Merhaba size bir sorunumu paylaşacağım :) Benim neden sevgilim yok. Yani hiç olmadı. Çirkin değilim ama o kadar güzelde değilim. Çevremde ki kizlara bakıyorum yani çirkin kızların bile sevgilisi var şimdi çirkin derken kötü anlamda demek istemedim umarım ne demek İstediğimi anlamışsınızdır. Yanıma hiç kimse gelmiyor. Mesela birinden hoşlanıyorum sevgili olsak ne güzel olur diyorum ama hemen arkasından bu bana asla bakmaz diye düşünüyorum. Bende kesin bir sorun var çözemiyorum
Cevabın nedir?
Neden sevgilim yok?

sevgilim yok "Sevgili olsak ne güzel olur diyorum ama hemen arkasından bu bana asla bakmaz diye düşünüyorum." demişsin. Bence sorun tam olarak bundan kaynaklanıyor. Biraz özgüven sahibi olmalısın.
Biz kadınlar her zaman erkeklerden adım bekleriz. Sürekli gelip onlar konuşsun, onlar tanışmaya çalışsın isteriz ama işler her zaman öyle yürümez. Ben birini beğenecek olursam, gider kendim de tanışmaya çalışırım. Bence her kadın/erkek böyle yapmalı. Eğer karşı cinse nazik bir şekilde yaklaşırsanız kötü bir tepki almazsınız. Belki reddedilirsiniz ama sonuçta şansınızı denemiş olursunuz. Sürekli karşı taraftan adım beklememeliyiz, bazen de biz adım atmalıyız.
Bunun yanı sıra çok detaycı biri de olabilirsin. Karşına gerçekten seveceğin insanlar çıkıyor olabilir ama sen detaylar yüzünden onları tanımaktan vazgeçiyor olabilirsin. Hiç kimse kusursuz değildir. Ufak detaylara takılmamak gerekir. Bizi tanımak isteyen insanlara bir şans vermeliyiz ki, gerçekten zaman geçtikçe kişiliklerini öğrenelim ve ona göre bir yol izleyelim.
Neden sevgilim yok diyen arkadaşlara tavsiyem, insanları tanımaktan ve tanışmaktan çekinmeyin. Hayatınıza insanlar almaktan korkmayın. Her insan bir tecrübedir. Her insandan bir şeyler öğreniriz ve hayatımızı ona göre şekillendiririz. Adım beklemek yerine kendinize güvenin ve yeni insanlar tanıyın.62 Yorumla- +1 yıl
En İyi Cevaplar
+1 yılBence senin ilk sorunun kendini beğenmiyor olman. Ne çirkin, ne de güzelim diyorsun. Kendine güvenmezsen nasıl birilerini tanıyabilirsin ki? İnsanlara negatif enerji vermemelisin, kendine güvenmelisin. Eğer özgüven sahibi olursan ve etrafına olumlu ışıklar yayarsan birileri ile çok rahat tanışabilirsin.
Yeni insanlar tanıdıkça da elbet kendine uygun biriyle sevgili olursun.52 Yorumla
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
Benimde Seviglim Yok Ama gerekyok Çünkü Gerçek Aşk Bulmak Çok zor Yoksa SevgiliBulmak Çok Kolay Git 10 20 Kişi Birine Benimle Çıkarmısın diye illaki 1 i evet dicek çünkü elektirik aldımı olay orda biter güven olsun olmasın Bende Bunu istemiom Üzülmeyin Acele davranmayın Çünkü Gerçek aşk Ayağına Gelir Kısmet işi :))
En başta sen etrafına ne tür bir elektrik veriyorsun ona bakmak lazım. Eğer ki çok soğuk duruyorsan, sana bakacak ve ilgilenecek biri olmaz çünkü şüpheleri olur.
Erkekler, ne istediğini ve nasıl davranacağını bilen kadınlardan hoşlanırlar. Net olmalarını isterler.
Erkekler bu tür aşk durumlarında olaylara çokta ruhsal manada yaklaşmayı ilk aşamada tercih etmezler. İlk başta ki yaklaşım çok önemlidir. Mesela, bir kafedesin ve karşına yakışıklı ya da senin hoşlandığın tarzda bir genç oturdu. Sana dikkatli dikkatli ve bakıyor, fark ediyorsun. Anla ki bu bir yeşil ışıktır ve seninle tanışmak istiyordur. Seni hoş bulduğu için sürekli bakıyordur. Sen de ona benzer bir şekilde karşılık verirsen devreye tanışmak için adım atmak girer. Eğer ondan bir adım göremiyorsan sen atmalısın ki, bu şans gitmesin.
İlla ki karşı tarafın sohbet başlatmasını beklemeyelim. Kadın/erkek fark etmeden bunu yapmalıyız ki, yeni birilerini tanıyalım. İletişimin hiçbir şekli olmadan bir arkadaşlığın/ilişkinin tohumlarını atmak zordur.158 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle önemseyip böyle güzel yazdığın için teşekkür ederim gerçekten. Benim söyle biriyim, ben konuştukça açılan tiplerdenim dışardan soğukkanlı gibiyim ama aslında çok sıcakkanlı biriyimdir. çekingen bi halim var. verdiğin bir örnekte kızlarında aktif olması falan bende birine ondan çok hoşlandığımı söyledim tabi suya düştü çocuk benden kat kat soğukkanlı çıktı yani. tekrar teşekkür ederim
- +1 yıl
Anyen yukarıdaki arkadaş çok iyi açıklamış durumu. Bir de Türkiyede erkekler her kıza hoşlandığını söyleyemezler çünkü işin sonunda kafaya çanta yemek, "git başımdan abaza"-"sapıkmısın" gibi azarlamalara maruz kalmak, ya da millete reklam olmak ("bu çocuk bana teklif ettiydi de ben kabul etmedim" gibisinden) var. İlk adımı her zaman erkeklerden beklemeyin çünkü kızların duyguları erkeklere göre daha komplexdir, erkekler daha sadedir. Biz erkekler cilveden nazdan ya da diğer duygu oyunlarından pek anlamayız :) ne hissediyosanız direkt olarak belli ederseniz ilişki kurmak dahada kolaylaşır :)
- +1 yıl
Sen kendini aga paşamı sandın neyin kafasını yaşıyorsun 🇸🇪🇳
- +1 yıl
Benimde sevgilim yok tanışmak istermsn :)
- +1 yıl
Yaşın kaç
- +1 yıl
Önce sevgiliyi ne için istediğine karar vermelisin. İçinde "biri olsa da gezsek, eğlensek" mi diyorsun, yoksa ben çıkarsam evlenirim mi diyorsun. Evlenirim diyorsan acele etme derim. Hepsi diyorsan yine acele etme. Zamanla yeni insanlar tanıyacaksın ve en doğrusunu seçeceksin.
İlla sevgili yok diye hemen ilk karşımıza gelenle sevgili olmamalıyız. Yeni insanlar tanı, zaman geçir ve tanıdıkça kendine en uygun olana duygularını aç.40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
59Cevap
1 yılbende size bu soru üzerinden iki cevap vermek istiyorum:
1. bu durum senin nasıl veya çirkin görünmen ile alakalı bi durum değil daha çok duruşun ve tavrın önemli yani ilk görünüş izlenimi bunu güzellik ya da çirkinlik olarak algılama çünkü benim de hiç olmadı ama ben çirkinim olduğum için bunu biliyorum her neyse sert bir imajın vardır insanrlar senden çekinirler vs bunu kendine çirkin güzel ilişkisi olarak bakma bence çünkü bunlar bir çok seçenekten 1 tanesi.
2. olarak ise evet bende görmüşümdür keko erkeklerin çok güzel ve hatta manken gibi kızların olduğunu ama şunu söylemek isterim ki o erkekle gezmesinin tek sebebi bence o kekonun çevresindeki tiplerin tehlikeli olması ve kızında bunu kullanarak özgür olma cabası içinde olması bunu yapıyorlar genelde ama sana söyle birşeyde söylemek isterim ki sabah haberlerinde kadın cinayeti akşam haberlerinde kadın cinayeti görüyoruz sonra erkekler genellemesi yapılıyor...
