahmin etmiştim uzun yıllar oldu 156 seni :D
Soran+1 yılBoyumdan 6 cm vericem sana merak etme uzucaksın ortada engel falan kalmıcak :D
+1 yılDostum zor bulursun, simdi ki kızlarda batı avrupa kafası var
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle özentilik peşindeler
- +1 yıl
bu yuzden bayaa zor bulursun
Kadınlar eşya değildir ilk önce bunun farkına var lütfen. Öyle sallayıpta olmuyor ama. Sen söyle bakalım hiç ele ele tutuşmadın mı, hiç birini öpmedin mi, ya da birlikte olmadın mı? Bunlara cevabın hayır ise anlarım seni. Ama diğer türlü hak etmediğin bir şeyi istiyorsun. Son olarak kadın ve erkek eşittir. Sırf sen kadınları eşya gibi gördüğün için onlar senden daha az değerli olmuyor.
40 Yorumlaaga bu sitede olmadığı kesinde :D gerisini bilmiyorum
32 Yorumla
Soran+1 yılo kesin zaten başkan :d
+1 yılSana söyleyecek sözüm yok ama evleneceğim Kadın seni sevmez ise Ömrü villan çocuklarında sende sürünürsünüz önce seni seveni sevebileceğini bul !!!
12 Yorumla
Soran+1 yılyemişim sevgisini bekaret temizlik konusu daha önemlidir benim için
- +1 yıl
Bu yollarda niyet önemli yolun açık olsun umarım aradığını bulursun 👋👋
Tabikide var genelleme yapma bence bir çoğumuz temiz hatunlarız 😊
17 Yorumla
Soran+1 yılBundan şüpem yok, çoğunluk kısımdan bahsettim
Soran+1 yılÖyle bir dünya yok
Soran+1 yıledicem tabi seks hayat biçimim :D
Kisi nasilsa karşısına oyle biri cikarmis:) insallah gönlüne gore birini bulursun:)
12 Yorumla
Soran+1 yılalakası yok
+1 yılBu kafayla daha çok yalnız kalirsin, daha çok elini skersin. A M salak herif.
100 Yorumlakızlar erkeklerin “gelirlerine” erkekler kızların “giderlerine” baktığı sürece, biri gelir biri gider..
31 Yorumla
Soran+1 yılyapıcak bişey yok doğru kişiyi bulana kadar devam artık kaç yıl sürerse
+1 yılAlsana beni tek fazlam kilolarim tek eksigim. guzelligim ciddili :D
12 Yorumla
Soran+1 yılspor yap zayıfla alırım güzellik şart değil ama kiloyu sevmem :D
- +1 yıl
Biz bir . goruselim :/ hazir alacak bir kor. bulmusken kacirmamak lazim :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoo Allah'a şükür opturmedim bile iliskilerimde bu yuzden bitti niye kalmasin eminim vardir boyle kizlar harama gözü degmemis erkek olsun istedigi kiz elbet var.
30 Yorumla
+1 yılTabiiki de var ben ve bir çok arkadaşım burada olmamın nedeni de eğlence buradakilerle pek konuşmam zaten sanal ilişkiden hoşlanmıyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılTabirlere bak. Maldan mı bahsediyorsun sen birinci el dürtülmemiş diye? Şu cümleleri kurmayı mideniz nasıl alıyor? Bir kadın hakkında nasıl konusacağını bilmeyen birini ne yapsın o bahsettiğin kadınlar?
715 Yorumla
Soran+1 yılYorum yapmasanda olurmuş yani
- +1 yıl
Gerçekler için diyecek başka birşeyin yok mu :)
Soran+1 yılZoruna giden her neyse ona cevap yazmama gerek yok zaten anlaşsındır ki inşallah anlamışsındır hiç öyle gözükmüyor
- +1 yıl
Cümle bile kuramıyorsun ki ne demeye çalıştığını bile anlayamadım senle alakalı ne zoruma gidicek. Hödük hemcinslerim hakkında eşyadan bahseder gibi iğrenç kelimeler kullanılmasına tahammül edemiyorum. İşin asıl acınacak tarafı hiçbir kız rahatsız olmamış kendilerinden böyle bahsedilmesine. Onur gurur yok ki dengsiniz ışte.
Soran+1 yılCümle gayet anlaşılır, o s* beynin almıyor sorun sende
Soran+1 yıl@atiser ulan sığır günde 50 tane kız zikiyormuş gibi artistlik yapma
Soran+1 yılmesajlara bak burdan sövemem şimdi çocuk @atiser
Soran+1 yılbak halen burdan yazıyor sırf artistlik yapmak için özele bak adres istedim senden madem çok akıllısın yüzüme karşı konuş erkekliğini bir görelim senin
Soran+1 yıl@atiser
Var kardeşim hala var.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.10 YorumlaSen bunu söylerken kaç tane kıza laf atında düzgün kız kalmadı dıyosun?
40 YorumlaSen bı kadın ıcın bu şekılde konus sankı bı maldan bahseder gibi. Sonra sana kadın gelsın öylemı.. Sana gelecek karının ta beynıne s*kayım.. Kendını düşüren öyle kadın olmaz olsun. Sevimsiz cibiliyetsiz öküz
95 Yorumla
Soran+1 yılHiç yakıştıramadım bak
- +1 yıl
Kımsenın hayatına 2. el 3. el sıfır tarzı yakıştırma yapamazsın sen.. Sana kımler kıçına tekmeyi koydu yok saydıda böyle vasıflar kullanmaya basladın sen.. Canını cok yakmışlar belli.. Hıncını hakaret ederek almaya calısıosun, kucukdusurmeye calısarak.. ama şuna emın ol böyle zekadaki bir adama ancak ot gibi karı gelir.. Sonra o karıyı aldatırsın falan.. Sizin gibilerin hayat hikayesi budur. Yaylan şimdi
Soran+1 yılHayal gücün güzelmiş bak hafif şizorfrenlik var galiba altta kaldıkça kendince bişeyler yapmaya çalışıyorsun ama beceremedin
- +1 yıl
Helal kız sana :D doğru soyledin bak.
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Mal arıyon heralde 1. el falan.
Bir mal nasip olsun sana.111 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi hatun bulmakta zor şimdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılevden çıkmayan kızlardır onlar, öyle kızları aramakla bulamazsın, aracı lazım, bende istiyom lnn.((
21 Yorumla
Soran+1 yılZor ama peşini bırakmamak lazım
mal seçer gibi davranışlardasın hak ettiğin neyse karşına o çıkar nasip önce kendini düzeltmen gerekli demekki ve aşşalık gbi yaklaşımlarda bulunmayı kes millet için
50 Yorumla
+1 yılgüldürme beni be kardeşim bedenleri bakire olmuş ruhu kewaşe ne yazar alayına selam söyle benden onlar anladı :)
30 Yorumla
+1 yılaraba mi bakiyosun ya? sen kaçıncı sınıf insansn da VIP ariyosun?
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı. sahibinden'de araba mı bakıyosun hacı o nasıl bir benzetme
40 Yorumla1. el? Telefondan mı bahsediyorsun, arabadan mı? Neyden? Bunlar nasıl iğrenç kelimeler. Belki bu yüzden bulamamışsındır.
85 Yorumla
Soran+1 yılsanane ak batıyormu?
- +1 yıl
Evet, rahatsız oldum ve bunu belirttim. Soruyu sorarken eleştiri alacagını da göz önünde bulundurabilseydin keşke, herkes seninle aynı fikirde olacak diye bir kural mı var? Buraya "evet çook haklısın. s" tarzı şeyler yazsam belki aynı dili konuşabilirdik seninle. Sana cevap vermem bile saçmalık ve zaman kaybından ibaret ya zaten, neyse..
Soran+1 yılmadem öyle, yorum falan yapmıcaksın
Soran+1 yılİyi devam et o zaman
2. el 700kmde honda cr-v 2015 full paket dizel var?
25 Yorumla
Soran+1 yılGörmeden bişey diyemem link varmıydı fotosu falan?
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/ORNQzA.jpg ahanda bu
Soran+1 yılGüzelmiş hocam temiz araca benziyor ee fiyat olarak ne düşünüyosunuz?
Soran+1 yılgel 101 e anlaşalım temiz olsun uzat elini
Ortamın kötü demek ki ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılalakası yok türkiye kötüye gidiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılgit sen kör topal biriyle evlen birinci elmiş , kusura bakmada kızlarda senin gbi hödükle evlenmek içn sıraya vgirmiyo zaten..
15 Yorumla
Soran+1 yıluza patlak hatun
Cevap sahibi+1 yılbeni tanıyo musun da konuşuyosun, götn yemedi hemen insanları karala şrfsiz
Soran+1 yılkin kusuşundan belli temiz bişey olmadığın kesin yoksa bu kadar felsefe yapmazdın
Cevap sahibi+1 yılşerefsiz sen kendin gbi yobazları savunduğun için sana öyle geliyo kendi soyundakileri savunuyosun , herkes senin gbi değil tamam mı burada bir erkek yorumuda var mal mı satın alıyosun yazmış hödük kuş beyinli, ben bir bayan hakkında böyle konuşmana kızdım anlaman kıt heralde gerizkalı
Soran+1 yılSesli güldürdün beni helal olsun :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılMantık iyi de o nasıl bir ifade ediş! Yazdıklarınla anlatmak istediğin farklı seni yansıtmıyor gibi. Bu konuşmaya tarzıyla dürdülmemiş sana dürter
02 Yorumla
Soran+1 yıltekrar bir yorum yaparsan çok iyi olucak hiç bişey anlamadım özet geç
Cevap sahibi+1 yılAnlarsın sen ya güveniyorum ben sana o kafa var sende
Sen kizlarla yat, bakire kiz iste 1. el bir de :D siparisi de veriyor suna bak..
14 Yorumla
Soran+1 yılosmanlı torunlarıyız biz git tarihi araştırda gel
Soran+1 yılerkeğin namusumu olurmuş @maddyy giren çıkan yok zarda yok?
Soran+1 yılyav he he
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Haha tanma bak ya sanki sahibinden satlk araba arıyorsun :D
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun gibi bişey :D
Bence karşıdan ne istiyorsak bizde öyle olmaliyiz.. Bizlerde o yuzden bulamiyoruz belkide
10 YorumlaNeden olmasin ki kardes var tabiki..
@simge_15 Yorumla
Soran+1 yıl@simge_ temiz kıza benziyor ama maşallah
Soran+1 yılİkinizide allah sahibine bağışlasın ne diyim :)
Soran+1 yıl@simge_ baya hoşuna gitti bakıyorumda :D
pardon kardeşimde malmıyız biz inşallah bulamazsın bu kafayla.
10 Yorumla
+1 yılbence sen bulamıyorsun yoksa çok var
11 Yorumla
Soran+1 yılşans yok şans
Adama sorarlar. Peki sen el surulmemis misin? Istiyorsun ama o kizi hakediyor musun?
34 Yorumla
Soran+1 yılklasik sözler kullanma bana
Soran+1 yılBekaretini kaybetmiş bencil kadınların sözleri bunlar neymiş el sürülmemiş erkek vay ak yenimi moda oldu?
Vardır elbet bir yerlerde
23 Yorumla
Soran+1 yılvarda şans?
Soran+1 yılumarım
+1 yılneden bu kadar üstüne gelindi anlamadım hem evlenmekse niyetin senin gibi de kalmadı bana kalırsa
01 Yorumla
Soran+1 yılHepsinin zoruna gitmiş
Ben de isterdim sadec
12 Yorumla
Soran+1 yılBiraz şans olsa bulucamda o yok işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılorta güzellik ne ya:Dkategorize etmekten nezaman vazgecerseniz ozaman gercek bir iliski yasarsınız.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe çirkin nede güzel denilebilicek kızlar
Cevap sahibi+1 yılbakımlı demek istemissin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSimdi dusundumde...
Ben oyleyim. Biri bunu ogrenmis ve aylardir pesimden kosuyor. Yoksa bunun hedefi benimle evlenmek falan mi T. T00 Yorumla
+1 yılSen kaçıncı elsin?
parayla yaptıklarını saymazsak?11 Yorumla
Soran+1 yılnerden tanıyosun?
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmayan seyimle bile senin bu lanet zihniyetini siterim ben !
33 Yorumla
Soran+1 yılHeh bitane daha geldi hoş geldin
Cevap sahibi+1 yılİnsanlari ambalajlamak siz "cahillerin" ne kadar da hosunuza gidiyor.. sizin gibiler yuzunden su ulke bir cehaletten kurtulamayacak en cok da ona uzuluyorum. Ve eger kendime gelirsem cevremdekiler de dahil herkes guzel oldugumu soyler, kimseyle de cikmadim oldu mu? Simdi dar beynini de al ve defol !
Soran+1 yılŞu ortadaki espiriyi anlamıyacak kadar gerizekalı olmana acıyorum çok bilmişlik kolaydır
+1 yılAyni fikirdeyim ne yazik ki
10 Yorumlasen doğru oldukça doğrularla karşılaşırsın emin ol
10 Yorumla
+1 yılSen evlenecek kız mi arıyorsun yoksa araba mi?
41 Yorumla- +1 yıl
lily?
Allah gönlüne göre versin
10 YorumlaSahibinden. com a bak belki bulursun :)
26 Yorumla
Soran+1 yılDenemek lazım çıkarmı acaba başkan :D
Soran+1 yıl0 kilometre fabrika çıkışı lazım
Soran+1 yılYani temiz olması şart titizimdir biraz :D
+1 yılAraba ilanı gibi olmuş :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen 1. elmisin önce ondan haber ver?
17 Yorumla
Soran+1 yılevet 1. elim tertemiz alıcanmı?
Cevap sahibi+1 yılYok hani bu kadar şey istiyon ama konuşmaların çok abazaca geldi. Hani öyleysen bulman zor dicektm. Yoksa her turlu kız var görmek isteyene. Baktığın yer önemli asıl.
Soran+1 yılŞakamısınız gece gece ak ya hadi kaybol
Cevap sahibi+1 yılNe dedik sankii sormuşsun düzgün cevap verdkk. sana göre cevap verdikk!
Soran+1 yılsana göre öyle bir güzel cevabım var ki ama burdan olmaz lafmı soktun sanıyorsun yoksa?
Cevap sahibi+1 yılÖf bee sen daha buyumemişssn çocuk gbi saçmalıyosun. Daha çok ara sen 1. el falan bulamazsın. Bakmazlar sen gbiye
Soran+1 yıldaha iki kelime kuramıyor gelmiş laf çarpıtıyor hadi kaybol şimdi muhatap oldukça kıçınız kalkıyor
+1 yılIlana bak ya dhdhdj
11 Yorumla
Soran+1 yılÇokmu hoşuna gitti :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDoktordan ilanlarina bak sen!
03 Yorumla
Soran+1 yılGögüslerin sigortası varmı?
Soran+1 yılpardon bir alta yazıcaktım :D
- +1 yıl
Te allam ben de diom höst!
+1 yılilan gibi olmuş biraz akjsdskf
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle :D
Varda sen yalnış yerlerde arıyosun
04 Yorumla
Soran+1 yılburada aramadığım kesin
Soran+1 yılşans kısmet diyelim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBro sende sıfır kilometre misin
24 Yorumla
Soran+1 yılaynen bro hiç el sürülmemiş tertemiz kendini kadınına saklayan
Cevap sahibi+1 yılHayır şundan dolayı soruyorum. Büyükler der ki ''Kadınla erkeğin toprağı aynı yerden biter''Sen düzgün biriysen karşına da senin gibi düzgün biri çıkar :)
Soran+1 yılAllah büyük
Cevap sahibi+1 yılHakkında hayırlısı olsun :)
temiz erkek var mi peki
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanki kimseye kaymadin da burada 1. El kız ariyorsun. bir kendine bak.
27 Yorumla
Soran+1 yılerkek ile kadın cinsellik konusunda kıyaslanmaz sayın çok bilmiş
Cevap sahibi+1 yılSen önüne gelene çak çak, sonra el sürülmemiş kiz ara. Var mi boyle bir dünya ya? Erkekle kadın tabiikide cinsellikte eşittir. Ufak beyinli. Sen dokunduysan sana da dokunulmuş gelir. Bu budur. Böyledir.
Soran+1 yılsen bu kafayla evde kalırsın işte yazık böyle düşünmeye devam et
Cevap sahibi+1 yılBoyle düşünmeye devam etmiş, asil sen bu kafayla evde kalirsin mal :D
Cevap sahibi+1 yılMal beyinli bakire kız kaldı mi? Sen bir düşün bakalım. Kaldıysa da arkadan yapmıştır
Soran+1 yılo konuda inkar etmiyorum zaten
Tabiki var abartmayın yaa:/
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılulan araba mı mal mı alıyon o nasıl anlatış
60 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası