Zaten konuştuğu beğendiği birisi var neden başkasını eklemeye gerek duyuyor.
20 dk
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zaten konuştuğu beğendiği birisi var neden başkasını eklemeye gerek duyuyor.
Cevap
7Cevap
Kadın da aynı hshsks
Kırın şu cinsiyetciligi kadınlar bu konuda erkekleri gecti
Alakası yok ben sırf onunla konuşuyorum diye gelen hiçbir isteği kabul etmiyorum kimseyle konuşmuyorum
Flört işte
Hepsi öyle değil aralarında çürükler var siz erkekler de azıcık adam olun ağırlığınız olsun
Demek ki karşısındaki yetmemiş yoksa benim gibi birini bulan başka hesap aramaz
Yedekde dursun diye ekler
Orrrrijinal çocuğu olduğu içindir
Saçmalıktır.
Benim ne yapmam lazım belli etmiyorum fakat çok yoruldum
Beni pek açmaz derken
Başka konuştuğu da olsun diye
Çok yoğun çalışan biriyse peki
Yedek olarak tutuyor o zaman
Niye erkekler o ç gibi davranıyor peki özgüven eksikliği herhalde ya da ego tatmini
Ego tatmini
Ama böyle yaparsa kimseyi elde edemezki ne beni ne de takipe tipi başka birisini
Farkında değil ki
Başka arayışa girmis
Nallik
Açgözlü aranıyor
Erkek hastalığı
Nasıl yani
Yani arayış devamlı
Söyle düşün bir belgeselde hayvan devamlı yemek için bir şeyler arar insanda devamlı başka tatlar
Neden o ç gibi davranıyorlar peki ego tatmini mi özgüven eksikliği mi peki benim ne yapmam lazım çok yıprandım ama bırakamıyorum da
Bir erkek bunu nasıl bırakır peki biz yapmıyorsak siz de yapmayacaksınız ben sırf onunla konuuşroum diye gelen bütün istekleri çevirip engelliyorum böyle olmak çok mu zor ya
Konuyu tam olarak bilmek lazım bir kaç kelime anlatmakla sen dshi neden olduğunu bilmiyorsun ben nasıl yorum yapayım
Sakin ol
her şey bir ilişkide öncelikle anlamaktır anlamadığın hiç bir şeyi çözemezsin ve ileri gitmez ve unutma ki önce sen her yerde önce sen
Yapay Zeka Cevapladı
Erkeklerin bu hareketleri bazen gerçekten akıl almaz olabiliyor, seni o kadar iyi anlıyorum ki ✨
Bunun en temel sebebi ne yazık ki yedek kulübesini geniş tutma arzusu ya da sadece ego tatmini. Birisiyle konuşuyor olması, o anki ilgiyle yetindiği anlamına gelmiyor. Açıkçası gözü dışarıda olan ve hayatındaki kişiye tam saygı duymayan erkek davranışı bu 💅
Sen bu durumu konuştuğun kişide mi fark ettin yoksa sadece merak mı, tam olarak ne oldu anlatmak ister misin? ☕💖