özetle güzel kardeşim kimse demek yerine şunu aklına getir herkes olmaz değerini bilen olur önce özgüvenini geliştir kişisel gelişimine önem ver ama bunları yaparkende şunu asla unutma dengin sana gelir kişisel gelişimini tamamladıktan sonra unutma kişisel olarak gelişimine önem veren gelir yani takılma birak olmasın benimde olmadı çirkinim dir belki bekide değilimdir bunu söylemeyi bil kendini asla yüveltme emin ol daha farklı olur her şey...
10 Yorumla
+1 yılsenin tek sorunun özgüven eksikliği bir de çekingenlik olabilir.. kucukken yasadıgın küçük bir travma bile buna neden olabilir...çevrendeki kızlar daha rahattırlar o yuzden erkekler onlarla daha kolay iletişime geçiyordur muhtemelen kendim de aynını yasadıgım için biliyorum:)) sana tavsiyem kendini geliştirmeye bak öncelikle kendin için bir şeyler yap hayat kaliteni yükselt ne bileyim sosyal bir aktiviteye katıl veya bir dil kursuna git ilgi alanların vardır illa ki yeteneklerini keşfet -ha tabi bunu yaparken bazıları gibi bencilleşerek yap demiyorum- insanlar illa ki yanına gelir...
40 YorumlaSosyal statü, güzel bir diksiyon, kendini geliştirebilmiş ve geliştirebiliyor olmak, zekaya dair birazcıkda olsa kırıntı, kendine güven, çok olmamakla birlikte birazcık bakım, sağlıklı düşünce yapısı, sohbet edebilme kabiliyeti ve hayatının sadece sana ait olduğunu bilerek, buna göre hareket ederek seninde bir sevgilin olabilir. Ayrıca insanların sevgili yaparken dikkat etmesi gereken konulardan bir tanesinin gerçekten boş ve vasat zamanlar geçirmeyeceği, ondan bir şeyler öğrenebileceğine emin olacağı taktirde seçim yapmak olmalıdır.
10 Yorumlasöyle bi örnek bir KIZ eveniyo cevresindekiler aaa o cocugumu almis cok tipsiz
bilseydik biz isterdik derler hep böyle olur cesaret sizlikten onlarda sana yaklasamiyo
ne güzel iste kendin demissin birinde hoslaniyorum madem hoslandiklarin oluyo sen bisekilde yaklasacaksin her nekadar erkek avcidir desekte erkek hic birzaman bir kizi kendine ayarlayamaz hep kizlar oke derse olur pas verirse olur böyle eli koynunda beklersen hic bisey cikmaz ister dünya güzeli ol fayda etmez01 Yorumla
Soran+1 yılben birine hoşlandığımı söyledim. suya düştü gülümseyip gitti ve hala aklım onda
Aşk İlişkileri konusunda 558 cevap paylaştı. Özguven eksikligi... herşeyin iyisine layık olduğuna inanmalisin.. aynanin karşısında kendini beğenmen lazım sevmen lazım kiiii başkaları da sevsn.. benim boy 157 minyon tipliyim sevgilim vardı sexy vücutlu uzun boylu7.. annem bile şaşırdı.. sadece kendimi beğeniyorum postiv enerji s açıyorum özgüvenliyim.. dene sendede olur
00 Yorumlaİlk önce kendinle barışık ol özgüvenin olsun bakmaz diye düşünme ama bazen birileri özgüveni kibirle ego ile birbirine karıştırıyor sakın öyle olma benim tavsiyem sevdiğin kimse hakkında biraz bilgi topla neden hoşlanır ne sever vs ordan ortak noktalar varsa yakala yavaşdan yürü
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 943 cevap paylaştı. emin ol şu devirde git bir erkekle tanışmaya reddetmez :)) yani Türk milleti değilmi nefes alsa yeter kafasındalar (bir çoğu) emin ol çirkin güzel farketmeksizin ayrıca ilk önce kendinle barışık olman lazım özgüveninin yerine gelmesi lazım birde şu var etrafına nasıl biri olarak tanınıyorsun asosyal mi yoksa girişken birimi
10 YorumlaBende aynı durumdayım aslında. Yani 21 yaşındayım ve hayatımda 3 tane sevgilim oldu onlarda sayılırsa tabi. Bir hafta falan :) Çok hayırsız insanlar denk geldi. Birisi lezbiyen çıktı mesela saygı duyuyorum tabi ama neden benn. Birde o sevgilisiyle tartışınca gelip bana yazıyordu ona duygularımı açmış olmama rağmen. Her neyse, çirkin birisi değilim bende ve çevremdeki erkeklere bakıyorum çoğu erkek kadına değer vermiyor yani nasıl söylesem, akılları hep belden aşağıya çalışıyor. Ben öyle değilim yani ama bilmiyorum. Ben duygusal oluşuma vuruyorum bunu. Sonsuza kadar böylemi gidicek onuda bilemem ama offf
