Kocaya kaçtım ne yapmalıyım?

Arkadaşlar 3 sene önce bir arkadaşım interntten biriyle tanıştırdı sevgili olduk İstanbul'da oturuyordu bende ankarada. Askere gidecekti şansımıza ankaraya çıktı ve buluştuk görüştük. Sonra askeregitti neyse biz konuşmaya devam ettik ama hiç buluşmadık. 2 sene sonra askerlii bitti evlenmek istediğini söyledi bende tamam dedim. Ama okulum bitmemişti ailem izin vermedi kaçtım. 2 ay evli kaldık. Ama annesi beni kabullenmedi. Nerdeyse her gün kavga ediyoduk. Sürekli iş bilmiyo şunu bilmiyo bunu bilmiyo diye kavga çıkarıyodu. bir günde gene gece kavga çıkardı. Eşime,istemiyorum bu kızı dedi oda sinirlendi gondericem bunu dedi.bende duyunca evi terk ettim. 2 gün sonra barıştık tekrar. Ama aradan 1ay geçmeden gene kavga kıyamet annesi al karını git dedi. Benim eşim varlık içinde buyymuş hiç çalışmamış birisi. Gelemedi bunlara ve ayrıldık. Şimdi aradan 1 sene geçti ve bana mesaj attı numaramı bulmuş. Beni sevdiğini hata yaptığını annesini de beni istediiğini işe girdiiğini değiştiğini falan söyledi. Hayatıma sen renk katıyomuşsun sen gittiğinden beri anladım başkasını istemiyorum gerekirse gelir ailenlede knuşurum dedi. Hayır seni sevmiyorum dedim ama kararsızm sizce ?
Güncellemeler
+1 yıl
Hm bide biz kaçtığımızda eşimin annesi istememiş, bu zorlamış 2. Barıştığımızda da istememiş eşim zorlamış. 3 . De kadın evlatlıktan red ederim diye tehdit etti ve ayrıldık. Annesine çok düşkün ayrı eve çıkmaz. Evinde bir oğlu. Babası baldan tatlı bir adam. Beni dd çok severdi. Annesinin kıskandığını düşünüyorum.
Kocaya kaçtım ne yapmalıyım?