Yazıdan çıkan hikaye, kızın başka taliplisinin olduğu, son ayrılığınızda diğer erkeğe evlilik konusunda yeşil ışık yaktığı, senden ümidi kestiği ve olayın evlilik yolunda ciddi ilerleme kaydettiği, yüzüğü senden kalan çok özel bir anı olarak aldığı vs vs.
Ancak 1 ayda işin diğer erkekle bu şekilde gelişmesi pek olası değil. Olması için diğer erkekle de arayı fazla soğuk tutmuyor olması, ikili oynuyor olması gerekiyor. 3 yıldır yeni mi aklına geliyor demesi çok saçma. 5 ayda insan evlilik teklifi mi yapar? Boru değil bu, bir ömrü beraber geçirmek...
Alttaki yorumlardan birisine sana "öyle her istediğin hemen olmaz" gibisinden bir mesaj attığını yazmışsın. "Sadece arkadaş olarak görüşebiliriz" ile hemen olmaz mesajının arasındaki zaman ilişkisi nedir? Hangisini önce söyledi?
Hikayenin sonunda, kızın esas erkek ve yedekte beklettiği erkek olarak 2 tane erkekle dirsek temasında bulunduğu, son ayrılıkta gözünü karartıp yedek ile devam etme kararı aldığı ancak esas erkeğin sert bir manevrası ile aklının karışıp, bir süre düşündükten sonra yedeği tekrar yedek kulübesine, ve hatta kadro dışı bıraktığı görülecek.
Bence tehlikeli sulardasın...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYüzüğü geri isteme, asla böyle bir delilik yapma. Sen elinden geleni yapmışsın. 3.5 senelik bir ilişkinin ardından evlenme teklifi de çok normal. Senin açından kayda değer bir yanlış yok. Her şeyi harfi harfine uygulamışsın. Bundan sonra yapman gereken biraz beklemek olur. Yüzük onda kalsın, senden kalan bir hatıra olsun. Bu senin asilliğini gösterir.
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınn.
+1 yılNeden ağladı?
3 yıldır yeni mi aklına geldi demesi saçma oldukça. Bu kızla olmaz bence. Ama belki de çok duygusaldır ve bugüne kadar evlenmek adına hiç bir şey sözlemediysen alınmıştır. Burasını sen bizden daha iyi bilirsin.
Kırılmış sana, gönlünü al. Çünkü seni seviyor. Hem de çok..
Ama çok çocukça davranıyor. Gönlünü al onun.10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kabul etmiceksen yuzugu ver de.evet aynen boyle. Cek resti arkadas, hakkin.. 3 yildir yeni mi aklina geldi ne demek ertesi gunu mu edecektin?
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
+1 yılYorumları okudum. Madem o burnunu sürtmeye çalışıyor, sen de yüzsüzlük edeceksin. Bir başka versiyonu benim de başıma geldi (gerçi nişan yüzüğü sayılırdı). Ayrılırken yüzüğü almak ister misin diye sordu, ben de aslında istediğim halde sen bilirsin dedim vermedi. Ertesi gün geri verdi. Meğer bizimki o yüzüğün anlamını bilmiyormuş... Gerçi sen açık açık söylemişsin evlilik için olduğunu, o yüzüğün üstüne yatmaya çalışıyor. Gurur edip istemiyorsun, seni anlıyorum. Maddi değerini çok fazla umursamıyor olabilirsin o durumda. Ama onun bir anlamı, maneviyatı var. Eğer anlamını taşıyamayacaksa mutlaka geri almalısın derim.
10 Yorumlayuzugunu iste, ona gore tepkisini ogren bence? kizlar cok komplike varliklar anlamasi cok zor.
https://www.youtube.com/watch?v=ezVib_giTFo
ingilizcen varsa
kadinlarin dilini anlamak icin muhtesem bi alet :)00 Yorumla1,5 senedir ayrı şehirlerdeyiz demişsin. En son 1 aylık bir ayrılık daha olmuş. Kız bu boşlukta muhtemelen başkasını hayatına almıştır. Belki onda ayrıldı ama yanlış bir ilişkiye girdi. Bu nedenle seni istemesine rağmen, reddetmek zorunda kaldı. Ağlaması da bu sebeple olabilir. Yüzüğü de bu nedenle hatıra olarak saklıyor olsa gerek.
01 Yorumlayüzüğümü vermezsen evlenmek istediğin i düşünüp gelir seni isterim ailenden de yok değilse ver yüzüğümü hakeden ellerde görmek istiyorum de.
83 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun kardeşim boynuzu yemiş gibisin hesabedildiğinde...yani 1 ay ayrı kalmışsınız ve sonra kız sana 3 aydır neredeydin demiş.demekki 3 aydır o seni aldatıyor.ben olsam böyle düşünür ve yukarı havale eder o yüzü geri alır onun parasıyla bir güzel içerdim.
00 Yorumla
+1 yılGeç kaldın ailesi baskı yaptı evlen artık diye ve biriyle tanıştırdılar.Neden daha erken teklif etmedin,madem niyetin vardı neden sahiplenmedin demek istiyor.
20 Yorumlaallahm n garip insanlar war kabul etmiyosa yüzüğü niye geri wermiyoki istenmezde yüzüğü wer diye :S
30 Yorumlao bir hırsız satmıştır bnce arkdaşmda aynı şeyi yaptı
35 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalıyorsun
Soran+1 yılsenin arkadaşın karaktersizmiş ona hangi salak yuzuk aldı
Soran+1 yıl:)
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kac gun oldu vermedi mi hala o yuzugu?
Arkadasiz diyordu oyle mi? BÖyle bir emanetin arkadasda kalmasi biraz fazla degil mi?118 Yorumla
Soran+1 yılof ya ne yapcam blmyrum ya kafayı yicem
Soran+1 yılteşekkür ederim.
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun artık kendime yol çizmeliyim.
- +1 yıl
kardes ne seni tanirim ne onu, 3 ay olmus, evlilik asamasinda yasattiklarina bak. kendi karar bile alamayacak biri, seni sevmiyor bi kere degil 3 ay bir gune kiyamazdi yoksa, zaten teklifide kabul ederdi o da ayri.. 3 yil sonra yeni mi aklina geldi diyecek kadar mantiksiz, 3 senenin ustune hem kabul etmemesi bide yuzugun ustune oturmasi ayri terbiyesizlik.. Kendine yakisan insanlari sec kardes, Allah buyuk konusturmasin ama bundan ne es olur ne ana.
Soran+1 yılhaklısın
Soran+1 yılamin. onla hiç bir şekilde konuşmamam gerekiyor değilmi arkadaş olarak mesaj atarsan cevp vermiyim dimi.
- +1 yıl
verme tabi ki neyin ki o senin? cevap verme. karsilik alamayinca zaten bir sure sonra sklicak. o havaya girmis durumda su an elinin altinda zannedio seni, evlenmek isteyecek kadar sevdin, yuzukde onda,
bak sana kendimden ornek veriyorum, benim iliskilerimde ayrilik uzadikca uzayip sundurup sundurup oyle bitti hep. arkadasca sozde.. sonuc? aci ceken taraf benim. ben ogrendim ki bin defa olmektense bir kere olmek daha az aci veriyor. aci cekerek yasamak hak etmedigin sekilde yasamak hakkin degil.
Soran+1 yıldediğini yapıpıcam
Soran+1 yılsaol :)
Soran+1 yılsen benim fikir hocam ol ya
Soran+1 yıleywallah
Yüzüğü bozduracaktır veya bozdurmuştur belki müdür. Arkadaş kalma, yazık edersin ve belki baktı senden olmayacak başkasını sevdi ve onun üzerine hayaller kurmuş olabilir.
10 Yorumlabu nasıl bir mantıktır ya hadi kabul etmedin yüzüğü de alma değil mi? ara söyle kabul etmedin neden aldın ozaman yüzüğü de. bu yanlış bişey değil.
14 Yorumla
Soran+1 yılyuzuk onda bi umut kaldı bnde :)
Soran+1 yılgaliba burnumu surtmeye çalışıyor . mesaj atmış öyle her istediğin hemen olmaz diye :)
+1 yılbelki senden daha önceleri bekliyordu ama belliki o aralar senden beklenti içinde kalmış.. bence senden intikam almaya çalısıyor cevabı hayır olmucak bak gör.. ;)
00 Yorumla3.5 senelik paylaşımın ve ilişkinin ardından bir yüzük hediye etmen çok görülecek birşey olmamalı.Arkadaşça görüşürüz demişse zaten verecektir.
01 Yorumla
Soran+1 yıltabiki sadece yuzuk değil o evlenme teklifi icabı alınan bişey.
boşver kardesım yuzugu ne ara ne sor,sen teklıfımı reddettı dıye uzulmelısın yuzuk neki:S heleki bı yuzuk ıcın taklalar atanla işin ne:s
10 Yorumla
+1 yılyüzüğü sana geri vermemiş bence seni hala seviyo yada arkadaşlarında dediği gibi yüzüğü buzdurup yedi ama bence git bi iste yüzüğü derim.o zaman bu soruyu ondan öğrenirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılsatmaz. ama ben istiyemem
- +1 yıl
onuda tanıyan bi arkadaşım yok mu ? ona söyle o istesin.bilmiyorum gene ama bizim adetlerimizde yüzüğü alıp geri vermemek teklifi kabul etmek anlamına gelir.sizleri bilemiyorum.
+1 yılkonsepte uygun bi hikaye olmalı. şuan aklıma gelmiyor ama sırf bu duruma uygun bi hikaye olmalı.
böyle güzel güzel ilgisini çekerek anlatıp lafın sonunda taşı yerine yerleştireceksin.
altınımı ver dersen yağ gibi üste çıkar.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. bence onun başka bir derdi yada yeni bir sevgilisi var.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. geç kalmışsın aslında sen geç kalmamışsın o sabredememiş, başkası var, yüzüğü de geri al.
Sende durdukça umut ediyorum gerenk yok de.00 Yorumla
+1 yılara konus oyun değil bu de kesin bir cevap vermelisin ya evet de yüzük mezara kadar gitsin yada hayır de yüzüğü ver de arkadas olamayız de...
28 Yorumla
Soran+1 yılaradım zaman tel cevapvermiyor ki.
- +1 yıl
hem cisliğimden utandım pardon ama bune ya kendine göre acıklaması var desem ne acıklaması olabilir ki 3 yılda mı aklına gelmiş kendini ozaman hazır hissetmişsin ozaman etmişsin sacmalıyor bu kız
Soran+1 yılartık olmuyor diyor sevmiyorum diyor. senle yapamıcam diyor
- +1 yıl
sende eyvallah hadi bb de ya takma bu kadar gercekten deymez anlarsın zaman gecince
Soran+1 yılölemi diyosun
- +1 yıl
gercekten öyle evlilik farklı bir müessese sana onları diyen biriyle hayatının sonuna kadar yasayamazsın bir kere değmez sen daha iyilerine layıksın düşünceli birine benziyorsun
Soran+1 yılhaklısın galiba en iyi çözüm ortadan kaybolmak.
- +1 yıl
aynen öyle
Düşünmek istiyorsan beklerim,istemiyorsan beni boşuna bekletme.İstemiyorum diyorsa yüzüğe bakıp beni hatırlamak için mi aldın diye sor.En azından yüzüğü kurtarabilirsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı. Bence Yüzüğünü İste. Hem Teklif Edicen Hem Laf Yicen Hem Reddedilecen Hem Yüzüğünü Geri Vermiycek ? İste Bunda Ayıp Felanda Yok... Hakedene Verirsin.
10 YorumlaVer karımın yüzüğünü, madem sen parmağına takmayacaksın, takacak başka birini bulacağım dersin.
00 Yorumla
+1 yılhedıye sanmıstır sen dekı ona sana layık degılmıs o yuzuk gonder gerıye baskasına takıcam de bak nasıl sınır oluyor:)
20 Yorumlamuhtemelen benim durumum da aynı olacak bende yüzükle teklif etmek istiyorum ama seninkinin benzeri bir durum yaşayacagıma eminim... o yuzden haberleşelim derim dostum
00 Yorumlayüzügü iste. eğer geri vermezse ve arkadaşız falan derse hala, arkana bakmadan kaç ondan. Oyun değil, maddiyatla ilişkisi yoksa cevabını vermesi gerekirdi; ya da gönlü başkasında.
00 Yorumlagit al yüzüğü ondan sana hayır demez. giden gitmiştir bizim için bitmiştir .
00 YorumlaKesin o yüzüğü bozdurup parayı çatır çatır yemiştir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. sevginin peşinden git ve ikna et onu kendimi hazır hissetmiyodum seni mutlu edip edemiyceğimi bilmiyodum gibi sebepler bulabilirsin.