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılBelki de tersten bakıyorsun, olamaz mı? :) Belki de senin "standartların yüksek". Öyle basit insanlardan etkilenmiyorsun. Belli bir karakteristik, kültürel veya olabilir ya maddi beklenti çıtan vardır. Kendi isteklerine uygun biri çıksa zaten adım atarsın :)
30 Yorumla
+1 yılSadece Sorunların Var Cunku Kendıne Guvenemıyosun Ben Bı Aralar Oleydım Acılamıyordum Bakmaz Flan Ama Soyle dusunsene bır ınsan yap ıstedıgı bıseyı yapa bıldıgı halde yapmıyo cunku guvenemıyor sende kendıne guvenmelısın ve şu an sevgılım yok hı bır nıyetımde yokk lakın sana demek ıstedıgım sen cok ıyı bırıne benzıyosun sen kolay kolay vazgecmesın ama sewdıgım kısı harbı adam olmalıı sakın unutma herkeze guvenme gozunu yıkarlar hayatını karartırlarar aklında olsun benden buyuksen kardes tavsıyesı kucuksen bı dost tavsıyesı dıyelım guzel bayan :D Sewgılerımle Ben Ahmet Yas 17
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. bende düşünüyorum benimde sevgilim yok bende acaba bu kadar çirkin miyim tipsiz miyim diye düşünüyorum bazen banada nedense kızlar hiç bakmıyor... :( ben bu duruma çok kafayı takıyorum artık bu durumdan bunalmaya başladım yalnızlık beni de bunaltıyor... :(
01 YorumlaBu anlattığın ironik bir mesele kronikleşmeden git sen bir erkekle filan muhabbete başla bir şekilde zaten gerisi gelir. Yada bez atlı prensini bekle, ben her ikisini de yapıyorum mesela boş durmaktan iyidir diye önüme gelen kıza havalı bir bakış zaten pas verirse gerisi geliyor, ama hiç kaptırmam kendimi.
00 YorumlaVay be benim lise dönemlerimi anlatmış yakışıklı filinta gibi erkeğim ama hiç kız arakdaşım olmadı sebebi sadece özgüven ve çok iyi bir niyetli olmandan kaynaklanıyor. Dikkatli ol aradığını burada bulamazsın söylediğim kulağına küpe olsun :)
00 Yorumla1.Hic belli etmiyosundur ilgilendigini yada birisi senle ilgilenirse cevap alamıcagından korkuyodur. 2. Onlar standartları düşük tutuyor yani hic bi kızın bakmıcagı erkeklere bakıyolar. standardı düşük olan mutlu oluyo.
42 Yorumla- +1 yıl
Ya bunlar zamanla olucak şeyler. Sevgili işi sıkıntıdır. Yok karısmalar kıskanmalar ben kişisel olarak olabildigimce uzak duruyorum. Cünkü insanlar sevgili olmayı bilmiyo filmlerde gördükleri kitaplarda okudukları yazılmıs hikayeleri aşk diye sevgi diye yasıyo onlarda yalan yani.
+1 yılbenim gözlemlediğim kadar kızlar hoşlandıkları kişi ile erkekler ise yatakta hayal ettiği profile sevgili olmak istiyor yani şunu demek istiyorum genel olarak erkekler fiziksel olarak kadınlar duygusal olarak daha çok hoşlanıyor ve kızlar birtane yetinirken erkekler 4 taneyi aynı anda idare edip ve diğer sap boynu bükük garibim erkeklerin hakına da giriyor işte bu sebepten dolayı erkekler daha çok sap ve yanlız oluyor yani olan her türlü erkeğe oluyor v. selam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru anı bekliyorsun sende bir çok insan gibi. Aslında, insanlarla tanışmaya açık olmak ve olmadığı zaman da bırakmasını bilmek gerek. Genel konuşuyorum, hepimiz için :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılo soruyu bende soruyorum kendime. he çok yakışıklı değilim. ama düzgünde bir insanım. dışarıda görüp tipisiz insan ların güzel kızlarla sevgili olduklarını görüüyorum. sende bendensin malesef.
