Daha yeni çıkmaya başladık hakkında fazla bilgim yok.
Dipnot:0-350TL arası bütçem var.
Dipnot:0-350TL arası bütçem var.
hediye guzel bir seydir alacagin hediyenin maddiyatina onem veriyor ise kiz arkadasin
ona 350 tl degerinde bir kolye alabilirsin 18 ayar
ama maddiyatindan cok maneviyatina onem veriyor ise onun neleri sevdigini dusun
benim erkek arkadasim bana 2 aylik bir kedi hediye almisdi dunyalar benim olmusdu
kisiden kisiye degisiyor tabi şu anda yanimda mir mir diye ses cikartip uyuyan kedimi öpesim geli
yor her daim ona bakdikca bu muhtesem hediye bana hep onu hatirlatacak bir sey
ilk çekndiğiniz fotoğrafa kupa yaptır süper bişey bn öyle ypmıştım ilk hediyem ellermle ördüğümm atkıydı snrada bunu yptım 1.senemzdede albüm yptırmıstım ama sz yenisinz daha kupa ii..yada kış geliyor aynı kaşkol takkımı alablrsn..böle şapka falan takım halnde:)yada şirin bir paftik falan ilkten kolye küpe bilmemne gibi bişy alma derm cicim ayındayken sevginizi yasayacagınz yada göstereceğin bişy al
Illaki hediye almak istiyorum diyorsan ona verecegin en guzel hediyeyi soyleyeyim.
Verecegin hediye su; ona asla yalan soyleme. Hic bir paranin satin alamayacagi cok degerli bir hediye vermis olursun.
Aynen sunlari de, ''Dun aksam cok dusundum sana hediye alacaktim. Cok ozel birsey olsun istiyordum, belki paranin satin alamayacagi birsey.. ve bende sana asla yalan soylememeye karar verdim.'' Birde sakladigin gulu uzat ona. Sonra gel bana tesekkur et :)
Muhtemel kız tribi: Demek normalde yalan söylüyorsun ve yalan söylememeye karar verdin öyle mi? Bu zaten normalde olması gereken bir şey, hediye olarak sunamazsın ki.
Not: Ben bir erkek olarak da aynen bu cevabı verirdim. Yalan söylememek olması gerekendir, hediye olamaz.
Yalan soylememek tabikide olmasi gerekendir. Ama hangimiz bu hediyeye sahibiz?. Ben boyle bir hediye hic almadim. Bu hediyeye sahip olamasamda birinin bana bunu vermeye ugrasmasi gercekten beni ne kadar dusundugunu ve deger verdigini gosterirdi. Bende kiz olsaydim bana bu hediyeyi veremese bile,en azindan vermeye calisan bir erkegin, bu azmi gosteren bir insanin onunde egilirdim yerlere kadar. Bu malesef olmasi gereken birsey ama ayni zamanda yeryuzunde de esi ve benzeri olmayan birsey.
Aynen basima geleni anlatayim. 19 yasindayken benden yasca buyuk bir insanla tanismistim. 3 gun sonra gittim hediye aldim, bana aynen sunlari soyledi, halada unutmam.
''Daha 3 gun olmus bana hediye aldin, demekki beni etkilemeye calisiyorsun. Beni etkilemeye degilde tanimaya calissan? Bu biraz rusvet gibi geldi bana.''
Ozamanlar pek anlamamistim, kizmistim hatta. Simdi cok iyi anliyorum :)
Cevap
7Cevap
Şimdi alma yenı çıkıyorsunuz onun sevdıgı ürün eşya ögren öyle al onu kekle yolda giderken yada awm de dolasırken şu çanta sana yakışır vs dıyerek agzını ara... buradakı kızlara bakma her kızın zevki hobisi farklıdır belki ona alacagın en guzel hediye onun ısmını koluna yazdırmanda olabıilir...
valla kardeşim el emeği göz nuru küçük bi hediye o kadar para vereceğin hediyenin yanında harika ve unutulmaz olacağını söylemek isterim sana :)) kendin bi resim, bileklik, kolye, ya da onu kısa bir sürede nasıl tanıdıysan onu anlatan birkaç küçük not parçası vb... onu mutlu ve etikelemeye yetecektir bence. :)))
Kısa süre olduysa çok değerli bir hediye almamalısın.
Bu onda "Noluyoruz ya daha en baştan böyle bir hediye alıyor, amacı farklı mı" gibi bir algı oluşturabilir.
Ayrıca 2 hafta sonra ayrılıp giderse 350 tlye çok yanarsın. Önce iyice tanı derim.
yatak pijaması olur .
Altın kolye olur .
Bi kutu yapıp içine aldığın şeyleri de koyabilirsin . ( Gömlek şapka çikolata vb . )
Kendi ellerinle yemek pasta yapıp bi ortam oluşturup yemek yiyebilirsiniz .
bu işler önce küçük bi kolye almayla başlar. sen de öyle yap ...
bnce link bundan al ben olsam çok beğenirim çok tatlı :)
ya alma bosver
ya da bi ruj rımel fılan al max factor loreal filan marka
hediye alma.bu ona fazla gelebilir
ne anlamda yeterli bulmuyorsun kendini
sana göre onu ne kadar sevdiğini ona ıspatlarsan ne olacak peki?
yeni çıkmaya başlayınca hediye alma, o zaman her kıza öyle yaptığını düşünür
Sen kız arkadaşına bile alacağın hediyeyi kendin seçemiyorsan bir anlamı yok hacı boşuna kasma :)
kız arkadaşım kitap okumayı çok seviyodu bunu aldım bayıldı www. trendyol. com/.../galata-kulesi-kitap-destegi-p-98524963
ne ıcın hedıye alcaksın xs onu bılsem yardımcı olcam farklı olması cıcn
parayı ona ver evinin kirası falan zor geliyordur yardım etmiş olursun :)
Bir sürü uçan baln al . Birde büyük oyuncak bebek.
bir kilo incir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar