Konuştum benden ilgi beklediğini söyledi ama nasıl bir ilgi olduğunu söylemedi. Nasıl ilgi gösterebilirim ? Bir taktik verin.
İlgi İsteyen Kıza Nasıl İlgi Gösterilir?

Konuştum benden ilgi beklediğini söyledi ama nasıl bir ilgi olduğunu söylemedi. Nasıl ilgi gösterebilirim ? Bir taktik verin.
İlgi İsteyen Kıza Nasıl İlgi Gösterilir?

Selam,
Aşk ilişkilerinde zaman zaman karmaşık durumlar içinde kalabiliyoruz. Özellikle bazen duygularımızı ifade etme konusunda ya da nasıl ilgi gösterilir konusunda ne yapacağımızı bilmediğimiz durumlar oluyor. Sevdiğimiz kişiye nasıl ilgi gösterebiliriz biraz bunu konuşalım. 🙂
Sevgiliye ilgini göstermek için onu önemsendiğini, merak ettiğini sadece sözle değil eylemlerinle de belli etmen gerek. Nasılsın diye sıradan bir soru sormak yerine hayatındaki o dönemli bir süreci sorarak onu merak ettiğini hissettirebilirsin. Sevgiline zaman ayırmak, özel günleri düşünmek ve gün içinde küçük sürprizler yapmak ilgini ve sevgini göstermenin bir yolu.
Biz kadınlar küçük detaylara her zaman önem veririz. Konu romantik ilişkiler olunca daha fazla özen gösteririz. Kadınlara ilgi göstermenin en basit yolu küçük jestlerden ve ince düşünmekten geçiyor. Özel bir olmamasına rağmen çiçek hediye etmek ya da görünce aklıma sen geldin diyerek küçük bir hediye almak kadınların hoşuna gider. bu şekilde onun hep aklında olduğunu ve düşündüğünü göstermiş olursun. Bu ilgi değil de ne? 😀
Mesajlaşırken de ilgi göstermek mümkün. O gün önemli bir görüşmesi, sınavı ya da başka bir durumu varsa bunu mesajla sorabilirsin. Yine onu düşündüğünü, merak ettiğini gösteren ilgini belli eden bir durum bu. Ayrıca ona vakit ayırdığını da böylece göstermiş olursun. Gördünüz mü aslında ne kadar basit kadınlara ilgi göstermek. Erkeklerden çok fazla şey istemiyoruz. 😛
Erkeklere ilgi gösterme konusunda ise şunu söyleyebilirim ki erkekler de kadınlar gibi eylemleri dikkate alıyor. Yani yaptığınız her davranış aslında ona bir mesaj olarak gidiyor. Erkeğin sevdiği aktiviteler hakkında konuşmak, fırsat varsa birlikte onun sevdiği aktivitelere katılmak ilgi göstermenin en basit yollarından biri. Bunun dışında onun hobileri hakkında konuşmak, fikirlerine değer verdiğini göstermek ve çeşitli durumlarda onun fikirleri almak erkeklerin hoşuna giden durumlardan. Hayatınıza dahil etmek ve onu hayatına dahil olmak aslında ilgi göstermek oluyor. Ortak zevkleri geliştirmek, mesajlaşırken onun hayatındaki önemli süreçleri de konuşmak erkeklerin hoşuna gidecektir. Bu şekilde hem onu önemsediğini hem de ilgi gördüğünü düşünecektir.
Yakında olan sevgiliyle zaman geçirme fırsatı daha fazla olduğunda ilgi göstermek kolay. Asıl mesele uzaktaki sevgiliye ilgini belli etmek. Teknoloji çok gelişti uzaklar yakın oldu bu sayede uzaktaki sevgiliye ilgiyi kolay bir şekilde gösterebiliriz. Şimdi biraz önerilerimi anlatacağım. 🙂
Sonuç olarak sevgi göstermek aynı zamanda ilgi göstermek oluyor. Bu yüzden ilgini belli etmeye her davranış aslında senin bir sevgi dilin oluyor. Umarım bu önerilerim işine yarar. <3

Selam,
Romantik ilişkilerde zaman zaman ne yapacağımızı bilemeyiz. Bazen karşı tarafa yeterince ilgimizi belli edemiyor olabiliriz. İlgimizi belli etmek için çeşitli taktikler yapabiliriz. Birine nasıl ilgi gösterilir sorusu için ilk olarak merak ettiğini gösteren mesajlar atmak, onu düşündüğünüzü göstermek için gün içinde iletişim kurmaya çalışmak diyebilirim.
İlgi isteyen bir kıza nasıl davranacağını bilmemek normal. Çünkü bazen erkekler duygularını belli etmek konusunda zayıf olabiliyor. Eğer uzaktaki birine ilgi göstermek istiyorsan mesajla nasıl ilgi gösterilir sorusu için biraz taktikler vereceğim.
Öncelikle kadınlara nasıl ilgi gösterilir sorusu için eğer yüz yüze görüşme imkanın varsa göz teması kurarak diyebilirim. Göz teması kurmak ilginin onda olduğunu gösterir. İlgini belli etmek için iltifat edebilirsin ayrıca onunla ilgili detayları hatırladığını gösterebilirsin.
Bir kıza mesajda nasıl ilgi gösterilir aslında yüz yüze görüşmeye benziyor diyebilirim. Telefonla konuşurken ya da mesajlaşırken onu merak ettiğini gösteren sorular sorabilir, günün nasıl geçtiğini sorabilir ve iltifatlar edebilirsin.
Sanaldan nasıl ilgi gösterilir diye merak ediyorsan uzun uzun sohbet edebilir, görüntülü arayabilirsin. Bu görüşmelerde dikkat etmen gereken ise karşı tarafa ilgini göstermek için onu hayatıyla ilgili sorular sormak, düşüncelerini önemsemek ve merak etmek. Ayrıca küçük iltifatlar ederek onun beğendiğiniz özelliklerini vurgulayabilirsin.
Uzaktaki sevgiliye nasıl ilgi gösterilir sorusunun en basit cevabı sürekli iletişim halinde olmak diyebiliriz. Gün içinde mesajlaşmalar, telefon görüşmeleri ve görüntülü görüşme gibi iletişim durumları için ona vakit ayırmalısın. İletişim kurmak için zaman ayırmak kadınların hoşuna gidecektir. Mesajlaşırken emojiler kullanmak, onu beğendiğini gösteren sözler söyleyebilir ve mesajlarında iltifat edebilirsin.
Gün içinde onu düşündüğü gösteren “Günaydın, İyi Geceler,” gibi farklı zaman dilimleri için de mesajlar atabilirsin. Romantik mesaj metinleri yazabilirsin. Samimi bir dil kullanmanı tavsiye ederim. Kopyala yapıştır iltifat ve romantik mesajları kadınların hoşuna gitmeyecek. Onun yerine kendi cümlelerinde duygularını gösteren mesajlar yazabilirsin.
ona zaman ayır
küçük süprizler yap
onu dinlemeyi dene sohbet et bol bol
baş başa kalın
onu merak ettiğini hissettir sevdiği ilgi duyduğu zevklerini filan öğrenmeye çalış
şaşırt onu ! :D saçma sapan iltifatlarda bulun :) gözlerine bakıp yalandan da olsa 'seni seviyorum' de :) anlamıyorum abi kız beni sev demiyor ama bana ilgi göster diyor. değişik
bunları geçin arkadaşım biraz gerçekçi olun herşey güzel hoş ilgi, ilgi, tadını tuzunu doğru koyarsanız yemeğe. lezzet verir ilgide aynıdır. gereği kadar ilgi gösterin fazlasını verirseniz. daha fazlasını ister. gereğinin fazlasıda benim düşüncem saçmalıktır aşırı ilgide. bir yere kadardır. o bayan arkadaşın herhalde ilgiyi pazarda, manavda satıla bir şey sanıyor ki aşırı ilgi bekliyor.
Cevap
21Cevap
Sen ona hiç ilgi göstermiyyormusun?
Peki o sana ilgi gösteriyor mu? Sana bulmaca gibi laflar eden kadın sana ne ilgili gösteriyor? sen aramazsan o seni arıyor soruyor mu? o sana iltifatlar ediyormu? o sana küçük surprizler yapıyormu vs vs vs.. bunlara ÇOK DİKKAT ET ! Sürekli senden alıyorsan sürekli senden bekliyor sa bu işin sonunu ben pek net göremedim?
Sen buaraya gelip o kızın bana ilgi göster dedimesinin açıklamasını soruyorsan zaten ilgi gösteriyorsun demektir çabalıyorsun o kesin..
Eğer bir kadın haddinden fazla ilgi bekliyorsa ve senin enerjini tek taraflı olarak sadece kendisi alıyor sana hiçbir şey vermiyorsa katmıyorsa ozaman o sokak çıkmaz sokaktır DİKKAT ET ! ve hazırlıklarını buna göre yap.. Senden "sadece alan" (enerjini sevgini paranı zamanını emeğini sevgini alan ama sana hiçbir katmayan vermeyen öğretmeyen vs vs) kadınlarla görüşürken elin fırlatma kolunda ve gözün çıkış kapısında olsun bunu unutma. Daha önce yaşanmış tecrübelerle sabittir..
Onunla aktiviteler planla :) oyun oynuyorsan beraber oynayın, film-dizi izliyorsan beraber izleyin, arkada konuşun. Arada minik de olsa hediyeler al. Yiyecek gibi değil de minik bir bileklik olur, çiçek olur vs. Alacak durumun yoksa yap el emeği şeyler de çok değerli. Onu dinlediğini göster. Bir hayalinden bahsetmiştir mesela dinle onu dahil olmaya çalış. Deniz kenarında bir ev istiyor diyelim. Evimizde şu koltuk olsa güzel olurdu beğendim de at. Üzüldüğü bir konu vardır, dinle onu keyiflendirmeye çalış. Ne bileyim iyi geceler diyeceksin bir çiçek çiz onunla de. Bunun gibi basit ve temel şeyler aslında... Kadınlar sadece birlikte olduğunu hissetmek istiyor. Erkekler de çoğu zaman bunu maddiyat olarak algılıyor. Öyle değil. Pinterest gibi yerlerde tonla fikir var. Küçücük şeyler bile mutlu ediyor bizi... Bir kız ilgi istiyorum diyorsa ilişki sallanmaya başlamıştır dikkat et bence. Çünkü kadınlar ilgi görmeden arkadaşı ile de aynı şekilde konuşuyor fark yoksa o ilişki olmaktan çıkıyor
Kız seni seviyorsa ve arzuluyorsa o ilgiyi kendi verir zaten. İlgiden kasıt; aramak sormaksa eğer. O aradıkça, sordukça sende yap aynısını. Zorla ilgi alınıp verilmez. Birazcık kıskandır, korkut bak nasıl ilgiyi arttıracak. Kızların dediği başkadır istediği başka. O yüzden çok kafa yorma. Olduğun gibi git. Çok umursama. İlgi bu kadar diyeceksin.
Kadına ilgiyi düzenli verme asla. Kadınlar seytandir. İlgi verir güven verirsen seni direkt terk ederler. Ne zaman ki surundurur iclerindeki köleyi uyandirirsan o zaman sana bağlanırlar.
Ne nefret ettirecek kadar uzak duracaksin ne de hayatindaki tek kadın oymuş gibi davranacaksin.
Her kadın özünde bencildir, kadın sadece almak ister. Asla bir erkeği sevemez kadın. Ruhunda yoktur çünkü.
Kadınları çözmüşsün agam.
Erkekler kadar kışlarda bazen anlaşılamıyor bir kadın neden olgu bekleyip bunu güçsüzce söylesin ki? Bir erkek sevdiğinin ilgiye ihtiyaç duyduğunu hiç mi anlayamamıştır? Geçelim bunları anlaşılmadan sevmeye çalışınca böyle sorunlar çöküyor ortaya bence önce anlamayı anlaşılmayı deneyelim sevgi pazardan meyve almaya benzemez.
Şimdi arkadaşlar telefonda konuşurken bir kıza nasıl ilgi gösterilir diyorsunuz aslında çok basit kendiniz olun içinizden geleni söyleyin sizi seviyor sa zaten ne söylerseniz size daha çok aşik olacaktır onu güldürün komik anılarınızi anlatın fıkralar hikayeler masallar anlatın geleceginiz hakinda planlar kurun hayallerinizi anlatın yani o kızı özel hissetirmek için güzel sözler şiirler yazın söyleyin
onu dinlememelisin.. içinden geldiği gibi davran bu seni daha çekici kılar inan bana
Hocam bu işler hissettirerek olacak şeyler. Bu işin asla bir nasılı olmaz. Herkeste farklıdır.
arada minik süprizler yap, gün içinde 2 kere arıyosan 3 olsun, hayatıyla ilgilen gibi gibi heralde
Yeri geldiğinde kıskanacaksın. Yeri geldiğinde mesaj atıp ilgisiz olmayacaksın. Arada yemeğe çıkaracaksın. :)
Bir kadını kaybetmek istiyorsan mesajlarına anında dön, sadece ona ait olduğunu ispatla, ona aşkını itiraf et, hep onu çok sevdiğini söyle. Özel günleri hep hatırla.
Bu kaybetmemek olmasın
@AegonTarrgaryenn kadınlar ulaştıkları erkekleri pasif görüyorlar. Ben çokça efendi, saygılı oldum ama saygı göstermediler yedekte tutmaya calistilar
Bende böyle biriyim ne yapmalıyım yardımcı olur musun
İltifatlar et sürprizler yap ama mümkünse seni seviyorumu papağan gibi tekrarlama brak söylediğinde heyecanlansn
Çıkartıp gösterebilirsin, üstüne de ilgi yazarsın oldu bitti.
kalbinize değmemiş ki, akıl istiyorsunuz,
boşverin bence, ilgi dediğiniz insanın içinden gelir, eğer içinizden gelmiyorsa o ilişkide sağlıklı olmaz kanaatimce,
bırak sürekli olarak o konuşsun sen sadece dinle ne yapman gerektiğini zaten anlayacaksın ;)
Kafada oturtamadığı zaman seni en iyisini yeni arayışlara çıkacaktır bir ilişkide kendın ol fazlasını asla verme
kardeşim klasik kızlar hepsi böyle ilgi gösterirsin ilgi ister daha fazla ister ister ve ister olabildiğince yanında kal nefesini hissetsin
Yakin temas kur öp oksa sev sarillll saclariyla oyna sonuc kesindir...
Sevgilim benden ona ilgi göstermemi istiyor ama nasil bir ilgi beklediğini soylemedi
kız elden gidiyo ben söyleyim...
İlgilen yani daha açığı ne olabilir ki?
Şiir yazmada ne yazarsan yaz. Hediye buluşmaya gittiğinde çukulata al mesela.
Köpeği olacaksin köpeğiii onu istiyor
al kızı lüks bi yere götür
Bizdeki fakir akıllı
bakıcılık kursuna yazıl
başini okşa,ip le oynat.ciğer süt ver
ara merak ettigini onu dusundugunu hissettir
ılıg ışte
öp
İlgi istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?