00 Yorumla Olay hatunlarda bitiyor. Gel sevgili olalım? Hayır diyeceksin ve bu soruyla çelişiceksin? Bir hatunun sevgilisi o istemiyorsa olur başka türlü bu ülkede boş kalmazsın. Gel yarına sevgili girelim?
00 Yorumla
+1 yılBende şans yok arkadaş lisede pek kız yoktu sınıfta (en azından ben hoşlanmıyodum) üniverstede inşaat mühendisliği okudum çalıştığım ortamda da kız yok :) kısacası pek kız çıkmıyor karşıma bu arada dil kursuna yazıldım orda da kurstaki en fazla erkek bizim sınıftaydı :D kısacası artık kız diye bir varlığın olup olmadığını da sorgulamaya başladım :D tipim fena değil mesleğim de iyi ama olmayınca olmuyo :)
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılhem kızlarda hemde erkeklerde böyle bir sorun var misal ben bende kendime bu soruyu soruyorum ama cevap yok . senin gibi biriyle kesişmiyor ki yolum :D
10 Yorumla
+1 yılErkekler beğendiği bayana hemen yaklaşamaz, sana yaklaşmamaları senin çirkin biri olduğun anlamına gelmez, erkeğin cesaretsizi zaten sana uygun değildir takma kafana :) elbet yiğit biri çıkar karşına...
20 Yorumla
+1 yılBence öyle düşünme biraz kendine güvenin olmalı bakımlı olmalısın doğru zamanda doğru şeyi konuşmalısın insanlar bunlara dikkat ediyor. Belki de sorun budur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni begendiyse gözlerini senden ayirmaz o bakiyorsa sende bak o anlar zaten gelir senle tanişmanın bir yolunu bulur ama döner gidersein oda bir sevgilin falan war zanneder firsat wer rahat ol sende ne oldugunu anlamiacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim normal olarak yaklaşan arkadaşlarım var ama ben bunu kardeş niyetine mi yoksa benle arkadaş olmak İstediğini nasıl ayırırım. çünkü bazen erkekleri hakikaten anlayamıyorum
Cevap sahibi+1 yılsen boşwer o niyeti o kendisi belli eder zaten seni falan övüyorsa bilki yaklaşmak istiyor gözlerine bakiyorsa bilki hoşlaniyor arkdaş olmak isteyen ciddi samimi ileriye gitmeyen biridir
- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılÇekim yasayı bu sen bunun olmasını isteyip dile getirirsen evren sana istediğin şeyi verecektir emin ol ve inan. Birde bunu izlersen sana alatmaya çalıştığımı daha iyi anlarsın :)
00 Yorumla
+1 yıltutuk ve girişken olmayan insanlar tek kalıyor. bir de çok güzel insanlar. çünkü bana bakmaz diyip kimse teklif edemiyor
10 YorumlaYandaki foto benım ısmımın yakındaki bak fotomo tipim var benımde ama sevgilim yok :(
018 Yorumla
Soran+1 yılevet çok şekersin. :) nasıl yok anlamadım?
Soran+1 yılÖnündeki maclara bakarsın artık :) iyi biri çıkar inşallah karşına
Soran+1 yılEvet iyisin ne diyim :)
Soran+1 yılBilmiyorum bende onu soruyorum işte :D
Soran+1 yılsende öylesin teşekkür ederim ama sen beni görmeden nasıl buna karar verdin? :)
Soran+1 yılTamam haklısın. susuyorum :)
Soran+1 yılOlmaz utanırım :D farkındaysan gizli sordum kusura bakma. :)
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
Gizli üye bnmde svglm yok tanşmak istermsn :)
- +1 yıl
@GökhanÖzkeskin92 gizli üye nedir abi 😂😂
+1 yılben 25 yaşındayım hiç sevgilim olmadı sen 19 yaşında şikayet ediyon :)
33 Yorumla
Soran+1 yılOlur karşına iyi biri çıkar inşallah :)
- +1 yıl
saol sanada inşallah:)
+1 yılTip yok para yok.
Şans desen hiç yok.
Sevgili haliyle yok.
İşte böyle kardeşim.
Sen nasılsın?00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bendeki kafa yapısı... Şanssız bireyleriz demek biz.
10 Yorumlaetrafındaki erkeklere soğuk olursan erkeklere pas vermesen daha cok beklersin
13 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle biriyim ama bu elimde olan birşey değil ezelden yani . bunu nasıl yenerim peki? bu konu hakkında fikriniz var mı? :)
- +1 yıl
Insanlarla konusurken gulumsemen lazım
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende ayni durumdayim hic bilemiyorum ki neden boyle
sevmek sevilmek bukadar mi zormus be arkadas anlamadim gitti yaaaa21 Yorumla- +1 yıl
Valla yaa cok mu zor. Bence bunlar hep cekingenligimizden kaynaklaniyor. Biraz daha cesaretli olsak belki hersey daha guzel olurdu
+1 yılSevgilisi olunca ne oluyor ki bir insanın;, boşver.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba arkadaşlar yakışıklıyım çokta olmasa bir kızın isteyeceği erkeğim ama hayatimda hic sevgilim olmadı neden acaba. Açık sözlüyüm hislerimi hic gizlemedim bu gune kadar ama sevgilim hic olmadı :(
00 Yorumla
+1 yılBendede o durum söz konusu. Bazen geçiyorum aynanın karşısına kendime diyorum ki oğlum bu tip ne. Kendimi bir nevi aşağılıyorum ama
yaptığım yanlış farkındayım.00 YorumlaIykide yok ağirmayan basini niye agirtasin ki aman birak olmasin (:
00 YorumlaÇirkinlikten kaynaklanmıyor hiçbir aşk problemi, kendini çirkin diye düşünme.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. özgüvenini kaybetmişsin sen arkadaşım. az rahat ve özgür bırak kendini.
00 Yorumlaerkeklerin gönderdiği mesajlara karşı alıcılarinizda sorun olabilir? mesela bu bir mesajdi. aldın mı mesajı
00 YorumlaMerhaba üzülme benimde yok uzun süredir hiç. Kimseyle konuşmadım olmayinca olmuyor kısmet ama aşksız hayat ya hiç güzel degil
10 Yorumlahiç bir bayan çirkin deyildir kalbin güzel olsun yeter
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de olmadı reddedilmekten korkuyorum çekingenlik var ayrıca
00 Yorumla
+1 yılBen sivilceli ve gözlüklü bir kızım hiç bir erkek bana bakmaz kii zaten😭💔
00 Yorumla
+1 yılSosyal değilsin
ağır abla gibisin
az şen şakrak konuşan Güler yüzlü ol10 Yorumlao zaman ben teklif ediyorum sana, sevgilim olur musun :)
00 Yorumlailla herkesin sevgilisi olacak diye bir şartname yok
10 YorumlaBok var sevgilide merak etmeyin
10 Yorumlabence özgüven eksikliği
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kazanırım peki? :)
Nasibini bekle olur inşallah
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılbenim gibisin sende bulmak isterdim seni.
10 Yorumla kendine güvenin yok..
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olacak peki bu?:)
+1 yılÖzgüvensizsin. Muhabbetin nasıl peki?
00 YorumlaDoğru biri çıkar mutlaka karşına))
00 Yorumla
+1 yılnedeni ney acaba ya merak ettimm
00 Yorumla
+1 yılbenimde yok ama takmıorm olduda noldu ayrıldık
00 YorumlaÖzguven eksikligi var 😀😀
00 Yorumlaçekingen olmalısın uygun ortamın yoktur yada
00 Yorumla
+1 yıltek takıl kanka en ıyısı bu
00 Yorumlanerden bilelim kader kısmet bu işler
00 Yorumla
+1 yılGizlisin biley diyemem
11 Yorumla- +1 yıl