Başak burcu erkekleri kıskanç mıdır? Ve ne kadar..
Lütfen burçlara inananlar yazsın, benim için önemli :(
Lütfen burçlara inananlar yazsın, benim için önemli :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kıskançlık dediğimiz olay insanın fıtratı gereği sahip olduğu bir özelliktir. Yani bir insanın kıskanç olması için gerekli olan tek şey yaratılış özelliklerinin deforme olmamış olmasıdır. bunun burçla cinsiyetle alakası yoktur. kıskanç değilim diyen insanın orjinalliği artık kalmamıştır.
Ama bazı burçlar vardır aşırı, bazıları daha az..
Haklisin ama insan takilmadan edemiyor maalesef..
başak olan değil erkek olan kıskanır hadi git yat cevabı aldın artık rahat rahat uyuyabilirsin:))takıldığın yerde sor ben burdayım:))
Her insan kıskanır muhakkak.. Ama az ya da çok u vardır birde :/
hadi cevabı aldın işte git yat la allah allah daha azı çoğu deyip duruyo :))
Benim icin onemliydi :(
önemli olan ne canım söyle bakıyım
Kırıldım :(((
gül diye söylemiştim ama sanırım elime yüzüme bulaştırdım tam tersi oldu:)özür dilerim kırdıysam
Sen başak burcu musun?
koç burcuyum
ya sen?
Bende..
neden burçlara bukadar takıldın böyle?sevgilinle aranızda bir sorunmu var
Sevgilim degil arkadaşım aynı işyerindeyiz..
ee sorun ne burda amaç ne onu anlamadım
Sende haklısın konuyu bilmeyince
konuyu açarsan daha iyi anlıcam
anlatmıyacaksın sanırım
Çok değil, eğer güveniyor ve değer veriyorsa sıkboğaz etmeyecektir, zorluyorsan lafını esirgemez ne kadar kırıcı olacağını da umursamaz.
Şuan arkadasiz sadece. Ama normal konustuklarimdan bile kiskaniyor. Bi bakiyorum konusmuyor..
Kiskandigini soyledi acik acik. Ama sevgili degiliz arkadasiz. Bazen neye kirildigini anlayamiyorum ben
Hakkı yok evet.. Zaten çok kırıyor. Kendi kendine konuşmuyor benimle, neye kızdıgını anlamıyorum hemde. Çokta kinciler :((
Ayni isyerindeyiz, ayni odada.. Nasil olacak bu :(
Zor değil, bu söylediklerini ona da söyleyeceksin. Neye kızdığını anlamıyorum devamlı tavır alıyorsun, kıskandığını söylüyorsun ama biz arkadaşız ve bu hallerine anlam veremiyorum. Ya derdini söyle ya da kendine hakim ol. Saçma sapan hallerin yüzünden nasıl davranıcamı nasıl konuşucamı şaşırdım, beni ne kadar kırdığının farkında bile değilsin, bu kadarını da hak etmedim. Aynen böyle söyle sonra da sen tavır al bakalım biraz sert ve soğuk davran.
Söylemek istedim ama o konulara girmek istemedim. Soguk ve sert davrandığımdada hemen soruyor, moralimi düzeltmeye çalışıyor..
Bu arada vaktini alıyorum, kusura bakmıyorsundur umarım :(
Vakit harcamaya geliyoruz zaten dert etme :)
Kaçarın yok söylemen gerek, net bir şekilde ifade etmelisin önce kendini, durumu da izah et. Sonra tavır alman gerek yani konuşulup geçildi olmasın durumu anlaması gerek. Moralini düzeltmeye çalışmaz o zaman ya da ne oldu diye sormaz çünkü ne olduğunu bilir.
Hmm eger basak erkekleride basak kadinlari gibiyse (bende basak`im) geberecek kadar kiskançlar kaç kizim kaç :(
:)) oyle mi diyorsun
Normal arkadaslarini dahi kiskanir misin peki. Yoksa sadece deger verdiklerini mi
Evet o da :))
Cevap
14Cevap
saygı duyduğu biri ise değer verir doğal olarak adı kıskançlık olur.
Şuan sevgili degiliz ama normal konuştuklarımdan bile kıskanıyor ve küsüyor :/
seninle sevgili olmak istediğinden artı yaşının gereği bu şekilde tavırları olabilir. küsmek gibi,
yani aranızda geçen konuşmalara göre bır ışık verdiysen ona, belkide ondandır. ama söylediğin şekilde biraz çocukca. belli genel özellikler diye tanımlasak bile burç insan psikolojisini temsil etmiyor. anlık duruma yada ortamdaki hal ve hareketlere göre değişebilir. ondan ne beklediğin konusunda açık ve net ol. ona göre yaklaşır.
Aynı işyerindeyiz ve aynı yerdeyiz onunla..
Koç burcu. Yanlış anlama degil açık açık kıskandıgını demişti bana
Bizim bir arkadaş var,diyalog engelli, anlamaya müsait olamadık daha kıskanç mı değil mi? tutsak elinden hep beraber iyi olacak aslında :((
ya bu burçlara neden bu kadar inanıyosunuz bende merak ettm
Bende :(
Yerine ve zamanına göre kıskanç olurlar, ama çok basit kıskançlıklar yapmaz sezgilerine göre yapar kıskançliginı ve kıskançlığı ağırdır :)) sahsen ben :)) başak ve yükselen akrep olarak öyleyim
Erkekler kıskançtır. Bunun yanısıra netten araştır bak Başak erkeklerini.
başşşşşşak burcu...oooooooooooooooo...25 yaşında...ooooooooooooo...at hırsızı...ooooooooooooo:)
Burcu boşverde genel olarak tüm erkekler kıskançtır.
titiz ve bırazda kıskaçtır şahsen ben öyleyım ama güvenılır hepsı için degıl tapı :)
google amca öldü dıyolar bu dogrumu ya?
Birebir yorum almak istiyorum oradakiler klişe..
bazıları kıskançtır bazıları değıl
Hayır, kıskanç değilim.
Kıskanırım ama belli etmem
Yok çok genişiz
Neden yaaa :(
Burçla ne alakası var kıskançlığın
Öyle ama çogu tutuyor sen inanmıyormusun :(
Yani ben kıskancım ama bi başka başak nasıl bilmem
çok kıskançtırlar kesinlikle
çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar