Ergenlerin nasıl bu kadar çabuk aşık olduklarını, ya da aşık olduklarını sandıklarını anladım geçen gün bakın lütfen detaya?

Ergenlerin nasıl bu kadar çabuk aşık olduklarını, ya da aşık olduklarını sandıklarını anladım geçen gün bakın lütfen detaya?
geçen gün 20 yaşında kuzenimle konuşuyordum, ben şunu anlamıyorum dedim bu ergenler liseliler nasıl bu kadar çabuk aşık oluyorlar ya da aşkı bu kadar basite indirgiyorlar filan dedim, onun cevabı şu idi :D
abi aslında aşk filan yok kızlar da erkeklerde ama kızlar daha çok, okulda sınıfta sokakta bir erkek buna bakınca yakışıklıysa birde yani beğendiği bir erkek kıza bakıyorsa kız diyorki bu çocuk benden hoşlanıyor sonra o bakışı alıyor kocaman bir aşka döndürüyor, bazen bir bakış bazen bir gülüş bazen bir konuşma kızlara daha çok bunları düşünüdüyor dedi siz ergen ve liselileri daha iyi anladım ama bu doğru değil kardeşlerim yanlış apıyorsunuz bence var mı aranızda böyle tipler :D kızlar /erkekler
çocuk bana baktı benden hoşlanıyor
off çok salağım ben haklısın abi :D
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
@SchindlersTits bu ve bunun gibi ergenler yüzünden bazen sinirleniyorum ama sorun yok engellemiş beni keşke aklı yetseydi de sabah kadar tartışsaydık bu konuyu ergenlerin veya aklı yetmeyenlerin verecek cevap bulamadıklarında karşısındakini engellemesi ne kadar aciz bir durum birde anlasalar kendilerini çok geliştirmiiş olucaklar ama nerdeeeeeeeeeeeeeeee
Güncellemeler
+1 yıl
@layykks de engelledi :D beni
yazık size