yazık size
Ergenlerin nasıl bu kadar çabuk aşık olduklarını, ya da aşık olduklarını sandıklarını anladım geçen gün bakın lütfen detaya?
yazık size
Bende ergen oldum ama hiç öyle aşk yaşamadım eğer yaşasaydım bunun gelip geçici olucağının farkındaydım.. O yüzden kimseye karşılık vermemiştim boş yere. Zaten o yaşta gerçekten aşık olunmuyor bence, olduklarını sanıyorlar.. O yaşta olgun düşünenler kazanıyor ileride pişman olmuyorlar..:)
teşekkürler işte bu...
Sen hic ergen olmadinmi ne istiyorsun cocuklarin asklarindan 😊
ben ergen oldum ama hiç böyle şeyler yaşamadım çocuklardan bir şey istemiyorum üzülüyorum onların adına sonra burada gelip şu çocuk bana baktı acaba beni seviyormu diye sorular soruluyor ve o sorulara bazıları evet seviyor diyor sonra kız buna inanıp belki yapmayacağı bir şey yapıyor ve sonu hüsran oluyor ben daha çok elle tutulur bir şeylerden olmalı aşk diyorum ve bu yanlış diyorum yoksa ben böyle düşünüyorum diye sanki bundan sonra olmıyacakmı bu durumlar olacak tabikide sadece fikrimi paylaştım o kadar sen hala bu moddamısın yoksa neden bu kadar alındın anlamadım...
kızmıyorum sadece seni anlamaya çalıştım ama yapamadım tepkim o yönden biraz sert olabilir af edersin :D
eic oranın benden çok fazla kıskandım seni !
ergenlik bende de oluyor zaman zaman :D
çok çakalsın dimi :D ama istediğin bu ise sorun değil :D seçerim, seçtim bile :D maksat muhabbet...
bende kibir, kıskançlık ego 0 :D sorun yok bu yüzden darısı başına dersem kızar mısın bilmiyorum ama?:D
sorun yok lal seni tanıyorum biliyorum... anlaşabileceğimizi de biliyorum eyvallah dostum dedim ama maruz gör
yok yani oldukça eskilerdenim arminin şu meşhur rus soruları ile milleti baydığı zamanlardan :D
eskiyi unuttum ben boşver :D eskiden ben ben değildim :D
bu kaçıncı üyeliğim inan hatırlamıyorum,,, o yüzden eskiden seninle bir sohbetim ya da bir muhabbetim de olmadı yani beni tanıdığını düşünmuyoprum o yüzden bence çok merak edilecek biri değilim senin için :D yani ben esksiden senin gizli hayranının dım diyelim bitirelim bu konuyu :D sadece izlerdim seni ama sana laf etmeye korkardım, gurusun ya :D şaka yaa sorun yok :D
o zaman bir hiçtim,,, boş işler ile uğraşırdım hatalarım çok idi, ama çok şükür doğru yolu bulduk :D
şimdi artık normal bir insanım... sadece normal...
teşekkür ederim bundan sonra büyük konuşmamak lazım ama Allahın izni ile olmaz öyle şey...
Bakmayi birak yanindan gecen erkek olunca hoslandigini sanan kizlar var. Aa yanimdan gecti kesin benden hoslaniyor :))
hiç sorma ama kızlar anlamıyor beni baksana 34 yaşında kadın bile sana ne diyor sen hiç ergen olmadın mı diyor kızların kadınların bakış açısı çok farklı sanırım bizden...
ben acele ettim üstteki yorum için unut gitsin onu :D
Yok ama abi belli bir yaştan sonra çekemiyorsun ergenekonları (içeri alındı)
belli bir yaştan sonra çekilmez oldukları doğru :D
Cevap
5Cevap
Doğru haklısın abi aslında , aşk yok biliyor musun bu yüzden aşık değilim. Sevgi vardır hoşlama vardır.
sevgi zaten emek harcarsan olur.
Düşünsene abi ilk gördüğün kişiye Ah ! ben bunu seviyorum dediğini :))
Hoşlantı bir anlık olur gozlerı hosuna gıder gulusu hosuna gıder guzeldır-yakısıklıdır hosuna gıder kısacası kısı hosuna gıder bu da hoşlantıdır.
Sevgi olması için emek vermek lazım. :)
aynen öyle kardeşim :D
:))))
Ya çok saflar, ya da çok Çakal.
Ben akıl erdiremiyorum bunlara.
:D yardımcı olmak lazım bence onlara
Hayranlık belkide büyüklerinden görüyorlar aşk meşki onlarda kendi çapında yasamaya çalışıyorlar...
bu çok saçma ama... onunla konuşmadan sadece ondan hoşlanıyor diye bir bakışı bir gülüşü ile dünyalar onun oluyor mutlu oluyor çocuk bana aşık diyor kafasında kuruyor sonra aşk acısı çekiyorum diyor bu normalmi sence
Dün metroda bir afiş gördüm tabi afisteki adam baya baya bildiğin bana bakıyordu ben nereye gitsem bana bakiyordu kesinlikle benden hoşlanıyor aşik ta olabilir :-D
kim bilir belkide aşıktır...
Kimbilir
koşacak mısın peşinden...
Yok...
bu ergenlik mevzusu geçti artık yeni kelimeler var.
geçtiğini düşünmek istemen normal bende aynısını düşünmek isterdim yerinde olsaydım...
ergenlik mevuzusu geçseydi profil resminde ellerinle yüzünü kapamak yerine açardın :D gülerdin... !!!
Gçen gün bir bence vardı, KS münrccimleri gibi bir şey işte oradakilerdende anlaşılacapı gibi teorin doğru gözüküyor😃
Ks müneccimi miyim şimdi ben...
E neye bakıyor çocuk o zaman? . ss. s
kör mü olsun çocuk seni görmemek için gözlerinimi kapatsın
her baktığına aşıkmı bu çocuk o zaman
Beni alnımdan öptü sizce bana aşık mı :D ahahaha çok tatlılar yaa.
alnından öpüyorsa aşk olmalıdır... bundan daha güzel bir örnek yoktur...
:) sen olayı nereye götürdün ama dur geri dön
benim verdiğim örnekler çok çocukça ve aptalca idi ama alnından öpmek güzel bir işaret bence sadece bunu belirtmek istedim...
:) bende tatlı olduğu için örnek verdim.
Bunu paylaşan kızın sorusunu özet geçeyim,
bir arkadaşım var bir gece beraber eğlenmeye çıktık, beni sevdiğini söyledi ve alnımdan öptü, sizce beni seviyor mu?
:D soru biçimi sence de aptalca değil mi?
aynen :D haklısın...
Adam seviyorum demiş zaten neyin kafası bu anlamıyorum :D
anlamak, güvenmek zor oluyor bazen yaşadıklarından bazen kendinden şüphe edebiliyorsun...
Biz de müneccim değiliz ama :/
müneccim olmaya gerek yok pskilojik hepsi karşındakini anlamak için onun yerine kendini koyman lazım gerisi çorap söküğü gibi gelir kendiliğinden
herkes her soruyu bilmek zorunda değil zaten...
Tamam kızma
kızmıyorum neden böyle konuşunca kızıyormuş gibi algılanıyorum anlamıyorum... sadece olduğu gibi yazıyorum içimdekini,,, kızmak benim için çok uzakta artık... sakin bir şekilde düşüncelerimi yazıyorum ama kızma lafını hep duyuyorum çok mu alıngansınız acaba...
Çok mu karamsarsın? yoksa biz mi öyle anlıyoruz
ben karamsar değilim, kurduğum cümle şuydu
herkes her sorunun cevabını verecek kadar iyi olamaz vermek zorunda değil dedim sen bana kızma dedin burada bir kızgınlık cümlesi yoktu aslında... bunu anlatmak istiyorum...
karamsar olmakla konumuzun hiç alakası yok aslında karamsarlık benim kurduğum hangi cümleden karamsarlık pskolojisi gördün lütfen söyler misin?
Hala görüyorum..
Fazla ciddisin, fazla gerçekçi.
Yani böyle algılıyorum, yanlış da olabilir tabii
evet gerçekciyim, ciddiyet yerine göre ama gerçekçi olmak en güzelidir... bence neyse gidiyom ben
gidiyom ben'in altında bir kızgınlık yok...
Peki
çok şükür :D
sorun şu aslında bir şey söylenince o cümlenin altında kelimenin altında başka şeyler arama hissi buna sebep oluyor ben beyaz diyorum, sen hayır ak dedin diyorsun ben ak demedim beyaz dedim diyorum sen ak demekmi istiyorsun diyorsun buna benziyor biraz...
yaşım gereği ergen kabul ediliyorum ama böyle bir durum yaşamdım
yaşla alaksı yok bunun kafa yapısı ve akıl yaşı diye bir şey var
akıl yaşta değil baştadır...
hım liseli demek her liseli için kullanılmış bir söz değil genel bir söz ve alınganlık yapılacak bir durum yok :D sen yeterki kendine güven...
tşkler
Valla ben gormedigim birine asik olmustum 🙈🔫
:D o daha vahim...
Aşk nasıl birşey böyle değilse
:D aşk bir bakışla oluyorsa yoldan geçen sana bakanlar göz göze geldiğin herkes sana aşık olmalı ,
öyle değilmi? bir bakışla aşk olmaz aşk olması için onu tanıyor olman lazım ve onu gerçekten seviyor olmalısın önce
aşk iyi bir şeydir ama aşk bu kadar basit değildir...
Nerden anlayacağım ki aşık olduğumu
işte bunu anlayamazsın bunu anlamak için önce onu tanıman lazım tanımıyorsan tanışman lazım siz tanışmadan konuşmadan aşk başlasın istiyorsunuz ama bu imkansız bunu anlamıyorsunu onun aşık olduğunu gözlerinden haraketlerinden anlarsın... ama önce konuşmak ve tanışmak lazım değilmi insan tanımadığı birine aşık olamaz sen olursun belki ama o olamaz...
İlk bakışta aşk yokmudur yani :(:( filmlerdeki gibi
işte senin beklentin hep bu yönde olduğu için, ilk bakışta aşk aradığın için bunları yapıyorsun,,, onlar filmlerde oluyor gerçek dünyada o dediğin çok zor belkide imkansız gibi bir şey imkansız demiyimde şimdi çıkar biri ben ilk görüşte aşık oldum der kavga etmiyelim ama çok zordur kardeşim kendine kimi rol model alıyorsan onun aşklarından istersin onun yaşadığı aşkı istersin en son izlediğin aşk filmindeki aşkı istersin ama bu gerçekte çok zordur ve boş şeylerin peşinden koşup kendini hırpalarsın
O zaman artık bu işleri bırakıyorum zamanı gelince karşıma çıkar birisi boşver neden kendime işkence edeyim
ne mutlu bana tşkler sana :D
Bırak gülelim biraz yahuu
biz gülerken onlar ağlıyor ama çoğu zaman :D belkide haklısın demir tavında dövüldükçe daha güzel olur diyorsun aynen katılıyorumda...
off çok salağım ben haklısın abi :D
dimi :D
telefonda adam bana canım dedı bana asık mı:s
sanırım evet :D
ooo adam abayı yakmış sana allah bir yastıkda kocatsın şimdiden... :D
çocuklarınızın adınıda benim adımı koyun olasılıksız :D olmazmı?
e iyi madem o zaman sevindim :D
Çocuk aklı işte. Aşk'a aşıklar sadece
haklısın...
Ergen işte.. boşver.. kafalarına göre takılsınlar..
boş veremem... boş verseydim burada olmazdım...
ama sen boş verebilirsin...
@layyks engellediği için buradan yazıyorum af edersin :D
sanal aşk sanal seks peşinde olsaydım belki kendi resmimi koyardım kendi resmimi koyup sitenin en çirkini sorusunu sordum :D senin gibi düşünceleri ortadan kaldırmak için sorulmuş bir soruydu...
benim hakkımda yorumda bulunmak için beni görmene gerek yok önemli olan düşüncelerdir fikirlerdir. ama bunu senin anlaman için uzun bir zaman geçmesi lazımdır bunu kabul ediyorum... senin amacın başka benim amacım başka senin amacın yakışıklı adamlar görüp onlar hakkında yorum yapmak olabilir benim amacım ne güzel kız görmek ne cinsellik ne arkadaş edinmek benim amacım bir çok yerde de belirttiğim gibi insanlara tecrübelerimle bir şey aktarmak...
ama zekan yetmediğinde engellemek acizliktir...
:)) Önemli değil Patron:))
eyvallah gözüm :D
:)))
hoşlantı sadece hepsi
hoşlantı bile değil kendisi hoşlanıyor ama çocuğun çok basit bir bakışını bile bana aşık demek normal değil çocuk gözlerinimi kapatsın bakmamak için ona
Bu ne şimdi yav :/
anlaman için büyümen şart belkide...
Belkide.. :/
tşkler :D
Rica ederim :D
36 yaşındasın uğraştığın şeye bak.
sana mı sorucam, ergenlerde en çok birde bu durum görülüyor kıskançlık geçmiş olsun
zoruna mı gidiyor :D
Yoo. Niye zoruma gitsin ki? Ben senin için söyledim. Sonuçta ömrünün yarısını kat etmişsin. Kalan vaktini daha dolu geçirebilirsin çoluk çocukla uğraşmaktansa.
o çoluk çocuk benim bu ülkenin geleceği, ve onlardan daha önemli bir şey yok ama sen bunun farkına varman için umarım 36 yaşı beklemezsin...
Bu ülkenin geleceği dediğin insanları neden küçük görüyorsun o zaman? İnsanlar birbirinden hoşlanabilir, sevebilir. Bundan mutluluk duymak yerine ağır bir kıskançlık duyup da saldırmak sana mahsus birşey olsa gerek.
Ben bu olayı çoktan anladım da senin bu durumu benim yorumumla anlaman, ülkenin neden senelerdir böyle gittiğinin göstergesi olabilir.
bunu küçük görmek olarak algılayan beynin hala ergen, bence çok konuşmayalım yoksa kırıcı olabilirm yanlış anlama hakaret ya da kötü laf etmem ama üzülen sen olursun?
sana en güzel cevap benden gelmez senin yaşıtın bir kız kardeşimden gelir yukarıda aşk nasıl bir şey diyen kızın yorumlarını oku ama sendeki bu kibir ve kıskançlık varken bunları da görmen imkansız kardeşim allah kurtarsın ne diyim...
Ben bu lafları çok gördüm. Boş konuşma. Hadi eyvallah.
hoşlanıyor senden
kim neden niçin :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar