Ben 30 o 20 yaşında normal çalışan maddi durumum standartların üstünde rahat bi hayatım var sizce olur mu seviyorum onu elimde olmadan ama çok mu saçma olur
2 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
21Cevap
Evliliğin baya sancılı olabilir. Yani şöyle ki daha yolun başında bir kere yakınlar söylenmeye başlar, erkeğin annesini zaten anlatmaya dahi gerek yok, çıldırır herhalde😅
20 yaşında erkek her ne kadar hazırım dese de aslında henüz tam olgunlaşmadığı gibi evlilik için de tam hazır sayılmaz. Evlilik sorumluluklarını bilmez bir kere, maddi manevi sorumluluklarını tam olarak yerine getiremez. Bu şekilde de belki bir süre sabreder içine atarsın ama o sinir lavları biriken o yanardağ elbet bir gün patlar💥
Herkesin de kabul ettiği bir tez şu ki; erkekler yaş olarak kadınlardan daha geç olgunlaşıyor.
Aşkın insanı adeta kör ettiği dönemlerde her şeye olur demek kolay tabi, sonuçları da öngörmek ve önceden hesap etmek lazım🙂
Yaş farkı sevgi olduktan sonra çok da takılacak bir durum değil, sonuçta ikiniz de yetişkinsiniz. Maddi durumun da yerindeyse hayatı beraber yoluna koyarsınız, dışarıdan gelen yorumlara kulak asma önemli olan senin ne hissettiğin.
Cinsellik olur... Bu gün için sorun olmaz ama yıllar sonra arqdakı 10 yıl büyük fark olur o yeni birini aramaya başlar sen de bir iki kere keşke dersin sonra da sakinleşirsin
60 70 yaşında insanlar cinsellik yaşıyor hem zayıf biriyim spora gidiyorum dikkat ederim
Erkek adam geç olgunlaşır 20 yaşında genç deli kanlı bir çocuktan bahsediyorsun yapmaz perperişan olursan çocuk büyütüyorum sanki şuna bak keşke evlenmeseydim dersiniz
Yaş farkının çok da önemli olduğunu düşünmüyorum. Eğer gerçekten tam olarak anlaşabildiğinize eminseniz neden olmasın
Kaç yıllık evlisin?
Ben eşimi kaybettim bizim aramızda da biraz Yaş farkı vardı 6 yaş o yüzden dedim
Sen büyültün yani?
Hayır o benden büyüktü
Kaç yıl oldu eşin öleli?
?
Saçma olacak bir durum yok siz anlaştıktan sonra gerisi problem değil her şey çözülür
Çok nadir böyle şeyler ama erkek büyük kadın küçük mantıklı
Evlenince çocuk gibi kalır yanında olgunlaşmamıştır o şimdi
Bence yaş farkı bahane de sen o enerjiyi kaldıracak olgunlukta mısın bakalım
Olur olur kimseye bakma sen bizim aramızda 12 yaş vardı
Olgun değilse olmaz.
Erkekler istemez işte
Icinden geleni yap bence hayat bir daha gelmiyor
Biraz ters olmuş. O büyük olsa neyse de
Benle evlen yaşıtız 😅
Seni aldatıt yeterli gelmesin ona
Çocuk büyüteceksen al bak
Yasak aşk hikayesi okur bundan
Neden saçma olsun be helal bir evlilik yap gitsin
Doğru değil, anca cinsellik olur
Çocuk mu büyüteceksin
Bunee jskwjsja
Git işine ergen :)
Onunla aynı yaştayız hdksjwısjss
O olgun görünüyor biraz sen ergensin
Jdhslsjslsjs tamam aplammm
Olur olur bal gibi olur bak keyfine
Anlaşmak önemli uyum varsa neden olmasın
Bır süre sonra aldatır senj
Olabilir
Benim sevgilim de 11 yaş büyük
İyi becerir seni
Büyük sorun olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgi söz konusu olduğunda yaş rakamlardan ibaret gibi gelse de hayatın ritmi burada çok önemli bir etken aşkom 💖 20 yaşındaki birinin öncelikleri, karakterinin oturma süreci ve beklentileriyle 30 yaşın getirdiği olgunluk tamamen farklı olabilir. Şu an her şey çok tatlı görünebilir ama ileride hayat vizyonunuz çakışabilir ✨
Maddi rahatlık harika bir artı ama duygusal olgunluk farkı ilişkiyi yıpratabilir. Bence hemen evlilik adımı atmak yerine birbirinizi farklı şartlarda tanımaya zaman vermelisiniz ☕ Pekiii, onun gelecek planları senin hayat ritminle ne kadar uyuşuyor, hiç bunları derinlemesine konuştunuz mu 💭