00 Yorumlayüzüğü cebe indirecek bir kıza evlenme teklif etmişsen ve kabul etmemişse bence dua et yüzüğü de sadaka olarak kabul et kurtarmışsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılsatıp iphone almıstır ondan aglıodurr iste yüzügüü diret bak gör cıkanııı redden biri o dakka verir zaten yüzügüü
00 Yorumla bence teklifini kabul edecek ya burnun sürtülsün istiyor yada seni deniyor başka bir derdi de olabilir bu da bir ihtimal
00 Yorumla
+1 yılKalamam arkadaş git
Madem yarımsın bari bit
Lütfen ne bir selam ne bir satır
Dayanamam haydi git10 YorumlaBelkide böyle demesinin sebibi ailesi başka biriyle plan yapıyordur...
3 yldır yenimi aklına geldi? ağladı? yada bir hastalık allah korusun? düşündün mü bunları?00 Yorumla
+1 yılyüzüğünü geri iste. arkadaş olarak da görüşme. hiç görüşme.
10 YorumlaUlan dün aklıma geldi bu. Evlilik teklif edip deg*tgibi ortada kalan var mıdır diye demek varmıs :D
10 Yorumlaasdfjnalsdjknfkjsln çok iyi lahn :D iste tabi onu hak edene vercem falan diye zıç bişeler sjkvbcfjksdbvf
12 Yorumla- +1 yıl
ahahahaha
Aşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı. Havada bulut sen o yüzüğü unut ;) satmış parasınıda çatır çatır yemiştir :D
11 Yorumlabaşka birisini bulmuştur veya ailesi başkasıyla evlendiriyordur
00 YorumlaKardeş üstüne gitme...Gelesi varsa sana gelir gelesi yoksa bir yüzüğün arkasına düşme...
00 YorumlaYüzsüzlüğe bak Yüzüğü Geri göndermemiş bile Bende biraz zor isterdim geriye oda biraz insan olsaymıs geri gönderirdi yüzüğü..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkiz sana hayvanlik yapmis sende ayibindasin hala. bende ayni aptal kafadanim maalesef.
00 Yorumla
+1 yılsenin yüzük şu an LV çanta ya da en azından sapı olmuştur
00 Yorumlaseni hakketmemiş gibi görünüyor . yüzüğünü geri al ve yeni aşklara yelken aç
00 Yorumlaya gercekten satabilme ihtimali war mı ? kızlar bile bu kadar gaddar düşünüyor :(
00 Yorumla
+1 yıl''Ya yüzüğü ver ya da evlen benimle lan, ortası yok bunun'' de.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 461 cevap paylaştı. aha gitti yüzük :D onu yeni sevgilisiyle çatır çatır yer :D, 3buçuk sene ilişki mi olur yuh
00 Yorumlayuzuk namus demektir ne yap et al yada bu ilismiye bi isim verin yuzuklerin efendisi kendi aklima kiymetlimisssssddd
00 Yorumlayeter bu soruyu güncellediğin arkadaş yaa yeterr artık.
00 Yorumla
+1 yıliki ihtimal var
birinci ihtimal seni yalvartmak istiyor
iknci bir ihtimal yüzüğü bozdurmuştur00 Yorumla
+1 yılyüzüğü kurtarmalısın. Zararın neresinden dönersen kardır. Altın ne kadar biliyor musun sen?
00 Yorumlamuhahaha soğuk su iç yüzük gitti..sen saldır yılma bence
00 Yorumla
+1 yılyüzüğü bakıp bakıp beni hatırlamak için mi saklıyorsun de.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılağlayarak durumu kaynatmış yüzüğü cebe indirmiş.
helal valla.20 Yorumla
+1 yılabicim, yüzüğü direk geri iste tekmeyi vur.. enayilik yapma
00 Yorumlayüzüğü geri verdi mi? Ben orda takılı kaldım da..
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır
yuzugu kapmis vay cakal
40 Yorumla
+1 yılDayan kapısına al yüzüğü. Öyle şey mi olur la.
20 Yorumlahala unutmadın ya bırak dedik dimi su kızı
11 Yorumla
Soran+1 yılbırakamıyorum unutamıyorum
he bu sefer de kolye al.
01 Yorumla
Soran+1 yılgeç dalganı bakalım :)
Hayatında başka bir erkek daha var...
10 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri