Bir sevgilim oldugunu okul ögretmenim ogrendi ve sevgilimle ayni sinftayiz ve ben bunu daha sevgilime soylemedim ne yapmaliyim?

Yine standart bir gun beklerken okulda arama olacagini soyledi snf hocam tlfonunz falan varsa verin dedi iste bende arkadsn gazina geldim verdim aldigi her telefona bakiyor bu bende verdim iste herlsenkine bakms sira benmkine ve arkdasinkine geldiginde biz derse girmedik disarda buldu bizi iste zorla actirdi ben sevgilimle konustugum msjlarin falan coguni sildim elinden alip sonra aldi elimden tlefonu resimlerime falan bakti sonra msjlara girdi msjlarda faceden gelen msji silmeyi unuttum ve onu okudu beni ve sevgilimi ögrendi yani sonra anlatmami istedi bu iliski size zarar vereckmi falan dedi siz beni taniyorsunuz dedim ben kimseye zarar vermem dedim iste bizim burada bir sorun olmustu bir erkek ailesine sikayet etmis kizi kizi okuldan almislar felan filan bunlari soyledi bende beni iyi taniyorsunz dedim ben oyle bir adam degilm dedim sonra bunu sevgilime diyecekti soylemeyin falan dedim oda tamam dedi bizim aramizda kalsin dedim aileye flnda soylemeyecek okul idaresine flnda soylemeyecek bunlar olurkn sevgilim snftaydi ben daha bunlari ona anlatmadim biraz agzini aradim bizi ogrenirse ne olur falan diye oda bilmiyorum dedi sen soylediysen ayrilabilrz dedi ama hoca guvenilr gibi geldi bana ya offf abiler ablalar yardim edin ne yapayim sevgilime soyleyeyim mi ? Bu hoca beni cok yakindan taniyor hem snf rehberlik hocam konusrken dedi bende bu yollardan gectim dedi olur boyle seyler dedi siz gencsiniz dedi ne yapayim ben simdi ?
Bir sevgilim oldugunu okul ögretmenim ogrendi ve sevgilimle ayni sinftayiz ve ben bunu daha sevgilime soylemedim ne yapmaliyim?